Bux mäklare

TRADE FW Kommentarer

Analys av TRADE FW

➡️ I det här avsnittet kommer vi att analysera HANDEL FW (kallas även med namnet: tradefw.com), Det handlar om en Forex- och CFD-mäklare. Rekommenderas TRADE FW verkligen att göra en investering? Är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att avgöra det.

sedan hittar du följande: åsikter om TRADE FW ✅, påståenden, klagomål, erfarenheter, analys av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och viktigast av allt: Är TRADE FW en säker sida? ⛔ Kan vi lita på det här företaget? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

 • HANDEL FW nämner att vara en del av iTrade Global (CY) Ltd.
 • Angående din plats, företaget är baserat på Cypern.
 • Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att TRADE FW regleras av CySEC.

UPPMÄRKSAMHET: TRADE FW har en reglering av LÅG KVALITET.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfylla mycket stränga krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som TRADE FW erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 4 olika typer av konton:

 • Standardkonto: uppslag från 2.7 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, skydd mot negativt saldo, EA-support, kontoansvarig.
 • Guldkonto: uppslag från 2 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, negativt saldoskydd, EA-support, kontoansvarig.
 • VIP-konto: uppslag från 1.7 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, skydd mot negativt saldo, EA-support, kontoansvarig.
 • Professionellt konto: uppslag från 1.7 pips, utbildningsmaterial och daglig analys, skydd mot negativt saldo, EA-support, kontoansvarig.

La plattform att fungera som TRADE FW erbjuder är: Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TRADE FW tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen som ges på hemsidan kan vara en stor fördel för mäklaren.

TRADE FW webbplats
TRADE FW webbplats

TRADE FW tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, utbildningssektion, FAQ-sektion, inte mycket mer.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information HANDEL FW

 

🔻 Vi kommer att lämna lite mer information om du vill kontakta företaget, eller se dess hemsida själv. 🔻

 • 🌏 Webbplats: tradefw.com
 • 📞 Telefonnummer: Engelska +(44) 203 097 21 49 | Italienska + (39) 023 057 90 40 | tyska + (49) 302 099 447 07
 • 📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar TRADE FW. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

Värdering på HANDEL FW

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att företaget TRADE FW är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess förordning praktiskt taget noll och risken att förlora pengar är mycket högre. ❌


Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

UPPMÄRKSAMHET: Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det Trade FW har en nära relation med FXTime, sax-fx, schweiziska investeringsbolaget y Swiss GoldFx , mäklare med dåligt rykte och klagomål mot honom, anklagade för att ha lurat sina användare. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om TRADE FW? Vad har du haft för erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

188 kommentarer om «TRADE FW: Betyg och kommentarer»

 1. CARLOS MUÑOZ MORCILLO svar

  iINVERTERADE 170000 XNUMX EURO I HANDELFw allt investerat försvann på kort tid.

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej CARLOS, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas kommer att vara kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Ignacio svar

  Godkväll, jag har jobbat med tradefw ett tag nu jag vill få tillbaka mina pengar och jag kan inte ens komma in på mitt konto, men om jag kan komma in på plattformen och se att beloppet finns där, hur kan jag Jag får mina pengar innan de ringde och nu gör de inte. De svarar inte ens på mejl, vad gör jag?

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Ignacio, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas kommer att vara kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. L svar

  God eftermiddag, jag har blivit lurad med att investera i TRADEFW-företaget, jag behöver hjälp snälla, hur kan jag få tillbaka mina pengar, kontakta sedan FMH ASOCIADOS och jag vet inte om jag ska lita på mig, snälla hjälp

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej L, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas är de kommer att kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Santiago svar

  god morgon Jag skulle vilja veta om jag kan återställa det som gick förlorat i tradefw

  God morgon jag investerade 22500 E i trdefw i vad de tipsade mig om och jag har förlorat allt, jag kunde få tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Santiago, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas är de kommer att kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Pepe svar

  Jag föll nästan för bluffen, det visade sig att jag såg ett meddelande att BBVA har en valutaplattform för handel, med det förtroendet lade jag min data och de ringde mig direkt från trade fw för att fylla i mer data, jag blev förvånad eftersom jag hade aldrig hört talas om dem, trots att jag sa till chefen att jag skulle ta mig tid att göra insättningen (jag ville undersöka först, eftersom det ändrade hela mitt perspektiv när jag fick reda på att det inte var BBVA) insisterade de på att jag var tvungen att skicka mina kortuppgifter till dem, jag gav dem bara siffrorna plus utgångsdatum, men när de bad mig om CvC:n blev jag orolig (hoppas jag inte stökade till det), kvinnan som pratade med mig ville förvirra mig för att hon inte ville sluta prata. Jag var tvungen att lägga på luren, några ögonblick senare ringde de tillbaka till mig för att påstå att eftersom jag hade stängt av samtalet till en professionell, (från bluffen, förstås) att de hade mycket av folk som väntade och att jag inte behövde behandla dem så, förutom att min investering på 250 var en liten sak oavsett ncia, jag sa åt honom att inte uppmärksamma mig och fortsätta med hans viktiga portföljer och jag lade på luren på honom. Jag hoppas att de inte ringer mig igen, för med all information jag har nu förväntar de sig inte den recension jag har för dem.
  Det är synd att de använder BBVA för att annonsera och har lite trovärdighet, jag hoppas också att banken reglerar och inte lämpar sig för den här typen av dålig sed.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pepe, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var dessa bedragare finns på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla som drabbas är de kommer att kunna presentera där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Yuan svar

  Hej, tack för rådet detta företag har ringt mig för att sätta in dem på deras onlineplattform, jag bad dem om demokontoföreskrifter och drift som de inte brydde sig om att de redan lurade mig så jag behandlade dem som bedragare, nu har de ringde mig inte.
  Tacksam för dina klagomål och jag kan berätta att jag redan blev lurad från 3 plattformar GO4REX, FXVC & TOPTRADEGROUP, för att inte ha obehagliga situationer, var inte uppmärksam på dem utom insättning, att denna handel är bra.

  totala hälsningar

 7. MARIA svar

  DETTA FÖRETAGET ÄR EN SCAMMER PÅ BART 3 MÅNADER Jag har förlorat 10000 XNUMX € OCH NU SÄTTAR DE ENDAST TRBS FÖR ATT FÅ REST PENGARNA, VÄNLIGEN INTE GÖRA IVERSUONS HÄR ÄR SCAMMERS

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej MARIA, nu vet vi var dessa bedragare ligger på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien. (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

   • Ana Vergel svar

    Herregud! Jag satte precis in 250 euro och de berättar att ”imorgon ringer en börsmäklare mig för att berätta hur jag gör det med skärmen framför mig, och jag blev förvånad eftersom jag ville välja företaget idag….

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Ana, nu vet vi platsen för dessa bedragare på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, kommer alla drabbade att kunna presentera sig där för att kräva de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

     • Ana Vergel

      Jag har pratat med kvinnan som var med mig för att "verifiera mitt konto" och hon sa till mig att för att få tillbaka pengarna måste jag "avsluta verifieringen" genom att skicka ett foto av mitt kreditkort som gömmer alla siffror utom de fyra sista ... Jag berättade för dem att nu sa de till mig att det var fullständigt verifierat och att jag vet att de är bedragare som hon inte försvarade sig mot. Vad gör jag?

     • Rekommenderade mäklare Postförfattare

      Hej Ana, om de definitivt inte lämnar tillbaka det till dig och det borde inte vara fallet eftersom de förmodligen hade Cyperns reglering, måste du gå till den här länken för att återställa dina pengar, du måste prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

      hälsningar

  • Pepe svar

   Dessa människor som vi kommer att säga är förmodligen desamma som Avatrade som också förmodligen har lurat många människor, två partner till dessa plattformar förmodligen lurade mig av en viss Fernando Marquez och José Luis Astorga.

   Jag skulle vilja veta om någon annan har blivit lurad av dessa två karaktärer tillsammans med Avatrade.

  • TradeFW svar

   Hej Maria, jag kommer i kontakt med dig från TradeFW. Vi är mycket oroliga för det du berättar för oss och vi skulle vilja kunna hjälpa dig och ge dig den bästa möjliga lösningen. För detta behöver vi skicka ett e -postmeddelande till oss på [e-postskyddad] med detaljer i ärendet, utöver din information så att vi kan kontakta dig på ett personligt sätt.
   Vi ser fram emot,
   TradeFW -team.

 8. Ema svar

  VIKTIGT MEDDELANDE

  Vi meddelar dig härmed att från och med den 13 april 2021 har Alef & Kiai SL ("länkad agent"), länkad agent i Spanien av iTrade Global (CY) Ltd. ("iTrade"), vars varumärke är TRADE FW, beslutat att avbryta sin handelsverksamhet på obestämd tid.
  Detta beslut har antagits som en följd av de brister som upptäckts av National Securities Market Commission (”CNMV”) inom ramen för övervakningen av den länkade agenten och iTrades eget beslut att instruera den länkade agenten att sluta handla. av representation, marknadsföring eller handling på iTrades vägnar.
  För att skydda kundernas intressen och i enlighet med vad som överenskommits med iTrade kommer den länkade agenten endast att utföra de åtgärder som är absolut nödvändiga för att ge support till kunder som ett rent tekniskt supportcenter, till exempel för att hjälpa kunder att avbryta sina positioner eller kontrakt eller ge teknisk support. Om en kund vill utföra en ny handel måste han handla direkt på iTrade -plattformen och begära motsvarande support direkt från iTrade.
  Den länkade agenten genomför för närvarande motsvarande åtgärder för att följa tillämpliga lagar och dess reglerande skyldigheter under övervakning av CNMV. Det kommer inte att starta om sin verksamhet förrän sådana åtgärder har genomförts på ett vederbörligt sätt som certifierats av den länkade agentens, iTrades (inklusive även dess regelefterlevnadsfunktion) och CNMV.
  Avstängningen av den länkade agentens verksamhet kommer inledningsvis att ha en (1) månaders varaktighet, utan att det påverkar det faktum att den kan förlängas med iTrades samtycke i den utsträckning som är absolut nödvändig. iTrade ska vederbörligen informera den behöriga myndigheten på Cypern (Cyprus Securities and Exchange Commission (CySEC)) om en sådan förlängning. iTrade kan säga upp byråkontraktet med den länkade agenten omedelbart och när som helst om den anser att den länkade agenten inte genomför korrekta åtgärder på ett korrekt sätt.

 9. TRADEFW bluff svar

  Fortsätt inte investera med dem och ta ut det som är kvar av dina pengar, CNVM har redan lagt ut ett uttalande på sin sida om att de stängs av för sin felbehandling, de positiva kommentarerna är falska !!!
  Gå till den officiella webbplatsen för CNMV så att du kan se det med egna ögon och inte fortsätta ljuga för dig som de gjorde för mig och om du har möjlighet att rapportera dem till CNMV så att de kan stänga stranden bar.

  1. Gå till CNMV -sidan
  2. Hemma
  3. Frågor till officiella register
  4. Kollektiva investeringsinstitut
  5. Relevanta händelser för IIC och andra auktoriserade enheter
  6. Titta på publikationerna den 21/04/2021
  7. Titel är ITRADE GLOBAL (CY) LTS

  OCH FÖR FOLK SOM ÄR I BARCELONA ELLER VILL GÖRA DEM BESÖK, KAN DU HITTA DEM HÄR Lepanto, 350-354, 6: e våningen

  LYCKA TILL!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, MYCKET GOD INFORMATION !!!, Nu vet vi platsen på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, kan alla drabbade presentera sig där för att kräva pengarna lurade (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 10. Gonzalo svar

  Kunde någon dra sig ur handeln fw 2021? Jag ber om hjälp ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Gonzalo, tack för att du frågade om TRADE FW. Betala inte dem något, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har tappat och de behåll det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

  • Ana svar

   Hej, de låter dig inte ta ut någonting, de har redan lurat dig,

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Ana, du kan få tillbaka pengarna från vår chatt, nu vet vi var de här bedragarna ligger på Calle Lepanto 350-354, anläggning nummer 6 i staden Barcelona i Spanien, varifrån de lurar kunder, alla berörda är de kommer kunna presentera där för att göra anspråk på de lurade pengarna (se adress) Tack för att du kommenterade TRADE FW. Denna mäklare är en SCAM, CNMV (Spanish Financial Regulator) har redan lagt ut ett meddelande på sin webbplats som säger att det har avbrutit deras aktivitet (se CNMV-meddelande) Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de sätter inte pengarna på marknaden, de visar bara det och till slut säger de dig att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser uppfinns, det rekommenderas inte.

    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 11. Dayana svar

  Jag tror att det var 2020 som jag stötte på tradeFW och började använda det eftersom det hade berättat för mig
  Att det var nyttigt. Jag vet bara lite om detta, så jag bestämde mig för att prova. Jag registrerade mig med grundkontot och även om det är lite mer än vad jag normalt investerar, måste jag vänta för att se om det lönar sig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dayana, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Betala inte dem något, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 12. Ignacio svar

  Tack vänner för informationen, tack vare er kunde jag till och med återställa en stor del av investeringen. Jag har precis följt stegen som anges av mychargeback. Detta var den enda lösningen jag hittade efter att ha letat så länge.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Dario, bra !!!, tack så mycket för varningen, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vår ranking av rekommenderade mäklare 2021 klicka HÄR

   Hälsningar och lycka till.

 13. Roland svar

  Hej, jag hade blivit lurad så mycket att jag inte kommer att nämna. I min desperation att få tillbaka det, kontaktade jag mychargeback genom dig. Jag litade inte på dem, men de förklarade processen för mig. I grund och botten kan de bevisa för banken eller kreditkortet att du har blivit lurad, och om du inte förstår något kommer de att berätta allt du behöver göra för att verifiera att det var bedrägeri och kunna vända betalningen och det är så jag lyckades få tillbaka mina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rolando, bra !!!, Tack så mycket för varningen, vi är mycket glada att du har uppnått det, var försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla.

   För andra som vill få tillbaka pengarna bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar och lycka till.

 14. diego svar

  Min erfarenhet av TRADEFW har varit mycket kort men smärtsam, jag känner mig BEDRAD och SKAMMAD av dessa människor ...

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Diego, tack för att du har bidragit med dina kommentarer om Trade FW och förhindrat framtida bedrägerier eller bedrägerier, vi uppdaterar flera recensioner om denna grupp mäklare som du kommenterar och snart kommer att synas. Detta företag verkar använda den klassiska taktiken och arbetssystemet som helt klart är en SCAM, som sätter press och ligger på investerare att skicka mer pengar hela tiden. Om du har mer information om mäklaren eller om du vet var deras verkliga huvudkontor är, varifrån de ringer, kommer det att hjälpa mycket att kunna rapportera denna förmodade mäklare.

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

  • Jose leka svar

   Hej, jag heter Pepe och jag har också blivit lurad av handel fw med 1000 euro
   Om det finns en förening kan du registrera mig

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej José, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Betala inte någonting för dem, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 15. Ängel svar

  Hej, tack vare dina kommentarer har jag insett att jag har fallit i fällan, jag har gått till bankomaten och de hade redan tagit ut 250 euro.
  Nu vet jag inte vad jag ska göra om jag väntar på att se vad som händer eller avslutar kontot, kan du ge mig några råd? Tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, försök att ta tillbaka betalningen med din bank eller kreditkortsföretag, förhoppningsvis är du i tid, säg att du har insett att det är en bluff.

   Hälsningar.

 16. livia svar

  Jag gav bara mina uppgifter, det jag läste här skrämmer mig, tack och lov att jag inte har några pengar på kontot jag gav dem .... vilken synd ... .spara alquen hur man avslutar ???? Pot fa

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Livia, om du inte har ett saldo, oroa dig inte, om du gav ditt kort är det bättre att ändra ditt kortnummer.

   Hälsningar.

 17. Maria svar

  Mer av samma sak .. öppna konto utan problem och med alla personuppgifter om dig. I mitt fall foto av DNI. arbetslivet som reklamen frågade mig. Jag begärde ett uttag av mina € 500 innan handel, men en chef ringde mig. Vi pratade i nästan 45 minuter. Jag sa till honom att jag inte var säker och att jag hade begärt uttag. Han sa att han kommer att installera appen åt mig, klicka här och där och när jag insåg att jag redan opererade i olja, när min avsikt var annorlunda. Jag är redan inne .. mitt fel för att jag bara uppmärksammade det .. Jag fick ett kort mail om att de hade fått min uttagningsbegäran och de bad mig om ett foto av mitt kort med 12 täckta nummer och CvC också dold. Ufff där blev jag nervös. Eftersom jag inte gav det ringde en viss Olha till mig. Mycket kant, aggressiv. Jag stoppade operationen som jag hade öppet negativt ... jag bryr mig inte. Jag skickade fotot du bad om men blockerade kortet. Banken sa till mig att om jag inte fick pengarna för att lägga ett klagomål via dem. Jag gick till polisen för att jag är mer rädd för att det kommer att bli operationer i mitt namn eller att min identitet blir stulen än vad jag har förlorat ... polisen kan inte göra någonting om det inte finns något brott, så jag måste vara vaksam . Jag ber dem stänga kontot och de svarar inte. Du kan inte heller lämna ditt konto till 0 eftersom du inte kan ta ut centen. Jag rekommenderar att inte operera med dem. De tar bort din sömn. Jag har övervägt att göra sådana här operationer i min egen bank med bättre information och råd och om det övertygar mig så fortsätter jag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

 18. Charlize svar

  Gör inte samma misstag som jag. Jag har förlorat pengar på att tro att de använde helt vilseledande villkor som aldrig är att föredra framför din situation men alltid återspeglar deras rättigheter.
  Det är OMÖJLIGT att inte förlora pengar, det görs regler för dem

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Charlize, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 19. sonia svar

  Bedrägeri från början
  Ligger i telefonen
  Förvirrande termer, ospecificerade och att de tolkar som de vill enligt situationen
  Investera aldrig i denna plattform. Du förlorar alltid och när du vinner skär de ur kranen, plötsligt är din grill hel och inte tillgänglig. De tar ut provisioner utan motivering. Det är en riktig bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Sonia, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 20. Susana svar

  Hej,
  Jag hade precis en hemsk upplevelse med TRADE FW. Jag bad om information om en investering i Netflix och de har ringt mig för att få reda på det i flera månader, trots att jag i de senaste samtalen redan berättade för dem att jag inte var intresserad. Slutligen, idag har de lyckats "hooka mig" genom att tillkännage den mycket goda prestation som investeringen med Netflix har haft denna månad (det var en tjej med latinamerikansk accent). Så jag gick med på att få en rådgivare att ringa mig för att träffa honom och förklara mer om investeringen. För att göra detta sa de till mig att jag var tvungen att fylla i en profil på deras plattform, vilket ledde mig till det, till och med väntade länge tills jag kom in (det vill säga underlättar). Jag har aldrig fått höra att jag var tvungen att överföra några pengar idag. När jag fyllde i uppgifterna fick jag hela tiden en annons som sa att det inte var en plattform för mig. Men de har försökt bagatellisera det. Efter att ha fått mina data har tiden kommit där de bad mig att överföra pengar till det kontot som de hade skapat åt mig. Och det är där larmen har gått (profilen var bara för att en rådgivare skulle ringa mig, träffa honom och informera mig bättre). Genom att vägra att överföra några pengar blev kvinnan envis, och när jag vägrade skrek hon till mig, sa att "du förlorar dem" och lade på telefonen. Ett pålitligt företag, jag tvivlar på att om klienten oroar sig för att överföra pengar till ett konto som de inte vet vad det är och att de just har skapat, kommer de att få rop från reklamen). När jag lade på var jag orolig för att jag hade lämnat mina personuppgifter och jag ville ringa för att få mitt konto raderat. Telefonen ringde fel. Senare på webben hittade jag ett annat nummer, en annan reklam (en pojke med italiensk accent) svarade mig, som inte heller var mycket snällare när han förklarade vad som hände. Han har sagt till mig att skicka ett e -postmeddelande där jag begär att mitt konto ska raderas. Jag vet fortfarande inte om det har eliminerats, men efter att ha sett vad jag har sett ville jag söka efter företaget i google och jag hittade den här chatten och dina kommentarer. Min åsikt: de gav mig inte intrycket av att de var pålitliga och jag gillade inte deras sätt att pressa dig att lägga in pengar, innan jag ens visste hur de fungerar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Susana, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Vet du var deras verkliga kontor ligger, varifrån de ringer dig?

   hälsningar

 21. Jose Antonio Gonzalez Rufete svar

  Jag har blivit lurad av Tradefw. Mitt MT4 -handelskontonummer: 3698844.
  De säljs online med frasen Tjäna pengar på Amazon !! eller något liknande och då ringer de dig och får dig att investera alla dina pengar baserat på löften om vinster på upp till 3000 euro och att det är en mycket intressant verksamhet, du litar på eftersom det är ett reglerat företag med ett gott rykte, chefen gör operationerna åt dig De förklarar ingenting för dig om riskerna eller kränkande uppdrag och när du inser att de har förlorat alla dina pengar gör de först en operation och lär dig den positiva balansen, så att du biter, sedan berättar de dig att investera i Amazon för vilket är en mycket lukrativ verksamhet och kommer att ge många fördelar, då insisterar de på att du måste lägga mer pengar för att få all nytta, sedan berättar de att en annan del kan investeras i Tesla eftersom den har en mycket positiv drift och du lägger också mer i Tesla, min chef från de första dagarna var Jean Pierre aldrig varnade mig för riskerna som det kan ha De insisterar på att du måste lägga mer pengar, sedan efter de första dagarna ser du att i balans av Operationen är positiv, och du fortsätter med dem för att du ser vinst, då ringer min chef Jean Pierre, en mycket trevlig och skamlös farbror samtidigt, till mig och jag ber honom att jag har läst dåliga åsikter om dem och han berättar för mig att inte uppmärksamma allt vad de säger, att det också finns goda åsikter, jag frågade honom om operationen var negativ vilken risk jag skulle ha för att förlora mina pengar, och han berättade att det var automatiserat och att risken var minimal, ja vad var min förvåning över att efter att ha vunnit Nästa gång jag tittade på mitt konto hade jag förlorat 700 och 800 euro och operationen hade stängts, då fick han mig att investera i valutor som operationen var positiv, men då är det inte återspeglas i saldot på ditt konto, då inser du det som är kreditverksamhet och att med påföljande provision, nästa gång de ringde mig efter en vecka, efter att jag hade ringt tidigare, för att en annan chef ringde mig eftersom förmodligen Jean Pierre var sjuk , Jag har redan läst denna ursäkt i en annan drabbad , och han berättade för mig att det jag hade kvar kunde vi återhämta oss genom att investera i Silver än de andra Amazon -verksamheterna, och Tesla berodde på coronaviruset och att det var en investering för att få tillbaka pengarna, eftersom jag alltid gör operationen enligt stegen och vi köpte ner i Silver, eftersom det var en mycket lönsam operation, som alltid gjorde den operation som han angav, för två dagar senare granskade jag operationen och den stängdes med 800 förluster.
  160 euro för att göra ingenting. Till slut stod jag kvar med något 500. Jag kommer inte att fortsätta längre, men de har kastat alla mina pengar på mig. Jag ska rapportera dem och stoppa dem att lura andra duper som jag.

  • TradeFW svar

   Kära Jose Antonio
   Vi är mycket bekymrade över att läsa om din situation och vill gärna få mer specifik information från dig så att vi kan titta närmare på din situation.
   Handelsrisker anges på webbplatsen och kunden accepterar "Riskupplysningen" under registreringen. Dessutom har villkoren detaljerad information om riskerna.
   I handelsrelaterade frågor förstår vi ditt missnöje med dina förluster, men handel på finansmarknader är en investering som medför stora risker. Marknaderna är extremt volatila, särskilt just nu, och inget kan garanteras säkert, eftersom situationen kan förändras när som helst.
   Observera också att alla företagspraxis och tjänster (SWAP, provisioner, uttag, insättningar, handelsregler, etc.) beskrivs på det tydligaste och mest transparenta sättet i TradeFW -villkoren, som finns här: https: / / www. tradefw.com/wp-content/uploads/iTrade_Global_TCs_June-2020.pdf
   Utöver detta varnar villkoren för kunderna om riskerna med handel och möjligheten att förlora det investerade kapitalet, så att kunder kan varnas innan de slutför registreringen och handeln.
   Varje TradeFW -klient skickar och accepterar TradeFW -villkoren under registreringsprocessen.
   Om du vill få ytterligare information eller har några frågor kan du alltid kontakta oss på + (34) 932 713 842 eller [e-postskyddad]

   Med vänliga hälsningar,
   TradeFW Team

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

  • isabel svar

   Hej José Antonio.
   Jag har blivit lurad. Om du vill samlas vi och fördömer

   • Jose leka svar

    Isabel Jag har också blivit lurad, jag är på väg att gå med oss ​​och göra anspråk

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej José, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Betala inte någonting för dem, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

  • xavier svar

   Ami har också krokat mig, har du kunnat ta ut pengarna?

 22. Aitor svar

  God morgon alla, jag heter Aitor och jag är ännu ett offer för tradefw ... det ger mig en känsla av att dessa jävlar inte bryr sig om kraven och jag själv kommer att göra rättvisa och min fråga är följande: någon av du har personligen varit på kontoret i Barcelona? Hur många människor brukar det vara mer eller färre? Finns det någon säkerhet som hindrar dig från att komma in? Dessa människor är alla lika och de lekte med min sons bröd och det är x ovanpå mitt lik ... Den dagen jag går men jag kommer att lämna handfängsel, men de kommer att lämna i en furulåda. Den som kan ge mig lite information om kontoret skulle uppskatta det ... min mail är:[e-postskyddad] önska mig lycka till att många av er kommer att tacka mig för att jag avslutade ett råttbo så här

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aitor, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 23. Ramón svar

  Jag satte in 500 euro och när jag tog ut dem straffade de mig 52 euro för att jag inte gjorde operationer. Villkoren är alla på engelska, och när du öppnar kontot varnar de dig inte för påföljder av något slag, allt är enkelt, de berättade bara om provision på 10 € per operation.
  Öppna inte något konto utan att noggrant studera dessa villkor och förvänta dig inte insyn från tradeFW.

  • TradeFW svar

   Kära Ramon
   Först och främst uppskattar vi din utvärdering, vi uppmuntrar alltid våra kunder att dela med sig av sina erfarenheter som en utgångspunkt för ständiga förbättringar.
   Ramón, vi vill att du uppmärksammar det faktum att du under registreringen fick de allmänna villkoren för TradeFW, som tar upp frågor om provisioner och uttag, som du har följt och som alltid är tillgängliga på följande adresswebb: https: / / www .tradefw. com / wp-content / uploads / iTrade_Global_Terms_and_conditions_of_business-2.pdf
   För mer information, se artiklar 7.5; 20,8; 20.11 och 22.3. av de allmänna villkoren för TradeFW.
   För andra frågor, tveka inte att kontakta oss på: [e-postskyddad] eller + (34) 932 713 842.

   hälsningar
   TradeFW Team

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ramón, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om Trade FW låter riktigt dåligt.

   hälsningar

 24. Caro svar

  Tradefw, (Trade Global (CY) Ltd), har kontaktat mig för att göra investeringar, jag skulle vilja veta om de är pålitliga som mäklare och om det är normalt att de tar ut 1% på aktieinvesteringarna
  Mil gracias

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Caro, vi rekommenderar inte TradeFW bland annat eftersom de är baserade i osäkra länder, de nämner att de är reglerade när de inte är det och de har ett mycket dåligt rykte. Vi rekommenderar att du är mycket försiktig.

   hälsningar

  • isabel svar

   Hej Caro.
   Jag förlorade 19000 XNUMX euro över natten med dina råd.

 25. Maricel svar

  Tack för dina kommentarer, jag har precis sparat mina pengar. Jag har varit på väg att investera i TradeFW och jag har dragit mig tillbaka i tid.
  Tack för ditt arbete

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maricel, vi är glada att ha hjälpt oss.

   hälsningar

 26. Carola svar

  Hej, de har tagit 16000 XNUMX euro från mig. Om vi ​​alla som har haft en dålig erfarenhet håller med tror jag att något kan göras, antingen på lång sikt och med tålamod. Men om de inte kommer att fortsätta göra det är det för folket. Jag var säker på att jag lagt alla besparingar efter
  De insisterade på att jag skulle tjäna mer och på en dag flög allt ...
  Vi borde göra något !!!!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Carola, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

   • Carola svar

    Mejlen och siffrorna är desamma som andra människor har avslöjat här, och den första kontakten var genom en annons via Facebook.

  • TradeFW svar

   Kära Carola,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842 eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

  • Jose leka svar

   Hej Carola
   Jag har också blivit lurad, jag håller med dig om att klaga

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej José, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Betala inte någonting för dem, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 27. Juli svar

  Mycket dålig erfarenhet också med TradeFW.
  Jag vill fördöma dem, men jag vet inte riktigt vilket som är det bästa sättet.
  Jag har hört några som vill rapportera det till OCU, andra till CNMV, men jag tror att det enda som skulle returnera de förlorade pengarna skulle vara att kontakta en advokat.
  Advokaterna jag har kontaktat berättade att det var en bluff. Men att rättegången kan ta mer än 9 månader att komma ut. Nu skulle jag vilja gå med fler för att kunna ställa ett gemensamt krav och att kostnaderna är billigare.
  Alla som känner sig lurade av denna mäklare kan kontakta mig för att göra anspråk gemensamt genom domstolarna.
  hälsningar.

  • Alicia svar

   De har också plockat mig med sina bedrägerier och dåliga konster. Och de kommer att fortsätta att göra det med andra, för det finns många människor som kommer att fortsätta falla in i deras nätverk. De agerar på ett sätt att även om det är en full bluff, tar de redan stor omsorg om att det verkar som att det inte är det. De har allt för att lura varandra, i utbyte mot absolut ingenting.
   Naturligtvis kommer de förr eller senare att betala för det.
   Jag tycker att det är en mycket bra idé att gå samman för att förhindra att dessa bedragare fortsätter att agera ostraffat.

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Alicia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära Julio,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842 eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

   • Juli svar

    Jag heter Julio Suarez Tuñon.

    och mitt kontonummer i tradeFW är 2463983.

    Mitt insamlade kapital var totalt 26.500 XNUMX euro.

    Min email är: [e-postskyddad]

    Du kan kontakta mig för att prata om vad du vill.

    hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TradeFW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? På samma sätt, om du är från Spanien, skulle det vara en bra idé att kontakta CNMV, åtminstone för att meddela det.

   hälsningar

  • Carola svar

   Gör vi en grupp per watsap med alla som vill behandla klagomålet?

  • isabel svar

   Hej juli
   Vi kan träffas och rapportera. Jag har blivit lurad

  • Xavier svar

   Hej bra, Ami de har också retat mig och jag kan inte ta ut mina pengar. Hur har du haft det, har du stämt dem?

  • Jose leka svar

   Hej juli
   Jag går med dig i det klagomålet, jag har också blivit lurad

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej José, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Betala inte någonting för dem, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
    Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

    Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    hälsningar

 28. Alexander svar

  Min erfarenhet är negativ, efter att ha försökt öppna ett konto som jag inte kunde eftersom jag inte hade några dokument, började jag ta ut mina investerade pengar utan att ha utfört någon operation. Oavsett hur mycket jag frågade telefonsäljaren, var hans svar att det inte var någon kostnad för öppning, underhåll eller avbokning.
  När jag tar ut 500 € får jag bara 448 € och de svarar mig detta:

  "Kära Alejandro,

  Efter din e -postförfrågan angående uttag av dina pengar vill vi informera dig om följande:

  När TradeFW registrerades accepterade du företagets villkor, samt att du har läst och förstått villkoren i den juridiska dokumentationen, som finns på webbplatsen. Utöver det ovan nämnda kan du på företagets webbplats, under Betalningsmetoder, hitta information och specifikationer angående de avgifter / avgifter och kostnader som eventuell insättning och / eller uttag kan medföra.

  För detta ändamål, i enlighet med punkt 19.5 i företagets villkor, som du har erkänt att du har läst och accepterat:

  ”Företaget tar inte ansvar för bankkostnader och / eller ersättningskostnader från betalningstjänstleverantörer och / eller banker. Kunden erkänner och samtycker till att företaget kommer att tillgodoräkna sig kundens företagskonto endast det nettobelopp som tas emot på företagets bankkonton för kunder och eventuella avgifter / avgifter från PSP och banker betalas av klienten. Kunden erkänner att avgifterna, avgifterna och kostnaderna för överföring av medel till deras konto kan granskas på företagets webbplats och företaget kommer att göra sitt yttersta för att underrätta kunderna om alla avgifter, avgifter och kostnader innan alla begäran om överföring av pengar. överföring av sådana medel. Alla avgifter som banken eller betaltjänstleverantörerna tar ut betalas av kunden ”.

  I enlighet med punkt 21.9 i användarvillkoren samtycker dessutom alla företagets kunder till genomförandet av en ”50 EURO / USD / GBP ansökningsavgiftsgranskning” som kommer att tillämpas på alla nya ansökningar på grund av administrativa kostnader som Företag som granskar kundförfrågningar.

  För detta ändamål debiterades ditt konto för granskning av din ansökningsavgift på 50 €, utöver avgiften på 2 € som handläggningsavgifter från betalningstjänstleverantören.

  Vänliga hälsningar,

  Handla FW. "

  Självklart är felet mitt för att lita på telefonförsäljaren och inte läsa hela kontraktet, men jag vill att ingen ska få överraskningar som jag.

  Dessutom kommenterar telemarknadsföraren alltid de pengar som kan tjänas och att det nästan inte går att förlora pengar och när du har skrivit in pengarna får du e-postmeddelanden som slutar med följande text:

  ”Högriskvarning vid handel: FX / CFD är komplexa instrument och löper stor risk att snabbt förlora pengar genom hävstångseffekt. 72% av detaljhandelns investerarkonton förlorar pengar när de handlar valutapar / CFD: er med denna leverantör. Du måste överväga om du förstår hur forex / CFD -handel fungerar och om du har råd att ta den höga risken att förlora dina pengar. Du måste se till att du kan byta TradeFW.com -produkter baserat på var du bor. Se till att du känner till företagets riskutbildning.
  TradeFW (tidigare BO360) är handelsnamnet för iTrade Golabal (CY) Ltd. godkänt och reglerat av Cyprus Securities and Exchange Commission (licensnummer 298/16). "

  • Lasthenia svar

   Snälla, Alejandro, kan du kontakta mig, hjälpa mig, tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack för att du delar din erfarenhet med Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Allt du nämner om denna mäklare låter verkligen väldigt dåligt, men som du kommer att märka är du inte den enda missnöjda klienten, det finns många.

   hälsningar

 29. Jose Antonio Gonzalez Rufete svar

  De är det värsta som någonsin har hänt mig.
  Jag vill bara betona hur man använder dessa riffraff, de är dåliga människor.
  De får dig att tro att du kommer att ha mycket vinster som investerar hos dem. Då ringer de dig och berättar att det är en mycket lönsam investering och att det är en möjlighet som du inte kan missa, du lägger ett belopp och de säger att det finns en annan mycket bra verksamhet i Tesla, de får dig att lita på dem eftersom de måla det åt dig Rosa, också när du ser att det är reglerat i CNMV och med officiella register, eftersom du litar på att det kan vara ett bra tillfälle och du lägger mer pengar på löften som du senare ser att det är att få pengarna , de får dig att lita på dem.

  Jag lade ner allt jag hade att investera, de hade inte tillräckligt med vad jag ville lägga i och till slut övertygade de mig att lägga allt jag hade, cirka 3750 euro, trodde på alla deras lögner och misshandlade ärliga människor. På 3 månader har mitt saldo förlorat 3000 euro och jag har 700 något kvar i femte 5 operationerna.
  De tilldelar dig en chef, i mitt fall var det en viss Jean Pearre när jag redan lade in alla pengar, han fick mig att investera dem i Amazon och Tesla eftersom det förmodligen skulle ha en omvärderingsimport, han angav alla köpoperationer i Amazon och Tesla och vi utför inköpsoperationerna efter operationen som jag angav. Efter några dagar verkade det som att det fanns fördelar eftersom operationen hade fördelar, men utan någon utförd försäljning, men då kollapsade både Amazon och Tesla, 800 och 900 euro förlust, balansen sjönk sedan från 3750 till 1700. Då ringer jag dem eftersom du inte kan kontakta din chef direkt, ringer du kundtjänst, och efter en timmes väntan kommer en utländsk tjej in och du berättar för dem och ber henne att ringa dig chefen, i mitt I det här fallet ringde han mig veckan efter, eftersom han var upprörd, han fick mig att lägga en försäljningsorder i silver eftersom det i teorin måste gå ner och få en bra omvärdering, det jag ville var att få tillbaka mina pengar och det de gjorde var att jag förlorade ännu mer, men till min överraskning på två dagar jag förlorade 800 något och min balans gick från 1700 till 700 synd. Ovanför varje operation balanserar de förluster som historien visar att du inte balanserar med vad du får i din balans. Sedan har jag ringt dem många gånger och jag har skrivit och de har ringt mig två gånger och när du tar upp den lägger de på telefonen, jag skriver till dem och de säger till mig att jag lägger på dem. Jag skulle vilja att människor som blivit lurade av den här mobben skulle skapa en bluffplattform och rapportera dem för bluff. Om inte så kommer jag själv att väcka talan mot dessa människor.

  • TradeFW svar

   Kära Jose,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand? Var såg du att de regleras med CNMV? För det är helt falskt.

   hälsningar

 30. natalia svar

  Samtalet är att vägleda dig och slutföra profilen, de tar dig till CNMV: s webbplats så att du kan kontrollera att de verkligen är registrerade och reglerade men ruset är aldrig bra. Minsta belopp att investera är € 500, och ärligt talat, när du frågar vad de tjänar, berättar de för dig € 10 per handel. Jag tror att de ägnar sig åt att investera dina pengar och behålla dem med fördelarna (det är bara min åsikt, jag har inga bevis). Observera att målet under hela det första samtalet är att du anger importen med ett kort, punkt. Det finns ingenstans ett dokument eller en klausul som säger att du kan få tillbaka dina pengar om du bestämmer dig för att inte fortsätta. Som med alla transaktioner bör det finnas ett kontrakt! Hur är det också möjligt att du måste betala ett sådant belopp bara för att "chefen" ska se att du verkligen har ett intresse av att investera och ringa dig. Och sedan redigerar de varningsmeddelandena som får dig att acceptera och de som spelar upp. Om du "varnar" flera gånger om att detta INTE är något för dig ... Det kommer att vara att det inte är något för dig.

  • TradeFW svar

   Kära Natalia,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Natalia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Hur tar de dig till CNMV -webbplatsen?

   hälsningar

 31. tack svar

  Tack så mycket, det har varit mycket användbart för mig att läsa din artikel och svaren.
  Jag höll på att falla i fällan för dessa tjuvar. Men nu är jag tydlig med att det skulle ha varit ett misstag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Tack, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 32. JH svar

  snälla invester inte med detta företag !!! de tillåter dig aldrig att ta ut pengar uppringare är oförskämda och skyndar bara att investera pengar! mycket oprofessionellt och särskilt oförskämt! Alla vänliga men när du vill dra dig bort behandlar de dig som en dum! och här svarar de på meddelandena för att se mer professionella ut men den enkla sanningen är att min erfarenhet av handel fw har varit skrämmande!

  Jag har haft en mycket dålig tid och jag skulle inte rekommendera min värsta fiende att investera med den här gruppen av hemska människor, lita inte på dem!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej JH, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära JH,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

 33. cristina svar

  Hej, de är bedragare, de ringde mig många gånger, till slut övertygade de mig och utan att ha all min dokumentation blockerade de 250 euro från kortet, till och med berättade att jag inte hade tillräckligt med balans och att jag hade ångrat det. De lämnade mig det negativa kortet, så banken debiterade mig 35 euro. Jag pratade med min bankrådgivare och hon berättade att jag var tvungen att göra anspråk med kortet.
  Tjejen som jag talade mest med, Maria, från Barcelona berättade att de inte kunde returnera pengarna snabbt om jag inte skickade all dokumentation om mig, eftersom de var tvungna att verifiera att jag var en person, min mamma, och att om jag inte skickade det jag saknade, som var en mobil- eller elräkning på mitt konto, skulle det ta lång tid att returnera pengarna eftersom personen på grund av coronaviruset inte fungerade på grund av coronaviruset.
  Jag skickade fortfarande inte dokumentationen till dem, jag skickade ett mejl till denna Maria om att de skulle lämna tillbaka pengarna för att behaga, att hon hade sagt till mig att om jag ångrade det utan problem skulle de lämna tillbaka 250: an till mig och handla.
  Jag fick inget svar. Några dagar senare ringde en kille till mig, jag förklarade detsamma för honom och han berättade för mig, ja, om du inte vill investera eller skicka dokumentationen, gör ingenting och om 15 dagar får du pengarna på ditt kort.
  Igår fick jag pengarna. 198 euro istället för 250.
  Hur som helst, jag vet inte hur jag blev lurad, jag kan fortfarande inte förklara det.
  De är dåliga människor, mycket dåliga.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cristina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Med andra ord, de har dragit av mer än 50 euro, under vilka begrepp?

   hälsningar

  • cristina svar

   Kära Cristina,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

 34. Pelare svar

  Jag kommer att dela min erfarenhet med TRADEFW och brevet som jag skickade till huvudkontoret. De har det centrala och ekonomiska huvudkontoret på Cypern och en filial i Barcelona, ​​som jag investerade i.

  1 2020-02-18 14:15 GMT och med en balans på 16250 16000 euro (kapital + vinst) och med tanke på marknadens, Brexit och Kinas ansvar, begär jag försiktigt att XNUMX XNUMX euro tas ut

  De svarar mig automatiskt via följande villkor:

  Hej Maria Pilar,
  >
  > Tyvärr kan vi för närvarande inte behandla din begäran
  > Uttag på 16000 EUR den 2020 februari 02 kl. 18:14 GMT.
  >
  > I allmänhet kan vi inte behandla uttag vid låg marginal,
  > öppna positioner, otillräckliga medel på ditt handelskonto
  > eller bristen på dokument för att verifiera ditt konto.
  >
  > Om du själv har initierat en annullering av detta uttag,
  > ignorera detta meddelande.

  2 Det här är vad jag svarar

  > Jag har pratat med min kontoansvarige Teobaldo och jag kommer att fortsätta i några månader
  > mer men jag frågar mig mina tvivel angående ditt returprotokoll
  > det investerade
  > Jag vill att du ska förklara för mig:
  > 1º Den exakta returtiden när uttaget har begärts
  > 2º Villkoren, som kommer att tillämpas om du vill ta bort allt,
  > begreppen rabatter.
  > 3: e lågmarginal
  > 4: e öppna positioner, som måste stängas
  > 5: e Otillräckliga medel på ditt handelskonto.
  > 6: e Bristen på dokument för att verifiera ditt konto.
  > Istället borde de säga till mig att jag måste skicka efter det
  > gör avkastningen.
  >
  Jag förstår att pengarna som visas totalt är det som kan tas ut,
  inte det kapital som har investerats. Jag hoppades istället för detta svar
  så undvikande att de sa till mig:
  Av de 16000 XNUMX som du har begärt måste du sälja ... och efter
  försäljning hittills rabatterar kan återkallas …… ..euros som kommer att anges i visumnumret (här visumet som jag lade in mitt första
  inkomst som avbryter den efter 15 dagar) skulle inte fungera. Att de förklarar förfarandet för mig på ett effektivt sätt, som hindrar mig från att slösa bort min tid, mina pengar och din trovärdighet.
  Jag har inte frågat Teo, jag vill ha ett officiellt svar från systemet,
  eftersom FAQ är lika svårfångad som mitt svar. Väntar på din information, hälsningar

  3 Jag svarar Olha igen och ber henne berätta för mig och förklara villkoren och vad jag måste göra exakt för att få mina pengar. Att de skickar mig exakta instruktioner och nödvändiga steg för det. De svarar mig med samma undvikande automatiska post igen. Det är ett faktum att de inte läser e-postmeddelandena.

  4 Klockan 17 på eftermiddagen bekräftar jag att saldot är 15200 14000 euro och jag ber igen om ett uttag på XNUMX XNUMX, till vilket de svarar mig igen med automatisk post.
  Jag ringer till Barcelonas huvudkontor per telefon. 932713842 och jag frågar vilka steg jag måste vidta för att ta ut mina pengar och de ber mig att begära uttaget igen.

  5 Samma dag 19 på natten och efter att ha ringt Barcelona flera gånger för att fråga samma sak och be dem ber Teo att ringa mig omgående, ringer han mig vid 19:50 -tiden och säger att han varit upptagen och frågar mig varför han stängt positionerna. Jag säger till honom att jag vill ha mina pengar och att inte fortsätta berätta milongas och han säger till mig att först måste han kontrollera något och han öppnar två nya positioner för mig och han säger att jag inte ska oroa mig för att han pratar med Olha och de kommer att ge det tillbaka till mig utan problem. Jag behöver inte göra något annat och nu som det är sent allt stoppas. Jag tittar på sidan igen och jag hade gått ner igen och jag inser att det finns 2 öppna positioner, som han sa att jag skulle kontrollera något men de är inte stängda och de får mina pengar att minska till 9.875 XNUMX.
  Här frågar jag mig själv om Teobaldo är inkompetent, saknar någon professionalism eller om han har en dålig idé. Jag stänger positionerna och ber om återkallandet som de svarar på mig med det vanliga automatiska svaret.

  Eftersom jag är medveten om att posten är en vägg, bestämmer jag mig för att prata i telefon och den 20: e på morgonen ringer jag igen. Lorena går till mig som jag berättar för henne allt som har hänt en gång till och hon ber mig om information, hon frågar och berättar att när jag bad om det på torsdag, måndag, måste det godkännas av den engelska banken som du använder för att hantera betalningarna och att jag ringde henne på måndagen för att berätta i vilka belopp pengarna kommer att returneras till mig på vart och ett av korten, eftersom jag gjorde det i tre. Och han föreslår att jag förklarar vad som har hänt mig för att förbättra ledningen och tjänsten och han ger mig detta mejl.

  Jag skickar en bifogad pdf med alla e-postmeddelanden, om du vill granska och måste bestämma ansvarsområden, eller helt enkelt ändra proceduren, eftersom den nuvarande genererar misstro och leder till förlust av pengar och tid för alla

  När jag bestämde mig för att investera såg jag olika plattformar. Jag har en vän på OLAF (European Office for the Fight Against Fraud) som jag frågade om dig och de sa till mig att jag kunde lita på mig själv, men att när jag hade några fördelar skulle det komma ut, eftersom jag inte förstår vad som helst och jag måste vara väldigt väntande. Han sa att dina algoritmer var bra.

  I allmänhet var förklaringarna som Teobaldo gav mig tydliga (även om de var knappa när det gäller åtgärderna när det gäller att ta ut pengar) och det verkade för mig att ha ett tak för att stänga positionerna om det sjönk mycket, gav mig lugn sinne.

  För mig är de fel som jag har upptäckt:

  1 Det är inte lätt att hitta kontoansvarig, i det här fallet råkade Teobaldo ut för en olycka och det var omöjligt att hitta honom på 7 dagar, och med den nuvarande volatiliteten på marknaderna är det oansvarigt från hans sida och bristande professionalism. Jag tror att hans klienter måste ha förmedlat dem till någon. Det påverkar mig inte, men min vän Margarita har tappat 15.000 XNUMX euro. Någon måste svara.

  2 Uttag av kapital, pengar eller vinst.
  När återkallelsen har begärts, bör de svara med instruktioner i detta avseende istället för att svara med det automatiska e-postmeddelandet, så undvikande, som bara kan skapa misstro hos kunderna:
  För att ta ut dina pengar måste dina positioner vara stängda
  Om du inte är säker på om du kan göra det, kontakta din kontoansvarige för att få dem stängda åt dig och begär sedan ett uttag.

  En check görs av ditt betalningssystem och om allt är i ordning skickas det till den engelska banken som hanterar betalningarna och när det väl är godkänt, beroende på vilken typ av betalning det brukar ta mellan 5 och sju arbetsdagar.

  Jag vet inte vilka kvalitetskontroller du har, men din nuvarande automatiska post lämnar dig på ett mycket dåligt ställe, eftersom det genererar osäkerhet, misstro och för mig i synnerhet har det fått mig att förutom mina intäkter förlora 2500 euro av investerat och jag anser att det var mig skyldigt att kompensera på något sätt. Om förfarandet hade varit effektivt hade detta inte hänt och jag och många av mina vänner skulle investera igen med förtroende.

  tack så mycket

  De kommer att vara lagliga, men de lurar från början genom att skriva till din personliga e-post och säga att du kan investera från 250 euro i Amazon och så vidare tills de övertygar dig att investera det du inte har ..

  Jag skrev till TrustPilot och de har blockerat min åsikt och de säger att företaget har sagt att jag inte är klient efter att ha skickat all min dokumentation om att jag var noga med att göra skärmdumpar med min mobil, förutom att jag fortfarande har kontot sedan Jag har inte gett det kort

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pilar, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl som du har kontaktats från? Tja, allt låter riktigt dåligt, i din ställe skulle vi kontakta Cyperns regulator, CYSEC och CNMV, om du är från Spanien. Vi är ledsna att vi inte kan hjälpa dig längre, här är vikten av att arbeta med en mäklare med en bra reglering, i det här fallet är vi inte ens säkra på om Trade FW är reglerat på Cypern, vilket vi inte heller anser vara en bra reglering, sedan förordning 298/16 på Cypern, nämna en annan webbplats, inte Trade FW, som låter oss undra om de verkligen har denna förordning eller inte.

   hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära Pilar,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

 35. En PRINGAO + svar

  De är SCAMMERS !!! Herrar säger att denna plattform är lögnare, först kommer den berömda € 250 -annonseringen för att investera i Amazon ut, vilket är en lögn, pk en Amazon -åtgärd är värd mer och de ber dig att ange mer belopp för det.
  De försöker ursäkta sig med ökningen av qa -hit Amazon under de senaste två veckorna, men det är en lögn, mina herrar pk i början av mars under mycket med viruset och de var inte värda mindre än 250.
  Och slutligen berättar de för dig och du försäkrar att genom att skriva in slutför du att skapa ett konto och en rådgivare kommer att ringa dig, senare när du har pratat med personen eftersom du redan har fattat beslutet att gå framåt eller bakåt och tydligt säger att du kan göra uttag av hela pengarna, vilket är en lögn, har provision (från € 250 till € 198 som du får tillbaka).

  XFAVOR, låt oss gå till KONSUMENTKONTORET för att stämma alla som har blivit lurade, att dessa SCAMMERS inte blir ostraffade.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Un Pringao, tack för att du delar din erfarenhet med Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära Pringao,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

 36. alexa svar

  Hallå där! Jag läste bara alla kommentarer och samma sak hände mig, jag ringde efter information och till slut kom jag in eftersom de frågade mig många saker som gjorde sidan säker, jag vet inte varför jag inte undersökte mer , de satte mig i kontakt med en rådgivare Sanningen är att jag alltid rådar mig själv väldigt bra, han har aldrig berättat för mig hur mycket jag måste investera att allt var mitt val, allt var mycket bra tills de sa åt mig att investera mer kapital för att ange ett premiumkonto, det var då jag totalt misstro ... eftersom det var för tidigt att erbjuda mig det och när jag sa till honom att han inte hade han började skära. Så jag började ta reda på mer om sidan, jag bestämde mig för att dra ut kapitalet (förutom att jag bara handlade med mobilen, vilket inte var lämpligt och de sa att det inte var några problem) och även när jag läste alla dessa negativa kommentarer Jag var ganska rädd att förlora mina pengar, han sa alltid till mig att jag kunde ta ut pengarna när jag ville och det skulle ta mellan 4 eller 5 dagar .. Så efter att ha begärt mitt uttag ringde min rådgivare till mig och frågade mig varför jag var när han gick, berättade han för mig att när de accepterade uttagningen skulle han ringa mig, och så var det och han sa till mig att det skulle ta lite längre tid för mig att nå kontot och det var också så, i slutändan tog det mig 1 och en halv vecka för att pengarna ska komma. Så de följde allt ... detta är min erfarenhet men ändå för dem som inte har returnerat pengarna, om du rapporterar, går du till banken med rapporten och banken, eftersom den har försäkring, returnerar pengarna till dig , detta var mitt andra alternativ för om de inte återbetalade mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alexa, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära Alexa,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

  • Antonio svar

   Hej Alexa
   Snälla kan du kontakta mig
   Jag har gjort en insättning hos dem och jag vill få tillbaka mina pengar.
   Jag har redan skickat dig 2 mejl om det och jag väntar på svar, jag har inte gjort några investeringar.
   tack

   • Arely svar

    Antonio. Jag är i samma situation och de svarar inte på mina mejl.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Arely, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Betala inte dem något, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

 37. Claric svar

  God morgon väl, som andra klienter i denna grupp tjuvar som kallas tradefw nämner, de får dig att investera en liten summa och sedan insisterar de på att de insisterar och insisterar ännu mer eftersom pengarna enligt dem inte räcker för att tjäna pengar, en slumpfråga eller inte men jag har investerat med två bekanta, de tre separat och de tre vid uttagstiden har vi inte lyckats och vi har fortfarande inte lyckats ta ut ett öre. Det luktar en bluff för mig. Lyckligtvis investerar vi inte en ansenlig summa pengar, men det gör fortfarande ont att få ta bort pengar så. Speciellt om en grupp eländiga tjuvar tar bort det.

  De passerar dig från en person till en annan, de ger dig tusentals ursäkter varför de inte drar tillbaka de passerar dig från person till person men de tillåter ALDRIG ALDRIG att dra sig tillbaka i slutet. GÖRNARE. ÄR. Några. GÖRNARE.

  • TradeFW svar

   Kära Claric,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

   • klar svar

    du kommer att höra om mig från min advokat Tjuvar !!! De vet att de polisanmäls! bedragare !!!

    investera inte med denna grupp tjuvar tack

    • Juli svar

     Hej, klar.
     Jag skulle vilja veta om du redan har anmält tradeFW till en advokat?

     Jag skulle vilja göra detsamma, men de ber mig 600 euro för advokaten + 400 euro för advokaten för att utföra alla pappersarbete.

     Jag tror att om flera av oss gick med kunde vi spara på kostnaderna och det skulle vara bättre för oss alla.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claric, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 38. paschal svar

  Det finns inte ens en positiv kommentar du tar tårtan scammers

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pascual, vi har svarat på din andra kommentar.

   hälsningar

 39. paschal svar

  Jag och förolämpade honom innan han börjar prata, jag kallar mig själv men jag hade redan information om de negativa kommentarerna från er alla, tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pascual, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 40. de var svar

  Häromdagen skrev jag in € 250 för att de bjöd mig att investera i Amazon, när jag väl kom in på det och efter att ha pratat med olika chefer som gjorde mig yr så fick de mig att se att med de pengarna gjorde jag ingenting och de bjöd mig att lägga minst € 3000 så snabbt och igen i heta insisterande eftersom de små pengar som jag hade börjat med inte var tillräckligt, jag sa till dem att göra saker lite efter lite in månad för månad och de lyssnade inte, de ville bara ha mina pengar snabbt, det verkar som 250 € var att ta kroken, så jag har tagit bort dem och vad hittar jag? att de har chorizado € 60. I krisperioder dyker alltid de typiska eländarna upp som vill dra nytta av det lilla människor har och deras förtvivlan. Vi får se vad OCU tycker.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Iban, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

   • jose svar

    Om jag har ett namn och inspelningar av samtalet, även om jag inte kommer att tillhandahålla dem enligt dataskyddslag

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej igen Jose, vad menar du med dataskyddslagen?

     hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära Iban,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

  • Juli svar

   Hej IBAN.

   Vad sa de till dig på OCU?

   Jag funderar på att rapportera dem också, men jag tror att det enda sättet att få tillbaka våra pengar skulle vara genom en advokat.

   Jag väntar på ditt svar
   hälsningar.

 41. Manuel svar

  De har kallat mig en hora, med rösten från en telefonsäljare som säger åt mig att investera i Amazon, eftersom det med AMAZON Coronavirus har stigit. Och att det skulle börja med 250 euro och sedan skulle det kunna lägga mer, än toppen och så. Att senare en anställd skulle vägleda mig i hanteringen av traiding och blablabla, skapade jag kontot och innan jag la en slant. Gå in på den här sidan och jag TACKAR FÖR DINA KOMMENTARER, eftersom dessa bedrägerier blir starkare med de små pengar vi har för närvarande, jag föredrar verkligen att lämna det på ett sparkonto och det är det. Hitta ett jobb till mig och lär dig traiding någon annanstans. Slutet.
  Jag lämnar dig numret de ringde mig från ... 936130796

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag. Du har gjort det bra att undersöka TRADE FW innan du investerar pengar med dem.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 42. aurora svar

  Hej Jag har talat med en tjej från Grekland, jag har lagt 250 euro. Jag är förvånad över att det inte finns någon positiv kommentar och de ber om mycket information de ringer till din Dib du vill ringa de fångar dig inte i Barcelona
  Kan någon berätta för mig att de har vunnit något eller fått tillbaka 250: an

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Aurora, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktat dig, nummer, e -postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Försök ringa från ett nytt nummer. Vad är nyttan av att "vinna" pengar om du har vunnit eller förlorat om du inte kan ta ut dem?

   hälsningar

  • jose svar

   När du bestämmer dig för att ta ut 250 euro först den tid det tar att gå in i det minst 2 veckor och sedan tar de ut 60 euro av provisioner även om du inte fungerar och bara gör insättningen och nästa dag tar du ut bara den processen 60 euro så att du inte slösar bort tid och tar ut pengarna nu och varken arbetar eller går in i mer uttag förlorar det beloppet och inte mer

 43. Xabier svar

  Bluff, bluff. det enda de vill är att göra vinst på kundens bekostnad. Rekommenderas inte.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Xabier, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på personer som kontaktade dig, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från?

   hälsningar

 44. Mar Miralles Armero svar

  Tja, samma som du har sagt, de fick mig att sätta 1000 euro på en fredag ​​omedelbart för att investera i Amazon vid tre -tiden, vilket är när de öppnar påsarna i USA, de ringde inte till mig, jag ringde vidare Måndag eller tisdag stökade de mig med många lögner om att han var sjuk och att han redan tjänade mycket, nästa fredag ​​samma men med Tesla och att det också var brådskande att köpa nu för för varje tusen euro han skulle tjäna 400 och vid tre skulle vi göra operationen, de ringde inte heller till mig, förmodligen var De var båda sjuka på fredagseftermiddagen när de redan hade lurat dig eftersom det var två som ringde mig non-stop och övertygade dig med lögner, en vissa Jesús de Camas Sevilla och en viss venezuelansk Jean Pierre, jag ringde dem många gånger och De var alltid upptagna och kunde inte göra tusentals eller ursäkter, en dag ser jag ett mejl om att min ansökan godkändes med en insättning på mitt konto för 816 euro, jag var glad eftersom det var sant att jag hade vunnit vad de berättade för mig, jag går till banken och jag säger deJag har inget inmatat, jag ringer dem, när de ser ditt nummer hämtar de inte längre det och efter att ha ringt många gånger och inte blivit vidarebefordrade till denna Jesus eller den här Jean Pierre berättar receptionisten förmodligen i en dåligt sätt Att han kanske kan hjälpa mig, frågar jag honom och han berättar att jag inte längre har något med dem och att de har stängt mitt konto, jag blev tom för jag förstod ingenting, totalt, att de har lurat mig 2000 euro om de inte kommer in i mig 816, jag har inte pengar och jag berättade för dem båda, även om de lurade mig utan några skruplingar dessa dåliga människor och nu vet jag inte vad jag kan göra för att återställa det, om någon av er vet vad vi kan göra för att rapportera detta snälla jag skulle uppskatta från hjärtat. GÖR INTE NÅGOT MED DENNA Människor !!!! De är alla i fängelse och allt de gör är att bluffa människor utan att skämmas för någon. Jag sa, om någon vet var man ska göra ett gemensamt klagomål eller något ... tack.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mar, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Angående vad du nämner om vad du ska göra antar vi (genom hur du skriver) att du är i Spanien, i så fall tycker vi att det är bekvämt kontakta CNMV, den spanska tillsynsmyndigheten.

   hälsningar

  • aurelia svar

   Hej, jag ville fråga hur det gick, har du lämnat in yrkandet?

  • Juli svar

   Hej havet.

   Jag vill också rapportera dem, jag försöker få ihop flera drabbade personer att tillsammans klaga.

   Jag tror att det bästa vore att anmäla dem via en advokat, ju fler vi är desto bättre. Ju mer vi kan återhämta oss och desto lägre blir kostnaderna.

   hälsningar.

  • Carola svar

   Hej Mar Miralles, jag vill att du kontaktar mig, skickar mig ett mejl.
   Tack.

 45. Jose svar

  Mer av samma lägger jag 250 och jag vet inte hur jag ska återställa det, någon kan berätta för mig vilka steg jag ska vidta för att starta ett krav. Det är otroligt att dessa oanständigheter har en öppen bar att bluffa på sitt infall

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från? Om du berättar från vilket land du skriver till oss kan vi berätta vilken finansiell tillsynsmyndighet du ska kontakta.

   hälsningar

  • Juli svar

   Hej Jose.

   Jag vill också rapportera dem, jag organiserar ett gemensamt krav med dem som berörs av tradeFW.

   Ju mer vi är, desto mer kan vi återhämta oss från de "förlorade" pengarna.

   hälsningar.

   • Carola svar

    Hej Julio, hur hanterar du det gemensamma anspråket? Jag är väldigt intresserad av att lösa denna bluff ...
    Tack.

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Arely, tack för att du delar din erfarenhet med TRADE FW. Betala inte dem något, de kommer att behålla allt, den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. Deras kontor finns inte, adresser är uppfunna, det rekommenderas inte.
     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     hälsningar

 46. Rafa svar

  Tja, jag anmälde mig till en vilseledande annons där det stod att investera € 250 i Amazon, de ringer mig på några minuter och allt var bråttom att öppna kontot, de säger till mig att 250 inte är tillräckligt, låt oss se om jag kan tar inte mer. De pressar dig tills du lägger på mer. När du har lagt in pengarna ringer en man till dig och läser hans mycket långa CV och berättar att han arbetar med miljontals euro, han skickar inte ett mejl för att kontrollera data. Alla är förluster. De glömmer dig tills du ber om att ta ut pengarna eftersom jag i verkligheten inte investerade i Amazon, de drar tillbaka pengarna och ringer dig för att återinvestera dem, om du inte gör det ser du inte pengarna. Jag har två hundra euro kvar som jag hoppas kunna få tillbaka. Jag har bett skriftligt att stänga mitt konto och när de ringer mig spelar jag in konversationen och går till konsumentens kontor för att se vad de säger till mig. Det finns en lag som säger att det måste finnas samma möjlighet att stänga ett konto som att öppna det, de följer inte heller.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Rafa, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

  • TradeFW svar

   Kära Rafa,
   Vi är mycket bekymrade över situationen du beskrev.
   Tyvärr kunde vi inte identifiera dig i vårt system, men vi skulle vilja höra från dig så snart som möjligt för att titta närmare på din situation.
   Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon (34) 932 713 842. eller på [e-postskyddad]
   Eller helt enkelt ge oss din e -postadress, telefonnummer eller ditt kontonummer.

   Tack på förhand!
   TradeFW -team

  • Juli svar

   Hej Rafa.

   Jag vill också rapportera dem, jag organiserar ett gemensamt krav med dem som berörs av tradeFW.

   Ju mer vi är, desto mer kan vi återhämta oss från de "förlorade" pengarna.

   hälsningar.

 47. mård svar

  En full bluff. Jag kommer inte att upprepa mig själv och förklara processen för samtalet som ägde rum i eftermiddag.
  Bara för att säga att jag har ställt dem många frågor eftersom jag var rädd att det inte var en ren sak förrän personen jag talade med har överfört mig till chefen ... en viss Kevin som har följt partnernas tal tills han har hörnats av Mina frågor och han berättade bokstavligen för mig att han raderade mina uppgifter, att det var klart att han inte var personen som skulle investera och han har lagt på telefonen. Uppenbarligen har den sista grymheten gest bekräftat att det kan vara en bluff och jag ser av kommentarerna att jag inte hade fel.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marta, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 48. Camille svar

  Hej,

  Jag har öppnat deras sida och på grund av den slående reklamen för att få en extra lön har jag registrerat mig. De ringde mig direkt på min mobil för att slutföra min registrering. Representanten, mycket vänlig i början, vägleder mig genom stegen, jag förklarade att jag vid den tiden inte hade tid att om vi kunde göra processen senare, och han insisterade på att det bara var några minuter, efter processen för ett tag till förklarade jag för honom att han inte hade investeringskapitalet till hands, att det måste vara senare. Bara för att hinna tänka efter och leta efter mer information, eftersom jag bara hade registrerat mig för att få mer information om företaget, inte för att investera direkt. När jag meddelade chefen detta berättade han aggressivt för mig ¨Men du sa till mig att du hade pengarna ¨ vilket inte är sant, jag sa inte till honom att ha kapitalet till hands och han sa ¨Du fick mig bara att förlora 15 minuter av min tid, eftersom du inte har några pengar, kommer vi inte att arbeta med dig, vi kommer att stänga ditt register ¨ Mer eller mindre i en ton av utpressning för att inte göra investeringarna direkt i detta samtal.

  Vilket fick mig att inse några saker; För det första, vilken typ av principer och värderingar kan ett företag ha som gör det möjligt för chefer med en attityd som den som beskrivs, att avvisa människor som inte har kapital eller inte är redo att göra investeringen direkt, och för det andra vad som är grunden för desperationen (och konsekvenserna) som företaget kan behöva leda sina anställda att agera så intensivt för att få pengar från människor. Vill de verkligen tjäna pengar på dig? Eller vill de bara ta dina pengar till varje pris?

  Det var den värsta servicebehandling jag någonsin har fått i mitt liv

  Detta var de e -postmeddelanden från vilka de skickade mig aktiveringslänkar:

  [e-postskyddad]
  [e-postskyddad]

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej Camille, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag. Ja det låter riktigt dåligt och väldigt aggressivt allt du nämner av TRADE FW. Du har gjort mycket bra att söka information om dem innan du begår kapital.

    hälsningar

  • Rafa svar

   De skickar normalt inte mejl, de gör allt via telefon.

 49. cristina svar

  De har kontaktat mig eftersom jag bad om information online. Tack vare dessa kommentarer kommer jag att blockera din telefon som förresten är: 936130747 XNUMX XNUMX och jag tänker inte investera.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Cristina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du kontaktnamn, e -postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

 50. yoraima svar

  Jag uppskattar dina kommentarer eftersom de bara ringde mig för att ge mig mer information, och eftersom jag redan hade namnet på företaget som de nästan berättade för mig med rädsla kunde jag undersöka lite innan jag blev kund. Tack för dina kommentarer om dina erfarenheter.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Yoraima, tack för att du delar din erfarenhet med Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 51. anita svar

  Jag vill avsluta prenumerationen. hur gör jag det?

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anita, har du försökt kontakta Trade FW och begära att du ska avsluta prenumerationen?

   hälsningar

  • Rafa svar

   Jag vill också avsluta prenumerationen, jag har skickat ett brev och nu får vi se om de ringer mig

 52. john m svar

  God morgon alla, tack för kommentarerna eftersom du bad mig att öka mitt kapital och tack vare dessa kommentarer kommer jag inte att göra det, problemet är att jag inte kan ta ut pengarna som jag redan har investerat med dem, om någon vet hur Jag kan ta ut dem. Jag ber dig att skicka ett meddelande till mig eller ge mig råd om hur jag ska ta ut pengarna

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • tång svar

   Hej Juan, mitt fall liknar er alla, jag var intresserad av Amazon -annonsen och slutade investera 500 euro eftersom 250 var lite i TRADEFM mitt sätt att agera inför min okunnighet var inte att investera i någonting och begära genom investeringssidan som de ger dig och med dem via telefonen att jag inte ville investera att jag ville återställa mina pengar varje dag som en annan mäklare ringde mig för att investera, jag investerade inte ett hårt smeknamn som berättade att de gav mig de goda pengarna 481 euro 11 av störningar gjorde att de bästa 11 euro som investerats i mitt liv började inte dåligt en hälsning jag hoppas att det hjälper dig

   • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

    Hej tång, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

    hälsningar

 53. Paul Otero svar

  Jag väntar fortfarande på att ta ut mina pengar, jag ska rapportera dem till konsumentkontoret

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 54. Pedro Pérez svar

  Hej, när jag har bett om att mina pengar ska återbetalas, allt är långt, säger de till mig att pengarna fungerar men ingenting bekräftas. Det är fruktansvärt cyniskt. Dödlig kundservice.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

 55. Pedro Pérez svar

  Hallå. Jag ser det som en bluff. Jag har lagt in 3250 XNUMX euro och jag har inte vunnit någonting. Det är all press att lägga in mer pengar. Jag har sagt till dem att ge mig pengarna tillbaka och allt är långt. Advokatbyrån säger att det är en bluff och det kommer att ta tid att få tillbaka pengarna.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

  • Juli svar

   Jag vill också rapportera dem, jag organiserar ett gemensamt krav med dem som berörs av tradeFW.

   Ju mer vi är, desto mer kan vi återhämta oss från de "förlorade" pengarna.

   hälsningar.

 56. Fina svar

  Besvikelse inte följande.
  Besvikelse.
  1-När du anger din telefon och e-post på sidan. De ringer dig med en fin webb tills du blir kund.
  2-En mycket vänlig chef informerar dig och berättar att han kommer att vara din rådgivare om att du har fullt förtroende eftersom de har en informationsnivå om alla marknader som du inte känner till och en magisterexamen i ekonomi och jag vet inte vad annars ...... hur som helst.
  3-Din rådgivare ringer dig och berättar att du ska köpa Amazon, vilket är ostia eftersom det med Black Friday kommer att gå upp, du säger till honom att du tvivlar på hur hög aktien är, men han vet hur man påverkar dig och din oansvariga hamnar köper Amazon.
  4-Vem spelar i ekonomi, vinner inte alltid, och en är ansvarig för vad de köper eller säljer, är att när de har lyckats köpa aktier så skulle du enligt din rådgivare tjäna 20% eftersom han är en professionell och du som amatör förlorar du 15% om jag säljer dem idag, och det är när den rådgivaren försvinner antingen för att han är på semester eller för att du får ett annat jobb du måste förstå dig själv på språket.
  Min erfarenhet av att sälja när jag kan och med denna kommentar informera andra äventyrliga ..
  Slutligen, läs de dåliga åsikterna, vilket jag inte gjorde, idag när jag skrev detta har jag läst ett par och jag är rädd för vad jag kommer att förlora, jag tror att de goda åsikterna är skrivna av dem.
  Hälsningar och lycka till med dig.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fina, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADE FW. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Juli svar

   Jag vill också rapportera dem, jag organiserar ett gemensamt krav med dem som berörs av tradeFW.

   Ju mer vi är, desto mer kan vi återhämta oss från de "förlorade" pengarna.

   hälsningar.

 57. David svar

  Hej, den sämsta tillämpningen av tradin, jag förlorade 1000 eu som jag lade in ingenting, de ringde mig bara när jag skulle ta ut mina pengar, de ringde och satte i guld det är på uppgång, sätt inte stopp i fall det faller, då är jag tyst och 400 eu på en dag och de ringer dig inte ens för nu har jag 200 eu och de är inte intresserade .. väldigt väldigt väldigt väldigt dåligt .. Jag har varit i två olika och vilken förändring, jag råder dig verkligen inte, tack, herr Gallardo

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej David, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade FW och för din information. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hälsningar

  • Juli svar

   Jag vill också rapportera dem, jag organiserar ett gemensamt krav med dem som berörs av tradeFW.

   Ju mer vi är, desto mer kan vi återhämta oss från de "förlorade" pengarna.

   hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.