Annonsera med oss

Trade LTD Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Trade LTD, Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas Trade LTD verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Trade LTD. Det Àr för att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, genom att lÀmna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: CURRENCY BOARD OU och MAGNA TECHNOLOGIES LTD. 

 

NĂ€r det gĂ€ller hans lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att de Ă€r baserade i: Estland och Dominica. 

 

Om vi ​​analyserar mĂ€klarreglering: som Trade LTD nĂ€mner att vara reglerat i Estland, men nĂ€r vi letade efter Currency Board OU bland estniska reglerade företag kunde vi inte hitta det. Vi tror att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trade LTD, noterar vi att de erbjuder 5 olika typer av konton: Standardkontot, Silverkontot, Guldkontot, Platinumkontot och VIP -kontot. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Standardkonto- Minsta insÀttning pÄ $ 200, upp till 1: 100 hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, personlig kontohanterare, introduktion av privat finansmarknad, utbildningsvideor och sjÀlvstudier, live webinarier och automatiserade handelsplattformar.

Silverkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, personlig kontohanterare, introduktion av privat finansmarknad, utbildningsvideor och sjÀlvstudier, live webinarier, automatiserade handelsplattformar och dagligt marknadsnyhetsbrev.

Guldkonto- Minsta insÀttning pÄ $ 5.000, upp till 1: 200 hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, personlig kontohanterare, introduktion av privat finansmarknad, utbildningsvideor och sjÀlvstudier, live webinarier, automatiserade handelsplattformar, dagligt marknadsnyhetsbrev, anpassad analys och strategier, handelssignal varningar, teknisk rÄdgivning frÄn expertanalytiker, gratis mÄnatliga handelsaviseringar och teknisk marknadsanalys.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 1 dollar, upp till 200: XNUMX hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, personlig kontohanterare, introduktion pÄ den privata finansmarknaden, utbildningsvideor och sjÀlvstudier, live webinarier, automatiserade handelsplattformar, dagligt marknadsnyhetsbrev, personlig analys och strategier, handelssignal varningar, teknisk konsultation frÄn expertanalytiker, veckovisa frihandelsmeddelanden, teknisk marknadsanalys, live handelsrum och handelsakademi.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ 50.000 1 dollar, upp till 200: XNUMX hÀvstÄngseffekt, negativt saldoskydd, personlig kontohanterare, introduktion pÄ den privata finansmarknaden, utbildningsvideor och sjÀlvstudier, live webinarier, automatiserade handelsplattformar, dagligt marknadsnyhetsbrev, anpassad analys och strategier, handelssignal varningar, teknisk rÄdgivning frÄn expertanalytiker, aviseringar om fri handel, teknisk marknadsanalys, live handelsrum, handelsakademi och bankprognoser frÄn EFX Plus.

Handel LTD kontotyper
Handel LTD kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Trade LTD erbjuder Àr: MT4, Mirror Trader, Robox.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Trade LTD tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Trade LTD webbplats
Trade LTD webbplats

 

Trade LTD tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade (vi pÄminner igen om att webbplatsen inte har en spansk version): grundlÀggande förklaring om produkterna som Trade LTD erbjuder, förklaring av grundlÀggande begrepp för investeringsvÀrlden, utbildningsvideor , videohandledning, e -bok, ekonomisk kalender, lite nyheter om finansiella hÀndelser, pivotkalkylator, Fibonacci -kalkylator, egentligen inte mycket annat.

 

Annonser pÄ Amazon

 

Annonser med tradeltd.ctxtrade.com pÄ Amazon
Annonser med tradeltd.ctxtrade.com pÄ Amazon

 

Enligt kunder anvÀnder Trade LTD denna typ av reklam för att locka kunder.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Trade LTD

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.tradeltd.com/es/, www.tradeltd.io/es/ och www.trade-ltd.com/es/

Telefonnummer: + 3726347369

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning av handel LTD <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Trade LTD -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare, den Àr baserad i osÀkra lÀnder (Estland, Dominica), den nÀmner att vara reglerad men det Àr det inte nÀr man letar efter utvÀrderingar pÄ Trade LTD vi hittar mest negativa utvÀrderingar, vilket tyder pÄ att det Àr ett "nytt" företag. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Uppdatera november 2019: CNMV (spansk finansiell tillsynsmyndighet) har varnat för Trade LTD

 

Uppdatera januari 2020: FCA (Englands finansregulator) har varnat för Trade LTD

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : Vi har fĂ„tt meddelanden frĂ„n kunder som försĂ€krar att Trade LTD Ă€r relaterat till 13Markets, en mĂ€klare med ett elĂ€ndigt rykte som redan har varnats av olika myndigheter. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.
försiktighet möjlig mÀklare bluff

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade LTD? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

101 kommentarer om «Trade LTD: Betyg och kommentarer»

 1. mar svar

  tradeLTD OCH 13 MARKNADER bluff

  Jag investerade först med TradeLTD -plattformen, lite mer Àn ett Är senare berÀttade de för mig om en annan 13markets -plattform som skulle ÄterstÀlla investeringen med de vinster jag hade fÄtt, jag startade processen med dem och först fick de mig att öppna ett konto hos dem med 200 USD För att begÀra det kapital jag hade frÄn den andra plattformen fick de mig att betala 483 USD för att de skulle lÀmna tillbaka mitt kapital till mig, och sedan lÀmnade de mig att FCA inte tillÀt mina pengar att vara deponeras, och att jag mÄste betala samma summa sÄ att de kan ge mig tillbaka mina pengar. Det fyller mig med hjÀlplöshet men jag ser tydligt att detta Àr ett bedrÀgeri

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Mar, tack för din kommentar om Binary Trade LTD. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och till slut sÀger de att du har förlorat och de behÄller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. Aldana svar

  Vi kunde ÄterstÀlla kapitalet genom mychargeback. Det var lite lÄngt men det viktiga Àr att vi fÄr tillbaka det, hans erfarenhet Àr anmÀrkningsvÀrd.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Aldana, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

   • Sebastian svar

    Tack sÄ mycket för din hjÀlp, men jag vill berÀtta att jag flera gÄnger har försökt kommunicera med mychargeback -företaget, via chatten pÄ denna sida och Àven direkt frÄn din sida och jag har inte fÄtt nÄgra svar Ànnu, jag undrar om du kan berÀtta för mig hur jag ska göra för att fÄ kontakt med mig.
    Å andra sidan kallar jag mig ocksĂ„ nu en viss Hugo Cateblanco som berĂ€ttar samma historia, samma som jag lĂ€ste i tidigare kommentarer, en hel historia för att berĂ€tta att jag kunde fĂ„ tillbaka mina pengar om jag gjorde en insĂ€ttning innan. Telefonerna och e -postmeddelandena Ă€r desamma som de som skickats av de personer som tidigare kommenterat.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Sebastian, skicka din kontaktinformation HÄR För att vi ska kunna vidarebefordra din begĂ€ran, vad gĂ€ller denna Hugo Cateblanco, vet vi inte vem han kan vara, men han mĂ„ste verkligen arbeta för mĂ€klaren som lurat dig, LITA INTE PÅ honom. Tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sĂ€rskilt om det Ă€r information som du tror kan hjĂ€lpa andra som investerar med detta företag.

     Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

     För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hÀlsningar

  • Sebastian svar

   Aldana, jag har ocksÄ blivit lurad av Trade LTD, och jag har ocksÄ engagerat mig i detta företag för att fÄ tillbaka mina pengar. Jag skulle vilja om du kunde ge mig mer information om hur du kunde fÄ tillbaka det. Tack

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Sebastian, du gjorde det genom vÄr chatt. Tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

 3. Lurad svar

  Nu ringer de frÄn SVG FOREX -företaget under andra namn till Trade LTD: s kundbas och sÀger att de kommer att fÄ tillbaka sitt kapital om de överför en procentandel till dem.

  GÖR INTE DET, DET ÄR EN ANNAN FUSK FRÅN SAMMA FOLK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du lÀmnar dina kommentarer om Trade LTD och SVG FOREX för att förhindra framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier. Vi rekommenderar att INTE SKICKA MER VIKT till dessa bedragare och om du behöver det, pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig pÄ det och som har visat sig vara mycket effektiv:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.
   Regleringen i Mexiko Àr relevant om företaget Àr i Mexiko, men om mÀklaren Àr i ett annat land har du inget annat val Àn att rapportera dem dÀr.

   HĂ€lsningar och tur!

 4. René Carvajal Llaneza svar

  VARNING, kĂ€ra ni. Nu har de kommit tillbaka för mer. HUGO CASTELBLANCO ansluter sig till kriminella MASSA, MEJÍAS, MEDINA, GAVIRIA Y OTROS, frĂ„n Trade LTD. Denna skurk ringde mig för att berĂ€tta att hans företag: SVG FOREX (varav chefen för juridiska avdelningen, enligt hans underskrift i e -postmeddelandena) hade ingripit Trade LTD för misshantering och de fortsatte att lĂ€mna tillbaka pengarna som de hade investerat dĂ„ligt rĂ„d. Hittills allt trovĂ€rdigt; Men för att göra överföringen begĂ€r de en rad data frĂ„n din bank och de skickar dig ett dokument frĂ„n HSBC -banken (en internationell överföring) med dina uppgifter och med en summa som mĂ„ste avbrytas för att förverkligandet ska kunna genomföras. Med alla dokument de skickade mig föll jag i fĂ€llan igen och betalade för rĂ€tten att skicka pengarna. Mer Ă€n en mĂ„nad har gĂ„tt och HUGO CASTELBLANCO hördes aldrig igen. E -postmeddelandet du skrev till mig Ă€r [e-postskyddad]. Jag försökte fĂ„ HSBC -banken att informera mig om ditt dokuments legitimitet eftersom det hade skickats till mig frĂ„n: [e-postskyddad], men de sĂ€ger till mig att de inte lĂ€mnar information om sina transaktioner; Jag tror inte att banken Ă€r i samförstĂ„nd, men det hjĂ€lper inte att de inte ger information sĂ„ enkelt som att erkĂ€nna giltigheten av ett av sina dokument. ÄNTLIGEN, IGEN SKAMMAD AV DETTA ÖVERTRÄDANDE. LITA INTE PÅ DEM, VÄNLIGEN.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej René, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

  • Fernanda rangel svar

   Hej, RenĂ© har precis pratat med mig i telefon Hugo Casteblanco chef för juridiska avdelningen SVG FOREX om Ă„terbetalning av investeringen i TRADE LTD. Precis som du trodde jag först, eftersom jag hade alla mina uppgifter och mĂ€ngden som i slutĂ€ndan sammanföll allt, vad jag inte lĂ€ngre verkade för mig var att de ber mig att betala provisionen sĂ„ att de kan ersĂ€tta mig för investering, kommenterade jag att dra av det frĂ„n beloppet och han berĂ€ttade för mig att banken inte kunde ta nĂ„gra av de pengarna frĂ„n företaget TRADE LTD, i morgon 29 oktober 2020 kontaktade han mig för att ange betalningsprocessen för provisionen, som förresten Ă€r 13 procent av beloppet. Och att jag har till fredag ​​30 oktober 2020 att betala. Om jag inte betalar gör han en inspelning dĂ€r jag avstĂ„r frĂ„n Ă„terbetalningen och förmodligen kommer att gĂ„ till en vĂ€lgörenhet. Tack för att du kommenterar din upplevelse, sjĂ€lvklart kommer jag inte att betala nĂ„got mer.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Fernanda, tack för att du gav denna information om mÀklaren Trade LTD vad Àr en SCAM och hjÀlp anvÀndare, skicka inte mer pengar till dem, du kommer ocksÄ att förlora dem, för att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    hÀlsningar

 5. FR svar

  FR

  Hej: Jag vill veta vilken förordning som Àr tillÀmplig i Mexiko för att lÀmna in ett klagomÄl, eftersom jag blev lurad för en bra summa, kan du dela med mig?

  tack sÄ mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej FR, tack för att du lÀmnar dina kommentarer om Trade LTD och förhindrar framtida bedrÀgerier eller bedrÀgerier, som du kan se pÄ vÄr webbplats ger vi dig möjligheten att kunna ÄterkrÀva hela eller delar av pengarna med ett företag som specialiserat sig pÄ det och har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Å andra sidan, om du har mer information om mĂ€klaren eller om du vet var dess verkliga huvudkontor Ă€r, varifrĂ„n samtalen görs, kommer det att hjĂ€lpa mycket att rapportera denna pĂ„stĂ„dda mĂ€klare.
   Regleringen i Mexiko Àr relevant om företaget Àr i Mexiko, men om mÀklaren Àr i ett annat land har du inget annat val Àn att rapportera dem dÀr.

   HĂ€lsningar och tur!

 6. Siru svar

  100% bedragare tror inte pÄ dem alls, jag blev ocksÄ lurad, jag ber om hjÀlp om rÀttvisa kommer att ske och de tar dessa mÀnniskor till fÀngelse för tjuvar. VÀnligen till dem som söker hjÀlp med denna typ av investeringar; studera och kontrollera först innan du fortsÀtter med ett dÄligt beslut.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Siru, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   hÀlsningar

 7. Roberto Rojo svar

  Samma. Lurad. Och nu kan jag inte hitta hur jag sÀger upp min prenumeration.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roberto, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag. Vad menar du med prenumeration? StÀnga ditt konto?

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn?

   hÀlsningar

 8. Bernardo dos santos svar

  Om jag ocksÄ blev lurad, av det förmodade företaget Tradeltd av fru Clara Gaviria och Federico Jaramillo och Giovanni Massa 11800 XNUMX dollar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bernardo, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

   • GĂ€dda svar

    Till och med lurad av Federico Jaramillo, förhoppningsvis och ruttna i helvetet, Àr Trae Ltd ett spöke- och bedrÀgligt företag.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Lucio, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

     hÀlsningar

 9. Cruz Disz svar

  God kvÀll, jag registrerar mig fortfarande som lurad av dessa killar pÄ den hÀr plattformen, samma strategi, samma telefonnummer, samma personer och samma platser, jag vet att genom att meddela detta kommer jag inte att fÄ tillbaka mina pengar, men avsikten med att skriva detta Àr mÄ det tjÀna mÀnniskor som inte faller som de mÄnga som redan har fallit.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Cruz, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

   • GĂ€dda svar

    UrsÀkta ordförrÄdet, men det ger dig mod att bli lurad, Federico Jaramillo Àr den som ger dig rÄd, men de lÄter dig aldrig ta ut dina pengar Trade Ltd Bluffa dig, fall inte som mÄnga av oss gjorde, för att ha en bÀttre framtid

 10. Manuel solano jimenez svar

  God eftermiddag, min erfarenhet av handel tld var hemsk. De lurade mig, jag skickade ett mejl till dig och Alberto alvarado och fru Clara gaviria lurade mig, pÄ uppdrag av handel ltd, det gör mig ont att förlora pengar, snÀlla tillÄt inte mig att lura dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 11. Avelino M svar

  Jag har blivit lurad,
  NÄgon hjÀlper mig att fÄ tillbaka mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Avelino, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 12. CLAUDIA MORALES svar

  Det Ă€r ett bluffföretag, jag BEHÖVER nĂ„gons hjĂ€lp för att Ă„terstĂ€lla mitt kapital som detta "pseudoföretag" stal frĂ„n mig

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

   • CLAUDIA svar

    Ja naturligtvis, telefonnummer:

    442003670320,442003670428,442003670423,442003670278,442003670322,442003670366,526548771396,526548771468,526548771453.

    Namn pÄ kontakter.

    Federico Jaramillo [e-postskyddad]; Clara Gaviria[e-postskyddad]; Jeremy; Nickole Maria [e-postskyddad]

    ALL Ytterligare information, kontakta mig. Jag uppmanar NÅGON ATT HJÄLPA MIG MED DETTA SCAMMING COMPANY TRADE LTD

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Claudia, tack för att du delar med dig av all denna information om Trade LTD. Vid Ätervinning av pengarna, tyvÀrr med oreglerade mÀklare som Trade LTD Àr det riktigt svÄrt, vi rekommenderar att du kontaktar finansregulatorn i ditt land, att om du berÀttar var du skriver ifrÄn, kommer vi att berÀtta vilken regulator det Àr, och kanske kontakta en advokat specialiserad pÄ dessa problem.

     hÀlsningar

 13. CLAUDIA FABIOLA MORALES BERMUDES svar

  Jag heter Claudia Fabiola Morales Bermudes och jag har blivit utsatt för en bluff av detta bedrĂ€geriföretag TRADE LTD, det visar sig att nĂ€r jag investerade och begĂ€rde att jag skulle ta ut nĂ€r jag hade lite "inkomster" lĂ€t de mig inte och de öppnade ocksĂ„ operationer UTAN MITT GODKÄNNANDE, operationer som jag tappade allt med Ă€ven kapitalet, beloppet jag har förlorat Ă€r cirka $ 15,000 XNUMX dollar ... Jag har begĂ€rt en undersökning om vem av TRADELTD som öppnade sin verksamhet Jag har fĂ„tt dem att förlora allt belopp och de tvĂ€tta hĂ€nderna, enligt dem öppnades alla operationer frĂ„n Mexiko, de kan inte ens ge mig bevis eller min IP -adress, förmodligen IP varifrĂ„n jag öppnade operationerna.

  Jag FRÅGER ERSÄTTNING FÖR SKADAN OCH ORSAKEN OCH ÖPPEN VERKSAMHET UTAN MIN GODKÄNNANDE
  TRADE LTD ÄR INTE PÅLITLIG

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, mejl? Kanske Àr det en bra idé att kontakta regulatorn i ditt land, Àr du frÄn Mexiko?

   hÀlsningar

 14. Jese svar

  Jag investerade för nÄgon mÄnad sedan minst hos dem, av personliga skÀl hade jag inte tid att investera eller göra rörelser ... Jo det visar sig att nu Àr mitt konto tomt och om du frÄgar dem om de ger billiga ursÀkter och frÄga efter pengar. Hur som helst, en mycket negativ upplevelse

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jese, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 15. René Carvajal Llaneza svar

  Trade LTD Ă€r usel. Hans investeringsförvaltare (jag hade flera: Massa, Medina, MejĂ­a, Gaviria med flera) ger rĂ„d med irrelevant information. Det enda som intresserar dem Ă€r att du gör insĂ€ttningar, men nĂ€r de vĂ€l har genomförts slutar de ringa och erbjuda nĂ„gon form av rĂ„d. De svarar inte pĂ„ mejl och den som rekryterade mig -Massa- försvann flera gĂ„nger under de senaste 10 mĂ„naderna under mer eller mindre lĂ„nga perioder. Med hans "rekommendationer" gick mitt konto till noll flera gĂ„nger och jag lurades igen med löften om Ă„terbetalningsplaner som efter en bra start, vĂ€sentligt förĂ€ndrade deras villkor. SAMMANFATTNING, INVESTERA INTE MED DETTA FÖRETAG; MINSTA DINA INVESTERINGSREKOMMENDATIONER ÄR MYCKET DÅLIGA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej René, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du siffror, e-postmeddelanden?

   hÀlsningar

 16. Claudio Fernandez svar

  Jag började ocksÄ i Tarde LTD, med $ 200 US och de sa till mig att varje gÄng jag ville investera mÄste jag godkÀnna min asyl eller göra det sjÀlv. Efter den första investeringen, mycket lÄg, nÄgot pÄ $ 50 US, sÄg jag att vinsten inte var mycket trots att jag var uppmÀrksam de första dagarna, Àven pÄ en jag förlorade. SÄ jag bestÀmde mig för att inte fortsÀtta i spelet, men jag gjorde misstaget att inte ta ut pengarna och efter nÄgra mÄnader finns det ingenting, ja. Efter att ha godkÀnt att dessa medel ska investeras.
  Uppenbarligen Àr det en bluff, mina pengar har Ànnu inte dykt upp, vÀnligen avslöja.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 17. Paul svar

  Jag investerade precis 1000 dollar för en mÄnad sedan, först investerade de mig 100 dollar och sedan lÀmnade de mig utan att prata med mig, de svarar inte pÄ mejl till mig, de Àr 2 mÀn och 2 kvinnor som övertygade mig om att investera Jag vill ta ut det som Àr inte investerat men meddelandet kommer inte in i deras hem Jag skickar dem meddelanden och de skickar dem till mig som ett utkast eftersom meddelandet inte kommer. Vad ska jag göra?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pablo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 18. Augustine svar

  Jag har just registrerat mig hos detta företag, tyvÀrr, utan att först lÀra mig om det.
  Carlos Delgado, en colombianer, kontaktade mig, faktiskt insisterade han sÄ mycket att jag ville prova. Jag investerade bara 200 USD och har inte handlat Ànnu. Efter att ha hört sÄ mÄnga negativa kommentarer frÄn denna borger har jag bestÀmt mig för att inte byta dem. Jag Àr orolig eftersom jag betalade US 200 med mitt kreditkort. Jag hoppas att detta inte fÄr negativa konsekvenser. Imorgon gÄr jag till min bank för att försöka avbryta operationen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Agustín, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om du ser banken sÄ snart som möjligt, om du gör det pÄ kort tid kan du kanske "Äterföra" (Äterkrav) överföringen.

   hÀlsningar

 19. John svar

  Jag hade tillgÄng till dem via facebook, genom att inte slutföra registreringen har de berÀttat för mig om olika mÀnniskor, en av dem hotade att debitera mig provisioner (jag vet inte pÄ vilket sÀtt) och en annan har kallat hennes namn Àr stella frÄn nÄgonstans i kungadömet förenat som han sÀger men de slutar inte insistera Àven pÄ att jag har sagt till dem att jag inte Àr intresserad, den hÀr sista personen har varit snÀll men jag villkorar mig för att ge bra kommentarer eller annars skulle de fortsÀtta ringa. FrÄn kommentarerna pÄ den hÀr sidan antar jag att de kommer att vara samma personer med olika namn.
  Jag misstÀnker att det Àr en bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Betyder det att de har sagt till dig att lĂ€mna bra kommentarer om dem pĂ„ internet eller kommer de att fortsĂ€tta ringa dig? Är det vad du sĂ€ger till oss eller har vi missuppfattat det hĂ€r?

   hÀlsningar

 20. pedro svar

  Jag började med 1000 usd nÀsta dag de ringde mig och pÄ en dag fick de mig att tjÀna 384 dollar pÄ bara ett par timmar, det verkade bra för mig och jag bestÀmde mig för att investera 5000 usd mer, sedan opererade jag igen med amazon och med guld och de fick mig att tjÀna 540 dollar, jag har redan bett om att ta ut mina intÀkter och ansökan vÀntar pÄ godkÀnnande, nÀr jag kommer till mitt konto kommer jag att berÀtta hur det gick, men för nÀrvarande har de inte stÀllt mig nÄgra problem, jag litar pÄ att allt fortsÀtter sÄ hÀr.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Pedro, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Har du kunnat ta ut dina pengar eller inte?

   hÀlsningar

 21. Hector svar

  Hej, jag sÄg Trade LTD -annonsen pÄ Facebook och ringde av nyfikenhet, jag gick in pÄ deras sida dÀr de erbjuder att investera i Amazon, Àven om jag inte slutförde registreringen pÄ grund av misstro registrerades mitt telefonnummer och jag började undersöka pÄ internet om Det hÀr företaget, och nÀr jag sÄg det dÄliga eller det rykte det har, hade lÀmnat sin sida cirka 30 minuter innan nÀr ett samtal kom frÄn England, efter ett nummer som lÀmnas som okÀnt, efter Spanien, bestÀmmer jag mig för att svara och folk med en sydamerikansk accent som han bara gav mig sitt förnamn och sa att vi skulle slutföra min registrering som jag vÀgrade tills jag lÀste klart vad jag hittade pÄ internet om dem, har de fortsatt att ringa non-stop i ungefÀr tvÄ veckor, idag var killen som svarade honom vÀldigt oförskÀmd och hÀvdade att jag var vÀldigt lite seriös och lade pÄ mig, sanningen Àr att de Àr patetiska, jag rekommenderar dem inte.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Hector, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 22. Camilo svar

  Jag började med en insÀttning och de insisterade pÄ att jag skulle sÀtta in 1.000 3 och sedan göra en till för att multiplicera vinster, i slutet gjorde jag 1.000 insÀttningar pÄ XNUMX XNUMX dollar. Killen som ringde mig Àr Juan Guzmån, en colombianer som Àr mycket envis och övertygande.
  I slutet av de 3.000 2073 dollar som jag satte in förlorade jag 927 7 dollar och kunde bara ÄterstÀlla XNUMX, och efter XNUMX arbetsdagar insisterade de pÄ att jag inte skulle ta ut dem eftersom det var kopplat till en strategi
  FrÄgan Àr att de gav mig fruktansvÀrda investeringsrÄd, jag skulle verka pÄ börsen för att köpa / sÀlja dÀr jag inte borde, först tjÀnade jag bara 100 dollar, men nÀr de fick mitt förtroende fick de mig att investera 900 i en verksamhet, att om jag inte insÄg att jag skulle ha tappat allt, lyckades jag stoppa operationerna.
  ANVÄND INTE MED DE MÄKLARE. DE FÅR FÖRDELAR AV ETT OCH BEGÄNDARNAS okunnighet.

  • Lilia svar

   KAN NÅGON FÖRTÄLLA MIG HUR MAN AVLÄNGER MIN TRADER LTD -REGISTRERING, snĂ€lla ha inte $ för att hĂ€nga med i det tar LTD

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Lilia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

    Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Vad menar du med rytm? Ber de dig om pengar?

    hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

  • Benjamin Hernandez svar

   JAG VAR SAMMA KONTOCHEF ”JUAN GUZMAN”, HANS STRATEGIER ÄR INTE BÄSTA.

   NÅGOT LIKT TILL DIG CAMILO HÄNDADE MIG.

   JAG HOPPAS ATT JAG KAN ÅTERHÅLLA ENHET AV DET JAG INVESTERADE.

   LEKTIONEN LÄRD, HÖG KOSTNAD ... MEN ÄNTLIGEN!

   Jag kommer inte ge upp ... MÀnniskor tar risker för att driva sina drömmar!

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Benjamin, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

    Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

    hÀlsningar

 23. lurad av handel ltd svar

  UppmÀrksamhet eftersom de verkar vara genier pÄ marknaden men de lÄter dig aldrig ta ut pengar !!! de Àr jÀvlar! Jag har blivit lurad mycket pengar !! Du tror inte mig? SnÀlla lÀgg inte in pengar med dessa pirater, tror du inte mig? Försök att ta ut pengar! Du kommer att se hur bedragarna börjar hitta pÄ en miljon ursÀkter, eller sÄ kommer de helt enkelt inte att kontakta dig lÀngre eller sÄ tömmer du ditt konto!

  trade ltd Àr en bluff !!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej lurad, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 24. Gery svar

  Hej till mig de har ringt mig i mer Àn tre veckor och sanningen Àr att jag Àr förbryllad eftersom de lovar att fÄ inkomster som en andra lön men utan 200 dollar vad de ber dig om, men jag Àr intresserad men jag har misstro varför de informerade mig om att den mÀklaren inte visste Du kÀnner honom, sÄ jag har fler frÄgor som du rekommenderar ?????

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gery, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om du vill veta vÄr Äsikt rekommenderar vi aldrig att investera med oreglerade företag som Trade LTD. Du kan ocksÄ lÀsa samma analys för att veta vÄr Äsikt om Trade LTD mer detaljerat.

   hÀlsningar

   • Alexander svar

    God eftermiddag, jag investerade i Amazón och i tre andra aktier som Coca Cola, rÄolja, yenen och francen, sanningen Àr att jag inte vet sÄ mycket om investeringar men jag ville lita pÄ och jag investerade det, det hÀr Àr drygt en mÄnad gammal och ja Det finns vinster pÄ plattformen, men jag har Ànnu inte gjort min begÀran att ta ut pengar, jag vÀntar pÄ att det ska kunna veta om det Àr verkligt eller om jag hade kunnat bli lurad i sÄ fall .

    Jag skulle vilja veta vilka mÀklare som verkligen Àr pÄlitliga.
    Tack.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Alejandro, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

     Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om en pÄlitlig mÀklare, enligt vÄr mening Àr det de som regleras med de bÀsta reglerna, till exempel FCA, regleringen av England. Det finns mÄnga FCA -reglerade mÀklare i England.

     hÀlsningar

  • Harry svar

   Fall inte, de Àr bluffrÄttor, de vill bara se ditt ansikte.

 25. Ängel G svar

  God dag,

  Jag vill dela min erfarenhet, jag begÀrde information eftersom jag fick en banner som visas i de publicerade bilderna, jag lade mina uppgifter sÄ att de skulle kontakta mig och nÀr jag ville registrera mig omdirigerades jag till en annan sida.
  Senare pratade de med mig och berÀttade att det var Amazon -investeringar och att det fanns en bra kampanj som utnyttjade det var att köpa aktier i ett oljebolag som hade mer vinster Àn Amazon och alla oljebolag tillsammans och han sa till mig att ge honom mitt kortnummer För att göra proceduren sa jag till honom att Nej, jag tÀnkte inte ge honom information som han ville göra via sidan och dÀr gav han mig följande webbadress för att registrera mig: http://www.tradeltd .com / nÀr jag öppnade sidan dök följande upp:

  KÀra besökare,
  TyvÀrr kan vi inte tillÄta handlare i din region Ätkomst till vÄr webbplats pÄ grund av begrÀnsningar i lagstiftningen. Vi Àr ledsna för besvÀret.

  NÀr denna information kom ut insÄg jag att nÄgot inte stÀmde, sÄ agenten sa till mig att det fanns ett annat alternativ som skickades till ekonomiavdelningen sÄ att han kunde ge mig data, och jag sa nej, det Àr för sidan eller inte och att jag inte kommer att ge dig data. De erbjöd mig möjligheten att betala för en nÀrbutik, och jag sa till dem att det var bra, men de ville att jag skulle betala, och jag sa till honom det nÀr jag har tid, och han sa till mig att han skulle passera möjligheten , skicka mig informationen som jag berÀttade för honom per post och se hur jag kan betala. Och jag fick ett e -postmeddelande med detaljer om kontot att betala, men de anvÀnde en tredjeparts betalhandlare för att stoppa. Och han berÀttade för mig att nÀr jag betalat skulle mitt konto skapas och de skulle skicka mig den information som krÀvs för att registrera mig och göra det formellt.

  Jag anvÀnder cetesdirecto.com för att investera, det tillhör regeringen och det första jag gjorde Àr att registrera mig för att kontrollera data och sedan investerade jag lite pengar för att se beteendet, det har ingen mellanhand och det har inga provisioner eftersom jag investerade pengarna ens mÄnad efter mÄnad kan du Äterinvestera eller ta ut pengarna som redan gav mig tryggheten att fortsÀtta investera. Jag ska ocksÄ börja med att spara i Afore

  Sammanfattningsvis rekommenderar jag inte tradeltd.com att investera eftersom min uppfattning var att du mÄste betala först för att registrera dig och att du inte gör transaktionerna via plattformen som gav mig mycket misstro och mer Àn proxyn upptÀckte sidan som dÄlig. Jag Àr i Mexiko, men jag gÄr online via en VPN i USA.

  Jag hoppas att min kommentar kommer att vara till nytta för dig och du kommer att tÀnka hÄrt pÄ att investera i tradeltd.com och se till att du har pÄlitliga investeringar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Angel, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Du gjorde mycket bra misstro, kom ihÄg att vi pratar om en mÀklare utan reglering.

   hÀlsningar

   • Ängel G svar

    God dag

    Eftersom jag inte gör insÀttningen de ringer mig och ringer, och de till och med hotade mig, sa jag redan till dem att jag inte Àr intresserad men de ringer mig fortfarande frÄn dessa nummer.

    +526548771473
    +526548771385
    +526548771482
    +526548771398
    +526548771392

    Enligt hur de ringer mig blockerar jag numren, i nÀsta samtal kommer jag att svara för att fortsÀtta konversationen och dela med sig av vad de berÀttar för mig.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Angel, hur hotade de dig? Vad sa de till dig?

     hÀlsningar

 26. Harry svar

  Jag har en vecka som de pratade med mig och jag sÄg videon vacker sanning, jag registrerade mig redan efter 2 minuter markerade de mig, första sÀllsynta upptÀckten, senare förklarade de inte mycket för mig och de berÀttade vad som var mitt kreditkort nummer 1 upptÀckt och mer uppenbart eftersom de Àr assholes och ber om kortet av uppenbara skÀl insÄg jag att det var en bluff utan att sÀga nÄgot, fortsÀtt frÄga och han berÀttade att han var i Storbritannien och jag sÄg pÄ min cell att en sida dök upp och det stÄr inte var det var frÄn 2 upptÀckt och jag sa till honom att jag skulle undersöka och jag skulle ringa samtalet och undersöka sidan av numret som de talade till mig och google skickade mig till Palau -landet Àr en ö i filippinska havet exakt den plats dÀr jag skickas inom Palau, en ö som heter malekeok, dÀrifrÄn gör de bluffen, det hördes att mÄnga talade och skrek med konstigt sprÄk som argumenterade med tv -ljud, som om det var olagligt spelhus, sÄ jag tÀnkte att jag var noga med att inte falla och ge pengar, hÀlsningar bror stjÀrnor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Enrique, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Sa de till dig att de finns i Storbritannien? Du gjorde mycket bra för att undersöka dem innan du investerar.

   hÀlsningar

   • Harry svar

    Om de berÀttade för mig att de Àr i Storbritannien, och siffrorna Àr 654 877 1424 det första samtalet och det andra men jag svarade inte pÄ 654 877 1450 och det tredje samtalet svarade inte heller pÄ 654 877 1401, jag föll för en annons Jag ville bara veta namnet pÄ Företaget för att undersöka det Àr bara det men det finns nÄgra som har mÄnga filter och hinder för att hitta namnet, rena prenumerationer, inget annat Àr det dÄliga och jag skickar en 15 minuters video nÄgot liknande , vÀldigt magiskt och vackert att du ska tjÀna sÄ mycket att du inte behöver mycket anstrÀngning, det Àr verkligt att det handlar men jag anger aldrig vilken marknad i synnerhet och namnet pÄ företaget sjÀlvt. HÀlsningar, jag gjorde inte falla men det Àr Ànnu bÀttre att de tar lÄng tid och de avslöjar sig mer noggrant undersöker varje sak och har min egen djupa analys och tittar pÄ flera videor pÄ youtube för att veta hur man upptÀcker dem som Àr bedragare och sÄ att de inte faller för en bluff har jag inte fallit Àn men fysisk försÀljning via den fria marknaden hÀnde mig och det kÀnns hemskt. HÀlsningar.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej Enrique, tack för att du delar med dig av all denna information om Trade LTD, mycket sant vad du sÀger om att undersöka företaget.

     hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Tack för denna information om Trade LTD Javier. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 27. Antonio svar

  Jag sÄg en annons för Trade LTD pÄ twitter, och jag gick för att registrera mig pÄ deras sida ... dÀr pÄ nÄgra minuter ringde en person med en centralamerikansk accent, som sa att han hette Camilo Bolivar
  Recensioner
  Tel: + 3726347369
  e-post: [e-postskyddad]

  Jag gjorde en insÀttning pÄ 200 DLLS, och jag gillade inte lÀngre att han bad mig skicka ett foto av min legitimation och de första 6 och sista 4 siffrorna pÄ mitt kort via post.

  Jag Àcklar mig sjÀlv, för att jag inte har letat efter information innan jag deponerade

  Telefonerna frÄn vilken den hÀr personen ringde mig Àr:
  + 52 (654) 877 1424
  + 52 (55) 4170 3454
  + 52 (55) 4170 3964

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Kommer du ihÄg hur den hÀr annonsen du nÀmner var?

   hÀlsningar

 28. kd svar

  Hej, god dag, jag delar med mig av min erfarenhet, jag sÄg en av dina annonser som annonserar om investeringar i Amazon -aktier, de kontaktade mig och bad mig om 200 dollar och nÀr de fick dem skickade de mig vidare till en "rÄdgivare" vid namn Federico Jaramillo som sa till mig att Investera i Amazon behövde ytterligare 800 dollar som jag inte lÀngre trodde. Jag gjorde tvÄ telefon "operationer" totalt och han gav mig aldrig tillgÄng till nÄgon applikation, konto, portal sÄ att jag kunde veta var mina pengar var, han ringde mig bara och sa att jag presterade bra. Jag ringde min bank, tvÄ arbetsdagar hade gÄtt sedan transaktionen sÄ min bank returnerade beloppet och blockerade mitt kort. RÄdgivaren ringde mig senare och krÀvde att jag inte skulle lÀmna för att det enligt honom inte var lÀtt och detta inkluderade mÄnga processer som jag bad honom att inte ringa mig igen och att allt skulle ordnas med min bank. Strax efter att jag fick ett mejl frÄn dig med domÀnen tradeltd.com som bekrÀftade att de hade accepterat min avbokning och ett mejl frÄn dig som sa hur oförskÀmt det hade varit att lÀmna mig sÄ. SjÀlvklart rekommenderar jag INTE det, de berÀttar aldrig för dig var dina pengar Àr.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej KD, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du andra nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 29. Bryan jÀgare svar

  God eftermiddag Jag vill ha exakt information eftersom jag har ett företag som anvÀnder detta men jag vet inte hur jag registrerade mig men jag anvÀnder ett tillbehör och hur mycket Àr det minsta beloppet att investera

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Bryan, vi anser inte Trade LTD som en sÀker mÀklare, eftersom det inte har nÄgon reglering bland andra negativa egenskaper.

   hÀlsningar

 30. Alberto rdz svar

  HallÄ
  Tack för informationen, jag kontaktade dig för din Amazon -reklam, de kontaktade mig pÄ 3 eller 4 timmar för att indikera att de var i Storbritannien men jag talade mycket bra spanska med en centralamerikansk accent och det genererade tvivel nÀr jag frÄgade mig hur mycket $$ $ pÄ ett nÀstan mandstoriavÀnligt sÀtt men pressande och mer onödiga detaljer som du gav mig som inte gav mig sjÀlvförtroende
  Han heter Richard Vargas
  FrÄn servern. @ Tradeltd.email

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Om de verkligen var i Storbritannien skulle de lÀgga ut detta pÄ sin hemsida, förutom att ha brittisk finansreglering, och inget av detta hÀnder. Förutom andra negativa egenskaper som du kan lÀsa i denna analys om mÀklaren.

   hÀlsningar

 31. Gery svar

  Tja, jag skulle vilja veta hur pÄlitligt detta företag trsder LTD Àr för att det Àr datumet som de berÀttar för mig genom att ringa och du sÀger att det Àr sant vad de sÀger till dig Àr som att ha en andra lön eftersom det Àr intressant, men för att jag har har undersökt, tvivel uppstÄr tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Gery, tack för att du delar din erfarenhet med Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Enligt vÄr mening Àr det inte tillförlitligt eftersom det Àr en oreglerad mÀklare baserad i lÀnder som Estland. Ingen mÀklare kan försÀkra dig om vinster, faktiskt att försÀkra dig om vinster Àr ett dÄligt tecken.

   hÀlsningar

 32. Juan Daniel svar

  Hej, jag sÄg en annons om hur man genererar en andra lön som investerar i amazon, jag lÀmnade min information och pÄ ett par timmar ringde de mig, han hette Carlos Delgado ([e-postskyddad]), gav han mig en demo av hur plattformen var och senare insisterade han mycket pÄ att öppna med $ 250 dollar.

  Han lovade att Amazon var ett ledande företag och att han alltid skulle ha vinster eftersom det var en Amazon -garanti, i slutÀndan misstrodde jag det han berÀttade för mig och han lÀmnade mig information via post som indikerade att han skulle ringa mig idag, innan jag vÀgrade fortsatte inte lÀngre att insistera

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Tja, vad du har fÄtt höra, Amazon Àr ett bra företag, men det Àr inte nödvÀndigt att köpa Amazon -aktier via en oreglerad mÀklare, vi anser att detta Àr extremt farligt. Och att du alltid kommer att ha en vinst, ingen kan sÀkerstÀlla detta, inte ens genom att köpa Amazon -aktier.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 33. RESGAL svar

  Det visas pÄ Twitter som en sponsrad annons. Detta fick mig att söka information. TyvÀrr kan de ocksÄ anvÀnda internetplattformen för bedrÀgerier. Det Àr dÀrför du alltid mÄste göra Ätminstone en liten sökning pÄ vilket företag som helst.

  tradeltd. ctxtrade .com / amz_es /

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Resgal, tack sÄ mycket för denna information om Trade LTD, vi kommer att lÀgga till den i recensionen. Naturligtvis finns det bedrÀgerier pÄ internet, de Àr faktiskt pÄ uppgÄng.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 34. sÀker-jag Àr svar

  De har ocksÄ pengar för mig som de inte vill ge tillbaka till mig (kom igen, de lÄter mig inte ta ut) och CNMV har sagt till mig att ingenting kan göras eftersom de inte Àr reglerade. och jag har viktiga pengar, jag pratar inte om smÄ summor. Jag Àr verkligen desperat. Om nÄgon vet hur jag kan dra mig tillbaka skulle jag uppskatta din hjÀlp.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej sjÀlvförtroende, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 35. nataly svar

  Hej!

  Jag hittade reklam för dessa mÀklare pÄ twitter. De kontaktade mig. De var vÀldigt snÀlla och envisa, men jag var misstro nÀr de bad mig om min TC -information för att aktivera kontot. SjÀlvklart gav jag inte min information och jag begÀrde mer information via e -post för att informera mig och komma tillbaka. De kommer att ringa mig tillbaka för att se mitt beslut. Jag tror inte att jag kommer att ta det hÀr alternativet. Han tog hand om mig:
  Mario Henao
  Recensioner
  Tel: + 3726347369
  e-post: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Nataly, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 36. Ana Isela Luna svar

  De kontaktade mig och, som mĂ„nga av dem jag har lĂ€st hĂ€r, insisterade de ad nauseam (Helder Barbosa: [e-postskyddad]) var den som deltog i mig frĂ„n början och jag började med 200 dll., Senare en kvinna vid namn Clara Gaviria ([e-postskyddad]), hon var min rĂ„dgivare och hon fick mig att tjĂ€na 14 dll i curdeoild och 130 i disney, hon instruerade mig att investera 200 dll till och slutade ringa mig ... eftersom jag inte vet hur jag anvĂ€nder plattformen insisterade jag via e -post eftersom telefonerna inte var Ingen svarar och en annan kille vid namn Rafael talade till mig och han instruerade mig att fĂ„ nĂ„gra robotar att göra saker för mig eftersom Clara Gaviria var sjuk. MĂ„nga veckor gick och jag bad om mitt uttag, de svarade att jag bara kunde ta ut 79 dll och de gav mig inte ens det. Jag har bett om Ă„terbetalning av vad jag investerat, och vinsterna spelar ingen roll för mig men ingenting. TRADELTD FÖR MIN UPPLEVELSE ÄR BEDrĂ€G. Om nĂ„gon kan anvĂ€nda detta, lĂ„ter jag dig vara försiktig. Tack

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ana, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD och för din information. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post? Har du försökt kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e-postmeddelande?

   hÀlsningar

  • soymla svar

   Hej Ana, berÀtta för mig om det du sÀger Àr sant eftersom jag har kontakt med denna Helder och han berÀttar att dina kommentarer Àr frÄn tÀvlingen.

   berÀtta vad jag ska göra tack

 37. sayuri svar

  Jag gick in för att se vad det handlade om eftersom de annonserades som en del av AMAZON, i slutet av kontot insisterade de mycket pÄ insÀttningen för att öppna det första kontot och lovar att tjÀna frÄn 80 till 100 dll per dag för att arbeta med aktier av Amazon, Disney och en annan som jag inte kommer ihÄg namnet.
  Mycket trevligt, mycket insisterande pÄ att sÀtta in först och de sÀger att senare kommer en person att markera dig för att hjÀlpa dig att sÀtta in operationer och tjÀna pengar.
  Jag ville undersöka först eftersom det inte slog mig mycket.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sayuri, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? $ 80 till $ 100 per dag? Investera hur mycket? Det Àr löjligt att de erbjuder dig den avkastningen.

   hÀlsningar

 38. Sandor vicente svar

  De kontaktade mig och de insisterade mycket pÄ att de hade mycket erfarenhet, men jag sÄg mycket mer intresse för pengarna som jag satte in pengar i Àn i mitt eget lÀrande att investera senare. Efter att ha sagt att jag inte tÀnkte investera de fortsatte att insistera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Sandor, tack för att du delade med dig av din erfarenhet av Trade LTD. Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *