Kommentarer till handelsidé

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklarhandelsidén (även kallad tradeidea.co), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen en handelsidé för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en handelsidégranskning. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag. Det bör noteras att handelsidén inte har en version av webbplatsen på spanska, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska handelsidén.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att ha bas i: nämner inte det. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuder handelsidé, noterar vi att de inte riktigt ger information om att äga olika typer av konton eller planer.

Plattformarna att fungera Vad handelsidé erbjuder är: vi tror att Trade Ideas egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som handelsidén tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Handelsidéwebbplats
Handelsidéwebbplats

handelsidé ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: ovanstående förklaring av de produkter som handelsidén erbjuder, några live -diagram, nyheter om finansiella händelser, ekonomisk kalender, ordlista, inte många verktyg eller resurser.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om handelsidé |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tradeidea.com

Telefonnummer: omnämnt

E-post: omnämnt

 

>>> Bedömning på handelsidé <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att handelsideföretaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner inte var den är baserad, den nämner inte vilket företag den tillhör, när vi letar efter recensioner om handelsidé vi verkligen hittade mestadels negativa recensioner. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Uppmärksamhet: i juli 2020 tillagd CONSOB till handelsidé till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om handelsidé? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *