Kommentarer om handelsgruva

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera handla min (kallas även med namnet: trade-mine.net), är mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas verkligen handelsgruva för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om handelsmina ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är handel min ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

handla min nämner att vara en del av: Revo Finans.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Förenade kungariket enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att handelsgruvan har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: Trade Mine är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder handla min, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 4 olika typer av planer.

primer Plan: 20% vinst i 24 timmar, insättning fr.o.m $50 vid 500 $, vinst varje arbetsdag, tjäna 3 % remissprovision, 24/7 support tillgänglig.

Andra planen: 30% vinst i 48 timmar, insättning fr.o.m $500 vid 10.000 $, vinst varje arbetsdag, tjäna 3 % remissprovision, 24/7 support tillgänglig.

Tredje planen: 40% vinst i 72 timmar, insättning fr.o.m $4.500 vid 30.000 $, vinst varje arbetsdag, tjäna 5 % remissprovision, 24/7 support tillgänglig.

Fjärde planen: 50% vinst i 96 timmar, insättning fr.o.m $8.500 till obegränsad, vinst varje arbetsdag, dra nytta av en remissprovision på 5 %, support tillgänglig 24/7.

La plattform att fungera vad handelsgruvan erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som handla min tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Trade mine webbplats
Trade mine webbplats

handla min ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: vi ser några förklaringar av de produkter som trade-mine erbjuder, egentligen inte mycket annat.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information handla min

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: trade-mine.net

📞 Telefonnummer: + 1276-546-7145

📧 E-post: har inte

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om trade mine. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på handla min

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att handelsgruvan är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om att byta min? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «handelsgruva: betyg och kommentarer»

 1. Joseph Vallejo svar

  JAG HAR VILLAT KOMMUNIKERA I DAGAR OCH JAG KAN INTE, VAD HÄNDER?

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Josep Vallejo, tack för att du kommenterar Trade Mine. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *