Bux mäklare

Kommentarer om Trade BTC
I denna avdelning vi kommer att analysera Handla BTC (kallas även av namnet: trade-btc.com), är en mäklare av CFD. Rekommenderas verkligen Trade BTC för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Trade BTC ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Trade BTC ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Trade BTC nämner vara del av: inga uppgifter om detta.

 

❌ När det gäller din läge, nämner mäklaren att baseras på: det finns inga uppgifter om detta.

 

❌ Om vi ​​analyserar din reglering, Nämn inte ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Trade BTC är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Handla BTCI det här fallet kan vi inte hitta information som indikerar att det finns olika kontotyper.

La plattform att fungera som Trade BTC erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trade BTC tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Handla BTC -webbplats
Handla BTC -webbplats

Handla BTC ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: bara lite information om de tjänster det erbjuder, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om Handla BTC 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: trades-btc.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trade BTC. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Handla BTC ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Handla BTC är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat detta företag rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är ett mycket otransparent offshore-skalföretag som inte erbjuder juridisk information, inte är registrerat någonstans (eller är registrerat i ett skatteparadis) och saknar reglering (icke-reglerat företag). ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2022 lades SEC (USA) till Handla BTC till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till SEC April 2022 Varning ⚠️

 

Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Trade BTC? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

39 kommentarer om «Handla BTC: Betyg och kommentarer»

 1. NEMESIO SULLCA TTITO svar

  Jag är Mr Nemesio, jag är från Peru, de lurade mig, var mycket försiktig med två företag app.trades-btc .com, fxlatam .com och orotrader .com de är bedragare. De stal mer än 5.000 XNUMX dollar från mig, de är lögnare.

  Och ingen svarar.

  hjälp mig att sprida snälla jag vet 2, han säger att han är manager jhon bramk, Colombia fler människor som blev lurade och kumpaner, hjälp mig så att de inte fortsätter lura folk
  Kan någon hjälpa mig var jag ska placera en eller flera varningar så att fler INTE hamnar i händerna på dessa lögnaktiga bedragare. app.trades-btc.com, fxlatam.com och orotrader.com

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej NEMESIO, de 3 mäklarna du nämner är en bluff, du kan inte investera några pengar med dem, de kommer att råna dig utan medkänsla, de är bedragare. Du kan söka efter recensioner med deras namn och du kommer att se antalet negativa kommentarer som alla har.

   Hälsningar.

 2. Rosana svar

  José jag vill ansluta mig till din situation för samma sak hände mig!!! Hur går jag med dig för att få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Rosana, vi är med dig, skriv till alla berörda för att förklara hur de blev lurade i den här länken till MÄKLARE, kan du lägga in mer information och namn som anonyma, för att undvika juridiska problem. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan ge all information, i denna länk till mäklaren, i slutet finns möjligheten att lägga kommentarer: Handla BTC

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jose svar

  Kära Leidy v. klubba, huvudägare av trades-btc bluffföretag.
  Med hänsyn till de anmärkningsvärda förbiseendena av din revisor, ville jag bara påminna dig om att även om internationell rättvisa tar tid att verifiera all information som tillhandahålls av våra kontakter i Colombia och utöver den från våra privata utredare, ville jag påminna dig om att även om de flyttar till andra kontor (förresten skulle de åtminstone ha lämnat samma stad) och även om de också har upplöst sitt företag i Medellín vilket jag inte kommer att nämna genom juridisk rekommendation och det finns för närvarande inget register, även om de har inaktiverade sidan https://trades-btc.com/, Jag ville informera er om att vi fortfarande har er, era hantlangare och särskilt Mazo vars namn eller dokumentnummer fortfarande finns i våra sinnen, men vi vet att de genom Western Union och andra internationella enheter har fått medel från utlandet ( vi har fotografier), och vi kontaktar dessa personer för att bekräfta att de blivit lurade och fortsätter att lägga till åtal mot dem och mottagarna av dessa försändelser, det vill säga deras hundar som samlar in pengar.

  Jag väntar på bekräftelse från agenterna, att köpa mitt flyg till ert vackra land så att jag personligen kan träffa min son och min advokat, vi får se vem som skrattar åt vem.

  Utredningen gav oss förresten ytterligare information och det handlar om ett fall av pedofili, ganska nära, ni vet vem jag menar.

  Inget av detta kommer att förbli ostraffat.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, vi är med dig, skriv till alla berörda för att förklara hur de blev lurade i den här länken till MÄKLARE, kan du lägga in mer information och namn som anonyma, för att undvika juridiska problem. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Du kan ge all information, i denna länk till mäklaren, i slutet finns möjligheten att lägga kommentarer: Handla BTC

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Carlos svar

  Hej, jag heter Carlos, jag gjorde min första insättning på 250 dollar, och efter ett år säger de till mig att jag har en vinst på 316 661 dollar och de bad mig om en insättning för skatter för att få mina pengar, jag gjorde inte denna sista insättning, och sedan än 2 månader, skickar de ett meddelande till mig för att meddela mig att mina pengar kommer att gå över till staten på grund av att villkoren löper ut och de föreslår att jag sätter in 6 % i Western Union så att mina pengar är inte förlorat. Kontaktnumren med dem är: 1 8133243060, 13057223314, 1 7866515305, 1 6466473954, 1 3057223515

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Carlos, allt är en vidrig lögn. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Michael svar

  Hej, om jag redan har angett pengar på den här plattformen, hur kan jag ta ut dem? Eller är allt på den här plattformen bara en avskyvärd lögn?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Michael, allt är en vidrig lögn. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Jose svar

  För några dagar sedan fick jag ett samtal från 2 unga kvinnor, som säger att de arbetade i det här företaget trades-Btc, att i det ögonblick de insåg vad de höll på med, gick de därifrån "direkt", även enligt vad de berättade för mig det gjorde de inte, de fick ingenting betalt, (hur ironiskt) det vill säga, de lurar också de som jobbar för dem och då hotar dessa conchatumar dem starkt så att de inte säger något ☠️.

  Av respekt för den förhandling vi nådde kommer jag inte att avslöja deras namn, åtminstone inte i detta meddelande, först trodde jag inte på dem alls eftersom jag inte tror på tillfälligheter, jag trodde att de bara ville ha mer av mina pengar och min son sa till mig att jag inte skulle acceptera något från dem, förrän de skickade mig foton, listor över andra bedragna personer, fullständiga namn, inklusive colombianska nationalitetsdokumentnummer på minst 15 personer som arbetar för dem i staden Medellin, (Colombia ) i en hektisk sektor och uppenbarligen exklusiv kallas en stad i en byggnad som heter T… Bland annat.

  För närvarande är jag inte intresserad av att få tillbaka mina pengar, jag antog den förlusten för länge sedan.

  Jag vill bara att de ska betala för all skada de har åsamkat så många människor i så många länder som bluffar i speciellt Latinamerika.
  För ungefär en vecka sedan anmälde jag fallet till Internationella kriminalpolisorganisationen, med alla bevis de gav mig och de flesta av dem kan jag inte dela i detalj.
  Eftersom rapporten är i myndigheternas besittning.
  Och dessutom utförs utredningen redan av en befälhavare för nämnda stad, Med.
  Jag hoppas bara att rättvisa skipas.

  Vänligen alla, innan du investerar i något företag, verifiera att det har lämpliga regler, ge inte dina pengar till dessa choros längre.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Fernando lewis svar

  Med fxlatam. Netto gjorde jag en investering när jag ville ta ut pengarna som de nekade mig och bad mig skicka ett visst belopp som en ekonomisk kudde för att kunna ta ut mina pengar. Jag fortsatte med att kontakta en advokat som försöker få tillbaka de investerade pengarna, vilket hittills inte har gett något positivt resultat.Efter fyra månader ringer ett företag som identifierar sig som FCA mig och ansvarar för att få tillbaka pengarna, men jag var tvungen att skicka 2 procent till att pengarna kan skickas från Europa Miami Florida när pengarna kommer kan de få mina pengar skickade till mitt konto via utbetalningskanalen Jag gjorde den första insättningen på 728.00 och de skickade dem vidare till finanskoordinatorn Cristina Prada och jag Han informerar mig om att för att ta ut pengarna måste jag öppna ett konto som betalar 8 procent, vilket skulle vara en besparing, och på så sätt kunde jag ta ut pengarna, jag skickade honom 1880.00 1993 dollar och de sa till mig att de inte kan skicka mig något förrän jag betalar summan så att de kan släppa det, jag var på väg att skicka XNUMX det som behövdes och när jag ser kommentarerna inser jag att de är onda och onda tack för att du delar med dig av de dåliga erfarenheterna som jag också har varit med om Jag går aldrig igen

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Fernando, om de som har lurat dig är de från FXLATAM, bör du lägga denna kommentar i recensionen av den mäklaren: FXLATAM

   Hälsningar.

 8. John svar

  Hej, jag har en fråga om handel btc. Jag är ganska rädd att jag tror att de lurar mig. Är det normalt att de ber dig om pengar för att ta ut dina inkomster? Jag vill ha mina vinster men jag vill inte bli lurad ännu mer, jag har redan skickat tillräckligt med pengar till dem och det verkar inte seriöst för mig att de vill att jag ska ge mer pengar för att ta ut. Det verkar inte seriöst för mig och det luktar som en bluff för mig.

  Jag skulle uppskatta ditt stöd vänner. Tack så mycket och jag ser fram emot dina kommentarer.

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Juan, förklara detaljer för oss, så att alla vet hur de agerar. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej mm, förklara detaljer, så att alla vet hur de agerar. Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 9. Claudia Acuna svar

  Hej, jag är Claudia från Uruguay, de lurar min mamma, och jag lånade henne mitt internationella kort och de tog vad jag hade, sedan sa de att det var för skatter. Nu vill de ha mer pengar eftersom du inte kan sätta in så mycket pengar på mitt konto och du måste öppna kanalen.
  Jag har alla meddelanden.
  +1 (305) 722-3583 det är ett av numren, Julián Rodriguez, Francesca, Samanta talar till mig ...
  Jag kommer att göra klagomålet. Jag har inte gjort det med hopp om att det är sant...

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Claudia, de är bedragare, skicka inte mer pengar !!!! du kommer att förlora det också!!! Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 10. Tania svar

  Det är definitivt en bluff, jag är från Peru, och de bad mig om en initial $250 för att investera och jag var misstänksam och jag bad om avkastningen och förmodligen var det redan på gång men i verkligheten tog de $400 från mitt kreditkort och till slut var jag i skuld och ännu värre. För närvarande på webben verkar det som en mycket hög vinst och för att kunna dra ut måste jag ha en ekonomisk uppbackning, det vill säga de frågar mig att den som de ska betala till måste ha minst $250 för att returen ska vara effektiv och om inte kan jag inte. +1 (845) 579-7521 WhatsApp och ringer +1 786-297-7953. Austin Méndez är en av dem som ringer

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Tania, de är bedragare, skicka inte mer pengar !!!! du kommer att förlora det också!!! Tack för att du kommenterar Trade BTC. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de bara visar dem och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 11. Michel svar

  Hej, jag är Amy från Chile, de ropar fortfarande på mig att betala ett förment silver för att få mina pengar, det är de tjuvarna som inte har ett hjärta, de stjäl och stjäl och en annans liv spelar ingen roll.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, skicka inte mer pengar !!!! du förlorar det också !!! Tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 12. mario salazar oroya svar

  Jag har blivit lurad av traditionella Gf

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Mario, vi har en recension om dem här: Handla GF

   Du bör skriva din erfarenhet i det här avsnittet så att andra användare varnas.

   Hälsningar.

 13. Jesus P. svar

  De är definitivt några bedrägerier. I mitt fall använde de samma operandis -läge som Annas. Denna Jhon Braum är en latino som låtsas vara amerikan, och hans telefonnummer är (305) 722-3319. Före honom blev jag kontaktad av JOSE DAVID HERNANDEZ från ett nummer i New York (845) 579-7521, som skickade mig sitt handelscertifikat från FMRRC Financial Market Relations Regulation Center under nr TSRF RU 0395 AA Vv0122. Till slut visade de sig alla vara SCAMMERS. Så tänk inte ens på att sätta ett öre på dessa brott. Lyckligtvis påverkade de mig inte ekonomiskt mycket, jag försökte alltid vara försiktig. Men vi måste lämna en presedent av nämnda bluff.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jesus, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 14. Ana Niquinga svar

  Jag heter Ana Niquinga och på samma sätt lurade de mig med en stor summa pengar som inte ens var min utan från kortet och de lämnade mig i stora skulder de fick mig att tro att jag tjänade och de sa att fram till den 5:e följande månad skulle jag samla in de första vinsterna och då sa de fortfarande till mig att jag var tvungen att betala mer än 3000 dollar i skatt så att jag kunde nå det värdet eller göra upp kontot enligt dem, de skulle till och med sänka värdet på skatterna för att hjälpa mig, de ljuger mycket övertygande de skickade till och med dokument till mig påstås. Från vad de var kontrakt och skattedeklarationer ringer de mig fortfarande från olika nummer men de verkar vara nummer från mitt land och de har bara nummer från USA till och med WhatsApp. Fakturan som min förmodade mäklare var tjuven Jon Brown smith skrev han till min e-post från sin e-post [e-postskyddad], hennes WhatsApp-nummer är +16466473954 en annan påstådd finansdirektör är Isabella Martinez Colman som hon ringde från numret +13057223319 och en Artur Williams som ringde från +18133206707 de använder bara de av WhatsApp men när de ringer har de gjort det genom 0998689445, 0995654849, 0998466722, XNUMX, XNUMX mellan andra ska jag också ha ett dokument om att de är ett reglerat företag som de skickade mig i pdf och till och med det förmodade passet för tjuvkillen finns det andra som jag pratade med en viss Catalina och en annan som ska vara från finansavdelningen råtttjuvar alla de olyckliga som inte gör det spelar någon roll att stjäla och lämna ett och hans familjs barn och min mamma i mitt fall, i en så dålig ekonomisk situation med den stora skulden

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ana, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 15. jtr svar

  De frågar mig att jag måste ha ett internationellt konto för att ta ut pengar
  Men för att komma in med snabbkreditkortet gjorde de allt

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jtr, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 16. karina svar

  God morgon, den som fick pengarna var HERNAN RICARDO DIAZ NEGRETE

  GATA 45 20 70
  MEDELLIN STAD

  573504077280 AS

  COLOMBIA

  DEN PERSON SOM MÖJLIGT REPRESENTERAR AMERIKANSKA BANKEN IS ISABELA MARTINEZ TELEFON
  +16466473954
  +18133206707

  OCH MÅNGA fler siffror fram till igår skickade de mig WASAP med Q momsbanken för att donera min silver till ett flykt om jag inte betalade TCI -skatterna den sanning jag inte vill leva mot att de gör mycket skada TILL MIG OCH MIN BABY TILL MIN FAMILJ VAD X JAG LIDAR

 17. karina svar

  GOOD EFTERMIDDAG I AM KARINA PEREZ från Uruguay Jag har blivit lurad en viktig SUM av företrädare för BTC TRADES som förmodligen i mitt namn investerat i Amazon och GOOGLE Jag skulle vilja få mina pengar PLEASE PLEASE PLEASE PASS MIN POST TILL oss på deras e-post och TELEFAN TILL DIG JAG KAN INTE HÅLLA FÖRLÄNGA VARJE GÅNG DE RINGAR MIG AV NAMNEN PÅ AMERIKANSK BANK OCH BÖRJ MIG PENGAR OCH JAG BLOCKERADE MÅNGA TELEFONER MEN HITTA ALLTID ETT SÄTT ATT RINGA TACK

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Karina, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 18. REVE svar

  Jag hittade det på Facebook, och som du beskriver det är det faktiskt en bluff, de får dig att tro att du vinner och i mitt fall att jag skulle komma ur mina skulder väldigt snart, men det tillbringade inte ens 15 dagar intäkterna såg bra ut och till och med jag slappnade av från mina ekonomiska problem, men plötsligt ville de betala en förmodad försäkring, jag ignorerade dem, sedan betalade jag för att AKTIVERA TRANSAKTIONSKANAL, och därmed samla in en månads intäkter, med de intäkterna jag skulle lägga dagen och jag skulle vara bekväm, men de är att de irriterar mig att göra en betalning för att kunna samla in mina intäkter och det är inte en procentandel de begär mycket höga värden.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej REVE, betala INTE någonting, du kommer att förlora det säkert, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 19. Lurad svar

  God morgon, jag skulle vilja veta att det finns möjlighet att ta ut pengarna på andra sätt

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar Trade BTC. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.