Bux mäklare
TopTradeGroup recensioner

Analys om TopTradeGroup

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera TopTradeGroup (kallas även med namnet: toptrade.group), A Forex mäklare, ETF:er och CFD:er. Rekommenderas TopTradeGroup verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om TopTradeGroup ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är TopTradeGroup en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • TopTradeGroup nämner att vara en del av Widdershins Group LTD.
 • Angående din plats, företaget är baserat i Dominica.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att TopTradeGroup inte har någon typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: TopTradeGroup är en mäklare INTE REGLERAD.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper erbjuds av TopTradeGroup, i det här fallet noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Silverkonto: minsta initiala insättning på $2.000, standardspreadar 1.8 pips, daglig marknadsanalys, tillgång till elektroniska böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig.
 • Guldkonto: minsta initiala insättning på $10.000, standardspreadar 1 pips, daglig marknadsanalys, tillgång till elektroniska böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig.
 • Platinakonto: minsta initiala insättning på $50.000, standardspreadar 0.7 pips, daglig marknadsanalys, tillgång till elektroniska böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig.
 • Diamantkonto: minsta initiala insättning på $200.000, standardspreadar 0.4 pips, daglig marknadsanalys, tillgång till e-böcker, grundkurser, tillgång till videor, kontoansvarig, 25% välkomstbonus.

La plattform att fungera som TopTradeGroup erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för handlaren som TopTradeGroup tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

Webbplats TopTradeGroup
TopTradeGroup webbplats

TopTradeGroup tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, FAQ-sektionen, inte mycket annat.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information TopTradeGroup

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: toptrade.group | toptrade.moln
 • 📞 Telefonnummer: + 44 1518 080625
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar TopTradeGroup. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på TopTradeGroup

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att TopTradeGroup-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

❌ Efter att ha undersökt det råder vi dig att iaktta försiktighet, eftersom det är ett olagligt företag, tydligt etablerat för att ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är inte särskilt transparent, eftersom det inte erbjuder juridisk information, det visar inte data om dess registrering och det saknar också reglering (oreglerat företag). ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 BaFin lagts till i TopTradeGroup till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BaFins april 2022 -varning ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i augusti 2021 CNMV lagt till TopTradeGroup till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen för augusti 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i september 2021 FCA lagts till i TopTradeGroup till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till warning️ FCA -varningen i augusti 2021

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 FMA (Österrike) lagts till i TopTradeGroup till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till FMA -varningen för mars 2022 ⚠️

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CMF (Chile) lagts till i TopTradeGroup till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ⚠️ CMF-varningen för april 2022


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TopTradeGroup? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

88 kommentarer om «TopTradeGroup: Betyg och kommentarer»

 1. Lucian eller svar

  FMA har äntligen fördömt dem, de är på den svarta listan

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Luciano O, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Alejandro Valdés Espinoza svar

    Jag gjorde misstaget att investera i detta företag till denna dag, jag har inget svar för att kunna ta ut mina besparingar eftersom de blir upprörda för att man inte kan investera mer pengar och för att ta ut sina pengar skickar de dem till olika avdelningar och de ber att du måste sätta in 600 dollar till ett annat företag Jag vill ta ut mina 400 dollar men de ger inte svar eller svarar på meddelanden att ta emot pengarna endast med en insättning till säkerhetsbanken men att ta ut det går inte.

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Alejandro, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 2. arpede svar

  TOPTRAIDE-MÄKLAREN ÄR NÅGRA RÅTTOR, DE FÅTT MIG att betala FÖR REN, FORTSÄTT DE BEHÖVER MIG FÖR SKATTER, JAG FÖRBANNAR VARJE AV DEM JAG HOPPAS DE INTE KAN DÖ OCH LEVA SMÄRTA OCH HELVETE I LIVET... JAG HOPPAS DE DÖDER SIG MELLAN FAMILJER . OCH DE ÄTER SIT EGET KÖTT OCH FÖRSVINNER FÖR LIVET.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej arpede, du borde få tillbaka dina pengar! Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. jhms svar

  TOPTRAIDE-MÄKLAREN ÄR NÅGRA RÅTTOR, DE FÅTT MIG att betala FÖR REN, FORTSÄTT DE BEHÖVER MIG FÖR SKATTER, JAG FÖRBANNAR VARJE AV DEM JAG HOPPAS DE INTE KAN DÖ OCH LEVA SMÄRTA OCH HELVETE I LIVET... JAG HOPPAS DE DÖDER SIG MELLAN FAMILJER . OCH DE ÄTER SIT EGET KÖTT OCH FÖRSVINNER FÖR LIVET.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej jhms, du borde få tillbaka dina pengar! Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • emilia svar

   Los asesores de top trade son unos ladrones te piden que pagues para devolver tu dinero y luego ellos mismo te roban pero todo se paga terminaran como ratas presos. Y sin un peso porque lo mal llevado es .mal aprovechado.

 4. anonima svar

  Jag blev lurad av Top Trade Group. Jag vill få tillbaka min investering och vad de fick mig att betala för att få mina pengar. De fick mig att betala mer och de gav mig ingenting. Ingen är ansvarig. Jag måste få tillbaka mina pengar. Snälla hjälp mig!

  Webtrader.Toptrade.Cloud Detta är sidan för Top Trade Group. Jag blev lurad och jag är desperat. Snälla hjälp mig . Jag behöver mina pengar först, jag investerade tusen och sedan sa de till mig att jag lägger mer pengar och för att få dem måste jag betala skatt till "Storbritannien"

  Av dessa pengar sa de till mig att de skulle sätta in tusentals dollar i min plånbok. Och jag får fortfarande ingenting

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Anonym, tack för din kommentar om TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

   • Raquel svar

    Jag investerade och nu är det meningen att jag ska ta ut mina pengar, för det ber de mig igen att sätta in för att betala skatt i Storbritannien, jag har namn och telefonnummer

    • Rekommenderade mäklare. Com svar

     Hej Raquel, BETALA INTE NÅGOT!!! DET ÄR EN BLUK, DE ÄR INTE I STORBRITANNIEN, DET ÄR EN LÖGN, DE KOMMER INTE ÅTERBETALA DINA PENGAR. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. FMA (Austrian Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se FMA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 5. Jeronimo svar

  Den 12.04.2021 blev jag inbjuden att investera i Fultrept Group 589 $. Med motivet att de under Trusted Management-metoden med en mäklare kommer att göra valutaaffärer och förväntar sig en avkastning på cirka $40 per dag. Och detta mot en 6% provision från vinst.
  På mitt konto på deras sida sågs det att de "jobbar" varje dag exakt 30 euro. När "vinsten" nådde beloppet 1000 euro bestämde jag mig för att ladda ner dem och lämnade investeringen på $ 589. Men de hade ingen betalning.
  Sommaren 2021 bytte min mäklare två gånger, under förevändning att fronten inte gick bra. Och att nu kommer den nya mäklaren att göra rejäla vinster.
  Men man ville ha nya belopp för att kunna gå in på seriösa positioner på börsen under stigande oljepriser.
  Så, väldigt dumt, jag backar den 20.10.2021 för att få ytterligare 300 euro.
  Men sedan stoppade de inte de ständiga inbjudningarna på telefon från mäklaren att öka kapitalet med $1,000 3,000 till $XNUMX XNUMX.
  I november bestämde jag mig för att göra ett experiment. Jag ringde mäklaren och sa till honom att jag ville ha pengarna investerade totalt 800 euro. Jag bad honom ta med dem till mitt bankkonto. Och detta kommer att vara ett tecken på mig om mitt förtroende för dem. Som jag lovade att om detta händer – de ger tillbaka min investering, nästa dag kommer jag att investera $3,000 XNUMX.
  Sedan bytte de mäklare igen.
  Jag ringde mig snart och berättade att eftersom jag var väldigt störd av mitt arbete raderade jag ut kontot från deras plattform men bestämde mig för att ta hänsyn till investeringen på 800 euro tillsammans med vinster, vilket gjorde totalt 5000 euro.
  Jag kom överens. Och jag var glad men för en kort stund.
  Strax innan översättningen gavs till mig ringde de mig och sa till mig att ett kontoutdrag skulle undertecknas och det kostar $360. Deras anställd kan göra min deklaration. Jag sa åt dem att hålla inne 360 ​​$ av beloppet de skulle ge mig.
  Min mäklare ställde frågan:
  "Så du föredrar att sitta hemma, ingenting att göra och tycka synd om, du har inget jobb, du har inga pengar ... istället för att hitta 360 dollar från någon och få ditt liv fixat?"
  Sedan avbröt jag samtalet. Sen på den här telefonen var ingen ansvarig.
  Så, sammanfattningsvis, stannade jag bedrägligt från Ferret Group med 800 euro. Eftersom jag inte trodde att det skulle komma ett ögonblick då det skulle vara mycket pengar för mig och livsviktigt.
  Jag börjar nu för tiden köra taxibil för att möta dina vardagliga behov och hemräkningar. Jag kommer att ha vilken inkomst som helst och överleva.
  Men åtminstone jag kommer att göra är att skriva var som helst i forum, bloggar och sajter om detta: folk litar inte på Toptrade Group.
  Jag överväger också att göra ytterligare två steg:
  "Med min bank för att göra ett krav på sin bank för bedrägeri av sin klient.
  – Och för det andra, låt mig klaga på bedrägeri i Moskvas polis. Även i deras konsuments säkerhetstjänst.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jeronimo, tack för denna utmärkta och omfattande förklaring om TopTradeGroup!!! Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. vanessa svar

  Hej, jag investerade med dem i juli 2021 och än så länge kommer de inte låta mig få toptrade-pengarna, de är skurkar, fall inte för fler människor, snälla, jag investerade 190 tusen chilenska pesos med dem och de ber mig att sätt in dem för att kunna ta ut min vinst och de följer mig och uppmanar dig att fortsätta investera de lämnar dig inte ensam

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Vanessa, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. katherine svar

  Hej, jag investerade med dem i november 2021 250 USD efter 2 veckor hade jag redan en vinst på 2000 och de gav mig förslag på att investera mer pengar, jag följde deras spel som jag ville fortsätta investera men om några veckor till eftersom jag skulle ta emot pengar. Sedan sa jag till dem att om jag kunde ta ut det jag investerat för en nödsituation och de gav mig rena ursäkter, skulle jag anse att de pengarna var förlorade.
  För några dagar sedan kontaktade de mig enträget igen från ett annat nummer men från samma område, efter några missade samtal svarade jag dem, de frågade mig om min erfarenhet och de gjorde det möjligt för min toptrade-sida att se mina intäkter på 5.017 XNUMX usd och ville återigen att jag skulle investera mer , efter några dagar av att inte svara på dem, informerar din WhatsApp-assistent mig att de ringer mig för att begära uttag av pengarna, prata med personen som ringer mig nu för tiden som kallar sig MARCO URRIAGA och jag säger till honom att jag är tänker inte investera mer Om det är därför han ringer mig säger han nej till mig och hjälper mig med BUDA-sidan för att göra reträtten.
  Nu skickar de mig ett formulär som jag måste skriva under och de ber mig också att betala 14,3% av min vinst eftersom de i Buda skickar dig allt jag tjänar och att de inte kan dra av procenten från samma pengar
  Fram till idag den 19 januari 2022 är de så enträgna att jag nästan ramlade igen, som tur var undersökte jag den här gången för att inte falla för deras bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Katherine, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Thomas svar

  Stöld, 100 % stöld.
  Top Trade är en bluff.
  några frågor?
  De har till och med hotat att publicera mina uppgifter och har blockerat mig.
  Dessa är de mest skurkar och tjuvar i världen.
  Atte.
  Francis Thomas Romero

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Tomás, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Gladys svar

  Hej, jag heter Gladys.
  Dessa tjuvar lovar dig vinster med webbplatsen jag registrerade där och sedan ringer de dig från toptradegroup de ber mig att investera 250 $ sedan ber de mig om mer pengar för en investering och sedan för en annan såg jag aldrig vinsten. När jag ville ta ut det jag investerade fick de mig att betala en försäkring på 6 miljoner, sedan betala investeraren Andrés Cáceres telefon +447551797902 $10.000.000, sedan ett stöd på $3.100.000, för enligt dem var vinsten mycket och Buda fick inte lika mycket pengar som jag var tvungen att följa säkerhetsprotokoll. En för att få tillbaka det investerade.Jag bad om lån, kontantförskott och nu är jag på gränsen till kollaps, jag är fruktansvärt skuldsatt på gränsen till att förlora allt.
  Jag lämnar er numren och namnen på dessa bedragare, faktiskt vet jag inte ens om de är deras riktiga namn
  Andrés Cáceres Investor +447551797902
  Adrian Benalcazar Administrativ + 44 7824065975

  Om någon kan hjälpa mig i denna situation är det uppskattat

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Gladys, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Norma Zerpa Valencia svar

  Jag heter Norma, jag hade en insättning på cirka 150 dollar, för månader sedan kom jag inte ens ihåg det, för 3 veckor sedan kontaktade en viss Juan Castro mig. Och jag blev förvånad, jag frågade honom oskyldigt hur mycket han hade tjänat, 10,500 9,500 dollar, jag kunde inte tro det och han frågade mig hur mycket jag skulle vilja ta ut och jag sa till honom XNUMX XNUMX. Han fick mig att öppna ett konto i Buda, som jag inte kunde öppna flera dagar för sent. Jag sa till honom att jag var väldigt skuldsatt. Det som sårade mig var illusionen som denna förmodade man skapade. Men överlåt det åt Gud. Ta det som en livslektion. För att jag litar på människor. Men vad som hände mig, jag ska vara försiktig. Jag har ett ordspråk som säger att ju mer jag känner människosläktet, desto mer älskar jag djur. Gud välsigne dig. Och det trots att pengar för många människor är deras Gud. Låt oss ta emot födseln med stor TRO OCH HOPP.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Norma, jag förstår att de var tvungna att kräva skattebetalning av dig eller dessa lögner som är uppfunna för att stjäla dina pengar. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. YOHANDERMAN svar

  JAG BLEV LUCKAD MED SAMMA MODALITET AV ER ALLA.
  +447435757549
  +447827454687

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej YOHANDERMAN, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. [e-postskyddad] svar

  GOD MORGON FÖR ATT SAMMA HISTORIA FÖR ATT TA BORT ATT DE RINGER DIG FRÅN BLOCKCHAINEN FÖR ATT BE DIG OM PENGAR FÖR ATT LÅSA UPP PENGARNA, VI MÅSTE FÅ DERES RIKTIGA PLATS OCH GÅ FÖR ATT DEM SKA FÅ VÅRA PENGAR FRÅN BLOCKYOUCH FÖR PENGAR ATT LÅSA UPP PENGARNA. ALLA MINA SPAR OCH DE VILLE FÅ MIG ATT GÅ OCH BE OM LÅN FRÅN LOS MALNACIDOS BANK

  TJÄVAR TJUVAR BARN TILL DERES PICHA MAMMA

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hallå [e-postskyddad]Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. [e-postskyddad] svar

  Mitt namn är tvåa för två månader sedan jag investerade 2 tusen dollar senare. Jag tjänade redan nästan 80 tusen dollar de sa till mig att om jag skulle gå till min buddha.com så ringde de mig direkt och sa att jag måste LEGALISERA mitt kapital och de sa åt mig att skicka 22 tusen dollar till Buddha eftersom blockchain behövde registrera rörelsen och jag vet inte hur, men min Buddha försvann och de sa att skickat till blockchain efter det kallades jag en annan person. Spanska äntligen de stal mina pengar och jag vet inte vad jag ska göra sanningen om blockchain Jag vet inte vad jag ska göra för att få hjälp, de ringer mig bara för att be om mer pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Segundogarcia, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Carmen svar

  mitt namn är Carme för två månader sedan jag investerade 2 tusen dollar senare. Jag tjänade redan nästan 80 tusen dollar de sa till mig att om jag skulle gå till min buda.com så ringde de mig omedelbart BLOCKCHAIN ​​och sa att jag måste LEGALISERA mitt kapital och de sa till mig att skicka 22 tusen dollar till buddha eftersom blockchain behövde registrera rörelsen och jag vet inte hur men min buddha försvann och de sa att skickade till blockchain efter att en annan person ringde mig de sa att jag måste köpa försäkring och låtsas att vara någon som inte pratar bra engelska ändå, de stal mina pengar och jag vet inte vad jag ska göra, sanningen om blockchain Jag vet inte vad jag ska göra för att få hjälp, de ringer mig bara för att be om mer pengar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carmen, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. LNbb2 svar

  Någon arbetare som vill ge oss adressen till dessa lögnaktiga tjuvar?

  De stal alla hans besparingar från min pappa, min pappa är i 70-årsåldern och nu har hans hälsa allvarligt försämrats. De är tjuvar. De har inget emot att stjäla dig, ta ditt liv. De är tjuvsöner. Om vi ​​inte hittar dig kommer något att hända dig, för du kan inte skada människors liv så. De har förstört min fars liv och nu när han är sjuk, men bedragare kommer att betala för det.

  Jag vet att du läser dessa åsikter, säger jag till arbetarna i toptradegroup, gå ur det företaget just nu och anklaga bluffägarna som orkestrerar hela toptradegroup-bedrägeriet. LUGGANDE TJUVAR.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej LNbb2, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. johan svar

  Jag blev bestulen på grund av en förmodad legalisering som de stal från blockchain cirka 10 tusen dollar där de skickade mig ett e-postmeddelande och sedan berättade de om blockchain, tyvärr föll jag men senare fick jag reda på det och blockchain gör inte att dessa människor är de från top trade som utger sig för att vara blockchain senare ringde en annan person till mig och sa att jag måste betala för försäkringen killen låtsades att han pratade engelska men jag trodde inte på honom jag vill bara hjälpa människor som inte går igenom samma sak

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Johan, tack för din kommentar om TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 17. Andrea svar

  detta är en bluff de från topphandeln låtsas vara blockcahin när blockchain är en plånbok de skickar dig ett mail och de säger till dig att de måste legalisera pengarna och det är en lögn jag kontaktade de riktiga och mejlet är [e-postskyddad] och de skrev till mig på engelska och de sa till mig att de inte gör något åt ​​legalisering, var försiktig så att du inte tror på detta folk

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Andrea, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. RUBEL svar

  Hej, jag heter Rubel och jag vill ha en referens från denna länk. TOPTRADE .MOLN / handel
  Jag har $602,83 på denna plattform och du kan bara ta ut $10 dollar som en övning med hjälp av mäklaren till buda-plattformen.quotes är lönsamt att fortsätta arbeta med mitt konto som förresten börjar med $200 dollar.
  tills igår var jag tydlig och sa till honom att inga fler pengar förutom de 200 som initialt investerades.
  och personen som alltid ringer mig fick mig att lägga 5000 dollar.
  ser min vägran... säger hejdå och märker att det skulle vara för alltid.
  dra dina slutsatser.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej RUBEL, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. rene svar

  Jag investerade 250 dollar sedan investerade jag 2 tusen för olja och sedan på mindre än en vecka har jag 80 tusen först är det något de gör de höjer ditt konto för att få dig att tro att du har mycket pengar sedan falska de ett uttag från topphandelskonto och de ringer dig från BLOCKCHAIN ​​för att säga att du måste göra en uppenbar transaktion som jag inte föll eftersom de skickar falsk mail. FOLK FALLAR INTE

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej rene, tack för din kommentar om TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 20. dan svar

  Jag försökte göra ett krav efter att ha sett alla kommentarer, men jag tror att det jag investerat är väldigt lite för att få tillbaka det, och nu vet jag inte vad jag ska göra för att få tillbaka det lilla jag sparat. Jag har inte pratat med några "chefer" än. Förhoppningsvis har jag lite vägledning

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Dan, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 21. susuna svar

  De skickade också ett blockchain-dokument till mig och uppenbarligen fick jag inte det dokumentet eftersom det är falskt enligt e-postmeddelanden som de ska skicka från BLOCKCHAIN ​​som inte har en domän. För det tredje kontaktade jag den riktiga BLOCKCHAIR och de informerade mig om att de aldrig gör någon bearbetning med bitcoin-transaktioner. fjärde Blockchain är en plånbok och det är inte en reglerande plats med dem säger de

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Susuna, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 22. Lucas svar

  Jag investerade nästan 5 tusen dollar med dessa råttor och jag vet inte nu säger de till mig att pengarna finns i BLOCKCHAIN ​​och jag förstår inte jag skapade aldrig ett konto i BLCKCHAIN ​​Jag förstår inte att de säger det BLOCKCHAIN ​​​​är en regulator som jag fick reda på och Blockchain är en plånbok precis som buddha eller crytomarket men de skickar mejl och du kan se att de är falska skapade av någon. Sammanfattningsvis kontaktade jag den riktiga blockchain och de säger att de inte gör det dessa råttor vill stjäla mer pengar från mig, de ber mig om 30 tusen dollar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Lucas, de stjäl från dig, det de säger till dig är en lögn och de hittar på sina namn. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 23. Alberto svar

  Godmorgon, jag vill dra mig tillbaka och de säger till mig att blockchain har pengarna, jag förstår inte om blockchain är en plånbok, de skickar mig ett dokument som är mer falskt än politiskt, min analytiker heter Harry

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Alberto, det de säger till dig är en lögn och de hittar på sina namn. Tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 24. Herbert Uribe svar

  Jag kom till dem på grund av den vilseledande reklam som de enträget placerade på YouTube-videor. På din hemsida gjorde jag misstaget att ange mitt namn och telefonnummer. De erbjöd sig att ringa mig inom 24 timmar och de gjorde (på mindre än en timme) från telefonen +442038076495 "Rådgivaren" vid namn MARTIN CARBAJAL lät min kunskap, frågade mig om min ålder och jag uttryckte mina invändningar mot deras reklam. Han insisterade på att övertyga mig om att göra den initiala investeringen på $250. Jag påpekade för honom att hans reklam uttryckligen angav noll investering och han började sina ursäkter; Hur tror du att pengarna ska genereras bara så där, att de inte står för reklam osv. etc. Jag tackade honom för hans tid. Jag hoppas att de inte ringer mig igen trots att de har min telefon, men jag tror att de märkte mina larm. Tack för ditt forum, det klarade upp saker och ting för mig och jag är ledsen för de som blev LUCKAD. Period och Apart E Toro verkar pålitlig för dig?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Herbert, ToptradeGroup är en bluff och eToro rekommenderas till 100 %.

   Hälsningar.

 25. Jose svar

  det är en bluff de säger att de är från blockchain skicka falska e-postmeddelanden utan domän

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar TopTradeGroup. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 26. Caro svar

  de låter dig aldrig ta ut tyvärr är det som de säger här sant, när du ber om att ta ut dina pengar låter de dig inte

  hejdå mina dollar, toptradegroup är en grupp professionella tjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Caro, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 27. giovanna svar

  TopTradeGroup Jag öppnade precis kontot med 250 USD den 14 oktober 2021. Jag läser kommentarerna och så här långt har de naturligtvis behandlat mig bra men från vad jag läst kommer det inte att fungera för mig förrän chefen skickade mig sitt kort via wasap.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Giovana, berätta för dem att du vill investera 35.000 220 USD från din pappa, att du hanterar hans konto, men du vill vara säker på att pengarna återkommer, du vill inte riskera att något händer, berätta för dem att du bara vill ha 220 USD för att kontrollera att allt går bra och så fort de kommer kommer du att returnera de 35.000 plus XNUMX XNUMX från din fars konto, att om du måste vara mycket övertygande och förhoppningsvis kommer de att ge dig den lilla fisken för att jaga en större.

   Hälsningar.

 28. Sheyla Alvarez-Palomino svar

  God eftermiddag, jag ville veta om du har någon information om PROFIT BITCOIN. De kontaktade mig via e-post och sa åt mig att gå till den här länken: https ://my-btc-profit .com/es?campaign_id=Z5XEqCx6&external_click_id=4b4233d2-0c77-404a-8471-55f4a4db1bcjay-profit&1netservre=&4netservre=&3netservre=&1111net pc4b_subqaffd5 =&aff_sub1=&fbp=&ksget=05&tc=SMS&analytics_session_id=4be0a2e-f3-1cfe-ad35-2ecf6b&token=628f4b95a7584d

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Sheyla, vi har en recension med ett liknande namn, jag vet inte om du menar den här: FX Bitcoin vinst
   Berätta för oss om det är detta eller om du hänvisar till en annan så att vi kan göra en recension om dem.

   Hälsningar.

 29. Carolina svar

  Jag har registrerat mig på denna sida till en handelsgrupp
  Vilket de inte vill ta bort mitt konto eftersom jag tror att det här är en bluff, de ringer dig i telefon och är oförskämda när de svarar
  JAG VILL TA BORT mitt konto
  DE ÄR INTE Människor ATT LITA PÅ
  Redan har jag avslöjat dem
  Jag GER DIG 24 timmar att radera mitt konto
  Om så inte är fallet fortsätter jag lagligt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carolina, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 30. Edwin svar

  Denna mäklare är en bluff det finns inga ord att beskriva, de behandlar dig på ett bättre sätt i början och sedan kräver de att du lägger mer pengar jag förlorade mer än 2000 dollar och de ville ha mer än 5000 dollar men jag gav dem inte och de började kräva så skamlöst att vem som inte känner eller behandlar människor inte faller i deras fällor och jag skulle vilja veta hur jag ska rapportera detta företag och få tillbaka mina pengar, tack !!!!!!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Edwin, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 31. Viviana V svar

  Uppenbarligen lurade de mig också 15/9/21, de ringde mig och berättade att jag var tvungen att sätta in 500000 60000 dollar som jag överförde för att betala skatt, eftersom jag hade en vinst på 35 48 dollar och att XNUMX till XNUMX timmar skulle jag ha mina pengar , den investeringen var i Buddha. com som de tipsar om trodde jag att det var normalt och tills nu har ingenting skickat honom meddelanden från WhatsApp som den här personen är online och du svarar inte

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Viviana, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 32. Patrick svar

  Hej god eftermiddag:

  Jag blev lurad av TOPTRADE -företaget, de använder också andra sidnamn. Ursprungligen kontaktade Antonio Romero mig, sedan Jose Perales, idag kontaktade en David Gonzalez mig, hans nummer:

  Antonio Romero +44 776791902 +44 161394 2029 XNUMX
  Jose Perales +44 161 3940769
  David González + 44 7435757549

  Jag investerade 4.5 miljoner chilenska pesos men när jag försökte dra mig tillbaka har de gett mig det ena eller andra problemet med provision.

  Den sista lögnen är att de inte fungerar och att de behöver 250 dollar för att betala minsta provision och de skulle släppa mina pengar på dagen.

  Men de har redan ljugit för mig i 3 månader och jag har inte kunnat ta ut en krona ..

  Patrick Andrade +56 9 42145080

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Patricio, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 33. Martin svar

  Lyckligtvis såg jag det här forumet där jag inser att det är en bluff, de ringde mig bara och erbjöd samma sak som de andra kollegorna.

  Tack jag föll nästan!

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Martin, tack för att du skriver och kommenterar, det här är vad vi är här för att hjälpa människor att inte falla för dessa bedrägerier.

   Hälsningar.

   • Martin svar

    Ja tack, ring mig nu från SpaceMarkert. någon hänvisning till dem? De säger att de har varit i investeringsbranschen för både kryptovalutor och råvaruinvesteringar i 25 år.
    Hälsningar och tack för ditt råd.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Martin, tack för att du kommenterar SpaceMarket. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

   • Thomas svar

    De lurade mig och ville inte returnera 308,15 US $ relativt lite, även om de fortfarande är synliga på plattformen, eftersom jag inte ville fortsätta sätta in pengar, svarar ingen och det sista de sa till mig är att jag är slöseri tid för företaget. Det vill säga bluff, stöld, bevisat. Om du inte sätter in TopTrade.group tjuvar blir arg.

    • Rekommenderade mäklare svar

     Hej Tomás, alla är fällor för att lura klienten och få mer pengar från dig, skicka inte mer kapital, de behåller allt. Tack för att du delar din upplevelse med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

 34. Maria diaz svar

  Min önskan var att investera i Amazon och sätta in 250.00 UDS via SafetyPay den 10 juni och de tilldelade mig en finansiell rådgivare, kallad Andres Caldron på toptrade.group/es/account/ som berättade för mig hur e -postadressen är och mitt lösenord till visualisera mina intäkter då bjöd han mig att investera 5000.00 UDS i för att få större vinster som jag fick tillgång till och gjorde överföringen av mitt DEVITO -sparkort och han överförde mig bara 20.00 UDS och sedan bad han mig om mer 1000.00 UDS för att köpa försäkring, som han accepterar inte eftersom jag tappade förtroendet för honom, och när jag begärde mitt kapital sa han till mig att han hade gjort en dålig operation i systemet och allt var förlorat och nu har jag bara -68.30 UDS, efter att ha nått 12,539.32 USD
  Det är därför jag ber dig att lämna tillbaka mitt kapital till mig och varför jag blev skuldsatt för att investera 5000.00 UDS och nu måste jag betala i 4 långa år, förstör inte ditt rykte och jag ber bara om min investering. .

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, alla är fällor för att lura klienten och få mer pengar från dig, skicka inte mer kapital, de behåller allt. Tack för att du delar din upplevelse med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 35. G svar

  Scammed mäklare top trade group

  Titta för ungefär 2 månader sedan att jag gick in på den plattformen (topphandelsgrupp) som inledningsvis gick in med cirka $ 500. Vilket med dagarna gick med den verkställande direktören som hade mitt konto.

  Jag frågade honom hur han kunde tjäna mer pengar på kort tid. Han sa till mig att för att generera stora vinster skulle mitt kapital vara mer än $ 5000 dollar. Som jag debiterade mitt konto med 2 krediter.

  När dagarna gick gick allt bra, vi öppnade verksamheten varje dag med vinster vissa dagar och andra med små förluster. När jag gick för att göra ett uttag eftersom jag redan hade genererat vinster på nästan $ 5000 dollar. För att göra ett uttag fick du betala en skatt på 19% av det totala kapitalet vid den tiden, det var nästan $ 100000.

  De gjorde totalt nästan $ 2000 i skatter som jag betalade från mitt Buddha -konto. Allt bra tills dess. För egen del ville jag inte ta tillbaka allt och jag drog bara in $ 4000 dollar för att fortsätta arbeta med dem. som skulle ha en maximal fördröjning på 72 timmar. Som skulle krediteras mitt Buddha -konto.

  För nästan en vecka sedan var tidsfristen för prenumerationstider över.

  Efter den dagen har ingen i företaget någonsin svarat på några meddelanden eller samtal.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej G, alla är fällor för att lura kunden och få mer pengar, skicka inte mer kapital, de behåller allt. Tack för att du delar din upplevelse med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 36. ALDA SILVA svar

  BURLÕES Tappade 250 EURO JAG HAR 3600 GANHOS NAO CONTA OCH ÖNSKAR ATT EN KOMMISSION OM 10 PROCENT FÅR ATT FÅ ELLER DINHEIRO MESMO DEPOIS DE PAGARES OS 10 POE CENTO DE COMISSÃO NAO PAGAN TE SAO UNS LADRÕES

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej ALDA, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 37. Analia svar

  de är bluff de betalar inte

  om du vill dra tillbaka, kommer de bara inte att låta dig

  litar inte på toptradegroup eftersom de inte låter dig ta ut ett öre de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Analia, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 38. Sergi svar

  De är tjuvar, de lovar dig vinst med webbplatsen 1kdailyprofit som jag registrerade där och sedan ringer de dig från toptradegroup de berättar lögner, de lovar dig att du blir rik att investera 250 $ då de ber dig mer och mer och mer pengar och om du vill ta ut de dynamit ditt konto och de är inte ansvariga för förlusterna

  De säger till dig att om du vill få tillbaka vad du förlorat, investera mer pengar, och så ber de dig mer och mer och mer, när du vill ta reda på det, har du redan skickat dem mycket pengar och de har tappat allt

  enligt min erfarenhet känner jag mig helt rippad av detta företag

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Sergi, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 39. rene svar

  De tillåter inte att du tar ut pengarna, de är tjuvar, jag borde inte lita på dem, kan pengarna återvinnas?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Rene, tack för att du delar din erfarenhet med TopTradeGroup. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.