Kommentarer om Trade BTC
I denna avdelning vi kommer att analysera Handla BTC (kallas även av namnet: trade-btc.com), är en mäklare av CFD. Rekommenderas verkligen Trade BTC för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Trade BTC ✅, påståenden, klagomål 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Trade BTC ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Trade BTC nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Trade BTC är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Handla BTCI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Trade BTC erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trade BTC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Handla BTC -webbplats
Handla BTC -webbplats

Handla BTC ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Handla BTC 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: trades-btc.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trade BTC. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Handla BTC ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handla BTC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2021

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Trade BTC? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

27 kommentarer om «Handla BTC: Betyg och kommentarer»

 1. Fernando lewis svar

  Med fxlatam. Netto jag gjorde en investering när jag ville ta ut pengarna, de nekade att jag bad mig att skicka ett visst belopp som en finansiell kudde för att ta ut mina pengar. Jag fortsatte att kontakta en advokat som försöker få tillbaka de investerade pengarna, som hittills inte har haft ett positivt resultat efter fyra månader, ett företag som identifierar sig som FCA ringer mig som ansvarar för att återkräva pengarna men var tvungen att skicka 2 procent till De pengarna kan skickas från Europa, Miami, Florida, när pengarna väl kommer kan de få mina pengar skickade till mitt konto via utbetalningskanalen, jag gjorde den första insättningen på 728.00 och de skickade mig till Finanza Cristinas koordinator Prada och jag Han informerar att för att ta ut pengarna måste jag öppna ett konto som betalar 8 procent vilket skulle vara en besparing och så kunde jag ta ut pengarna jag skickade honom 1880.00 dollar och de säger till mig att de inte kan skicka mig något förrän jag avbryter totalt så att de släpper det jag var på väg att skicka 1993 det som behövdes och när jag ser kommentarerna inser jag att de är onda och onda, tack för att du delar med dig av de dåliga erfarenheterna som jag också har haft det. Jag går aldrig igen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fernando, om de som har lurat dig är de från FXLATAM, bör du lägga denna kommentar i recensionen av den mäklaren: FXLATAM

   Hälsningar.

 2. John svar

  Hej, jag har en fråga om handel btc. Jag är ganska rädd att jag tror att de lurar mig. Är det normalt att de ber dig om pengar för att ta ut dina inkomster? Jag vill ha mina vinster men jag vill inte bli lurad ännu mer, jag har redan skickat tillräckligt med pengar till dem och det verkar inte seriöst för mig att de vill att jag ska ge mer pengar för att ta ut. Det verkar inte seriöst för mig och det luktar som en bluff för mig.

  Jag skulle uppskatta ditt stöd vänner. Tack så mycket och jag ser fram emot dina kommentarer.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juan, förklara detaljer för oss, så att alla vet hur de agerar. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej mm, förklara detaljer, så att alla vet hur de agerar. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Claudia Acuna svar

  Hej, jag är Claudia från Uruguay, de lurar min mamma, och jag lånade henne mitt internationella kort och de tog vad jag hade, sedan sa de att det var för skatter. Nu vill de ha mer pengar eftersom du inte kan sätta in så mycket pengar på mitt konto och du måste öppna kanalen.
  Jag har alla meddelanden.
  +1 (305) 722-3583 det är ett av numren, Julián Rodriguez, Francesca, Samanta talar till mig ...
  Jag kommer att göra klagomålet. Jag har inte gjort det med hopp om att det är sant...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Claudia, de är bedragare, skicka inte mer pengar !!!! du kommer att förlora det också!!! Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Tania svar

  Det är definitivt en bluff, jag är från Peru, och de bad mig om en initial $250 för att investera och jag var misstänksam och jag bad om avkastningen och förmodligen var det redan på gång men i verkligheten tog de $400 från mitt kreditkort och till slut var jag i skuld och ännu värre. För närvarande på webben verkar det som en mycket hög vinst och för att kunna dra ut måste jag ha en ekonomisk uppbackning, det vill säga de frågar mig att den som de ska betala till måste ha minst $250 för att returen ska vara effektiv och om inte kan jag inte. +1 (845) 579-7521 WhatsApp och ringer +1 786-297-7953. Austin Méndez är en av dem som ringer

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Tania, de är bedragare, skicka inte mer pengar !!!! du kommer att förlora det också!!! Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Michel svar

  Hej, jag är Amy från Chile, de ropar fortfarande på mig att betala ett förment silver för att få mina pengar, det är de tjuvarna som inte har ett hjärta, de stjäl och stjäl och en annans liv spelar ingen roll.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, skicka inte mer pengar !!!! du förlorar det också !!! Tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Mario salazar oroya svar

  Jag har blivit lurad av traditionella Gf

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mario, vi har en recension om dem här: Handla GF

   Du bör skriva din erfarenhet i det här avsnittet så att andra användare varnas.

   Hälsningar.

 7. Jesus P. svar

  De är definitivt några bedrägerier. I mitt fall använde de samma operandis -läge som Annas. Denna Jhon Braum är en latino som låtsas vara amerikan, och hans telefonnummer är (305) 722-3319. Före honom blev jag kontaktad av JOSE DAVID HERNANDEZ från ett nummer i New York (845) 579-7521, som skickade mig sitt handelscertifikat från FMRRC Financial Market Relations Regulation Center under nr TSRF RU 0395 AA Vv0122. Till slut visade de sig alla vara SCAMMERS. Så tänk inte ens på att sätta ett öre på dessa brott. Lyckligtvis påverkade de mig inte ekonomiskt mycket, jag försökte alltid vara försiktig. Men vi måste lämna en presedent av nämnda bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Ana Niquinga svar

  Jag heter Ana Niquinga och på samma sätt lurade de mig med en hög summa pengar som inte ens var mina utan från kortet och de lämnade mig djupt i skuld, de fick mig att tro att jag vann och sa att fram till den 5: e i den följande månaden skulle jag samla in de första intäkterna och sedan sa de till mig att jag var tvungen att betala mer än 3000 dollar för att jag skulle kunna få det värdet eller reglera kontot enligt dem, de skulle till och med sänka min skatt till hjälp mig, de ljuger väldigt övertygande de skickade till och med dokument till mig Förmodligen Av vad som var kontrakt och skattedeklarationer ringer de mig från flera nummer men de verkar vara siffror från mitt land och bara via WhatsApp har de nummer från USA, överföringarna gjordes av en sådan hotmart traider -plattform och förmodligen kommer det ut som försäljning av kurser och böcker fakturan min förmodade mäklare var tjuven Jon Brown Smith skrev mig till mitt mail från sin post [e-postskyddad], hennes WhatsApp -nummer är +16466473954 en annan förmodad ekonomichef är Isabella Martinez Colman, hon ringde från +13057223319 och en Artur Williams ringde från +18133206707 de använder bara dem från WhatsApp men när de ringer har de gjort det via 0998689445, 0995654849, 0998466722 mellan Andra, jag har också förmodligen ett dokument som är ett reglerat företag som de skickade mig i pdf och även det tänkta tjuvtypet, det finns andra som en viss Catalina talade med och en annan som förmodligen är från finansavdelningen, tjuvråttor, alla de olyckliga som inte gör Det spelar roll att stjäla och lämna en och hans familj, barn och min mamma i mitt fall i en så dålig ekonomisk situation med den stora skulden

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ana, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Jtr svar

  De frågar mig att jag måste ha ett internationellt konto för att ta ut pengar
  Men för att komma in med snabbkreditkortet gjorde de allt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jtr, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. karina svar

  God morgon, den som fick pengarna var HERNAN RICARDO DIAZ NEGRETE

  GATA 45 20 70
  MEDELLIN STAD

  573504077280 AS

  COLOMBIA

  DEN PERSON SOM MÖJLIGT REPRESENTERAR AMERIKANSKA BANKEN IS ISABELA MARTINEZ TELEFON
  +16466473954
  +18133206707

  OCH MÅNGA fler siffror fram till igår skickade de mig WASAP med Q momsbanken för att donera min silver till ett flykt om jag inte betalade TCI -skatterna den sanning jag inte vill leva mot att de gör mycket skada TILL MIG OCH MIN BABY TILL MIN FAMILJ VAD X JAG LIDAR

 11. karina svar

  GOOD EFTERMIDDAG I AM KARINA PEREZ från Uruguay Jag har blivit lurad en viktig SUM av företrädare för BTC TRADES som förmodligen i mitt namn investerat i Amazon och GOOGLE Jag skulle vilja få mina pengar PLEASE PLEASE PLEASE PASS MIN POST TILL oss på deras e-post och TELEFAN TILL DIG JAG KAN INTE HÅLLA FÖRLÄNGA VARJE GÅNG DE RINGAR MIG AV NAMNEN PÅ AMERIKANSK BANK OCH BÖRJ MIG PENGAR OCH JAG BLOCKERADE MÅNGA TELEFONER MEN HITTA ALLTID ETT SÄTT ATT RINGA TACK

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Karina, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. REVE svar

  Jag hittade det på Facebook, och som du beskriver det är det faktiskt en bluff, de får dig att tro att du vinner och i mitt fall att jag skulle komma ur mina skulder väldigt snart, men det tillbringade inte ens 15 dagar intäkterna såg bra ut och till och med jag slappnade av från mina ekonomiska problem, men plötsligt ville de betala en förmodad försäkring, jag ignorerade dem, sedan betalade jag för att AKTIVERA TRANSAKTIONSKANAL, och därmed samla in vinster på en månad, med de vinster jag skulle göra dagen och jag skulle vara bekväm, men de är att de irriterar mig att göra en betalning för att kunna samla in mina intäkter och det är inte en procentandel de begär mycket höga värden.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej REVE, betala INTE någonting, du kommer att förlora det säkert, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 13. Lurad svar

  God morgon, jag skulle vilja veta att det finns möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *