TopTradeGroup-kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TopTradeGroup (även kallad toptrade.group), är en Forex-, ETF- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen TopTradeGroup för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TopTradeGroup ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det TopTradeGroup ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Widdershins Group LTD.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av TopTradeGroup, vi noterar att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto, Platinakonto, Diamond-konto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.000, standardspridningar 1.8 punkter, daglig marknadsanalys, tillgång till e-böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig, 10% välkomstbonus, 5% uppgraderingsbonus, positionsstorlek provision, minimispot 0,01, 20, maxparti XNUMX, nattavgifter tillkommer, dynamisk marginal.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, standardspridningar 1 punkter, daglig marknadsanalys, tillgång till e-böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig, 15% välkomstbonus, 10% uppgraderingsbonus, positionsstorlek provision, minimispot 0,01, 20, maxparti XNUMX, nattavgifter tillkommer, dynamisk marginal.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, standardspridningar 0.7 punkter, daglig marknadsanalys, tillgång till e-böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig, 20% välkomstbonus, 15% uppgraderingsbonus, handel med röda flaggor, 24-signalplattform / 5, långsiktig ekonomisk plan, positionsstorlek provision, minsta parti 0,01, maximalt parti 20, nattavgifter tillkommer, dynamisk marginal.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $200.000, standardspridningar 0.4 punkter, daglig marknadsanalys, tillgång till e-böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig, 25% välkomstbonus, 20% uppgraderingsbonus, handel med röda flaggor, 24-signalplattform / 5, långsiktig ekonomisk plan, positionsstorlek provision, minsta parti 0,01, maximalt parti 20, nattavgifter tillkommer, dynamisk marginal.

 

TopTradeGroup-kontotyper
TopTradeGroup-kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TopTradeGroup erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TopTradeGroup tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som tillhandahålls på webbplatsen kan vara en utmärkt punkt för mäklaren.

TopTradeGroup webbplats
TopTradeGroup webbplats

TopTradeGroup tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om TopTradeGroup 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: toptrade.group | toptrade.moln

📞 Telefonnummer: + 44 1518 080625

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TopTradeGroup. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TopTradeGroup <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TopTradeGroup är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 


Efter att ha analyserat det, rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, och när vi letar efter recensioner om TopTradeGroup hittar vi många som är negativa och varnar om det mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : TopTradeGroup, tillsammans med mäklarna 24FinTime, AdamantFX, Tillgångsgrupp, CFBroker, Finlay, OctoFinance, Rymdmarknaden y SupraTrade De tillhör den ökända Widdershins Group Ltd., ett företag med ett fruktansvärt rykte, många klagomål och som redan har anklagats för bluff av europeiska tillsynsmyndigheter.

VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 tillkom CNMV TopTradeGroup till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ varningen CNMV från juli 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i september 2021 tillsattes FCA TopTradeGroup till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen från september 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TopTradeGroup? Vad har varit din erfarenhet?

 

Annonsera med oss

65 kommentarer om «TopTradeGroup: Betyg och kommentarer»

 1. Norma Zerpa Valencia svar

  Jag heter Norma, jag hade en insättning på cirka 150 dollar, för månader sedan kom jag inte ens ihåg det, för 3 veckor sedan kontaktade en viss Juan Castro mig. Och jag blev förvånad, jag frågade honom oskyldigt hur mycket han hade tjänat, 10,500 9,500 dollar, jag kunde inte tro det och han frågade mig hur mycket jag skulle vilja ta ut och jag sa till honom XNUMX XNUMX. Han fick mig att öppna ett konto i Buda, som jag inte kunde öppna flera dagar för sent. Jag sa till honom att jag var väldigt skuldsatt. Det som sårade mig var illusionen som denna förmodade man skapade. Men överlåt det åt Gud. Ta det som en livslektion. För att jag litar på människor. Men vad som hände mig, jag ska vara försiktig. Jag har ett ordspråk som säger att ju mer jag känner människosläktet, desto mer älskar jag djur. Gud välsigne dig. Och det trots att pengar för många människor är deras Gud. Låt oss ta emot födseln med stor TRO OCH HOPP.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Norma, jag förstår att de var tvungna att kräva skattebetalning av dig eller dessa lögner som är uppfunna för att stjäla dina pengar. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. YOHANDERMAN svar

  JAG BLEV LUCKAD MED SAMMA MODALITET AV ER ALLA.
  +447435757549
  +447827454687

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej YOHANDERMAN, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. [e-postskyddad] svar

  GOD MORGON FÖR ATT SAMMA HISTORIA FÖR ATT TA BORT ATT DE RINGER DIG FRÅN BLOCKCHAINEN FÖR ATT BE DIG OM PENGAR FÖR ATT LÅSA UPP PENGARNA, VI MÅSTE FÅ DERES RIKTIGA PLATS OCH GÅ FÖR ATT DEM SKA FÅ VÅRA PENGAR FRÅN BLOCKYOUCH FÖR PENGAR ATT LÅSA UPP PENGARNA. ALLA MINA SPAR OCH DE VILLE FÅ MIG ATT GÅ OCH BE OM LÅN FRÅN LOS MALNACIDOS BANK

  TJÄVAR TJUVAR BARN TILL DERES PICHA MAMMA

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hallå [e-postskyddad]Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. [e-postskyddad] svar

  Mitt namn är tvåa för två månader sedan jag investerade 2 tusen dollar senare. Jag tjänade redan nästan 80 tusen dollar de sa till mig att om jag skulle gå till min buddha.com så ringde de mig direkt och sa att jag måste LEGALISERA mitt kapital och de sa åt mig att skicka 22 tusen dollar till Buddha eftersom blockchain behövde registrera rörelsen och jag vet inte hur, men min Buddha försvann och de sa att skickat till blockchain efter det kallades jag en annan person. Spanska äntligen de stal mina pengar och jag vet inte vad jag ska göra sanningen om blockchain Jag vet inte vad jag ska göra för att få hjälp, de ringer mig bara för att be om mer pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Segundogarcia, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Carmen svar

  Jag heter Carme för två månader sedan jag investerade 2 tusen dollar senare. Jag tjänade redan nästan 80 tusen dollar de sa till mig att om jag skulle gå till min buddha.com så ringde de mig direkt och sa att jag måste LEGALISERA mitt kapital och de sa åt mig att skicka 22 tusen dollar till Buddha eftersom blockchain behövde registrera rörelsen och jag vet inte hur, men min Buddha försvann och de sa att skickat till blockchain efter det kallades jag en annan person. Spanska äntligen de stal mina pengar och jag vet inte vad jag ska göra sanningen om blockchain Jag vet inte vad jag ska göra för att få hjälp, de ringer mig bara för att be om mer pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carmen, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. LNbb2 svar

  Någon arbetare som vill ge oss adressen till dessa lögnaktiga tjuvar?

  De stal alla hans besparingar från min pappa, min pappa är i 70-årsåldern och nu har hans hälsa allvarligt försämrats. De är tjuvar. De har inget emot att stjäla dig, ta ditt liv. De är tjuvsöner. Om vi ​​inte hittar dig kommer något att hända dig, för du kan inte skada människors liv så. De har förstört min fars liv och nu när han är sjuk, men bedragare kommer att betala för det.

  Jag vet att du läser dessa åsikter, säger jag till arbetarna i toptradegroup, gå ur det företaget just nu och anklaga bluffägarna som orkestrerar hela toptradegroup-bedrägeriet. LUGGANDE TJUVAR.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej LNbb2, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. johan svar

  De rånade mig för en förmodad legalisering av blockchain att de stal ca 10 tusen dollar där de skickade mig ett mail och sedan berättade de om blockchain jag föll tyvärr men senare fick jag reda på det och blockchain gör inte det. som låtsas vara blockchain senare , en annan person ringde mig och sa att jag måste betala försäkring för killen som pratade engelska men jag trodde honom inte, jag vill bara hjälpa människor som inte går igenom samma sak

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Johan, tack för din kommentar om TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Andrea svar

  Detta är en bluff, de från topphandeln låtsas vara blockcahin när blockchain är en plånbok, de skickar ett mail till dig och de säger till dig att de måste legalisera pengarna och det är en lögn. Jag kontaktade de riktiga och mejlet är [e-postskyddad] och de skrev till mig på engelska och de sa till mig att de inte gör någon legalisering, var försiktig så att du inte tror på detta folk

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Andrea, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. RUBEL svar

  Hej, jag heter Rubel och jag vill ha en referens från denna länk. TOPTRADE .MOLN / handel
  Jag har $ 602,83 i den här plattformen och kan bara ta ut $ 10 dollar som en övning med hjälp av mäklaren till buddha-plattformen .com och vad jag kan rädda är den goda behandlingsnivån för att få till att lägga mer pengar mellan comillas är lönsamt att fortsätta arbeta med mitt konto som förresten börjar med $200 dollar.
  tills igår var jag tydlig och sa till honom att inga fler pengar förutom de 200 som initialt investerades.
  och personen som alltid ringer mig fick mig att lägga 5000 dollar.
  ser min vägran... säger hejdå och märker att det skulle vara för alltid.
  dra dina slutsatser.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej RUBEL, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. rene svar

  Jag investerade 250 dollar sedan investerade jag 2 tusen för olja och sedan på mindre än en vecka har jag 80 tusen först är det något de gör de höjer kontot för att få dig att tro att du har mycket pengar sedan fejkar de ett uttag från topphandelskonto och de ringer dig från BLOCKCHAIN ​​för att säga att du måste göra en uppenbar transaktion som inte föll eftersom de skickar falska mail. FOLK FALLAR INTE

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej rene, tack för din kommentar om TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. dan svar

  Jag försökte göra ett krav efter att ha sett alla kommentarer, men jag tror att det jag investerat är väldigt lite för att få tillbaka det, och nu vet jag inte vad jag ska göra för att få tillbaka det lilla jag sparat. Jag har inte pratat med några "chefer" än. Förhoppningsvis har jag lite vägledning

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Dan, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. susuna svar

  De skickade också ett blockchain-dokument till mig och uppenbarligen föll det inte eftersom det dokumentet är falskt, näst efter de e-postmeddelanden som förmentas från BLOCKCHAIN ​​som de skickar inte har en domän. För det tredje kontaktade jag den riktiga BLOCKCHAIR och de informerade mig om att de aldrig gör någon process med bitcoin-transaktioner. XNUMXth Blockchain är en plånbok och det är inte en reglerande plats med dem säger de

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Susuna, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Lucas svar

  Jag investerade nästan 5 tusen dollar med dessa råttor och jag vet inte nu säger de till mig att pengarna finns i BLOCKCHAIN ​​och jag förstår inte att de aldrig skapar ett konto i BLCKCHAIN ​​Jag förstår inte att de säger det BLOCKCHAIN ​​​​är en regulator som jag fick reda på och Blockchain är en handväska precis som Buddha eller crytomarket vad men de skickar mig e-post och du kan se att de är falska skapade av någon. Sammanfattningsvis kontaktade jag blockkedjans verkliga fingrar och de säger att de gör inte dessa råttor vill stjäla mer pengar de ber mig om 30 tusen dollar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lucas, de stjäl från dig, det de säger till dig är en lögn och de hittar på sina namn. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Alberto svar

  Godmorgon jag vill dra mig tillbaka och de säger till mig att blockchain har pengarna, jag förstår inte om blockchain är en plånbok, de skickar mig ett dokument som är mer falskt än politiskt, min analytiker heter Harry

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alberto, det de säger till dig är en lögn och de hittar på sina namn. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. Herbert Uribe svar

  Jag kom till dem på grund av den vilseledande reklam de sätter på YouTube-videor. På din hemsida gjorde jag misstaget att ange mitt namn och telefonnummer. De erbjöd sig att ringa mig inom 24 timmar och de gjorde det (på mindre än en timme) från telefonnumret +442038076495 "Rådgivaren" vid namn MARTIN CARBAJAL undersökte min kunskap, frågade mig om min ålder och jag uttryckte mina invändningar mot hans publicitet. Han insisterade på att övertyga mig om att göra den initiala investeringen på 250 $. Jag indikerade för honom att hans reklam uttryckligen angav noll investeringar och hans ursäkter började; hur tror du att pengarna ska genereras bara sådär, att de inte ansvarar för reklam osv. etc. Jag tackade honom för hans tid. Jag hoppas att de inte ringer mig igen trots att de har mitt telefonnummer, men jag tror att de märkte mina larm. Tack för ditt forum, det klargjorde saker för mig mer och jag är ledsen för de som blev LUCKAD. Point and Apart E Toro verkar pålitlig för dig?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Herbert, ToptradeGroup är en bluff och eToro rekommenderas till 100 %.

   Hälsningar.

 16. Jose svar

  det är en bluff de säger att de är från blockchain skicka falska mail utan domän

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Caro svar

  de låter dig aldrig ta ut tyvärr är det som de säger här sant, när du ber om att ta ut dina pengar låter de dig inte

  hejdå mina dollar, toptradegroup är en grupp professionella tjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Caro, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. giovanna svar

  TopTradeGroup Jag öppnade precis kontot med 250 USD 14 oktober 2021 Jag läser kommentarerna och naturligtvis har de tjänat mig bra hittills men från vad jag läst kommer det inte att fungera förrän chefen skickade mig sitt kort med wasap.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Giovana, berätta för dem att du vill investera 35.000 220 USD från din pappa, att du hanterar hans konto, men du vill vara säker på att pengarna återkommer, du vill inte riskera att något händer, berätta för dem att du bara vill ha 220 USD för att kontrollera att allt går bra och så fort de kommer kommer du att returnera de 35.000 plus XNUMX XNUMX från din fars konto, att om du måste vara mycket övertygande och förhoppningsvis kommer de att ge dig den lilla fisken för att jaga en större.

   Hälsningar.

 19. Sheyla Alvarez Palomino svar

  God eftermiddag Jag ville veta om du har någon information om PROFIT BITCOIN. De kontaktade mig via e-post och sa till mig att ange den här länken: https: // my-btc-profit .com / es? Campaign_id = Z5XEqCx6 & external_click_id = 4b4233d2-0c77-404a-8471-55f4a4db1bcf & affname1 = jay4 & net3 = 1111 & = reservf4bdub5 & = reservf1b05 & = reservf4b0 & = reservf2b3 & = reservaf1 = & aff_sub35 = & fbp = & ksget = 2 & tc = SMS & analytics_session_id = 6be628a4e-f95-7584cfe-ad1770-615ecf2872643b &

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sheyla, vi har en recension med ett liknande namn, jag vet inte om du menar den här: FX Bitcoin vinst
   Berätta för oss om det är detta eller om du hänvisar till en annan så att vi kan göra en recension om dem.

   Hälsningar.

 20. Carolina svar

  Jag har registrerat mig på denna sida till en handelsgrupp
  Vilket de inte vill ta bort mitt konto eftersom jag tror att det här är en bluff, de ringer dig i telefon och är oförskämda när de svarar
  JAG VILL TA BORT mitt konto
  DE ÄR INTE Människor ATT LITA PÅ
  Redan har jag avslöjat dem
  Jag GER DIG 24 timmar att radera mitt konto
  Om så inte är fallet fortsätter jag lagligt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carolina, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. Edwin svar

  Denna mäklare är en bluff det finns inga ord att beskriva, de behandlar dig på ett bättre sätt i början och sedan kräver de att du lägger mer pengar jag förlorade mer än 2000 dollar och de ville ha mer än 5000 dollar men jag gav dem inte och de började kräva så skamlöst att vem som inte känner eller behandlar människor inte faller i deras fällor och jag skulle vilja veta hur jag ska rapportera detta företag och få tillbaka mina pengar, tack !!!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Edwin, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. Viviana V svar

  Uppenbarligen lurade de mig också 15/9/21. De ringde mig och berättade att jag var tvungen att sätta in 500000 60000 dollar som jag överförde för att betala skatt, eftersom jag hade en vinst på 35 48 dollar och att XNUMX till XNUMX timmar skulle jag ha mina pengar , den investeringen var i Buddha. com som de tipsar om trodde jag att det var normalt och tills nu har ingenting skickat honom meddelanden från WhatsApp som den här personen är online och du svarar inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Viviana, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Patrick svar

  Hej god eftermiddag:

  Jag blev lurad av TOPTRADE -företaget, de använder också andra sidnamn. Ursprungligen kontaktade Antonio Romero mig, sedan Jose Perales, idag kontaktade en David Gonzalez mig, hans nummer:

  Antonio Romero +44 776791902 +44 161394 2029 XNUMX
  Jose Perales +44 161 3940769
  David Gonzalez + 44 7435757549

  Jag investerade 4.5 miljoner chilenska pesos men när jag försökte dra mig tillbaka har de gett mig det ena eller andra problemet med provision.

  Den sista lögnen är att de inte fungerar och att de behöver 250 dollar för att betala minsta provision och de skulle släppa mina pengar på dagen.

  Men de har redan ljugit för mig i 3 månader och jag har inte kunnat ta ut en krona ..

  Patricio Andrade +56 9 42145080

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Patricio, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. Martin svar

  Lyckligtvis såg jag det här forumet där jag inser att det är en bluff, de ringde mig bara och erbjöd samma sak som de andra kollegorna.

  Tack jag föll nästan!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin, tack för att du skriver och kommenterar, det här är vad vi är här för att hjälpa människor att inte falla för dessa bedrägerier.

   Hälsningar.

   • Martin svar

    Ja tack, ring mig nu från SpaceMarkert. någon hänvisning till dem? De säger att de har varit i investeringsbranschen för både kryptovalutor och råvaruinvesteringar i 25 år.
    Hälsningar och tack för ditt råd.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Martin, tack för att du kommenterar SpaceMarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

   • Thomas svar

    De lurade mig och ville inte returnera 308,15 US $ relativt lite, även om de fortfarande är synliga på plattformen, eftersom jag inte ville fortsätta sätta in pengar, svarar ingen och det sista de sa till mig är att jag är slöseri tid för företaget. Det vill säga bluff, stöld, bevisat. Om du inte sätter in TopTrade.group tjuvar blir arg.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Tomás, alla är fällor för att lura klienten och få mer pengar från dig, skicka inte mer kapital, de behåller allt. Tack för att du delar din upplevelse med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 25. Maria diaz svar

  Min önskan var att investera i Amazon och sätta in 250.00 UDS via SafetyPay den 10 juni och de tilldelade mig en finansiell rådgivare, kallad Andres Caldron på toptrade.group/es/account/ som berättade för mig hur e -postadressen är och mitt lösenord till visualisera mina intäkter då bjöd han mig att investera 5000.00 UDS i för att få större vinster som jag fick tillgång till och gjorde överföringen av mitt DEVITO -sparkort och han överförde mig bara 20.00 UDS och sedan bad han mig om mer 1000.00 UDS för att köpa försäkring, som han accepterar inte eftersom jag tappade förtroendet för honom, och när jag begärde mitt kapital sa han till mig att han hade gjort en dålig operation i systemet och allt var förlorat och nu har jag bara -68.30 UDS, efter att ha nått 12,539.32 USD
  Det är därför jag ber dig att lämna tillbaka mitt kapital till mig och varför jag blev skuldsatt för att investera 5000.00 UDS och nu måste jag betala i 4 långa år, förstör inte ditt rykte och jag ber bara om min investering. .

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, alla är fällor för att lura klienten och få mer pengar från dig, skicka inte mer kapital, de behåller allt. Tack för att du delar din upplevelse med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 26. G svar

  Scammed mäklare top trade group

  Titta för ungefär 2 månader sedan att jag gick in på den plattformen (topphandelsgrupp) som inledningsvis gick in med cirka $ 500. Vilket med dagarna gick med den verkställande direktören som hade mitt konto.

  Jag frågade honom hur han kunde tjäna mer pengar på kort tid. Han sa till mig att för att generera stora vinster skulle mitt kapital vara mer än $ 5000 dollar. Som jag debiterade mitt konto med 2 krediter.

  När dagarna gick gick allt bra, vi öppnade verksamheten varje dag med vinster vissa dagar och andra med små förluster. När jag gick för att göra ett uttag eftersom jag redan hade genererat vinster på nästan $ 5000 dollar. För att göra ett uttag fick du betala en skatt på 19% av det totala kapitalet vid den tiden, det var nästan $ 100000.

  De gjorde totalt nästan $ 2000 i skatt som jag betalade från mitt Buddha -konto. Allt bra tills dess. För egen del ville jag inte ta tillbaka allt och jag drog bara in $ 4000 dollar för att fortsätta arbeta med dem. som skulle ha en maximal fördröjning på 72 timmar. Som skulle krediteras mitt Buddha -konto.

  För nästan en vecka sedan var tidsfristen för prenumerationstider över.

  Efter den dagen har ingen i företaget någonsin svarat på några meddelanden eller samtal.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej G, alla är fällor för att lura kunden och få mer pengar, skicka inte mer kapital, de behåller allt. Tack för att du delar din upplevelse med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 27. ALDA SILVA svar

  BURLÕES TAPADE 250 EUR JAG HAR 3600 GANHOS NAO CONTA OCH VILL ATT EN KOMMISSÖ på 10 PERSONER KAN MOTTA ELLER DINHEIRO MESMO DEPOIS DE PAGARES OS 10 POE CENTO DE COMISSO NAO PAGAN TE SAO UNS LADRÕES

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ALDA, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 28. Analia svar

  de är bluff de betalar inte

  om du vill dra tillbaka, kommer de bara inte att låta dig

  litar inte på toptradegroup eftersom de inte låter dig ta ut ett öre de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Analia, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 29. Sergi svar

  De är tjuvar, de lovar dig vinst med webbplatsen 1kdailyprofit som jag registrerade där och sedan ringer de dig från toptradegroup de berättar lögner, de lovar dig att du blir rik att investera 250 $ då de ber dig mer och mer och mer pengar och om du vill ta ut de dynamit ditt konto och de är inte ansvariga för förlusterna

  De säger till dig att om du vill få tillbaka vad du förlorat, investera mer pengar, och så ber de dig mer och mer och mer, när du vill ta reda på det, har du redan skickat dem mycket pengar och de har tappat allt

  enligt min erfarenhet känner jag mig helt rippad av detta företag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergi, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 30. rene svar

  De tillåter inte att du tar ut pengarna, de är tjuvar, jag borde inte lita på dem, kan pengarna återvinnas?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rene, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *