✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att analysera Toro Trade Pro-företaget i detalj för att utvärdera dess tillförlitlighet och säkerhet som ett investeringsalternativ.

Erbjuder den garantier för skydd av investerare? Är Toro Trade Pro korrekt reglerad Hur tydlig är informationen från företaget?

Vårt mål är att hjälpa dig att avgöra om Toro Trade Pro är ett säkert och pålitligt alternativ för dig.

Ska du lita på det här företaget med dina pengar?

Fortsätt läsa för att ta reda på det!

Grundläggande information

🌐 webbplatstorotradepro.com
???? företaget*Nämner inte ditt företag
⚖️ regleringNämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress support@Toro Trade PRO.com
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressToro Trade PRO, 125 Old Broad St, London EC2N 1AR, Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-07-04
FöretagstypKryptovaluta, CFD:er, Forex och råvarumäklare

Vad är Toro Trade PRO?

Efter att ha utfört en absolut analys av företagets webbplats har vi kommit fram till flera slutsatser:

Toro Trade PRO är en: kryptovalutamäklare, cfds, valuta och råvaror.

Kontotyper

Företaget har 4 olika typer av konton.

BRONSPLAN : Insättningsbelopp $ 1000, hävstång 1:100.

SILVERPLAN: Insättningsbelopp $ 5.000, 1:200 hävstång, har en utbildning

GULD PLAN: Insättningsbelopp $25,000, hävstång 1:400, har en utbildning

PLATINUM PLAN: insättningsbelopp $50,000, hävstångseffekt 1:400, har utbildning och teknisk analys.

Information på webben

web bull trade pro

Här visar vi dig en skärmdump av Toro Trade PRO-webbplatsen, som är https://torotradepro.com/es-es/home/index.html. Fångsten gjordes i maj 2024

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: +1 919-827-7885

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

* Toro Trade PRO-förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats.

Mäklaren ställer oss inför en mycket oroande situation; Den nämner absolut ingenting om dess reglering. Vad får detta oss att tänka? Vi pratar om en oreglerad mäklare. Vad betyder det? Det innebär att mäklarens kunder och alla deras pengar är utan någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har dåliga avsikter kommer du med största sannolikhet inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag.

Företaget nämner olika regleringar som till exempel ASIC eller CySEC, vilket tyder på en hög säkerhetsnivå. Men efter ytterligare undersökningar fann vi att dessa regler tillhör andra enheter och inte Toro Trade Pro. Detta leder oss till slutsatsen att företaget försöker skapa ett falskt intryck av legitimitet och säkerhet.

Det verkar som att dessa omnämnanden av externa regler är ett försök att vilseleda investerare om den verkliga bristen på reglering av Toro Trade Pro.

Tänk noga innan du skickar pengar, du skickar dem till ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!⚠️

???? Slutbetyg av Toro Trade PRO ????

Toro Trade PRO presenterar sig som en valuta-, kryptovaluta- och råvarumäklare. Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

Det kan ses att utelämnandet av någon hänvisning till dess förordning är en betydande röd flagga. Otydligheten över vilken myndighet som övervakar dess verksamhet tyder på att Toro Trade PRO skulle kunna verka utanför vilket regelverk som helst och utsätta kunder för betydande finansiella risker.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl anser vi att det är ett mycket oseriöst och osäkert företag. Extrem försiktighet rekommenderas när du överväger transaktioner med denna enhet, med tanke på dess brist på tydlighet och transparens. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Toro Trade PRO:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Klagomål mot Toro Trade PRO av den spanska finanstillsynsmyndigheten.

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter.

Var mycket försiktig!⚠

Användarrecensioner

Hur man gör anspråk på pengar lurade av Toro Trade PRO

Om du tror att du har blivit lurad och letar efter hur du kan återkräva ditt kapital, hitta våra råd i FAQ-sektionen nedan.

Hur man rapporterar Toro Trade PRO

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes


Finns det andra mäklaralternativ som du rekommenderar istället för Toro Trade PRO?

Självklart har vi säkrare och mer pålitliga alternativ. Kolla vår ranking av de bästa mäklarna för att upptäcka rekommenderade alternativ.

Hur kan jag anmäla Toro Trade PRO?

Processen varierar beroende på din plats. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för att lämna in ett klagomål. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar här så ger vi dig gärna vägledning.

¿Es Toro Trade PRO pålitlig?

Efter att ha analyserat webbplatsen måste vi tyvärr dra slutsatsen att Toro Trade PRO inte inger förtroende. Dess brist på transparens, särskilt när det gäller regelverk, väcker allvarliga tvivel om dess tillförlitlighet och allvar.

Hur får man tillbaka pengar från Toro Trade PRO?

Om du vill återvinna din investering ger vi dig en detaljerad steg-för-steg-guide om hur du återställer pengar från bedrägliga företag som Toro Trade PRO. , du kan se det här

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Toro Trade PRO: åsikter och kommentarer Är det en bluff?»

 1. Thiago Lima svar

  Det här företaget är inte pålitligt. Jag försäkrar dig, jag försöker fortfarande dra mig tillbaka och jag kan inte, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Thiago Lima, tack för att du skriver om Toro Trade PRO: åsikter och kommentarer. Är det en bluff? För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *