Bux mäklare

Kommentarer om TowardsSource

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera Mot Källa (kallas även med namnet: motsource.com), är det en mäklare av CFD. Rekommenderas TowardsSource verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om TowardsSource ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är TowardsSource ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mot Källa nämner att vara en del av: ingen information om detta.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i okänd.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att TowardsSource har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: TowardsSource är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Mot Källa, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 7 olika typer av planer:

Grundläggande konto: minsta initiala insättning $250, personlig kontoansvarig, handel med grundläggande hävstång.

Bronskonto: Personal Account Manager, Basic Leverage Trading, Nybörjarkurs.

Silverkonto: minsta initiala insättning $10.000, handel med silverhävstång, personlig ekonomisk expert, standardutbildning.

Guldkonto: minsta initiala insättning $25.000, Gold Leverage Trading, Senior Financial Expert, Advanced Educational Course.

Platinakonto: minsta initiala insättning $50.000, Platinum Leverage Trading, Senior Financial Expert, Risk Insurance för 16 handelspositioner.

Pro-konto: minsta initiala insättning $100.000, Pro-leveraged trading, Premium Financial Plan och Investment Strategy, reservationer för exklusiva program, överlägsen kundservice.

VIP-konto: minsta initiala insättning $250.000, Utvecklat av ett team av experter för elit VIP-kunder, kontakta för mer information.

La plattform att fungera som TowardsSource erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Mot Källa tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

TowardsSource webbplats
TowardsSource webbplats

Mot Källa ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, utbildningssektion, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Mot Källa

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: motsource.com

📞 Telefonnummer: 442081028869

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade TowardsSource. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Mot Källa

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget TowardsSource är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det TowardsSource har en nära relation med Agartha Asset Management y Hexalt, mäklare med dåligt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 CNMV lade till mot källa till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 BAFIN lagt till Mot Källa till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BAFINs varning från april 2022 ⚠️


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om TowardsSource? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

19 kommentarer om «Mot Källa: Betyg och feedback»

 1. NKKT svar

  stal mig mot källan eller vad de nu heter, de ska kallas tjuvbedragare.

  Den påstådda finansiella rådgivaren (bedragaren) som heter Rachel David, lämnade här bådas uppgifter med London-telefonen där de ska vara verksamma.
  Rachel Davis.
  Finansiell rådgivare
  Rachel Davis
  +442081028869
  Mot källan

  Jag hoppas att du kan få polisen att misshandla dem och sätta dem i fängelse där de hör hemma. De stal mer än 10.000 XNUMX euro från mig. Jag ber dig att göra en anmälan till polisen.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej NKKT, du är en bluff, tack för att du kommenterar TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • CARLES FARSSAC svar

   Hej vad händer?
   xxxxx detta är min e-post vad har du kunnat göra med bluffen de stal €2000 från mig

   Berätta gärna något om din situation eller vad du planerar att göra.

   berätta något, hälsningar

   • Rekommenderade mäklare. Com svar

    Hej CARLES, du är en bedragare, tack för att du kommenterar TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

    Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

  • Nestor svar

   Hej, jag blev kontaktad av samma person. Tack alla för att ni lämnat er feedback om dessa skurkar, de vill bara stjäla era pengar. Skurkarnas namn är towardsource gör det inte. De vill råna dig. De ber om pengar och när du vill ta ut försvinner de.

 2. Antonio Marin svar

  Hej.
  Jag vet inte om jag har blivit lurad? först satte jag in €250, de informerade mig om misstänkta intäkter, de bad mig enträget bidra för att nå ett konto på €2.500 150 (tror jag) Jag ville inte göra det bidraget, jag sa till dem att jag först måste kolla hur de kunde ersätta mig när jag ville dra tillbaka den. De återbetalade mig 100 av dessa mynt, som var 1.000-udda euro. De övertygade mig om att bidra med 2.500 300 euro mer och de gav mig ett lån för resten tills jag kunde bidra med summan av kontot på 2 1.000 euro, med ett bidrag på XNUMX euro och några euro som de bidrog med. De har ringt mig enträget i XNUMX månader som jag inte har svarat dem och nu är jag fortfarande osäker på om det verkligen är en bluff eller inte, innan de bidrar med €XNUMX XNUMX, vilket de säger är vad jag behöver bidra med för att kontraktera typ av konto i fråga. ?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Antonio, du är en bedragare, tack för att du kommenterar TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Stefan svar

  Prisvärt!! TowardsSource är GEEN legitimt företag – det är en BLEDRIGER!
  Du är enbart med ditt val och ditt identitetsbevis. Allt du behöver göra är att göra det!
  I det börjar tyckas tjänsten är bra, men du kan snabbt komma tillbaka, men du kommer inte att komma tillbaka.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Stefan, tack för din kommentar på TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Mayka Mart svar

  Är en gotcha!!!!! Hur kan vi kontakta dem som berörs av towarssource? Jag lämnar min e-post ifall någon berörd vill prata med mig och se vad vi kan göra skriv till FORUMET

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mayka, tack för din kommentar på TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Jorge Benavidez svar

  Dessa tjuvar har ett cnmv-klagomål

  cnmv.es/Portal/ResultadoBusqueda.aspx?type=1&name=towardssource

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jorge Benavides, tack för din kommentar om TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. nora svar

  De är en bluff, de svarar inte på e-post och fungerar inte ens med ditt konto

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Nora, om du kan utöka informationen så kommer alla användare att uppskatta det. Tack för att du kommenterar på TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Javier Cardona-Ferrer svar

  Hej, jag heter Javier och de har tagit 500 € från mig och de ville att jag skulle lägga mer men jag har stoppat mig själv och nu när jag har upptäckt dem har jag slutat kall.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Javier, tack för att du kommenterar TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Maria Fernanda Salas svar

  Hej, jag har försökt i flera veckor att få tillbaka mina pengar och ingen gör något, vad ska jag göra?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maria Fernanda Salas, tack för att du kommenterar TowardsSource. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.