Bux mäklare

Trade12s feedback

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Trade 12, en Forex- och CFD-mäklare.

Mäklaren ägs av Global Fin Services Limited och är baserad i Tallinn, Estlands huvudstad.

På vissa webbplatser nämner de att mäklaren har Vanuatu-reglering, även om den på sin webbplats inte nämner, även om det är vanligt att nämna det, dess reglering. Företaget "öppnade sina dörrar 2015." Vi tror att det är en OREGLERAD mäklare.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nu, efter att ha tillhandahållit lite allmän information om mäklaren, kommer vi att fortsätta att analysera de olika typerna av mäklarkonton. I det här fallet erbjuder mäklaren 4 olika typer av konton. Den första typen av konto är "nybörjarkontot", några av dess egenskaper är: minsta första insättning på $250, minsta lotstorlek på 0.01, flytande och variabel spridning. Detta följs av "Trader"-kontot: minsta initiala insättning på $10.000 0.0, minsta lotstorlek på 50.000, flytande och variabel spridning. Den tredje typen av konto är expertkontot: minsta initiala insättning på $0.01 12, minsta lotstorlek på 0.01, fast spridning i detta fall. Den sista kontotypen är VIP -kontot, för den här kontotypen är egenskaperna: den minsta initiala insättningen måste verifieras med en TradeXNUMX -kontohanterare, den minsta lotstorleken är XNUMX och den har också en fast spread.

Nedan lämnar vi mer information om kontotyperna om du vill gå mer i detalj:

Handla 12 kontotyper
Kontotyper som erbjuds av Trade12

 

Alla kontotyper fungerar med MT4-plattformen, alla har en kontoansvarig och mobil handel.

Nu, ja, vi kommer att analysera mäklarens hemsida i jakt på olika resurser och hjälp för handlaren.

Trade12 webbplats
Trade12 webbplats

Några av de olika resurserna och hjälpen som erbjuds för handlaren är: förklaring av olika grundläggande koncept för att fungera, de har en marknadsanalysavdelning men den är föråldrad, den populära ekonomiska kalendern, de har också en serie förklarande och utbildningsvideor och guider, även om det är nödvändigt att skapa ett konto hos Trade 12 för att få tillgång till hela innehållet.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Trade12

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta mäklaren eller se deras webbplats själv.

webbplats: www.trade12.com/en/

Telefonnummer: + 18882936433

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt mäklaren Trade12 är pålitlig, men du måste vara försiktig, eftersom vi har läst några kommentarer på olika webbplatser med handlare som har mycket negativa åsikter om mäklaren.

Uppdatering från juni 2018: På grund av att detta är en oreglerad mäklare och att CONSOB (italienska regleringsorganet) har utfärdat en varning mot Trade12 rekommenderar vi det inte.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare och användare kan rösta på mäklaren.

 

Vad tycker du om Trade12? Vad har du varit med om?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

12 kommentarer om «Trade12: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Det är en bluff ,,,, jag vet eftersom de har gjort det med mig
  Jag lyckades generera €750.000 200 och så mycket som det gör mig ont har jag inte kunnat se en euro, jag lider inte mycket heller, jag förlorade bara €750.000. Tricket är att de ger dig en demo att använda utan att du vet om det,,, sättet att veta det är genom att sätta stop loss till inträdesordningen i nyheterna,,, om inträdesordningen inte glider in i de viktiga nyheterna , det är för att det är en demo, så jag genererade 0 XNUMX,, risk XNUMX, jag kunde göra mer men varför fortsätta generera mer för att inte ta betalt. Om någon använder denna mäklare kommer de att kunna verifiera det själva, förutom att om de försöker ta ut de investerade pengarna kommer de också att kunna verifiera det, övertygade om att de inte kommer att kunna göra det. Det rapporteras förstås.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Trade12. Den här mäklaren är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Juan Luis svar

  bedrägeri, de lovar dig guldet och heden, och sanningen är att jag inte har förlorat något med att de verkar. Jag investerade 2.000 € och tjänar 1.000 € totalt 3.000 € på kontot som jag har försökt ta ut i ett och ett halvt år och de ger dig tusen ursäkter för att inte ge det till dig, jag ger det redan för förlorat, om någon vet hur man återställer dem jag skulle vara evigt tacksam

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Trade12... Kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem? Har du namn på rådgivare, mejl?

   Ett och ett halvt år att dra tillbaka? Verkligen väldigt lite seriöst ... I ditt ställe skulle vi kontakta finanstillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du ifrån?

   Hälsningar.

 3. ADELINO svar

  JAG FÖRLORADE JUST 50,000.00 XNUMX $!!!! SCAMMERS !!!! TILLBAKA MINA PENGAR ELLER ANMÄLLER JAG DEM TILL BÖRSPOLISEN ... JAG ÄR FRÅN MS OCH DE VET INTE VEM DE MISSADE, JAG KOMMER ATT SÖKA EFTER DIG OCH KASTA EN BOMBE PÅ DEM

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Adelino, tack för informationen om Trade12, vi är mycket ledsna för vad som händer dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihåg hur du kom över Trade12 från första början? Hur förlorade du den summan pengar?

   Hälsningar.

 4. louis ligger ner svar

  Öga. De är vulgära bedragare. Modus Operandi: först ringer en tjej dig och ringer dig och ber dig öppna ett konto. Insistera och insistera, tills du faller när de säger till dig att öppna ett litet konto för 100 dollar. Att du inte kommer att ångra dig. De berättar att de första 5 operationerna du öppnar, de förlorade, om några, kommer att övertas av dem. FALSKT, LÖGN. När kontot väl har öppnats "rekommenderar" de vissa operationer som inte lämnar någon nytta. Sedan ringer "en annan" person till dig (jag svär att det är samma som insisterade på att du skulle öppna kontot) för att berätta att eftersom dina första operationer inte lyckades, borde du investera ytterligare 100 dollar, det med henne om saker och ting ska bli annorlunda . EYE, de är vulgära bedragare. arbeta inte med dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Luis, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med Trade12 med oss. Kommer du ihåg hur du hittade dem?

   En hälsning.

 5. David svar

  bra pojke öppna ett konto hos denna mäklare, och jag skulle vilja se om det går bra för juan eller om det är någon som inte har problem tack så mycket hälsningar

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej David, för närvarande har vi inte många kommentarer om Trade12 men du kan läsa recensionen om det med information, hälsningar.

 6. John svar

  Det är inte länge sedan jag började handla med dem och jag kan inte säga säkert om han är en bra mäklare. Men i nuläget, även om det är början, verkar det vara lovande. De gav mig den första insättningsbonusen och jag har vunnit små belopp med bara några få affärer. Låt oss hoppas att det fortsätter så här, även om jag är beredd på de förluster som kan uppstå, vilket har hänt med min mäklare tidigare. Det går inte alltid att vinna, men jag hoppas att fördelarna kan väga upp förlusterna.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Juan, tack så mycket för att du delar din erfarenhet med mäklaren med oss. Med vänliga hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.