I det här avsnittet kommer vi att berätta varför NO deberías invertir en Trade Union. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Trade Union och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradeunion.com
???? företagetIncendiary Group LTD
⚖️ regleringFSA (Seychellerna)
📧 E-post[e-postskyddad] union.com
📈 PlattformWebbhandlare
📌 AdressDOMINIKANSKA REPUBLIKEN

⚠️ Trade Union ägs av Incendiary Group LTD, företaget ligger i Dominikanska republiken, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en mycket osäker plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera de kontotyper som erbjuds av Trade Union, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 5 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare$250
standard$2.500
Golden$7.000
VIP$15.000

Information på webben

Fackförbundets hemsida

Fackföreningen ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, en utbildningssektion, ordlista, tillgångsindex, marknadsnyheter, marknadsnyheter och analyser, livediagram, FAQ-sektion, inte mycket annat.

Lista över telefonnummer

 • Än så länge har företaget inga telefonnummer.

???? Facklig slutvärdering ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED Fackföreningen.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om fackföreningen:

datumUppdatering – nyheter
Augusti 2022Fackförbundet är kopplat till Meteorhandel e InFluxFinance, mäklare med dåligt rykte.

Användarrecensioner

Vad tycker du om Fackföreningen? Vad har du varit med om?

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Trade Union.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av fackföreningen

Hur man anmäler fackförening

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag anmäla fackförening?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är fackförbund en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att fackföreningen är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är fackföreningen pålitlig?

Nej. Fackförbundet är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från fackföreningen?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till fackförening?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

49 kommentarer om «Är TradeUnion en bluff? 2022 recensioner»

 1. Jesus svar

  God morgon [e-postskyddad]Jag rekommenderar ingen i framtiden att handla med den här typen av människor, jag gjorde en första insättning på 250, och sedan lyckades han investera 1500 i bitcoin genom Crypto.com, nästa dag drar jag ut det till UNION TRADE-kontot redan några dagar senare hade han en vinst på 40000 10000 euro. Min förvåning kom när Kevin Díaz ringde mig för att göra överföringen till Crypto .com och därifrån till mitt bankkonto, jag fick ett förmodat e-postmeddelande från Blokchain som sa att jag var tvungen att betala XNUMX XNUMX euro i en spegelöverföring, uppenbarligen där har jag redan tackat nej och började undersöka, jag har redan upptäckt att de är bedragare. Jag kontaktade också en viss Cristian som var den som registrerade mig på plattformen, sedan med Ana Díaz verifieringsavdelning och slutligen med liknande till KEVIN DÍAZ som var min tilldelade finansiella rådgivare, när jag upptäckte dem alla har de blockerat mig och jag kan inte kontakta längre, jag var lite smartare än dem och från någons mobiltelefon idag skrev jag till rådgivaren Kevin och berättade att jag hade pengarna att inte missa möjligheten och att han var tvungen att byta nummer för att få i kontakt med mig ... (jag vet att jag inte kommer att få tillbaka de investerade pengarna, men jag hoppas att den här kommentaren fungerar så att de inte lurar någon annan) åtminstone har jag haft möjlighet att ventilera med den där jäveln , och jag skickar honom alla de värsta energierna så att det värsta som kan hända någon händer dem, på grund av skurkar, de ska förmodligen använda nämnda enheter som gör det omöjligt att lokalisera dem, så jag tvivlar till och med på att de är i London som de hävdar. Hälsningar till de som kan hjälpa denna kommentar och inte faller i fällan.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jesus, tack för din kommentar om Trade Union. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Araceli svar

  Marta tackar Gud för att du inte skickade dem, vi skickade dem till dem efter att de bad oss ​​att betala en lösensumma av de pengarna som låtsades vara FCA……. De lurade oss mer än 10.000 XNUMX euro………. Och jag är deprimerad nu, jag hoppas att Gud vill att dagen ska komma när vi träffas och ser hur de stoppar den där bedragaren, jag hoppas att Guds kraft hjälper oss!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Araceli, pengarna kan återvinnas, om du verkligen vill få tillbaka dem, gå till vår chatt eller kolla denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 3. mård svar

  Den här killen bad mig också om pengar för ryska aktier i Gazprom ¡¡¡¡ tur att när jag gjorde överföringen av 7000 la Caixa upptäckte jag något konstigt och de blockerade mina kort ¡¡¡¡ och dessutom Valerio Osborne, en bedragare, förolämpade mig på wsap¡¡¡¡ tf +447459009792

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Märta, tack för din kommentar om Fackförening. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. Luis svar

  Jag har blivit lurad av Trade-Union .pro, jag har redan pratat med min bank för att rapportera vad som hände och jag har lämnat in motsvarande klagomål till den nationella polisen, till UDEF.
  Kan du vägleda mig eller hjälpa mig att få tillbaka pengarna?
  Tack, hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Luis, tack för din kommentar om Trade Union. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Araceli svar

   Hej Luis, jag har också blivit lurad av den plattformen….. Hur mycket lurade de dig?

 5. Sergio svar

  Hallå. Jag har blivit lurad av den fackliga plattformen. Detta är länken; https ://trade-union .pro/sign-up Min rådgivare var Valerio Osborne, han är en riktig manipulator och bedragare, lita inte på den här personen.

  Jag började med att introducera €250, vilket är minimum, och han manipulerade mig tills han föreslog att köpa aktier i Gazprom och försäkrade mig att vi kunde göra mycket vinst på bara två veckor. Han har lurat mig 2€.

  För att få mig att lita på honom sa han till mig att han skulle lägga samma summa om han gick med och vi delade på förmånen. Det har uppenbarligen varit en BLUFFÄR och har försvunnit och det finns inga tecken på liv varken hos honom eller alla personer som kontaktade mig från början.

  Förutom Valerio var jag i kontakt med följande personer: Ana Diaz verifieringsavdelning. Karla Mendoza och Kevin Diaz. Lita inte på dessa karaktärer. Det verkar som att det finns nyare kommentarer om dessa karaktärer, förhoppningsvis kan vi göra något tillsammans.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om Trade Union. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

  • Araceli svar

   God morgon, Sergio, jag har varit med om något liknande och jag vet hur en person känner... Jag säger bara till dig så att du inte tappar hoppet och inte ger upp! Jag hoppas att du får tillbaka dina pengar, det finns en Gud som säkerligen kommer att upplysa dig med tur en karma som kommer att sätta dem på deras plats! MYCKET UPPMANNING OCH STYRKA!!!!!!

 6. Sergio svar

  Hej alla.
  Nosotros también hemos sido estafados por Valerio Osborne y hemos perdido mucho dinero. Primero se gana tu confianza generando dinero a raíz de la aportación inicial de 250€ (es todo mentira el manipula todo) y luego nos propuso comprar acciones de Gazprom a medias en las que nos decía que obtendríamos un beneficio de 256,000 € comprábamos en el mercado de Moscú y vendíamos en Londres más caras esas acciones y nos repartiríamos el beneficio todo falso. Por qué luego te reclaman dinero desde HM Reveneu y Blockchain un porcentaje desde ambas empresas del 10% o el 14% para que puedas recuperar tu beneficio MENTIRA es para estafarte más dinero. Es un estafador y un manipulador que no tiene límites. Hemos denunciado y estamos siguiendo pasos legales. ¿Los que habéis sido estafados habéis tomado alguna medida? Sería bueno estar en contacto para ver si logramos hacer algo al respecto y poder localizar a estos personajes. Disponemos de teléfonos;
  kontakta oss först,
  Ana Díaz +44 7916 563789, sedan Karla Mendoza +44 7770 603383 och slutligen Valerio Osborne. +44 7459 009792 [e-postskyddad]
  Om du behöver dokumentation och all data vi har kan hjälpa, tveka inte att fråga mig. Förhoppningsvis kan vi stoppa detta och Karma betalar dem med samma mynt. Allt mitt hat och mina värsta önskningar för dessa karaktärer.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Sergio, tack för din kommentar om Trade Union. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

   • Oscar svar

    Hej Sergio, Det är exakt samma operation som de utförde med mig, så de LUCKAD mig, lyckligtvis slutade jag skicka dem mer pengar tack vare informationen som samma Mychargeback-sida gav mig, och tack vare Mychargeback insåg jag att de är SCAMMERS ! Det är därför jag anlitade Mychargeback och jag har förtroendet och hoppas att Mychargeback-teamet ska få tillbaka mina PENGAR!!

    • Rekommenderademaklare.com svar

     Hej Óscar, om någon kan göra det är det mychargeback, för att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

     Hälsningar.

  • Oscar svar

   Buenas Sergio, Es exactamente la misma operación que realizaron conmigo, así me ESTAFARON, suerte que deje de enviarles más dinero gracias a la información que está misma página de Mychargeback me facilito, y gracias a Mychargeback me di cuenta que son ESTAFADORES! Por ese motivo contraté a Mychargeback y tengo la confianza y la esperanza de que el equipo de Mychargeback recuperará mi DINERO!!

 7. Oscar svar

  Hej Sergio, jag rekommenderar att du anlitar Mychargeback ju fler tester mot nämnda plattform innan vi hittar dem, jag har anlitat dem, åtminstone har du hopp om att veta att du har en grupp proffs som försöker få tillbaka dina pengar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Oscar, det är verkligen det bästa alternativet.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.