Annonsera med oss

Topinvestus kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Topinvestus (Ă€ven kallad topinvestus.co), Ă€r en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas verkligen Topinvestus att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar Topinvestus. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att tillhandahÄlla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: nÀmner inte det.

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att ha bas i: nĂ€mner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Topinvestus noterar vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Field Account, Hill Account, Mountain Account och Sky Is The Limit Account. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

FÀltkonto- Minsta insÀttning pÄ $ 250, 24/5 support, kontoansvarig, finansiell rÄdgivare.

Hill -konto- Minsta insÀttning pÄ $ 1.000, 24/5 support, kontoansvarig, finansiell rÄdgivare.

Bergskurs- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 24, 5/XNUMX support, kontoansvarig, finansiell rÄdgivare, personlig finansiell rÄdgivare.

Sky Is The Limit Account- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 24, 5/XNUMX support, kontoansvarig, finansiell rÄdgivare, personlig finansiell rÄdgivare.

Topinvestus kontotyper
Topinvestus kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Topinvestus erbjuder Àr: MT4 och Status Web.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för handlare som Topinvestus tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Topinvestus webbplats
Topinvestus webbplats

Topinvestus tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: förklaring av Topinvestus finansiella produkter, förklaring av grundlÀggande begrepp om investeringsvÀrlden, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

BitcoinRevolution och Topinvestus

 

BitcoinRevolution och Topinvestus
BitcoinRevolution och Topinvestus

Enligt meddelanden frÄn Topinvestus -kunder anvÀnder mÀklaren denna typ av bedrÀglig reklam dÀr det nÀmns att genom att investera i kryptovalutor kan du bli miljonÀr. Webbplatsen Àr es.the-bitcoinrevolution.com

 

Crypto Profit och Topinvestus

 

Crypto Profit och Topinvestus
Crypto Profit och Topinvestus

Enligt meddelanden frÄn Topinvestus -kunder anvÀnder mÀklaren denna typ av bedrÀglig reklam dÀr det nÀmns att genom att investera i kryptovalutor kan du tjÀna hundratusentals genom att investera i kryptovalutor. Webbplatsen Àr cryptoprofit.trckoffers.xyz/es/

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Topinvestus |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: topinvestus.co

Telefonnummer: omnÀmnt

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Topinvestus <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Topinvestus -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den nÀmner inte var den Àr baserad, den nÀmner inte vilket företag den tillhör, nÀr vi letar efter andra recensioner om Topinvestus vi kan inte hitta nÄgon, vilket fÄr oss att tro att det Àr ett nytt företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

UppmÀrksamhet: i mars 2020 utfÀrdade CNMV en varning mot Topinvestus

 

UppmÀrksamhet: Enligt kommentarer frÄn Topinvestus -kunder Àr Topinvestus relaterat till CMarkets mÀklare

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Topinvestus? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

67 kommentarer om «Topinvestus: Betyg och kommentarer»

 1. Juan Cruz svar

  Jag hade turen att lita pÄ som du har. De lurade mig uppenbart med lögner och bedrÀgerier, tomma löften. De berövade mig nÀstan alla mina besparingar och till och med lÀmnade mig vid dÄlig hÀlsa. Sedan kontaktade jag chattflickan och mychargeback. Jag kÀnde dem inte riktigt och visste inte ens att det fanns en chans att fÄ tillbaka pengarna. Jag bestÀmde mig för att prova, bara för att se om det fungerade och jag kunde fÄ ungefÀr 80% av mina pengar tillbaka minus mychargeback -provisionen som mÄste betalas nÀr jag fÄr tillbaka pengarna. Vad kan jag sÀga, jag har tagit en stor belastning frÄn ryggen. Du lurade försök

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej JOHN, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. miki svar

  Hej, topinvestus Àr topestafa, att fler dÄliga mÀnniskor, och sedan kan de sova pÄ nÀtterna, dessa tikar, efter att ha Àgnat sig Ät att stjÀla, har jag redan eliminerat all telefon, men de fortsÀtter att ringa mig, de blir inte trötta ... vilken tyngre sak med riffraff Finns det ingen byrÄ som Àr dedikerad till att försöka fÄ tillbaka pengarna, och frÄn vad de Ätervinner tar de en provision för sitt arbete eller nÄgot liknande? Och var inte en tydlig bluff

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miki, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 3. jose alberto svar

  Hej, jag mÄr bra, fröken Luna Àr vÀldigt snÀll mot mig och hon har fÄtt mig att tjÀna ett bra kapital, jag Àr nöjd och jag kommer att fortsÀtta eftersom jag betraktar honom som en bra mÀklare.
  Àn sÄ lÀnge mycket bra.
  gÀller

  • Zaneta svar

   I princip kommer han att arbeta med dig och han kommer att fÄ pengarna frÄn dig och dÄ ger han dig ingenting. Sedan försvinner det. Som det var med mig. Nu kan jag inte kommunicera med henne. Var försiktig och ge inte pengarna, du kommer att stÄ utan nÄgonting.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Zaneta, tack för att du delar din erfarenhet med TopInvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Allt du nÀmner om TopInvestus lÄter riktigt dÄligt.

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, du kan men Vi rekommenderar inte Topinvestus, vi tror att Topinvestus Àr ett mycket osÀkert företag (det har ingen reglering, det nÀmner inte vilket företag det tillhör, det nÀmner inte var det Àr baserat), plus andra negativa funktioner som nÀmns i recensionen.

   hÀlsningar

  • Peter svar

   Han gör detsamma mot alla. I det ögonblick du försöker fÄ dina pengar inser du bluffen. Du har ingenting, det har stulits frÄn dig

 4. toun svar

  Denna mÀklare manipulerar sina investerares konton, försöker hantera krediter i sina banker och utnyttjar kontakterna
  att köpa valutor via bankkonton.
  Han returnerar inte investeringen och fördelarna, han behÄller alla pengar, samlar upp provisioner pÄ förhand och lÄser konton och e-postmeddelanden nÀr han har disponerat medlen.
  Akta dig sÀrskilt för en person: Victor Andersen, en manipulator som Àr specialiserad pÄ seniorkonton.
  Jag kommer att fördöma dem den hÀr veckan i olika nationella och internationella organisationer.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Toun, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 5. Miguel svar

  Hej, det finns en sida som heter MyChargeBack, som sÀger att den ÄterstÀller pengarna som förlorats i topinestus, har nÄgon anvÀnt den, rekommenderas den? LÄt oss se om det ocksÄ Àr en annan bluff ... nÄgon som vet nÄgot om det?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? NÀr det gÀller MyChargeback har vi inte personligen provat det men vi tror att de Àr ett bra alternativ, i alla fall, prova det och berÀtta för oss.

   hÀlsningar

 6. Miguel svar

  Jag Àr Miguel Jag har blivit lurad. Jag har detta mejl: [e-postskyddad],
  Jag har gjort flera kommentarer. De ville att jag skulle investera 25000 1250 euro och ringa. De har lurat mig frÄn 1 och jag har ont i hjÀrtat, jag har jobbat dagar och dagar till 2, XNUMX pÄ morgonen, och nu gör de det hÀr mot mig, jÀvlar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Miguel, tack för att du gav oss mer information om Topinvestus, sÄ du hjÀlper andra mÀnniskor som letar efter information och erfarenheter frÄn Topinvestus -kunder.

   hÀlsningar

 7. Miguel Angel svar

  Jag har den hÀr telefonen: +35795792450
  FrÄn bedragaren. Han sa till mig att han heter Cristian. De har lurat mig 1250 euro, tikarna och jag jobbar till 2 pÄ morgonen ... De har lÀmnat mig vÀldigt irriterad, det jag sÀger Àr att de har mitt kort. Foto sÀger jag. Jag har redan blockerat och tagit bort anidesk, om de har mitt kontonummer, kan du lura mer? Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej igen Miguel, tack för att du gav oss mer information om Topinvestus, sÄ du hjÀlper andra mÀnniskor som letar efter information och erfarenheter frÄn Topinvestus -kunder.

   hÀlsningar

 8. Miguel Angel svar

  Jag har ocksÄ blivit lurad, finns det inget sÀtt för banken att ta tillbaka kortavgiften? Ingenting kan göras? De Àr jÀvlar, jag hade det hÀr mejlet [e-postskyddad], och jag deltog av en viss Cristian, vilka tikar, ingen faller för hans bluff lÀngre, om de har ditt kontonummer kan de göra nÄgot, jag har redan avbrutit kortet som de hade mitt och jag har tagit bort skrivbordet , nÄgot annat?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Miguel, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? Du bör ocksÄ kontakta din bank och kommentera de bankuppgifter de har för dig.

   hÀlsningar

 9. David Martin svar

  Hej alla. PĂ„ jakt efter bitcoin -revolutionen registrerade jag mig pĂ„ webben (09/03/2020) och Topinvestus kom ut, men jag fick inte sĂ€tta in nĂ„got eftersom samma dag de ringde mig frĂ„n Storbritannien och erbjöd mig samma sak men med ett annat namn : CMARKET. DĂ€r gjorde jag en insĂ€ttning pĂ„ 250 €.
  Tja, exakt samma sak; De insisterade pĂ„ att sĂ€tta in 5 13 euro, stora investeringsplaner och lite mer Ă€n livet löste enligt min rĂ„dgivare Renato Lombardo. FrĂ„n och med idag (05/2020/9742.11) har jag 30 € pĂ„ mitt CMarket -konto. De krĂ€ver att jag betalar 2850%, cirka 250 euro, sĂ„ att de "betalar" det som "överenskommits". Jag menar, var försiktig, snĂ€lla! de byter namn som sina skjortor. Jag bad om att dra tillbaka de första XNUMX och jag vĂ€ntar fortfarande ....
  Hans webbplats: cmarket .cc / .tlf: +442036701268 och whatsup: +35796855601

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej David, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand? HÀr lÀmnar vi dig CMarkets granskning sÄ du kan ocksÄ lÀmna din Äsikt.

   hÀlsningar

 10. Jose svar

  250 Jag investerade, du har upp till 30 dagar pÄ dig att polisanmÀla för att gÄ med klagomÄlet till banken med ditt klagomÄl och om 10 dagar skickar banken automatiskt tillbaka kontot till polisen sÄ att de undersöker fallet och kommer med bedragarna, lÄt inte mÀnniskor fortsÀtta att bli lurade.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pĂ„ rĂ„dgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frĂ„n? OBSERVERA TILL MEDDELANDET FRÅN JOSE ATT NÄMMER ETT SÄTT ATT ÅTERSTÄLLA TOPINVESTUS HUVUDSTAD.

   hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack för all denna information om Topinvestus, men om du mÀrker i slutet av recensionen har vi redan nÀmnt att Topinvestus har varnats av CNMV. Tack ÀndÄ.

   hÀlsningar

 11. Jose Garcia svar

  Mardröm. Jag Àr i samma situation som du. Jag kan inte fÄ tillbaka pengarna, polisen och civila G, inget fall. Kontakta en viss Katia och senare med den illvilliga och skurkiga Luna. Nu tar jag emot samtal hela tiden frÄn dessa nummer: 44 7442096110. 44 2036700597. 44 2035197213. 442036700968. 43 720022603. 43 720022279. Etc ... .. vi kan inte lÄta dem rÄna oss sÄ hÀr

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Vad hÀnder nÀr du försöker ta ut ditt kapital?

   hÀlsningar

 12. Merry svar

  Hej, jag Àr med dem för 1 mÄnad sedan ... Jag skrev 250 i en Bitcoin Millionaire Platform ... och de var dessa topinvestus ... nu slutar de inte ringa de vill att jag ska investera mer Àven pÄ mitt bankkonto som de vill ange med Anidesk program ... de skickade nedladdning

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Merry, tack för att du delar din erfarenhet med TopInvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Var mycket försiktig med Anydesk, eftersom du med den ger Ätkomst till din dator och mycket kÀnslig data.

   hÀlsningar

 13. Alberto svar

  Jag har blivit lurad av Top Investus, allt bra tills jag försökte fÄ pengar, jag deltog i denna Victor och Angela, allt de lÀr ut Àr en instÀllning, som stÀndigt lurar oss. Jag Àr intresserad av att bilda en grupp drabbade och fördöma dessa tjuvar. min mobiltelefon: 659160049 (Spanien)

  tills jag fÄr pengarna, har de blockerat min washasp och jag har begÀrt att tvÄ överföringar ska Äterkallas

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 14. Monica svar

  Hej god eftermiddag,
  För tvÄ veckor sedan gjorde jag en investering pÄ 250 euro. Jag fick tillgÄng till en annons som hoppade pÄ Instagram. En tjej som heter Dea ringde mig omedelbart och hon bad mig om all dokumentation via wasap, frÄn telefonen +447442096110. Jag gav dem all dokumentation de begÀrde och Víctor kontaktade mig, frÄn telefonen +442036701382. Hittills verkar allt korrekt, Àven om jag inte alls gillar det, att behöva lÀmna sÄ mycket personlig dokumentation och framför allt mÄste ge fjÀrrkontrollen genom Anydesk till en frÀmling, kan de orsaka mer skada Àn de redan gör genom att behÄlla pengarna deponeras? nÀr jag lÀser alla dina Äsikter nu blir jag rÀdd. Vad ska jag göra för att vidta ÄtgÀrder och förhindra att det gÄr till mer?
  tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Monica, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   IstÀllet skulle vi radera Anydesk -programmet och kontakta vÄr bank för att se om det Àr möjligt att Äterföra betalningen. Topinvestus Àr en oreglerad mÀklare, förutom mÄnga andra negativa funktioner.

   hÀlsningar

 15. Vaber svar

  lÀgg till mig i listan över lurade. Precis som ni andra, allt smidigt tills du ber om dina pengar. Jag har bett om mina pengar och INGENTING i mer Àn tvÄ veckor. Allt luktar som om jag inte kommer att se en enda Euro av allt jag satte in.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Vaber, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

   • Maj Iglesias svar

    Hej
 .Jag Àr en annan SCAMMED person
. Min mÀklare var Luz Vazques
 .. som satte mig pÄ en kredit pÄ 50.000 XNUMX euro
 .av andra belopp.
    De lurar dig till att investera i bitcoins och börsen, nÀr du försöker fÄ tillbaka pengarna sÀger de till dig att du mÄste betala för det, i det ögonblicket verkar Katya Kalivas frÄga dig. Och fortsÀtt att fÄ mer pengar. Sedan skickar de dig e -postmeddelanden för att berÀtta att du mÄste betala för att ÄterstÀlla resten av ditt intjÀnade kapital.
    Jag ber att alla ska gÄ till polisen eller Securities Market Commission för att rapportera.
    Jag förstÄr inte hur Google eller Facebook fortsÀtter att publicera dessa sidor.
    Rapportera sĂ„ att Ă„tgĂ€rder vidtas, ju fler klagomĂ„l det finns .... dessa bedrĂ€gerier kommer att upphöra  HĂ€lsningar

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej May, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     Har du namn pÄ nummer, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     hÀlsningar

 16. Dacil svar

  Hej, god natt, jag har ocksÄ blivit lurad av topinvestus .. först började jag för 250 sedan frÄgade en viss ana mig igen för ytterligare 250 .. efter en mÄnad sa hon till mig att hon hade betydande intÀkter att hon skulle göra en överföring pÄ 5000 att betala ekonomi och för att kunna ta emot nÀmnda intÀkter .. efter 2 veckor ringde de mig och berÀttade att de hade avfyrat en sÄdan ana och Àn idag kan jag inte kontakta dem .. Jag tog ut mina pengar men det gör det inte kom .. snÀlla hur kan vi göra för att fÄ tillbaka pengarna .. det kan inte vara sÄ att dessa mÀnniskor Àr sÄ och de rÄnar fortfarande mÀnniskor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Dacil, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 17. Mariam svar

  HallÄ. Ami de lurade mig pÄ samma sÀtt ... Jag investerade i början 250 och upp till 1000. De gav mig mer lönsamhet, tills de nÄdde 3500eur vilket jag inte har idag eftersom de bad mig om 20% av vinsten frÄn dem och för att investera dem innan de gav mig mina pengar, nÀr jag inte ville och insisterade mycket blockerade de mig och dÀrifrÄn kunde jag inte lÀngre kontakta dem. Deras namn Àr en Angela Collins, Ana och Victor ... de Àr bedragare och siffrorna var alltid olika med ett prefix +44 och watsap som kontaktade mig Àr +35795792450.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mariam, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Försök att kontakta dem frÄn ett nytt telefonnummer.

   hÀlsningar

 18. Mohamed svar

  Alla ni som har blivit offer kontaktar mig via e -post [e-postskyddad] Vi skapar en grupp pÄ WhatsApp för att stÀmma dem, ju fler vi Àr, desto större Àr chansen att dessa mÀnniskor kommer att betala för det de gör, jag har haft tur och de har bara lurat mig lite pengar, men nÀr jag tÀnker att dessa mÀnniskor kommer undan med det, jag Àr sjuk !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för denna information Mohamed, vad vi ber Àr att om du har mer information, publicera den hÀr för att göra den offentlig.

   hÀlsningar

 19. Mohamed svar

  TOPINVESTUS ES UNA ESTAFA, YO HE TENIDO CONTACTO CON UN TAL “VICTOR” Y “ANGELA COLLIN” (NO CREO QUE SEAN SUS NOMBRES REALES) TE PIDEN INVERTIR DINERO TE HACEN VER QUE TU CAPITAL VA AUMENTANDO CON LAS GAN DINERO EMPIEZAN A DECIRTE QUE INVIERTAS 25MIL EUROS Y QUE PARA EVITAR PAGAR IMPUESTOS Y COMISIONES QUE LO HAGAS MEDIANTE TRANFERENCIA PASÁNDOLO A BITCÓIN A TRAVÉS DE SAFE CURRENCY DE ESTRA VÄNDIG MASSA PRIMERO INTENTAN CONVENCERTE CON ESE IMPORTE YA QUE ES EL MÁXIMO QUE PUEDEN ROBARTE DE UNA SOLA VEZ OBVIAMENTE CONTACTE CON SAFECURRENCY Y ME DIJERON QUE SE TRATABA DE UNA ESTAFA Y ESTÁN EN SU LISTA
  CUANDO SE TRATA DE PEQUEÑAS TRANSACCIONES POR EJEMPLO 500 € LO HACEN DIRECTAMENTE DESDE TOPINVESTUS.
  DET WHATSSAP-NUMMER FRÅN DE TALADE TILL MIG ÄR +357 95 792450 OCH NÅR DET KALLADE DET VAR FRÅN ANDRA NUMMER MED PREFIX +44

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mohamed, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 20. Michela svar

  Angela collins deltog i mig, jag prenumererade och hon insisterade pÄ att jag skulle öka kapitalet jag gjorde det med 1000 euro mer och nÀr jag ville prova uttagningen ingenting alls ... Jag har varit en vecka och ingenting ... de Àr bedragare, hur gör man för att fÄ tillbaka pengarna ???

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Michela, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Och vad hÀnder nÀr du försöker ta ut ditt kapital?

   hÀlsningar

 21. Ah eller svar

  Jag ser att de heter Conrado López och de skrÀmmer mig, hur kan jag dra tillbaka hjÀlp?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej aHo, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 22. en annan dÄre svar

  Jag ser att du redan har döpt angela collins hÀr och nu om jag Àr rÀdd för att jag har mycket pengar med dessa lögnare, nÄgon aning om hur jag ska ta ut?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ännu en dĂ„re, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Vad hÀnder nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

 23. Jose Borja svar

  TopInvestus.co Àr en bluff. Hej, den 5 december 2019 investerade jag 250 euro i topinvestus.co tack vare en annons pÄ Facebook som fick en kille frÄn "företaget" att ringa mig. NÀsta dag kontaktade en viss Angela Collins mig och hon ville bara att jag skulle investera 20.000 250 euro mer, för detta ville hon ansluta till min dator och ge henne tillgÄng till mitt checkkonto. Jag begÀrde automatiskt Äterbetalning av investeringen pÄ 14 euro och idag (2020 februari 357) vÀntar jag fortfarande pÄ mina pengar. Vilket fÄr mig att tro att det Àr ett rÄn, bluff och full ekonomisk brottslighet. SÄdana mÀnniskor borde inte ha tillgÄng till livet. Det hÀr Àr de nummer som jag har kontaktats med via telefon och whatsapp: +95 792450 44 (Angela Collins) och +7448 208224 XNUMX.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du mejl som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 24. Sasy svar

  Hej, jag Àr lugn igen. Jag vill att du ska se de operationer som du har öppnat pÄ mitt konto. Innan i morgon om inte, kommer jag att fördöma dig

  Det du har gjort pÄ mitt konto Àr inte sant

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sasy, vi har svarat pÄ din tidigare kommentar.

   hÀlsningar

 25. Jag tror att jag har blivit lurad svar

  Hej, god morgon, det visar sig att jag har investerat lite pengar i kryptovalutor med företaget topinventus.co och nu ber de mig om mer pengar för att tjÀna pengar, jag ger dem ursÀkter och jag vill ÄterstÀlla mina investerade pengar. mÄste lÀgga mer pengar Ätminstone 3.000 8400 eller nu vill jag bara fÄ tillbaka det jag investerat, ursÀkta, vad kan jag göra om du kan hjÀlpa mig?

  Jag har fortfarande inte dragit tillbaka nÄgonting, du gör ursÀkter för mig, allt detta började förra veckan, igÄr, jag pratade med min rÄdgivare för att fÄ 3500 pengar och jag kommer med ursÀkter igen. Kan du hjÀlpa mig?

  Tack för att du hjÀlper mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jag tror att jag har blivit lurad, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats frÄn? Vilka ursÀkter ger de dig nÀr du ber om dina pengar?

   hÀlsningar

 26. Förbannad svar

  Den 27 januari anslöt jag mig till dem genom att göra en insĂ€ttning pĂ„ 250 €, den som först kontaktade mig var en kvinna vid namn Monica, med henne kom vi överens om att pengarna skulle komma in pĂ„ plattformen fram till den 1 februari, eftersom jag behövde dem för att betala inteckning.

  Efter att ha skrivit in pengarna kontaktade Luna mig, allt var bra, tills jag ville ta ut pengarna, eftersom jag upprepar att jag behöver dem för att betala inteckningen.

  Efter flera försök, Àntligen igÄr, den 3 februari, kunde jag prata med Luna för att hjÀlpa mig ta ut mina pengar. Behandlingen frÄn hans sida kunde inte vara mer förnedrande, frÄn början talade han respektlöst till mig och skrek och sa att han slösade bort sin tid och att en lika okunnig som jag inte kunde sÀlja sina tjÀnster.

  FrÄn och med idag har problemet inte lösts, och Àven om jag flera gÄnger har försökt kontakta bÄde Monica (hon svarar inte) och Luna (hon har blockerat whatsapp), har det inte blivit nÄgot svar, och som jag redan har sagt flera gÄnger behöver jag pengarna.

  Idag har jag skickat ett mejl till alla mejl som jag har hittat pÄ hemsidan för att se om nÄgon med lite tur svarar mig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej förbannat, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Allt du nÀmner lÄter riktigt dÄligt, eftersom du Àr ett oreglerat företag kan mycket lite göras, frÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

 27. J12J svar

  Hej, berÀtta inte för mig att det Àr en bluff eftersom jag har en avsevÀrd summa med sig och nu Àr jag rÀdd för att begÀra uttag och att de kommer att sluta svara pÄ mina förfrÄgningar och meddelanden, de ber mig envis om att öka min investering, nu jag Àr rÀdd

  Finns det ett effektivt sÀtt att ta ut pengarna? Jag ber om hjÀlp

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej J12J, tack för att du delar din erfarenhet med TopInvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vid uttrÀde, som ett företag utan nÄgon form av reglering och inte sÀrskilt transparent, om de inte vill lÀmna tillbaka dina pengar Àr det tyvÀrr vÀldigt, mycket komplicerat.

   hÀlsningar

 28. Sasy svar

  Hej mitt namn Àr sasy Jag har investerat i topinvestus.
  Först gjorde jag en insĂ€ttning pĂ„ 250 €
  Och sedan en insĂ€ttning pĂ„ € 1100 som jag investerade med det

  Efter tvÄ har min mÀklare tagit ut mina pengar och har avbrutit kontakten med mig

  Det Àr inte sÄ att jag har tappat bort det i investeringar utan att det har stulits frÄn mig.

  Det verkar bluff för mig

  UrsÀkta min spanska

  tack

  Ana Bella Martinez

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sasy, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? FrÄn vilket land skriver du till oss?

   hÀlsningar

 29. VICTIM OF INVESTOUS svar

  Det har hÀnt mig som Jose, de berÀttade att de var baserade pÄ Cypern och hade varit pÄ marknaden sedan 2016 med det officiella registret med nummer 4133 och specifikt i LIMASSOL.

  Jag tittade pÄ CNMV: s webbplats och det berÀttade för mig att jag skulle fÄ utbetalningen av inkomsterna för de pengar som investerats med namnet F1MARKESTS LTD och faktiskt innan jag lÀmnar uppgifterna via e -post med ID, kort och elrÀkning, kontrollerar jag att om det Àr i registeransvarig som ett utlÀndskt investeringsserviceföretag.
  Vad jag nu Àr övertygad om att detta Foreign Investment Services -företag bara vill samla in enkla pengar och tjÀna pengar med dina rörelser och det finns inget sÀtt för dem att svara och musiken hoppar alltid.
  För att berĂ€tta namn har vi SĂ­lvia GarcĂ­a, Conrado LĂłpez och JesĂșs Aroyo.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej offer, tack för att du delar med dig av din erfarenhet, men syftar du pÄ Topinvestus eller Investous?

   hÀlsningar

 30. Jose Batista svar

  hej bra brÀnning Jag investerade i topinvestus.co för en vecka sedan en första betalning pÄ 500 som med en bonus blev tusen och en sista betalning pÄ 3000 gav mig en bonus pÄ 3000 plus totalt jag har investerat 3500 i fredags var mitt saldo 8456 och han sÀger Ät mig att köpa mer Jag sÀger till dem nej men jag insisterar frÄn den stunden pÄ mÄndag jag försöker fÄ pengar och det Àr omöjligt för mig idag tisdag Jag har ocksÄ försökt, kan du ge mig en lösning Àr detta ett pÄlitligt företag jag mÄste rapportera dem nu eller vÀnta pÄ att se om de betalar mig vet du var de befinner sig, mitt tel. 676765372

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar din erfarenhet med Topinvestus. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad hÀnder exakt nÀr du försöker ta ut ditt kapital? Om företaget kan du lÀsa analysen för att kÀnna till vÄr Äsikt, men det Àr inte en mÀklare som inte nÀmner var det Àr baserat, inte nÀmner vilket företag det tillhör, det Àr oreglerat, en mycket farlig kombination.

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *