✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Trade NeuPro i1 är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Trade NeuPro i1 och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradeneupro.co
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOmnämnanden ska finnas på WeWork 22 Cross Street: 22 Cross Street, #02-01 China Square Central, Singapore, 048421
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-12-27
FöretagstypMäklare för aktier, valuta, råvaror, index, CFD:er och kryptovalutor 

Företag: ⚠️Handel NeuPro i1 avslöjar inte vilket företag det tillhör, vilket är oroande på grund av bristen på transparens.

Plats: ⚠️ Trade NeuPro i1 nämner att den ligger i Singapore, en plats som INTE REKOMMENDERAS. Om du bestämmer dig för att lita på ett företag baserat här måste du veta att dina pengar inte har någon typ av skydd, det är mycket riskabelt, tänk efter två gånger innan du litar på det här företaget.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är Trade NeuPro i1?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Trade NeuPro i1 är en mäklare: aktier, valuta, råvaror, index, CFD:er och kryptovalutor  .

Kontotyper

Bolaget lämnar inte information om att ha olika typer av konton.

Information på webben

Handla NeuPro i1-webbplatsen

Här visar vi dig en skärmdump av Trade NeuPro i1-webbplatsen, som är tradeneupro.co. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: Det nämner inte ditt telefonnummer

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Handelsreglering NeuPro i1

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Mäklaren ställer oss inför en ganska alarmerande situation; Den ger ingen information om dess reglering. Vad innebär detta? Vi pratar om en mäklare som inte är reglerad. Vad betyder det? Det gör att mäklarens kunder och deras pengar inte har någon typ av skydd. Det vill säga, om mäklaren har illvilliga avsikter, kommer du troligen inte att kunna göra något för att få tillbaka dina pengar. Var mycket försiktig med dessa typer av företag. Tänk noga innan du skickar pengar, eftersom du skulle lita på ett företag utan någon typ av reglering eller skydd!

???? Byt NeuPro i1 Final Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Trade NeuPro i1 och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: De förklarar sig vara belägna på en MYCKET OSÄKER plats.

reglering: De lämnar ingen information om sin reglering, vilket innebär att vi har att göra med ett oreglerat företag med en påtaglig brist på transparens och seriositet.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall CNMV, National Securities Market Commission). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Trade NeuPro i1 presenterar sig som en mäklare som erbjuder tjänster inom aktier, valuta, råvaror, index, CFD:er och kryptovalutor. Företaget säger sig dock vara beläget på en mycket osäker plats, vilket omedelbart väcker frågor om dess trovärdighet och tillförlitlighet. Dessutom lämnar de ingen information om sin reglering, vilket tyder på att vi har att göra med en oreglerad enhet som kännetecknas av en påtaglig brist på transparens och seriositet.

Det är viktigt att notera att Trade NeuPro i1 har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive National Securities Market Commission (CNMV). Detta klagomål bör vara en betydande röd flagga för alla potentiella investerare. Vidare nämner företaget inte vilken enhet det ingår i, vilket förstärker oron för dess bristande seriositet och transparens.

🚨🚨 Slutsats: av nämnda skäl är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och osäkert företag. Därför rekommenderas extrem försiktighet när man överväger någon typ av relation med detta företag.a . 🚨🚨

uppdateringar

Handla NeuPro i1-nyheter:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Trade NeuPro i1 finansiell regulator CNMV, National Securities Market Commission

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din erfarenhet av Trade NeuPro i1.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av Trade NeuPro i1

Om du vill veta hur du ska få tillbaka ditt kapital efter att ha blivit lurad, se FAQ-avsnittet nedan för våra råd.

Hur man rapporterar handel NeuPro i1

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Trade NeuPro i1?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Trade NeuPro i1?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Trade NeuPro i1 pålitlig?

Nej. Trade NeuPro i1 är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: de förklarar sig vara belägna på en mycket osäker plats och ger inte information om deras reglering, vilket tyder på en anmärkningsvärd brist på transparens och allvar. Företaget har rapporterats av finansiella tillsynsmyndigheter som CNMV, vilket betonar behovet av extrem försiktighet. Dessutom nämner de inte sin affärstillhörighet, vilket väcker fler frågor om deras seriositet och transparens.”

Hur får man tillbaka pengar från Trade NeuPro i1?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Trade NeuPro i1: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Camila Gold svar

  Det här företaget kommer att lura dig. Jag försäkrar dig, de lät mig inte dra mig tillbaka, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Camila Oro, tack för att du skrev om Trade NeuPro i1. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *