✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en Bitfxpro.info. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. A continuación te mostraremos información esencial sobre Bitfxpro.info y te diremos porqué llegamos a tal conclusión:

Grundläggande information

🌐 webbplatstrade.bitfxpro.info
???? företaget*BitFX Pro
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress har inte
📈 Plattformegen plattform
📌 Adress3rd Floor, 120 Baker Street, London, W1U 6TU

⚠️ Bitfxpro.info es propiedad de BitFX Pro, la empresa ligger i Storbritannien, potentiellt farligt för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Kunder är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Ahora pasamos a analizar los tipos de cuenta que ofrece Bitfxpro.info, en este caso, observamos que no ofrece tipos de cuenta.

Information på webben

Sitio web de bitfxpro.info

Bitfxpro.info proporciona una explicación básica sobre los productos financieros que ofrece, noticias y análisis del mercado, gráficos en vivo, realmente no mucho más que esto.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Valoración final de Bitfxpro.info ????

Slutligen, och med några få ord, nuestra recomendación es: NO INVIERTAS CON Bitfxpro.info.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Novedades sobre Bitfxpro.info:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2023Denuncia contra Bitfxpro.info de finanstillsynsmyndigheten FCA

Användarrecensioner

[demokrati id=”8758″]

Vad är din åsikt? Te invitamos a colaborar con nosotros y votar. También puedes dejar un comentario sobre tu experiencia con Bitfxpro.info.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Cómo Reclamar Dinero estafado por Bitfxpro.info

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Cómo Denunciar a Bitfxpro.info

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

¿Cómo puedo denunciar a Bitfxpro.info?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

¿Es Bitfxpro.info una estafa – es scam?

Sí. Creemos que Bitfxpro.info es Scam. Hemos recibido mensajes de clientes que mencionan no poder retirar su capital, esto sumado a otras características muy negativas de la empresa.

¿Es Bitfxpro.info confiable?

No. Bitfxpro.info no es confiable, es una empresa muy poco segura: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

¿Cómo recuperar dinero de Bitfxpro.info?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

¿Hay alternativas (recomendadas) a Bitfxpro.info?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Är bitfxpro.info en bluff? Åsikter»

 1. Carlos Alberto svar

  De bjuder in mig att investera, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola Carlos Alberto, gracias por escribir sobre bitfxpro.info . En la actualidad a este broker se le considera una ESTAFA.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *