✔️ Information granskad och uppdaterad i december 2023 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Tools4Deals är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tools4Deals och vi kommer att berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstools4deals.com
???? företagetNämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-mail address[e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressGustav Mahlerplein 28, Amsterdam, Nederländerna – Robinson Rd 14, Singapore 048545, Singapore
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 11 maj 2023
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Företag: Tools4Deals nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: Tools4Deals nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Tools4Deals?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Tools4Deals är en: kryptovaluta, cfds, valuta- och råvarumäklare.

Kontotyper

Nu kommer vi att analysera de typer av konton som erbjuds av Tools4Deals, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 7 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Standard$250
Bronze$3,500
Silver$10,000
Gold$25,000
Platina$50,000
Pro$100,000
VIP$250,000

Information på webben

Tools4deals webbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Tools4Deals webbplats, som är tools4deals.com. Fångsten gjordes i December av 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 31403690518 – 6531590742

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Tools4Deals reglering

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Slututvärdering av Tools4Deals ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste funktionerna i Tools4Deals och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De nämner att vara belägen på en MYCKET OSÄKER plats som Singapore.

reglering: De nämner ingenting om dess reglering, det vill säga: vi talar om ett oreglerat företag med påtaglig otydlighet och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Sammanfattningsvis, när man noggrant överväger situationen för Tools4Deals och dess läge i Singapore, ett skatteparadis förknippat med bristen på regler och övervakning, tillsammans med varningen utfärdad av National Securities Market Commission (CNMV Spain), varningstecknen De är obestridliga. . Avsaknaden av ett robust regelverk och varningen från ett välrenommerat organ förstärker oron för säkerheten för investeringar i denna plattform. Med tanke på dessa uppenbara risker är vår starka rekommendation att undvika att investera eller handla i Tools4Deals. Att välja mäklare med en solid regleringsbas är viktigt för att skydda dina finansiella tillgångar.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Tools4Deals:

datum Uppdatering – nyheter
November 2023Klagomål mot Tools4Deals finansiell tillsynsmyndighet CNMV

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

Vad tycker du om Tools4Deals? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av Tools4Deals.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av Tools4Deals

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Tools4Deals

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Tools4Deals?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Tools4Deals?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Tools4Deals pålitliga?

Nej. Tools4Deals är inte pålitligt, mycket osäkert företag: 1) Det är baserat på en mycket farlig plats 2) Den har ingen typ av reglering 3) företaget har varningar från finansiella tillsynsmyndigheter

Hur får man tillbaka pengar från Tools4Deals?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

26 kommentarer om «Tools4Deals: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Jorge Neves svar

  Detta företag tools4deels kommer att ta dina pengar.
  För 250 € kan du hitta investeringsplattformen men du kan inte flytta den.
  Om jag rätar till det och fästet inte heller fungerar. Han är en tjuv.
  Vi gör det vi gör men vi gör ingenting.
  De borde gripas av polisen.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jorge, tack för att du skrev om Tools4Deals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. JM SERRA svar

  Är en gotcha
  Det är en bluff, såvida jag inte bevisas motsatsen. För tillfället en stor bluff.
  Jag har försökt göra 2 uttag och inget av dem var effektiva. Jag har ännu inte kunnat ta ut något, det jag tar ut sa de till mig i kryptoplånboken att de var falska tokens med ett värde på 0.
  Jag hade en rådgivare som pratade spanska och kontaktade mig, en viss Paco, som när jag började klaga på varför jag inte fick eller kryptoplånboken sa till mig att de var falska Tokens, sa att rådgivaren försvann och nu kontaktar han inte jag och de säger till mig att han är ledig och ingen annan talar spanska (otroligt) och väntar på att jag ska komma tillbaka.
  Jag ger det lite tid att se deras reaktion, annars kommer jag att tvingas vidta rättsliga åtgärder. (De informerar mig i Antifraud).
  För närvarande avråder jag från att använda denna plattform. Jag vet inte om de kommer att ge mig ett svar från tools4deals eller om de kommer att läsa den här recensionen.

  Datum för erfarenhet: 21 november 2023

  Supporttelefonnummer:
  31203699503
  6531596848
  Support e-postadress:
  [e-postskyddad]
  RIKTNING:
  Gustav Mahlerplein 28, Amsterdam, Nederländerna
  Robinson Rd 14, Singapore 048545, Singapore

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JM SERRA, tack för att du skriver om Tools4Deals. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.