Kommentarer om trade2gainfx

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren trade2gainfx, Àr en mÀklare för binÀra optioner. Rekommenderas trade2gainfx verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att detta företag inte har sin webbplats pÄ spanska, men vi bestÀmde oss ocksÄ för att granska den pÄ grund av olika meddelanden frÄn spansktalande kunder.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: BO TradeFinancials Ltd.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att den Àr baserad i: Cypern och USA.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: det nĂ€mner en förmodad reglering med CySEC pĂ„ Cypern, men det hĂ€r Ă€r bara en licens frĂ„n BO Tradefinancials Ltd, och pĂ„ de licensierade domĂ€nerna heter det inte ens trade2gainfx.com, och Ă€ven om det namngav det, Ă€r det bara en licens, inte en förordning, kort sagt Ă€r en icke-reglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av trade2gainfx noterar vi att det inte ger information om de olika kontotyperna det tillhandahĂ„ller.

den plattformar att fungera som trade2gainfx erbjudanden Àr: det Àr OptionsTrade -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som trade2gainfx tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Trade2gainfx webbplats
Trade2gainfx webbplats

trade2gainfx tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: grundlÀggande förklaring om de olika produkter som Àr möjliga att handla med detta företag, de har ocksÄ en sektion med utbildningsvideor, men vi kunde inte komma Ät videorna.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om trade2gainfx

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: trade2gainfx.com

Telefonnummer: +1 (267) 798 8964 XNUMX

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att företaget trade2gainfx Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Vi tror att det Àr bÀttre att INTE INVESTERA MED trade2gainfx: sanningen Àr att Àven om vi inte har hittat negativa kommentarer eller utvÀrderingar om trade2gainfx, Àr det en oreglerad mÀklare för binÀra optioner, vi tror att det Àr en "ny" mÀklare, eftersom vi har inte kunnat hitta mÄnga recensioner eller utvÀrderingar av företaget pÄ internet ... En annan punkt att notera Àr att det nÀmner att vara ett reglerat företag, vilket Àr en lögn, och i kontaktavsnittet har de lagt som kontakt ett mejl frÄn webbplatsen binarytradeoplus.com, och om vi söker pÄ internet har det nÄgra kundklagomÄl, allt detta tillsammans sanningen att det lÄter ganska dÄligt.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om trade2gainfx? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

4 kommentarer om «trade2gainfx: Betyg och kommentarer»

 1. PlatshÄllarbild för Maria Alejandra Lopez svar

  Jag har investerat 250 € hos dem, jag begĂ€rde uttag för 2 mĂ„nader sedan och jag har inte fĂ„tt mina pengar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack sÄ mycket för att du delar med dig av din erfarenhet av trade2gainfx, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Vad hÀnder nÀr du begÀr uttag?

   HĂ€lsningar.

 2. Mario Castaneda svar

  De lurade mig, var försiktig, de följer inte vad de erbjuder

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elena, tack för dina kommentarer, kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du stötte pÄ trade2gainfx i första hand?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *