TRADE24 kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera TRADE24 -mäklaren, är en valutamäklare för forex och CFD. Rekommenderas verkligen TRADE24 att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget?

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Moslok LTD och Trade24 Global LTd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Cypern och Marshallöarna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av TRADE24, vi noterar att det erbjuder 5 kontotyper: Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Mega -konto och ECN -konto.

Silverkonto: 30% bonus, kundsupport 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet, 1 vecka med gratis signaler, finansiella online-kurser, e-böcker, 1-till-1-utbildning.

Det följs av Guldkonto: 40% bonus, kundsupport 7 dagar i veckan 24 timmar om dygnet, 1 månad utan signaler, finansiella online -kurser, 1 till 1 utbildning.

Den tredje typen av konto är Platinakonto: 50% bonus, kundsupport dygnet runt, gratis signaler, webinarier, analytikerkontohanterare, finansiella onlinekurser online, 7-till-24-utbildning.

Den fjärde typen av konto är Mega-konto: 50% bonus, 7/24 kundsupport, gratis VIP-signaler, gratis VPS-tjänst, webinarier, analytikerkontohanterare, finansiella onlinekurser online, 1-till-1-utbildning.

Den sista typen av konto är ECN-konto: 50% bonus, 7/24 kundsupport, gratis VIP-signaler, gratis VPS-tjänst, webinarier, analytikerkontohanterare, finansiella onlinekurser online, 1-till-1-utbildning.

Du kan se ännu fler funktioner om mäklarkontotyperna TRADE24 (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

TRADE24 kontotyper
TRADE24 kontotyper

den plattformar att fungera som TRADE24 erbjuder är: MT4, Sirix och RoboX.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TRADE24 tillhandahåller på sin webbplats.

TRADE24 webbplats
TRADE24 webbplats

TRADE24 tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: e -böcker om ämnen som rör investeringar, videokurser, förklaring av de olika instrument som är möjliga att handla med TRADE24, förklaring av grundläggande begrepp i handelsvärlden (såsom grundläggande och teknisk analys), investeringsrådgivning, ekonomisk kalender, marknadsnyheter. Det bör noteras att cirka 50% eller mer av de resurser och verktyg som TRADE24 tillhandahåller endast är på engelska.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om TRADE24

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.trade-24.com/en

Telefonnummer: +41317770078, +441514334047 och +35315260074

E-post: [e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TRADE24 -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att TRADE24 är en oreglerad mäklare, och vi har inte kunnat hitta mycket information eller utvärderingar om företaget på internet (vilket får oss att tro att det är en ”ny” mäklare), så vi föreslår försiktighet.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TRADE24? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *