Trade12s feedback

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Trade 12, en Forex- och CFD-mÀklare.

MÀklaren Àgs av Global Fin Services Limited och Àr baserad i Tallinn, Estlands huvudstad.

PÄ vissa webbplatser nÀmner de att mÀklaren har Vanuatu-reglering, Àven om den pÄ sin webbplats inte nÀmner, Àven om det Àr vanligt att nÀmna det, dess reglering. Företaget "öppnade sina dörrar 2015." Vi tror att det Àr en OREGLERAD mÀklare.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Nu, efter att ha tillhandahÄllit lite allmÀn information om mÀklaren, kommer vi att fortsÀtta att analysera de olika typerna av mÀklarkonton. I det hÀr fallet erbjuder mÀklaren 4 olika typer av konton. Den första typen av konto Àr "nybörjarkontot", nÄgra av dess egenskaper Àr: minsta första insÀttning pÄ $250, minsta lotstorlek pÄ 0.01, flytande och variabel spridning. Detta följs av "Trader"-kontot: minsta initiala insÀttning pÄ $10.000 0.0, minsta lotstorlek pÄ 50.000, flytande och variabel spridning. Den tredje typen av konto Àr expertkontot: minsta initiala insÀttning pÄ $0.01 12, minsta lotstorlek pÄ 0.01, fast spridning i detta fall. Den sista kontotypen Àr VIP -kontot, för den hÀr kontotypen Àr egenskaperna: den minsta initiala insÀttningen mÄste verifieras med en TradeXNUMX -kontohanterare, den minsta lotstorleken Àr XNUMX och den har ocksÄ en fast spread.

Nedan lÀmnar vi mer information om kontotyperna om du vill gÄ mer i detalj:

Handla 12 kontotyper
Kontotyper som erbjuds av Trade12

 

Alla kontotyper fungerar med MT4-plattformen, alla har en kontoansvarig och mobil handel.

Nu, ja, vi kommer att analysera mÀklarens hemsida i jakt pÄ olika resurser och hjÀlp för handlaren.

Trade12 webbplats
Trade12 webbplats

NÄgra av de olika resurserna och hjÀlpen som erbjuds för handlaren Àr: förklaring av olika grundlÀggande koncept för att fungera, de har en marknadsanalysavdelning men den Àr förÄldrad, den populÀra ekonomiska kalendern, de har ocksÄ en serie förklarande och utbildningsvideor och guider, Àven om det Àr nödvÀndigt att skapa ett konto hos Trade 12 för att fÄ tillgÄng till hela innehÄllet.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Trade12

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta mÀklaren eller se deras webbplats sjÀlv.

webbplats: www.trade12.com/en/

Telefonnummer: + 18882936433

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt mÀklaren Trade12 Àr pÄlitlig, men du mÄste vara försiktig, eftersom vi har lÀst nÄgra kommentarer pÄ olika webbplatser med handlare som har mycket negativa Äsikter om mÀklaren.

Uppdatering frÄn juni 2018: PÄ grund av att detta Àr en oreglerad mÀklare och att CONSOB (italienska regleringsorganet) har utfÀrdat en varning mot Trade12 rekommenderar vi det inte.

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare och anvÀndare kan rösta pÄ mÀklaren.

 

Vad tycker du om Trade12? Vad har du varit med om?

Annonsera med oss

12 kommentarer om «Trade12: Betyg och kommentarer»

 1. John svar

  Det Àr en bluff ,,,, jag vet eftersom de har gjort det med mig
  Jag lyckades generera 750.000 200 € och sĂ„ mycket som det gör ont har jag inte kunnat se en euro ,,, jag lider inte mycket heller, jag förlorade bara 750.000 €. Haken Ă€r att de ger dig en demo för att handla utan att du vet om det ,,, sĂ€ttet att veta det Ă€r genom att placera stop loss pĂ„ intrĂ€desordern i nyheter ,,, om intrĂ€desordern inte glider in i de viktiga nyheterna Ă€r Eftersom det Ă€r en demo, sĂ„ jag genererade 0 XNUMX, risk XNUMX, kunde jag göra mer Ă€n att fortsĂ€tta generera mer för att inte ladda. Om nĂ„gon anvĂ€nder denna mĂ€klare kommer de att kunna kontrollera det sjĂ€lva, förutom att om de försöker fĂ„ pengarna investerade kommer de ocksĂ„ att kunna kontrollera det, övertygade om att de inte kommer att kunna göra det. Det fördöms förstĂ„s.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack för att du kommenterar Trade12. Den hÀr mÀklaren Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det Àr ett tydligt tecken pÄ att de vill stjÀla dina pengar och de kommer inte att returnera nÄgonting Àven om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

 2. Juan Luis svar

  bedrĂ€geri, de lovar dig guldet och heden, och sanningen Ă€r att jag inte har förlorat nĂ„got med att de verkar. Jag investerade 2.000 € och tjĂ€nar 1.000 € totalt 3.000 € pĂ„ kontot som jag har försökt ta ut i ett och ett halvt Ă„r och de ger dig tusen ursĂ€kter för att inte ge det till dig, jag ger det redan för förlorat, om nĂ„gon vet hur man Ă„terstĂ€ller dem jag skulle vara evigt tacksam

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet med Trade12... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Ett och ett halvt Är att dra tillbaka? Verkligen vÀldigt lite seriöst ... I ditt stÀlle skulle vi kontakta finanstillsynsmyndigheten i ditt land, vilket land kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 3. ADELINO svar

  JAG FÖRLORADE JUST 50,000.00 XNUMX $!!!! SCAMMERS !!!! TILLBAKA MINA PENGAR ELLER ANMÄLLER JAG DEM TILL BÖRSPOLISEN ... JAG ÄR FRÅN MS OCH DE VET INTE VEM DE MISSADE, JAG KOMMER ATT SÖKA EFTER DIG OCH KASTA EN BOMBE PÅ DEM

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Adelino, tack för informationen om Trade12, vi Àr mycket ledsna för vad som hÀnder dig, kan du förklara mer om din upplevelse? Kommer du ihÄg hur du kom över Trade12 frÄn första början? Hur förlorade du den summan pengar?

   HĂ€lsningar.

 4. louis ligger ner svar

  Öga. De Ă€r vulgĂ€ra bedragare. Modus Operandi: först ringer en tjej dig och ringer dig och ber dig öppna ett konto. Insistera och insistera, tills du faller nĂ€r de sĂ€ger till dig att öppna ett litet konto för 100 dollar. Att du inte kommer att Ă„ngra dig. De berĂ€ttar att de första 5 operationerna du öppnar, de förlorade, om nĂ„gra, kommer att övertas av dem. FALSKT, LÖGN. NĂ€r kontot vĂ€l har öppnats "rekommenderar" de vissa operationer som inte lĂ€mnar nĂ„gon nytta. Sedan ringer "en annan" person till dig (jag svĂ€r att det Ă€r samma som insisterade pĂ„ att du skulle öppna kontot) för att berĂ€tta att eftersom dina första operationer inte lyckades, borde du investera ytterligare 100 dollar, det med henne om saker och ting ska bli annorlunda . EYE, de Ă€r vulgĂ€ra bedragare. arbeta inte med dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trade12 med oss. Kommer du ihÄg hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

 5. David svar

  bra pojke öppna ett konto hos denna mÀklare, och jag skulle vilja se om det gÄr bra för juan eller om det Àr nÄgon som inte har problem tack sÄ mycket hÀlsningar

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej David, för nÀrvarande har vi inte mÄnga kommentarer om Trade12 men du kan lÀsa recensionen om det med information, hÀlsningar.

 6. John svar

  Det Àr inte lÀnge sedan jag började handla med dem och jag kan inte sÀga sÀkert om han Àr en bra mÀklare. Men i nulÀget, Àven om det Àr början, verkar det vara lovande. De gav mig den första insÀttningsbonusen och jag har vunnit smÄ belopp med bara nÄgra fÄ affÀrer. LÄt oss hoppas att det fortsÀtter sÄ hÀr, Àven om jag Àr beredd pÄ de förluster som kan uppstÄ, vilket har hÀnt med min mÀklare tidigare. Det gÄr inte alltid att vinna, men jag hoppas att fördelarna kan vÀga upp förlusterna.

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Juan, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med mÀklaren med oss. Med vÀnliga hÀlsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *