Kommentarer om trade2gainfx

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren trade2gainfx, är en mäklare för binära optioner. Rekommenderas trade2gainfx verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att detta företag inte har sin webbplats på spanska, men vi bestämde oss också för att granska den på grund av olika meddelanden från spansktalande kunder.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: BO TradeFinancials Ltd.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att den är baserad i: Cypern och USA.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det nämner en förmodad reglering med CySEC på Cypern, men det här är bara en licens från BO Tradefinancials Ltd, och på de licensierade domänerna heter det inte ens trade2gainfx.com, och även om det namngav det, är det bara en licens, inte en förordning, kort sagt är en icke-reglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av trade2gainfx noterar vi att det inte ger information om de olika kontotyperna det tillhandahåller.

den plattformar att fungera som trade2gainfx erbjudanden är: det är OptionsTrade -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som trade2gainfx tillhandahåller på sin webbplats.

Trade2gainfx webbplats
Trade2gainfx webbplats

trade2gainfx tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundläggande förklaring om de olika produkter som är möjliga att handla med detta företag, de har också en sektion med utbildningsvideor, men vi kunde inte komma åt videorna.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om trade2gainfx

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: trade2gainfx.com

Telefonnummer: +1 (267) 798 8964 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att företaget trade2gainfx är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Vi tror att det är bättre att INTE INVESTERA MED trade2gainfx: sanningen är att även om vi inte har hittat negativa kommentarer eller utvärderingar om trade2gainfx, är det en oreglerad mäklare för binära optioner, vi tror att det är en "ny" mäklare, eftersom vi har inte kunnat hitta många recensioner eller utvärderingar av företaget på internet ... En annan punkt att notera är att det nämner att vara ett reglerat företag, vilket är en lögn, och i kontaktavsnittet har de lagt som kontakt ett mejl från webbplatsen binarytradeoplus.com, och om vi söker på internet har det några kundklagomål, allt detta tillsammans sanningen att det låter ganska dåligt.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om trade2gainfx? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

4 kommentarer om «trade2gainfx: Betyg och kommentarer»

 1. Platshållarbild för Maria Alejandra Lopez svar

  Jag har investerat 250 € hos dem, jag begärde uttag för 2 månader sedan och jag har inte fått mina pengar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av trade2gainfx, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Vad händer när du begär uttag?

   Hälsningar.

 2. mario castaneda svar

  De lurade mig, var försiktig, de följer inte vad de erbjuder

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Elena, tack för dina kommentarer, kan du berätta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihåg hur du stötte på trade2gainfx i första hand?

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.