TopMarketCap -kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren TopMarketCap (kallas även av namnet: topmarketcap.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas TopMarketCap verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om TopMarketCap ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är TopMarketCap ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ TopMarketCap nämner att vara del av: TopMarketCap Ltd. 

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Saint Vincent och Grenadinerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar mäklarreglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: TopMarketCap är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TopMarketCap, märkte vi att den erbjuder 6 olika kontotyper: Självhanterat konto, Grundkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och Vågkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Självhanterat konto: minsta initiala insättning på € 250, marknadsöversikt, utnyttja upp till 1: 100.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på € 5.000, handelsbonus, marknadsgranskning, hävstångseffekt upp till 1: 200.

Guldkonto: minsta initiala insättning på € 10.000, handelsbonus, dedikerad kontoansvarig, marknadsöversikt, hävstångseffekt upp till 1: 200.

Platinakonto: minsta initiala insättning på € 25.000, handelsbonus, dedikerad kontoansvarig, marknadsöversikt, hävstångseffekt upp till 1: 300, finansiell plan, riskhanteringsplan, inbjudan till VIP -evenemang.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på € 50.000, handelsbonus, dedikerad kontoansvarig, marknadsöversikt, hävstångseffekt upp till 1: 400, finansiell plan, riskhanteringsplan, inbjudan till VIP -evenemang.

Vågkonto: endast på inbjudan.

 

TopMarketCap -kontotyper
TopMarketCap -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TopMarketCap erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som TopMarketCap tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TopMarketCaps webbplats
TopMarketCaps webbplats

TopMarketCap ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live-diagram, lite information om de produkter du erbjuder, FAQ-avsnitt, ordlista, e-böcker, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om TopMarketCap 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: topmarketcap.com

📞 Telefonnummer: Australien: +61290665418 | Storbritannien: +442038075844 | Österrike: +43720971073

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade TopMarketCap. Vi utför denna granskning och bedömning, på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på TopMarketCap ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TopMarketCap är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och varna för denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillagt BaFin TopMarketCap till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning 2021 från juni XNUMX

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TopMarketCap? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TopMarketCap: Betyg och kommentarer»

 1. Wilhem T. svar

  VARNA! BAFIN HAR ALLTID VARNAT MOT DENNA MÄKLARE FÖR ALLA bedrägerier som det har begått, JAG ÄR ETT VICTIM OCH SÖKAR INFORMATION OCH HJÄLP FÖR ATT KRÄVA MINA PENGER.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Wilhem, tack för att du kommenterar TopMarketCap. Denna mäklare är en SCAM. BAFIN (tyska finansregulatorn) har redan varnat för dem för att de ljuger och inte regleras (se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: SE LINK

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *