Kommentarer om Trade Finance Limited

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Trade Finance Limited (kallas Ă€ven Trade Finance Limited.com), Ă€r en mĂ€klare av Criptomonedas. Rekommenderas Trade Finance Limited verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi granskar Trade Finance Limited. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Trade Finance Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, MĂ€klaren nĂ€mner att den Ă€r baserad i Storbritannien, men det finns inga bekrĂ€ftande registreringsdata, denna information Ă€r falsk.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trade Finance Limited noterar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Professionellt konto, Platinumkonto och VIP -konto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlÀggande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $20, förmÄner upp till 10%, varaktighet 24 timmar, avkastning 110%.

Standardkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $200, förmÄner upp till 20%, löptid 3 dagar, retur 120%.

Privilegierat konto: minsta initiala insÀttning pÄ $500, förmÄner upp till 30%, löptid 7 dagar, retur 130%.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $1.000, förmÄner upp till 60%, löptid 30 dagar, retur 160%.

Trade Finance Limited kontotyper
Trade Finance Limited kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Trade Finance Limited erbjuder Àr: inte nÀmnt, tydligen anvÀnder de en egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Trade Finance Limited tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Trade Finance Limited webbplats
Trade Finance Limited webbplats

Trade Finance Limited tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: nÄgra live -diagram, lite information, FAQ -avsnitt, egentligen inte mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Trade Finance Limited |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: trade-financeltd.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Trade Finance Limited <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Trade Finance Limited Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du Àr försiktig, eftersom det Àr en helt olaglig mÀklare som faktiskt inte Àr registrerad eller reglerad av nÄgon myndighet, dessutom erbjuder den sÄ höga avkastningar att de verkligen Àr omöjliga att uppnÄ. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade Finance Limited? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Trade Finance Limited: Betyg och kommentarer»

 1. Jere svar

  DETTA FÖRETAGET VILL INTE GE MIGA PENGAR, JAG VET INTE HUR MAN GÖR

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Jere, tack för att du frÄgade om Trade Finance Limited. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *