Kommentarer om ToMyrise

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren ToMyrise (även kallad to.myrise.net), är en affiliate -mäklare. Rekommenderas verkligen ToMyrise för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserade ToMyrise. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: NOTERADE.

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att de är baserade i: förmodligen Storbritannien, men de nämner inte regleringen i det landet, vilket de borde ha, vilket får oss att tro att de inte är baserade i Storbritannien. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som ToMyrise erbjuder, noterar vi att de inte ger information om att äga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som ToMyrise erbjuder är: ToMyrise -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som ToMyrise tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

ToMyrise webbplats
ToMyrise webbplats

ToMyrise tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: FAQ -sektionen, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om TillMyrise |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: myrise.net

Telefonnummer: +44 20 8133 3312 och +44 20 8144 0013

E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på TillMyrise <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att ToMyrise -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, det är inte klart var det är baserat, det nämner inte vilket företag det är en del av när man letar efter recensioner om TillMyrise Vi hittade många negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig. 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om ToMyrise? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «ToMyrise: Betyg och kommentarer»

 1. OSCAR svar

  FÖRENADE KUNGARIKET SKA FRÅGA OM DET FÖRETAGET "ONMYRISE" SÅ ATT DET STOPPAR FÖRFARANDE SÅ MÅNGA MÄNNISKOR I VÄRLDEN

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, vi har svarat på dina andra kommentarer om ToMyrise.

   hälsningar

 2. OSCAR svar

  EFTER ATT INVESTERA TID OCH KUNSKAP HAR GJORT ETT ARBETE AV STATISTIK, REDOVISNING, MATEMATISKA OCH VÄRDEMEDEL, Känner jag att de spelade med tiden och behovet av mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med ToMyrise. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.