Annonsera med oss

TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera TOLTECHFX -mĂ€klaren (Ă€ven kallad toltechfx.com), Ă€r en Forex- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen TOLTECHFX för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ TOLTECHFX. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: NewTraders Holdings Ltd.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TOLTECHFX noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokontot, Standardkontot, Privilegierade kontot och VIP -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Micro-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 100 USD, upp till 1: 500 hÀvstÄng, 1 pip-spridning.

Standardkonto- Minsta 500 dollar inledande insÀttning, upp till 1: 300 hÀvstÄng, 1 pip spread, med telefonhandel, fondförvaltning.

Privilegierat konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 1, hÀvstÄng upp till 100: 0.6, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 1, hÀvstÄng upp till 100: 0.2, XNUMX pips fördelning, med telefonhandel, fondhantering.

TOLTECHFX kontotyper
TOLTECHFX kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som TOLTECHFX erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som TOLTECHFX tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

TOLTECHFX webbplats
TOLTECHFX webbplats

TOLTECHFX tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om TOLTECHFX |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: Toltechfx.com

Telefonnummer: + 123- (547) -257

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ TOLTECHFX <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att TOLTECHFX -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, den Ă€r baserad i osĂ€kra lĂ€nder (Saint Vincent och Grenadinerna) nĂ€r man letar efter recensioner om TOLTECHFX Vi hittade ingen annan recension, vi tror att det Ă€r en ny mĂ€klare utan meriter. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

⛔  UppmĂ€rksamhet ⛔ : i oktober 2020 tillkom CNMV TOLTECHFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CNMV advertencia oktober 2020 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd TOLTECHFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i mars 2021 tillade CONSOB TOLTECHFX till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
âžĄïž LĂ€nk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TOLTECHFX? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «TOLTECHFX: Betyg och kommentarer»

 1. TONY svar

  DE ÅTERGÖR INTE PENGARNA !! ALDRIG!! JAG HAR VECKOR OCH VECKOR OCH 0 € € $$$ INTE EN ENKELT FÄLLA !! NÅGRA!!!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej TONY, tack för att du delar din erfarenhet med TOLTECHFX. Vissa anvÀndare har redan varnat oss för att TOLTECHFX bedriver bedrÀglig verksamhet, det Àr inte lÀmpligt att investera pengar i en mÀklare som inte Àr REGLERAD och anvÀnder SCAM Broker -taktik.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?
   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

 2. ORLANDO SGAMBATI svar

  non rendono i soldi, chiedono di inviare denaro per pagare le tasse ...
  De lÀmnar inte tillbaka pengar, de ber om att skicka pengar för att betala skatt ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Ciao Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med TOLTECHFX. Alcuni utenti ci hanno già avvertito che TOLTECHFX svolge attività fraudolente, not Ú consigliabile investire denaro in a broker che non Ú REGOLATO e utilizza tattiche di mÀklare SCAM.
   Det finns maggiori informazioni sull'azienda, du mÄste dela det med noi, soprattutto för att veta om det handlar om informazioni att ritieni har aiutare altre person som undersöker med denna azienda.
   Hai nomi di consulenti, numeri, e-mail da cui ti hanno contattato? Ti ricordi kommer hai trovato questo mÀklare i primo luogo?
   Per riavere i tuoi soldi, prova la nostra chat eller questo lÀnk:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Saluti

   Hej Orlando, tack för att du delar din erfarenhet med TOLTECHFX. Vissa anvÀndare har redan varnat oss för att TOLTECHFX bedriver bedrÀglig verksamhet, det Àr inte lÀmpligt att investera pengar i en mÀklare som det Àr inte REGLERAT och anvÀnder SCAM Broker -taktik.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.
   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?
   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *