Bux mäklare

Handel360 kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Trade360 (kallas även trade360.com, trade360.finance, trade360.com.au), är en Forex-, option- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Trade360 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Trade360 ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är Trade360 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: ST Services LTD och Silver Success LP. Uppdatering mars 2022: Crowd Tech Ltd och Sirius Financial Markets Pty Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. Uppdatering i mars 2022: Australien, Cypern och Marshallöarna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: det är en oreglerad mäklare. Uppdatering mars 2022: mäklaren (beroende på kundens plats) har reglering från Cypern (CySEC), Australien (ASIC) eller så kanske den INTE har någon reglering.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trade360 noterar vi att det erbjuder 6 kontotyper: Minikonto, Standardkonto, Guldkonto, Platinumkonto, Diamantkonto och VIP -konto.

Minikonto: minsta initiala insättning på $250, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar om dygnet 5 dagar i veckan, support via WhatsApp.

Standardkonto: minsta initiala insättning på $1.000, live crowdtrading feed, signaler, 24/5 support, WhatsApp support, MT5.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $5.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $10.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

Diamantkonto: minsta initiala insättning på $50.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, live crowdtrading feed, signaler, support 24 timmar 5 dagar i veckan, support via WhatsApp, MT5, personliga push- och SMS -meddelanden, exklusiva marknadsuppdateringar.

Du kan se ännu fler funktioner om mäklarkontotyperna i Trade360 (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Trade360 kontotyper
Trade360 kontotyper

den plattformar att fungera som Trade360 -erbjudanden är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trade360 tillhandahåller på sin webbplats.

Trade360 webbplats
Trade360 webbplats

Trade360 tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: öppettider för de olika instrument som kan handlas med Trade360, grundläggande förklaring till olika investerarkoncept.

 

Bitcoin Code and Trade360

Bitcoin Code and Trade360
Bitcoin Code and Trade360

Enligt meddelanden från Trade360 -klienter använder mäklaren bedrägeriannonsering som den som kan ses på bilden, där de nämner att kunna tjäna tusentals euro på 24 timmar genom att investera i kryptovalutor. Webbplatsen är https://securelyriches.com/bitcoinevolution/

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Trade360 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: trade360.com | trade360.finance | trade360.com.au

📞 Telefonnummer: + 357-25-030-622

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trade360. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att tillhandahålla viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Trade360 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Trade360 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

När vi ser allt detta rekommenderar vi försiktighet, eftersom: även om det är en reglerad mäklare, men tyvärr har det mycket osäkra regler (från Australien och Cypern) och som en konsekvens har tusentals människor blivit lurade av mäklare som regleras av dessa organ. Utöver detta kan det, beroende på klientens plats, inte ha någon reglering och vara en oreglerad mäklare också. Utöver detta har Trade360 kontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern, Marshallöarna); När vi letade efter recensioner om Trade360 fann vi flera negativa recensioner som varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ OBS! : Om du bestämmer dig för att investera hos denna mäklare, fråga vilken förordning du arbetar med, eftersom det i vissa fall är en oreglerad mäklare baserad på Marshallöarna. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trade360? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

73 kommentarer om «Trade360: Betyg och kommentarer»

 1. ANTONY svar

  De är en äcklig maffia som tar alla dina pengar, ett gäng tjuvar som rånar de mest utsatta, de ringer och trakasserar för att investera och inte bara från denna plattform utan mer.
  Kunglig valuta
  Finvestering
  United
  GM -handel
  Fixa handeln
  HANDEL kapitalmarknader
  Och FXGM
  Alla bedragare av samma typ och de är förmodligen desamma.
  Invester inte i dessa plattformar !!!!!
  Vi måste rapportera och samla alla offren, tillsammans kommer vi att kunna fånga dem och ta dem till fängelse, det är där de ska vara.
  Jag har skapat en grupp för att få ihop oss alla

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej ANTONIA, tack för att du kommenterar Trade360. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. JULI Q svar

  TRADE360 ÄR EN BLUFFÄR, DE KOMMER ALDRIG LÅTA DIG TA UT.

  NÄR DU VILL TA UT RÅDGIVNARNAS "RÅDGIVARE" (Snarare sa Säljarna ELLER BEDRAGARE) DE ÄNDRAR SIN INSTÄLLNING HELT, BLIVER DE OFÖRLIGA OCH OM DU INSISTERAR FÖR MYCKET MED ÅTERTAGET ATT STOPPA ATT DU HELT ENKELT AVSTÅR DIG. I MITT FALL GÖR DE OPERATIONER UTAN MITT SAMTYCKE OCH LÄMNAT MITT KONTO I NEGATIVT.

  EFTER DETTA HAR DE UTMANINGEN ATT RINGA MIG OCH BERÄTTA FÖR MIG ATT JAG MÅSTE INVESTERA MER (ÄR DE GALNA????) I SLUTSATSEN ÄR DE BEDRAGARE.

  SNÄLLA INTE INVESTERA MED TRADE360 DE ÄR BEDRAGARE, JAG BERÄTTAR ER FRÅN MIN EGEN ERFARENHET, INGEN HAR BERÄTTAT MIG, DE STAL MINA PENGAR.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej JULIO, tack för din kommentar om Trade360. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Jeremias svar

  Trader360, proffs av bluff. Ett bedrägeri som de gör mot människor, alla lögner.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jeremias, tack för din kommentar om Trade360. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. joaquin svar

  De är tjuvar, du måste polisanmäla dem, de låter dig inte ta ut dina pengar. Tyvärr är alla kommentarer på trade360 riktiga, de är tjuvar.

  De som ringer dig på telefon har ingen aning om investeringar, ställer du en teknisk fråga om investeringar har de ingen aning. De har bara ett manus för att ta pengar från dig och de ringer dig bara för att be om pengar, de är tjuvar.

 5. jose en idiot svar

  Jag har också blivit lurad.
  Jag satte 500 och i en "dålig investering" förlorade jag 300 och när jag gick för att återhämta det tog de 70 till från mig i ansiktet.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Jose, tack för din kommentar om Trade360. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 6. Paula sjön svar

  TACK GUD att jag tog mig tid att leta EFTER KOMMENTARER OM trade360 VÄNNER TUSEN TACK. JAG HÄNDE PÅ ATT INVESTERA MER ÄN 5000 DOLLAR TACK OCH MER TACK. DEN DE RÄDDAR MIG FRÅN, VAR JAG PÅ VÄG ATT GÖRA INSTÄLLNINGEN

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Paola Lago, tack för att du kommenterar Trade360. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 7. Belen Soto svar

  Jag kunde få tillbaka pengarna som bedragarna tog från mig! TACK!!!!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Belen Soto, Bra!!! Tack så mycket för att du meddelade oss, vi är väldigt glada att du har uppnått det, var nu försiktig om du investerar igen, kolla mäklarna innan du litar på en, här har vi nästan alla, du kan läsa din recension.

   För andra som vill få tillbaka sina pengar, bör de försöka prata med vår chatt eller klicka på den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar och lycka till.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.