Kommentarer om ToMyrise

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren ToMyrise (Ă€ven kallad to.myrise.net), Ă€r en affiliate -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen ToMyrise för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi recenserade ToMyrise. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: NOTERADE.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i: förmodligen Storbritannien, men de nĂ€mner inte regleringen i det landet, vilket de borde ha, vilket fĂ„r oss att tro att de inte Ă€r baserade i Storbritannien. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som ToMyrise erbjuder, noterar vi att de inte ger information om att Ă€ga olika planer eller kontotyper.

Plattformarna att fungera som ToMyrise erbjuder Àr: ToMyrise -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som ToMyrise tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

ToMyrise webbplats
ToMyrise webbplats

ToMyrise tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: FAQ -sektionen, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

| Annan information om TillMyrise |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: myrise.net

Telefonnummer: +44 20 8133 3312 och +44 20 8144 0013

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pĂ„ TillMyrise <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att ToMyrise -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Ă€r att vi tror att det Ă€r bĂ€ttre att vara försiktig eftersom: det Ă€r en oreglerad mĂ€klare, det Ă€r inte klart var det Ă€r baserat, det nĂ€mner inte vilket företag det Ă€r en del av nĂ€r man letar efter recensioner om TillMyrise Vi hittade mĂ„nga negativa recensioner. Vi föreslĂ„r att du Ă€r försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om ToMyrise? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «ToMyrise: Betyg och kommentarer»

 1. OSCAR svar

  FÖRENADE KUNGARIKET BÖR FRÅGA OM DET FÖRETAGET "ONMYRISE" SÅ ATT DET STOPPAR FÖRFARANDE SÅ MÅNGA MĂ€nniskor I VÄRLDEN

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, vi har svarat pÄ dina andra kommentarer om ToMyrise.

   hÀlsningar

 2. OSCAR svar

  EFTER ATT INVESTERA TID OCH KUNSKAP FÖR ATT HAR GJORT ETT STATISTIK-, REDOVISNINGS-, MATEMATISKT OCH JÄMFÖR VÄRDEN KÄNNER JAG ATT DE SPELADE MED TID OCH MINA BEHOV

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Oscar, tack för att du delar din erfarenhet med ToMyrise. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *