Bux mäklare

Trade Republic comentarios

 

➡️ I det här avsnittet analizaremos a Trade Republic (llamado también con el nombre: traderepublic.com), är en mäklare av Aktier och ETF:er. ¿Es Trade Republic realmente recomendado para realizar una inversión? ¿O es mejor no invertir con esta empresa? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om Trade Republic ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Trade Republic ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Handelsrepubliken nämner att vara en del av: Trade Republic Bank GmbH.

✅ När det gäller din läge, företaget är baserat i Tyskland.

✅ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observamos que Trade Republic es regleras av BaFin.

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder Handelsrepubliken, I detta fall, vi noterar att det inte erbjuder typer av planer.

den plattformar att fungera que Trade Republic ofrece son: plataformas egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som Handelsrepubliken tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

Página Web Trade Republic
Trade Republics webbplats

Handelsrepubliken ger följande hjälpmedel eller resurser a los traders o interesados: una explicación sobre los mercados en los que opera, gráficos en vivo, información sobre la empresa, glosario, sección de preguntas frecuentes, sección de preguntas frecuentes, entre otros.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information Handelsrepubliken

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: traderepublic.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: kontakt från hemsidan

Du kanske undrar varför vi recenserade Trade Republic. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på Handelsrepubliken

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: ¿creemos que la empresa Trade Republic es confiable? ¿Deberías invertir tu dinero con la empresa? ¿Son una empresa recomendada? ⭐ Análisis del 2022 ⭐

✅ Efter att ha gjort en exhaustivo análisis sobre ⭐ Trade Republic 🥇, enligt vår mening tyder allt på det vi har att göra med en korrekt mäklare, Med bra handelsvillkor, En idealiskt alternativ för nästan alla typer av handlare. Studerar deras resurser, verktyg och stöd, vi verkligen hitta en tjänst av mycket bra nivå, Med många resurser och hjälp för investerare. Vi har kontaktat supporten vid flera tillfällen och de har svarat på ett mycket professionell. Det är en mäklare som ger trygghet, det är det reglerad och är välrenommerade, eftersom det är en En benchmark-mäklare, med mycket senioritet och uppriktigt, det är en av de mest respekterade och kända i världen.


Kort sagt: vi pratar om en mäklare på första nivån och rekommenderas verkligen!


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om Trade Republic? Vad har varit din erfarenhet?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

4 kommentarer om «Trade Republic: Betyg och recensioner»

 1. Merce Dominguez svar

  Esta empresa me resulta conveniente por ahora, he ganado bastante dinero.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Merce, gracias por comentar sobre el broker Trade Republic, cualquier información es de gran ayuda para nuestros usuarios.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Hälsningar.

 2. Natalie Palma svar

  Jag har blivit lurad av Trade Republic! Jag gjorde en investering med mycket pengar och de låter mig inte ta ut dem!

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Natalia Palma, tack för din kommentar om Trade Republic. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.