Kommentarer om TPCG Valores
I denna avdelning vi kommer att analysera TPCG-värden (kallas även med namnet: tpcgvalores.com.ar), är ett fondförvaltnings- och rådgivningsföretag. Rekommenderas verkligen TPCG Valores för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker webbplats? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om TPCG Valores ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är TPCG Securities ⚠️ en säker webbplats? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är det ett reglerat företag?

✅ TPCG Valores nämner vara del av: TPCG VALORES SAU

 

✅ När det gäller din läge, nämner mäklaren att den är baserad på Argentina.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av företaget ser vi att de inte nämner någon gång om dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: TPCG Valores är ett företag INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger TPCG-värden, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som TPCG Valores erbjuder är: det finns ingen information om detta, tydligen använder de en egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TPCG Valores tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TPCG Valores webbplats
TPCG Valores webbplats

TPCG-värden ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av alla erbjudna produkter, vanliga frågor, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om TPCG-värden 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: tpcgvalores.com

📞 Telefonnummer: + 54 11 4510 0900

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension av TPCG Valores. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på TPCG -värden ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TPCG-värden är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi dig att vara försiktig, eftersom det är ett företag som inte har tillstånd att bedriva verksamhet, och vi har också sett många negativa kommentarer från personer som har haft dåliga erfarenheter av detta företag. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNVA TPCG-värden till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNVAs varning från juni 2021

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TPCG Valores? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TPCG -värden: Betyg och kommentarer»

 1. Ricardo svar

  DET ÄR EN SCAM BEKRÄFTAD AV CNVA, JAG LITADE PÅ DEM OCH GIVNA DEM ALLA MINE RÄDNINGAR SKA JAG KAN ÅTERSTÄLLA?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Ricardo, tack för att du kommenterar TPCG Valores. Denna mäklare är en SCAM. CNVA (Financial Regulator of Argentina) har redan varnat för dem för att bryta mot reglerna (Se CNVA -länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *