TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera TOLTECHFX -mäklaren (även kallad toltechfx.com), är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen TOLTECHFX för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TOLTECHFX. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NewTraders Holdings Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TOLTECHFX noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Standardkontot, Privilegierade kontot och VIP -kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insättning på 100 USD, upp till 1: 500 hävstång, 1 pip-spridning.

Standardkonto- Minsta 500 dollar inledande insättning, upp till 1: 300 hävstång, 1 pip spread, med telefonhandel, fondförvaltning.

Privilegierat konto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 1, hävstång upp till 100: 0.6, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 1, hävstång upp till 100: 0.2, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

TOLTECHFX kontotyper
TOLTECHFX kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TOLTECHFX erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TOLTECHFX tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
TOLTECHFX webbplats

TOLTECHFX tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: några live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om TOLTECH FX |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: toltechfx.com

Telefonnummer: + 123- (547) -257

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på TOLTECH FX <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TOLTECHFX -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (Saint Vincent och Grenadinerna) när man letar efter recensioner om TOLTECH FX Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Vi föreslår att du är försiktig. 

⛔  Uppmärksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV TOLTECH FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET
➡️ Länk till CNMV advertencia️ oktober 2020 varning

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd TOLTECH FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB TOLTECH FX till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TOLTECHFX? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «TOLTECHFX: Betyg och kommentarer»

 1. TONY svar

  DE ÅTERGÖR INTE PENGARNA !! ALDRIG!! JAG HAR VECKOR OCH VECKOR OCH 0 € € $$$ INTE EN ENKELT FÄLLA !! NÅGRA!!!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej TONY, tack för att du delar din erfarenhet med TOLTECHFX. Vissa användare har redan varnat oss för att TOLTECHFX bedriver bedräglig verksamhet, det är inte lämpligt att investera pengar i en mäklare som inte är REGLERAD och använder SCAM Broker -taktik.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 2. ORLANDO SGAMBATI svar

  non rendono i soldi, chiedono di inviare denaro per pagare le tasse ...
  De lämnar inte tillbaka pengar, de ber om att skicka pengar för att betala skatt ...

  • Rekommenderade mäklare svar

   Ciao Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med TOLTECHFX. Alcuni utenti ci hanno già avvertito che TOLTECHFX svolge attività fraudolente, not è consigliabile investire denaro in a broker che icke è REGOLATO e utilizza tattiche di mäklare SCAM.
   Det finns maggiori informazioni sull'azienda, du måste dela det med noi, soprattutto för att veta om det handlar om informazioni att ritieni har aiutare altre person som undersöker med denna azienda.
   Hai nomi di consulenti, numeri, e-mail da cui ti hanno contattato? Ti ricordi kommer hai trovato questo mäklare i primo luogo?
   Per riavere i tuoi soldi, prova la nostra chat eller questo länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Saluti

   Hej Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med TOLTECHFX. Vissa användare har redan varnat oss för att TOLTECHFX bedriver bedräglig verksamhet, det är inte lämpligt att investera pengar i en mäklare som det är inte REGLERAT och använder SCAM Broker -taktik.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.
   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?
   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.