Topinvestus kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Topinvestus (även kallad topinvestus.co), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Topinvestus att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar Topinvestus. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Topinvestus noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Field Account, Hill Account, Mountain Account och Sky Is The Limit Account. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Fältkonto- Minsta insättning på $ 250, 24/5 support, kontoansvarig, finansiell rådgivare.

Hill -konto- Minsta insättning på $ 1.000, 24/5 support, kontoansvarig, finansiell rådgivare.

Bergskurs- Minsta initiala insättning på $ 10.000 24, 5/XNUMX support, kontoansvarig, finansiell rådgivare, personlig finansiell rådgivare.

Sky Is The Limit Account- Minsta initiala insättning på $ 50.000 24, 5/XNUMX support, kontoansvarig, finansiell rådgivare, personlig finansiell rådgivare.

Topinvestus kontotyper
Topinvestus kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Topinvestus erbjuder är: MT4 och Status Web.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Topinvestus tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Topinvestus webbplats
Topinvestus webbplats

Topinvestus tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av Topinvestus finansiella produkter, förklaring av grundläggande begrepp om investeringsvärlden, egentligen inte mycket mer än detta.

BitcoinRevolution och topinvestus

BitcoinRevolution och Topinvestus
BitcoinRevolution och Topinvestus

Enligt meddelanden från Topinvestus -kunder använder mäklaren denna typ av bedräglig reklam där det nämns att genom att investera i kryptovalutor kan du bli miljonär. Webbplatsen är es.the-bitcoinrevolution.com

Crypto Profit och topinvestus

Crypto Profit och Topinvestus
Crypto Profit och Topinvestus

Enligt meddelanden från Topinvestus -kunder använder mäklaren denna typ av bedräglig reklam där det nämns att genom att investera i kryptovalutor kan du tjäna hundratusentals genom att investera i kryptovalutor. Webbplatsen är cryptoprofit.trckoffers.xyz/es/

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om topinvestus |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: topinvestus.co

Telefonnummer: omnämnt

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

>>> Bedömning på topinvestus <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Topinvestus -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, när vi letar efter andra recensioner om Topinvestus vi kan inte hitta någon, vilket får oss att tro att det är ett nytt företag. Vi föreslår att du är försiktig.

Uppmärksamhet: i mars 2020 utfärdade CNMV en varning mot Topinvestus

Uppmärksamhet: Enligt kommentarer från Topinvestus -kunder är Topinvestus relaterat till CMarkets mäklare

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.
försiktighet möjlig mäklare bluff

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Topinvestus? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

67 kommentarer om «Topinvestus: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Cruz svar

  Jag hade turen att lita på som du har. De lurade mig uppenbart med lögner och bedrägerier, tomma löften. De berövade mig nästan alla mina besparingar och till och med lämnade mig vid dålig hälsa. Sedan kontaktade jag chattflickan och mychargeback. Jag kände dem inte riktigt och visste inte ens att det fanns en chans att få tillbaka pengarna. Jag bestämde mig för att prova, bara för att se om det fungerade och jag kunde få ungefär 80% av mina pengar tillbaka minus mychargeback -provisionen som måste betalas när jag får tillbaka pengarna. Vad kan jag säga, jag har tagit en stor belastning från ryggen. Du lurade försök

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej JOHN, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.