TRADE FW Kommentarer

Analys av TRADE FW

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera HANDEL FW (kallas även med namnet: tradefw.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas TRADE FW verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om TRADE FW ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är TRADE FW en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • HANDEL FW nämner att vara en del av iTrade Global (CY) Ltd och Antralix Services Sl, TIANGUIS CONSULTING SL(Barcelona) och Ugel Invest Sl en av kommissionärerna är Jean Pierre Zannotti, (venezuelan med italienskt pass). Den förmodade administratören för detta företag är: Jhonatan Enciso Lopez (MULTISERVICIOS MBRIEFE SL), tidigare ägd av Jean Pierre Zannotti, och Shay Keinan, Paulo Bandeira (portugisiska), Sabrina Clemente, Leonardo Branco, José Enciso Lopez, Ricardo Rubio, Maria Pulido, Jean Maria Rosa Zannotti och Gorgues Rosset .
 • Angående din plats, företaget är baserat på Cypern. Uppdatera: Av. de Madrid 136 – Principal 1, 08028 Barcelona, ​​​​Spanien. Google Maps länk.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att TRADE FW regleras av CySEC.

UPPMÄRKSAMHET: TRADE FW har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som TRADE FW erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Standardkonto: uppslag från 2.7 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, skydd mot negativt saldo, EA-support, kontoansvarig.
 • Guldkonto: uppslag från 2 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, negativt saldoskydd, EA-support, kontoansvarig.
 • VIP-konto: uppslag från 1.7 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, skydd mot negativt saldo, EA-support, kontoansvarig.
 • Professionellt konto: uppslag från 1.7 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, skydd mot negativt saldo, EA-support, kontoansvarig.

La plattform att fungera som TRADE FW erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TRADE FW tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

TRADE FW webbplats
TRADE FW webbplats

TRADE FW tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, utbildningssektion, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information HANDEL FW

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: tradefw.com
 • 📞 Telefonnummer: Engelska +(44) 203 097 21 49 | Italienska + (39) 023 057 90 40 | tyska + (49) 302 099 447 07
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar TRADE FW. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på HANDEL FW

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget TRADE FW är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess förordning praktiskt taget noll och risken att förlora pengar är mycket högre. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Trade FW har en nära relation med FXTime, sax-fx, schweiziska investeringsbolaget y Swiss GoldFx , mäklare med dåligt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPMÄRKSAMHET!: Enligt meddelanden från klienter är Inbestial länkad till amplixx, HANDEL FW, Investeringsmarknader y Win2Winföretag med dåligt rykte.VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

UPPDATERING: Shay Keinan är styrelseledamot för företagen RIMINEX TRADE SL, GRUFIUM INFORMATICA SL, ELLIPTIC CURVE SL, XPANTEX INVEST SL, ELLIPTIC CURVE AI SL, NUPTAR TRADE SL, CITY ESPRESSO BAR BCN SL, ARGENTUMINMUNAR UGEL SL,.VI FÖRESLÅR FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TRADE FW? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

192 kommentarer om «TRADE FW: Betyg och kommentarer»

 1. Anonym svar

  Hej, jag är en tidigare anställd av detta märke som visas ovan. Det verkliga företaget bakom dem alla är TIANGUIS CONSULTING SL – CIF B09920596, det juridiska ombudet är Shay Keinan (ägare) och administratören är Jonathan Enciso López och Paulo Bandeira (chefer).
  De har 4 olika kontor där vi ringde och varifrån alla dessa varumärken verkar. Jag har kontaktat några kunder av dessa varumärken för att gå ihop, men jag behöver din hjälp för att uppdatera data från juridiska representanter och företagens verkliga plats (Amplixx, W2w, Tradefw, Inbestial) och att de i detta forum kan kontakta mig via min e-post .

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Anonym, vi behöver veta de exakta adresserna varifrån dessa brottslingar har bedrat. Tack för att du kommenterar TRADE FW. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. DIANA N. svar

  Hej, det är samma från TradeFM som bytte namn, de är bedragare, de ville ta från mig även det jag inte har, skuldsätta sig och allt, de herrarna stjäl många av dem: Angelo Ruiz, Fausto Carmona, Carlos Gonzáles, Mariana Seagal och en annan som Adrian Alfonso, den sistnämnde sa att de inte längre skulle verka med Latinamerika utan med Europa och att om jag inte satte in en sista summa så att de skulle återbetala pengarna till mig , som skulle stanna där i den spanska banken och att jag skulle behöva advokater för att få tillbaka den, jag ångrar verkligen att jag litade så dumt på allt de sa till mig och att de föreställer sig investeringen i stora belopp, jag förlorade cirka 15,000 XNUMXu

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej DIANA, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas kommer att vara kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. CARLOS MUÑOZ MORCILLO svar

  iINVERTERADE 170000 XNUMX EURO I HANDELFw allt investerat försvann på kort tid.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej CARLOS, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas kommer att vara kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Ignacio svar

  Godkväll, jag har jobbat med tradefw ett tag nu jag vill få tillbaka mina pengar och jag kan inte ens komma in på mitt konto, men om jag kan komma in på plattformen och se att beloppet finns där, hur kan jag Jag får mina pengar innan de ringde och nu gör de inte. De svarar inte ens på mejl, vad gör jag?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ignacio, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas kommer att vara kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. L svar

  God eftermiddag, jag har blivit lurad med att investera i TRADEFW-företaget, jag behöver hjälp snälla, hur kan jag få tillbaka mina pengar, kontakta sedan FMH ASOCIADOS och jag vet inte om jag ska lita på mig, snälla hjälp

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej L, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas är de kommer att kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Santiago svar

  god morgon Jag skulle vilja veta om jag kan återställa det som gick förlorat i tradefw

  God morgon jag investerade 22500 E i trdefw i vad de tipsade mig om och jag har förlorat allt, jag kunde få tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Santiago, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas är de kommer att kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Pepe svar

  Jag föll nästan för bluffen, det visade sig att jag såg ett meddelande att BBVA har en valutaplattform för handel, med det förtroendet lade jag min data och de ringde mig direkt från trade fw för att fylla i mer data, jag blev förvånad eftersom jag hade aldrig hört talas om dem, trots att jag sa till chefen att jag skulle ta mig tid att göra insättningen (jag ville undersöka först, eftersom det ändrade hela mitt perspektiv när jag fick reda på att det inte var BBVA) insisterade de på att jag var tvungen att skicka mina kortuppgifter till dem, jag gav dem bara siffrorna plus utgångsdatum, men när de bad mig om CvC:n blev jag orolig (hoppas jag inte stökade till det), kvinnan som pratade med mig ville förvirra mig för att hon inte ville sluta prata. Jag var tvungen att lägga på luren, några ögonblick senare ringde de tillbaka till mig för att påstå att eftersom jag hade stängt av samtalet till en professionell, (från bluffen, förstås) att de hade mycket av folk som väntade och att jag inte behövde behandla dem så, förutom att min investering på 250 var en liten sak oavsett ncia, jag sa åt honom att inte uppmärksamma mig och fortsätta med hans viktiga portföljer och jag lade på luren på honom. Jag hoppas att de inte ringer mig igen, för med all information jag har nu förväntar de sig inte den recension jag har för dem.
  Det är synd att de använder BBVA för att annonsera och har lite trovärdighet, jag hoppas också att banken reglerar och inte lämpar sig för den här typen av dålig sed.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Pepe, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas är de kommer att kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 8. Yuan svar

  Hej, tack för rådet detta företag har ringt mig för att sätta in dem på deras onlineplattform, jag bad dem om demokontoföreskrifter och drift som de inte brydde sig om att de redan lurade mig så jag behandlade dem som bedragare, nu har de ringde mig inte.
  Tacksam för dina klagomål och jag kan berätta att jag redan blev lurad från 3 plattformar GO4REX, FXVC & TOPTRADEGROUP, för att inte ha obehagliga situationer, var inte uppmärksam på dem utom insättning, att denna handel är bra.

  totala hälsningar

 9. MARIA svar

  DETTA FÖRETAGET ÄR EN SCAMMER PÅ BART 3 MÅNADER Jag har förlorat 10000 XNUMX € OCH NU SÄTTAR DE ENDAST TRBS FÖR ATT FÅ REST PENGARNA, VÄNLIGEN INTE GÖRA IVERSUONS HÄR ÄR SCAMMERS

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej MARIA, nu vet vi var dessa bedragare ligger på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien. (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Ana Vergel

    Herregud! Jag satte precis in 250 euro och de berättar att ”imorgon ringer en börsmäklare mig för att berätta hur jag gör det med skärmen framför mig, och jag blev förvånad eftersom jag ville välja företaget idag….

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Ana, nu vet vi platsen för dessa bedragare på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, kommer alla drabbade att kunna presentera sig där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

   • Ana Vergel

    Jag har pratat med kvinnan som var med mig för att "verifiera mitt konto" och hon sa till mig att för att få tillbaka pengarna måste jag "avsluta verifieringen" genom att skicka ett foto av mitt kreditkort som gömmer alla siffror utom de fyra sista ... Jag berättade för dem att nu sa de till mig att det var fullständigt verifierat och att jag vet att de är bedragare som hon inte försvarade sig mot. Vad gör jag?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Ana, om de definitivt inte lämnar tillbaka det till dig och det borde inte vara fallet eftersom de förmodligen hade Cyperns reglering, måste du gå till den här länken för att återställa dina pengar, du måste prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

  • Pepe svar

   Dessa människor som vi kommer att säga är förmodligen desamma som Avatrade som också förmodligen har lurat många människor, två partner till dessa plattformar förmodligen lurade mig av en viss Fernando Marquez och José Luis Astorga.

   Jag skulle vilja veta om någon annan har blivit lurad av dessa två karaktärer tillsammans med Avatrade.

  • TradeFW svar

   Hej Maria, jag kommer i kontakt med dig från TradeFW. Vi är mycket oroliga för det du berättar för oss och vi skulle vilja kunna hjälpa dig och ge dig den bästa möjliga lösningen. För detta behöver vi skicka ett e -postmeddelande till oss på [e-postskyddad] med detaljer i ärendet, utöver din information så att vi kan kontakta dig på ett personligt sätt.
   Vi ser fram emot,
   TradeFW -team.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.