Bux mäklare

Kommentarer till Trade Manager

I denna avdelning Vi kommer att analysera Trade Manager -mäklaren (även kallad Valorestm.com), är en fondförvaltningsmäklare, kan du investera i Forex, kryptovalutor, terminer och CFD. Rekommenderas Trade Manager verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en Trade Manager -recension. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: USA (detta kan vara falskt eftersom det inte regleras av det amerikanska organet). 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trade Manager, noterar vi att sidan inte ger information om att ha olika typer av konton.

 

Las plattformar att fungera som Trade Manager erbjuder är: Trade Manager egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trade Manager tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Trade Manager webbplats
Trade Manager webbplats

Trade Manager tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara lite information och nyheter, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Trade Manager |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: valuestm.com

Telefonnummer: + 1-646-647-8402 / + 1-917-508 5294

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Trade Manager <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Trade Manager -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi kan inte veta var den verkligen ligger, när vi letade efter recensioner om Trade Manager hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 lade CNMV till Trade Manager till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV-varningen från februari 2021

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade Manager? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.