Annonsera med oss

Handel360 kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Trade360 (kallas även trade360.com, trade360.finance, trade360.com.au), är en Forex-, option- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Trade360 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Trade360 ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är Trade360 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ST Services LTD och Silver Success LP. Uppdatering mars 2021: Crowd Tech Ltd och Sirius Financial Markets Pty Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. Uppdatering i mars 2021: Australien, Cypern och Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens reglering: det är en oreglerad mäklare. Uppdatering mars 2021: mäklaren (beroende på kundens plats) har reglering från Cypern, Australien eller så kan den inte heller ha någon reglering.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trade360 noterar vi att det erbjuder 6 kontotyper: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar om dygnet 5 dagar i veckan, support via WhatsApp.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, live crowdtrading feed, signaler, 24/5 support, WhatsApp support, MT5.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $5.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $10.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $50.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

Du kan se ännu fler funktioner om mäklarkontotyperna i Trade360 (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Trade360 kontotyper
Trade360 kontotyper

den plattformar att fungera som Trade360 -erbjudanden är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trade360 tillhandahåller på sin webbplats.

Trade360 webbplats
Trade360 webbplats

Trade360 tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: öppettider för de olika instrument som kan handlas med Trade360, grundläggande förklaring till olika investerarkoncept.

 

Bitcoin Code and Trade360

Bitcoin Code and Trade360
Bitcoin Code and Trade360

Enligt meddelanden från Trade360 -klienter använder mäklaren bedrägeriannonsering som den som kan ses på bilden, där de nämner att kunna tjäna tusentals euro på 24 timmar genom att investera i kryptovalutor. Webbplatsen är https://securelyriches.com/bitcoinevolution/

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Trade360 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: trade360.com/

📞 Telefonnummer: + 357-25-030-622

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trade360. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Trade360 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Trade360 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr har det mycket osäkra regler (från Australien och Cypern) och som en konsekvens har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av dessa organ. Utöver detta kan det, beroende på klientens plats, inte ha någon reglering och vara en oreglerad mäklare också. Utöver detta har Trade360 kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern, Marshallöarna); När vi letade efter recensioner om Trade360 fann vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade360? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

51 kommentarer om «Trade360: Betyg och kommentarer»

 1. varning om bluff svar

  Hej vänner, dessa trade360 skurkar är tjuvar. De kontaktade mig efter en FAKE -nyhet från en webbplats som poserade som en berömd tidning härifrån i Spanien.

  de säger lögner som:

  ”Elon Musks senaste investeringsmetod lämnade experterna med öppen mun och de stora bankerna livrädda. Det finns redan spanjorer som hämtar miljontals euro från sina hem tack vare denna "gyllene lagun" - men är det lagligt? "

  Du kanske har hört talas om den nya kryptovaluta -investeringsplattformen BitIQ, som gör vanliga människor i Spanien, Portugal och Frankrike till guld över en natt. Du har rätt att vara skeptisk eftersom det låter för bra för att vara sant.
  Elon fortsätter:

  ”Jag förstår det eftersom exakt samma sak hände mig när en vän jag litar mycket på berättade för mig. Men efter att ha sett med egna ögon hur mycket pengar jag tjänade, var jag tvungen att bevisa det själv.

  Jag är glad att jag försökte det, för tack vare det har jag tjänat mest pengar i mitt liv, och på det enklaste sättet. Jag berättar hundratusentals euro om dagen automatiskt. Det är bokstavligen det snabbaste sättet att tjäna pengar på dig just nu. Och det kommer inte att pågå länge efter att många människor får reda på det eller bankerna förstör det för alltid. "

  Som du kommer att se är de alla lögner, den här typen av falsk reklam använder trade360 för att locka nya kunder, de är verkligen skräp .... lita inte på dessa små killar, de är tjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej varning, tack för att du kommenterar Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. kaiser2 svar

  de är dåliga tjuvhundar

  De fick mig att sätta in mer än 5000 dollar med samtal varje dag, de ljög mycket för mig, de gav mig tusen löften om att jag skulle tjäna mycket pengar, jag hade en nödsituation med min far (han är en sjuk person) och Jag måste betala honom mycket dyra mediciner och så och allt gör att de inte tillåter att något dras tillbaka

  nu svarar de inte ens i telefonen

  De är lögnare

  när jag ville dra tillbaka mitt kapital försvann de och blockerade mina meddelanden och mina samtal

  De är tjuvar, allt är betalt i detta liv, tiden kommer tjuvar

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej kaiser2, tack för din kommentar om Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Maria svar

  påstådd bluff

  Företaget är Trade 360, rådgivaren Enrique Quesada är en individ med sydamerikansk accent och som hela tiden spekulerar om marknaderna och deras trender-

  Från en dag till en annan motsäger han sig själv och när han "fångas" säger han att saker förändras och att det alltid finns en risk, men efter att ha försökt i några månader är jag säker på att han åtminstone är en lögnare och förmodligen en bedragare.

  Jag litade på Trade 360, gör INTE samma misstag

  • Rekommenderade mäklare. Com Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du kommenterar Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. Marian svar

  dessa skurkpirater lovar dig tusentals i bitcoin -intäkter, men vid uttagstillfället låter de dig inte ta ut en enda krona

  Hur kan de rapporteras? Jag ber om stöd

  tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marian, tack för att du kommenterar Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. virginia svar

  Hej, jag kom i kontakt med Trade360 och en man med colombiansk accent ringde mig och han berättade att jag var tvungen att registrera mig som jag redan gjorde och han sa till mig att börja med 251 €.

  Sedan bad han mig om mina Mastercard -detaljer och jag gav dem till honom och han berättade att det aldrig gick förlorat. När jag var klar insåg jag att han bad mig om kortnålen, jag gick till min bank och avbröt den. En annan som heter Martin Rodriguez ringde mig och han övertygade mig om att lämna cirka 10 dagar så att jag skulle se inkomst men jag tog en skärmdump och gick mitt tillhörande kontonummer, banken sa till mig att inte oroa mig.

  Han gick med på att ringa mig och gav mig numret från Madrid och dess förlängning. Jag ringde honom nästa dag och han ringde mig och sedan har jag försökt och han kommer bara ut med operatörer som talar på olika språk. Mobilnumret från vilket han kontaktade mig och sa att han var min assistent llsmé igår och är från en tjej från León som inte vet hur hennes nummer togs från henne och att hon kommer att ringa polisen.

  Låt oss se om du kan hjälpa mig eftersom avgiften inte visas på mina konton men inte på investeringsmarknaden, eftersom den inte finns. Får se om. Eller är det en annan bluff.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Virginia, tack för att du kommenterar Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

 6. Mati Arias svar

  God morgon tack alla för att du lämnade en kommentar med din erfarenhet av trade360 Jag har en vän, jag tror att han hade lite, cirka 250 USD med dem och han skulle sätta in stora, jag säger dig stort som mer än 5000 USD

  Han berättade allt för mig och jag sa till honom att innan vi tittar bra på företaget och åsikter, kom igen, som om du letar efter åsikter innan du går till en restaurang, det normala

  förhoppningsvis fick vi till allt detta, åtminstone räddade de min vän från att förlora mer pengar och tid, de ringer honom varje dag för att se om han sätter in 5000 USD

  HAHAHAHA vi kommer inte att sätta in något SCAMMERS !!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mati, vi är glada att ha hjälpt dig att rädda dig, för allt vi är här.

   Hälsningar.

 7. Maria svar

  Jag har blivit lurad

  Trade 360 ​​tog hela mitt liv på att rädda, lurade och vilseleda mig. Jag behöver hjälp med att återställa mina pengar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Maria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 8. Alej svar

  God morgon alla, tack för att du öppnade mina ögon vänner, tack vare dina kommentarer kommer jag inte att investera med trade360 de hade bjudit in mig att investera hos dem och de kallade mig mycket press för att investera men tack jag fick till dessa kommentarer och utvärderingen så jag kommer inte att sätta in något

  hälsningar och tack

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alej, tack för att du skriver, vi är glada att vara till hjälp, om de insisterar mycket bör du alltid vara misstänksam.

   Hälsningar.

 9. Hugo svar

  De kontaktade mig i bitcoin, de berättar för dig att de ljuger direkt för att få dig att öppna ett konto hos trade360, de berättar att du kommer att tjäna tusentals på en dag

  Hur som helst, ett gäng lögner för dig att lita på dessa skitiga företag som trade360, mitt råd är att inte ens svara på deras meddelanden eller svara i telefonen, de vill bara lura dig och stjäla ditt kapital

  god morgon

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Hugo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 10. fercho svar

  God morgon alla, jag blev kontaktad av trade360 efter att jag registrerat mig på en helt falsk och bedräglig webbplats, vilket säkerställde saker som följande:

  SENASTE MINUT: Spaniens regering SKAKAR efter att ha upptäckt det nya underjordiska banksystemet

  Med en första insättning på bara 375 euro tog han över 886.000 XNUMX euro !!

  En vanlig man gjorde 375 euro till 886.000 XNUMX euro och gjorde absolut ingenting förutom att se sitt bankkonto växa tack vare ett nytt banksystem.
  Idag har banker ett dåligt rykte för att neka arbetarklassen någon form av verklig funktionalitet för sina pengar. …. ”

  Tja, du har redan en uppfattning om vilken typ av lögner och falska avkastningar de erbjuder .... Jag rekommenderar i alla fall inte att hantera dem. Om du frågar telefonerna om dessa annonser eller bluffar, ignorerar de och spelar dumma. GÖR DET INTE!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Fercho, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 11. antonia svar

  TRADE360 är en riktig bluff.
  Min erfarenhet av dem, sanningen är att i början går allt bra, min rådgivare DAVID Sanz en sann lurare och lögnare, lita aldrig på honom, hans vänlighet, hans ord lurar dig på ett sådant sätt att du slutar göra allt han säger du, tills du till slut sitter kvar med ingenting och du aldrig hör av honom igen.
  Tappa inte för hans lögner, när han utför operationer på dig och de går fel försvinner han, när han ringer dig händer det alltid någonting med honom, och allt är säkert en lögn.
  Mitt liv har förstört, jag önskar honom bara, allt ont i världen, och att livet straffar honom med allt ont och lidande som han gör mot så många familjer.
  Slutligen upprepar jag TRADE360 A SCAM AND DAVIZ SANZ A Scammer, ignorera och invester inte ett € i denna plattform.
  Alla som blivit lurade kan få tillbaka sina pengar här: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Antonia, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 12. Claudio g svar

  De ringer mig också dagligen, jag har också några namn och mejl från trade360 -rådgivarna, tack så mycket för informationen. Jag kommer inte att investera någonting.

  Antonio Rivas-Account Executive-Telefon: + 34-910-920-873 Anknytning: 3066-Fax: + 357-25-281-710-Mail: [e-postskyddad] y

  Julian Cortez-Account Executive-Telefon: + 34-910-920-873 Anknytning: 3240-Fax: + 357-25-281-710-Mail: [e-postskyddad] - trade360 .com / sv

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Claudio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

   • Asun svar

    CNMV kan ta bort dem från den spanska marknaden om de ser oegentligheter, för detta måste du få dem att veta, du måste skicka ett e-postmeddelande [e-postskyddad] , är det e-postmeddelandet för att tillhandahålla alla bevis och inspelningar av samtal, e-postmeddelanden och konversationer av wasap, också förklara i detalj hur allt var.
    Jag rekommenderar också att du pratar med media och att de vet att det finns reglerade mäklare som begår många överträdelser och att de tar dina pengar.
    Senare, ta en advokat för att inleda en civilrättslig stämning för att återkräva dina pengar, för eftersom det är ett kontraktsbrott, oavsett hur mycket de har tappat börsen, kan du lugnt säga upp avtalet och initiera investeringen.
    För mer information, skriv till detta forum eller fyll i informationen i denna länk där den kan återställas utan att det behövs advokater och utan att behöva gå till rättegång: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

     Hej Asun, dessa hjälpmedel är alltid bra för att avsluta dem, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

     Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

     Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

     För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
     https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

     hälsningar

 13. lurad av trade360 svar

  Jag går med i listan över scammed av trade360

  vid uttagstillfället ber de dig om mer pengar att ta ut. Så enkelt som det. De är skamlösa tjuvar. Lita inte på dem. Lyckligtvis investerade jag inte mycket pengar för min fru och för att jag undersökte och hittade alla dessa mottagare i tid. Men jag hade tur. Jag hoppas att du tar dig tid att undersöka information om denna plattform innan du investerar. De är tjuvar.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej, du mår bra, det är pengar du skulle förlora, tack för att du delar din erfarenhet med Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 14. marcos svar

  Skriv till mig [e-postskyddad] Martin Rodriguez
  Kontoansvarig
  Telefon: + 34-910920873 Ext: 3051
  Fax: + 357-25-281-710

  Jag lämnar den informationen till dig

  redan läser dina kommentarer jag kommer inte investera någonting eller svara telefonen för en tjuv

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Marcos, du mår bra, det är pengar som du skulle förlora, tack för att du delar din erfarenhet med Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 15. Ricardo svar

  de är en grupp tjuvar min erfarenhet av dem är negativ

  Jag blev kontaktad efter falska nyheter från elon musk, en webbplats som låtsas vara en legitim sajt som den för en välkänd tidning i Spanien

  Detta säger: ”Elon Musk erbjuder 30 personer i Spanien en möjlighet att tjäna miljoner genom sitt nya företag
  Skrivet av Sergio Herrera 05/03/2021 Texten har delats av 513,725 XNUMX personer

  Teslas grundare Elon Musk investerade precis 400 miljoner dollar för en ny start som han tror kommer att förändra finansens framtid. På lördagen bekräftade Musk en affär på 400 miljoner dollar med mjukvaruföretaget Crypto System. "

  Hur som helst, enligt min mening är de bedragare

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Ricardo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 16. Luis svar

  Om någon som jag har blivit lurad kan de kontakta mig. Jag tror att det kan hjälpa dig. Jag är inte jurist och gör inte det här. Jag har helt enkelt blivit lurad och jag har lyckats återställa en stor del av insättningen. Jag vill bara hjälpa människor som har varit med om min situation. Jag har uppnått det i denna länk: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, om du vill kan du dela i detta FORUM data för att hjälpa våra användare, tack för att du delar din erfarenhet med Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 17. Luis svar

  Trade 360 ​​är en bluff. De tilldelar dig en rådgivare som bara låtsas få alla dina pengar från dig genom att lova stora vinster. När de tar ut alla dina pengar aktiverar de provisioner och lämnar ditt konto på noll.
  Jag förlorade 170.000 XNUMX euro.
  Du kan få tillbaka dina pengar här: https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Luis, om du vill kan du dela i detta FORUM data för att hjälpa våra användare, tack för att du delar din erfarenhet med Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 18. diego svar

  De fick mig att investera 250 euro genom webbstrategin som kallas bitcoin profit. Som sedan omdirigerar till trade360. De är bedragare. De tillåter dig aldrig att ta ut en krona !!! GÖR DET INTE!! 100% FÖRSÄKRAD SCAM!

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Diego, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 19. Alberto F Cortes svar

  Ladda inte ner den här applikationen, det är ett bedrägeri, först anger du € 250, en ekonom ringer dig, min hette Omer Torres. Det berättar flera operationer där du tjänar 3 € och övertygar dig sedan om att ange mer pengar, när du gör det förlorar du dem automatiskt och om du har vinster på ditt konto låter de dig inte ta ut dem. ETT PROFESSIONellt BEDRAG. Uppmuntra de drabbade att rapportera

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alberto, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360, den här mäklaren är A SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 20. Alfredo M svar

  Ett riktigt bedrägeri, om jag inte tog ut mina pengar i tid förlorar jag förrän sista €. De tipsar dig om du anger $ 500, det är vad de säger och när du gör den första operationen försvinner de från kartan och du ser hur dina pengar är flyktiga, de tar inte telefonen de svarar inte på mail Kom igen, den experten och den snälla rådgivaren försvinner.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Alfredo, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360, denna mäklare är A SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 21. jose svar

  Handel 360 baserat på Cypern och specifikt till den finansiella rådgivare som tilldelats mig av Ernesto Ramos (argentinska) väl fakta är följande, inledningsvis i början av september 2020 bidrog jag med 250 dollar,
  alla operationer som han skickade mig att utföra styrs av hans pil (jag laddade ner programmet för att ansluta till min bärbara dator, de 10 operationerna som gjordes med detta kapital, alla var lönsamma, han förklarade för mig hur jag skulle ta ut 30 dollar ränta, han tystnade inte om att han var tvungen att lägga mer pengar, jag tror att han fick mig att öppna mitt konto och han spenderade 6000 euro från mitt konto för plattformen (eftersom jag är en lastbilschaufför på internationella rutter) skulle jag skicka ett mejl till honom och då skulle han ringa mig, han satte alltid ett tak för vinster och förluster, för närvarande hade han 6000 € satte han inte längre något tak och som jag såg på sidan att förlusterna ökade ringde jag honom igen och igen för att se vad han skulle göra och han svarade mig inte, bara den sista dagen för att berätta för mig att jag hade tappat allt som skulle skicka mig 80 dollar som tröst, för vad jag säger allvarligt, den här individen, med godkännande av Trade 360 Han är en riktig rånare, jag känner inte till resten av plattformarna men självklart finns det Trade 360 ​​med n huvudkontor på Cypern är en riktig bluff och i detta fall Ernesto Ramos en finansiell terrorist

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jose, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360, denna mäklare är A SCAM. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 22. jessica svar

  De är en äcklig maffia som tar alla dina pengar, ett gäng tjuvar som rånar de mest utsatta, de ringer och trakasserar för att investera och inte bara från denna plattform utan mer.
  Royal forex
  Finvestering
  United
  GM -handel
  Fixa handeln
  HANDEL kapitalmarknader
  Och FXGM
  Alla bedragare av samma typ och de är förmodligen desamma.
  Invester inte i dessa plattformar !!!!!
  Vi måste rapportera och samla alla offren, tillsammans kommer vi att kunna fånga dem och ta dem till fängelse, det är där de ska vara.
  Jag har skapat en grupp för att få ihop oss alla

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Jessica, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Hur vet du att dessa företag är länkade? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

 23. Mauro svar

  Hej, de inbjuder mig att investera med trade360 men med denna information vet jag verkligen inte vad jag ska göra, jag behöver råd, tack så mycket

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Mauro, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Tja, enligt vår uppfattning är det en oreglerad mäklare baserad i osäkra länder, därför skulle vi inte rekommendera det under några omständigheter. Det finns mycket säkrare alternativ.

   hälsningar

 24. JAVIER LAZARO svar

  Hej ARR, kan du förklara din upplevelse lite mer?

 25. AMA svar

  De fick mig att sätta in för en bitcoin -annons där de nämnde att du kan bli miljonär som investerar i bitcoin och nu kan jag inte ta ut mitt kapital, de ignorerar

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej ARR, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade360. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *