✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Tradeando är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tradeando och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradingando.net
???? företagetOmnämnt
⚖️ regleringEj reglerad (ej tillämpligt)
📧 E-postadress har inte
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressOkänd
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 15 september 2022
FöretagstypInvestment Academy – Handelsutbildning

Företag: Tradeando nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

plats: Handel nämner inte var det finns, att lita på ett företag som inte nämner var det finns är mycket farligt, var försiktig.

Vi kan redan berätta att vi är oroade över flera egenskaper hos detta företag.

Vad är handel?

Efter att ha genomfört en analys av företagets hemsida kan vi säga att Tradeando är en Investment Academy – Handelsutbildning.

Kontotyper

Företaget erbjuder två olika typer av konton:

paketPRIS
Day Trading-
Premiumpaket-

Information på webben

Handelswebbplats

Här visar vi dig en skärmdump av Tradeandos webbplats, som är tradeando.net. Fångsten gjordes i November 2023.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer: 655 05 30 71 | +34 655 05 30 71 (Whatsapp)

???? Slutlig utvärdering av Tradeando ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Tradeando och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Det nämns inte var den ligger

Utöver detta har företaget pyramidformiga egenskaper, var försiktig.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Handel Den presenteras som en investeringsutbildning, men det finns vissa farhågor om dess säkerhet och transparens. En av punkterna som skapar osäkerhet är bristen på information om den enhet eller det företag som det tillhör. Frånvaron av registreringsdata och bristen på detaljer om plattformens struktur och legitimitet väcker frågor om kursens tillförlitlighet.

En avgörande aspekt att lyfta fram är bristen på tydlighet angående kvaliteten på det material som tillhandahålls. Tidigare kommentarer har föreslagit att innehållet som erbjuds av Handel kanske inte uppfyller önskade standarder när det gäller djup och noggrannhet. Kvaliteten på utbildningsmaterialet är avgörande för lärandeupplevelsen, och bristen på positiva vittnesmål i detta avseende kan väcka tvivel hos dem som söker gedigen utbildning inom investeringsområdet.

🚨🚨 Slutsats: av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om handel:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Handel är nära kopplat till Quantfury, ett företag med flera klagomål mot det anklagat för att ha begått många bedrägerier

Användarrecensioner

[demokrati id=”1323″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Tradeando.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av Tradeando

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar Tradeando

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Tradeando?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Tradeando?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är handel pålitlig?

Nej. Tradeando är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) Den nämner inte vilket företag den tillhör eller var den finns 2) Plattformen har pyramidformiga egenskaper

Hur får man tillbaka pengar från Tradeando?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

57 kommentarer om «Handel: Åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Den altruistiska vigilanten svar

  https://www.facebook.com/share/p/FN9n9iv5oDaugvQg/
  Vem vill gå med i Retsinnal Group grupptalan?
  Det finns lagliga sätt att få tillbaka pengarna. Vi har bevis på att kontraktet undertecknades som standard, i villkoren för varje kurs säger de tydligt, STUDENTEN MÅSTE AKTIVERA VILLKOR OCH VILLKOR, alla kontrakt kan ifrågasättas.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej justitie, jag vet inte om tradeando är från samma grupp.

 2. Yuvaidi Alvarado svar

  God eftermiddag,

  Fredagen den 10/05 accepterade jag registreringen för kursen, på lördagen från tidigt försökte jag registrera mig hos interaktiva mäklare, vilket inte tillät mig eftersom jag har en Nie och inte en DNI som krävs av sidan som de säger i kursen I kursen säger de att denna del är grundläggande, det är systemet du rekommenderar för att utföra transaktioner och simuleringar.
  Jag skickade ett e-postmeddelande till dem och de skickade mig en simulatorfinansieringssida, inte vad de säljer. Idag skickade jag till dem att jag vill dra mig ur den här kursen, jag vill veta, de ber mig att stämma, jag är inom 14 dagar efter att jag lämnat mig.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Yuvaidi, de är bedragare och du bör prata med din bank för att återföra dessa betalningar, säga att du inte godkände den operationen eller att du tappade bort kortet, men skriv också till Tradeando för att berätta att du inte är intresserad av den kursen p.g.a. du känner att de har fuskat och du vill ha tillbaka dina pengar.

   Hälsningar.

 3. Salvo svar

  Hej, jag heter Salva, också påverkad av Tradeando, jag kontrakterade kursen utan att ens veta att du accepterade finansiering och att du inte kunde avsäga dig den, eftersom ångerrätten indikerar inom 14 kalenderdagar från det att du accepterar och betalar den första avbetalning. De får dig att acceptera betalning så snabbt som möjligt så att du accepterar deras villkor utan att meddela dig något. Och att ingenting är att de inte tar hand om ångerrätten från det att du går in för att se plattformen, självklart tills du går in ser du inte nonsensen i kursen de erbjuder, det är skrattretande och beklagligt. För tillfället är det i händerna på OMIC, jag hoppas få tillbaka mina pengar, men det verkar otroligt för mig att dessa människor fortsätter att göra sitt.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Salva, tro inte på något de säger, de är bedragare och uppenbarligen var de kommersiellt relaterade till bluffen som heter Quantfury. Tack för att du skriver om Tradeando. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR, dessa kurser lär inte ut någonting, det är mer effektivt att söka efter dem online.

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, de hänvisar dig till en mäklare som de är förknippade med där verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar det och i slutändan markerar de dig och säg att du förlorat allt och så behåller de det.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 4. fabiola svar

  Hej, jag har inte betalat för handel på 3 månader eftersom jag inte visste att jag var skyldig att betala för hela kursen, jag sa upp mitt kort och de skickade mig ett mail igår och sa att om jag inte betalar inom 22 dagar kommer de att överföra mitt ärende till en advokatbyrå, jag vet inte vad de kan göra det mot mig och jag är rädd, jag kan inte tillåta dem att komma och kräva pengar som jag inte har och betala för något Jag vill inte. Kan du göra något mot mig?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabiola, tro inte på något de säger, de är bedragare och tydligen var de kommersiellt relaterade till bluffen som heter Quantfury. Tack för att du skriver om Tradeando. Denna mäklare/skola är en BLUFFÄR, dessa kurser lär inte ut någonting, det är mer effektivt att söka efter dem online.

   Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, de hänvisar dig till en mäklare som de är förknippade med där verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar det och i slutändan markerar de dig och säg att du förlorat allt och så behåller de det.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar prata med vår CHAT eller klicka på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. fabiola svar

  Hej, jag har inte betalat för handel på 3 månader eftersom jag inte visste att jag var skyldig att betala för hela kursen, jag sa upp mitt kort och de skickade mig ett mail igår och sa att om jag inte betalar inom 22 dagar kommer de att överföra mitt ärende till en advokatbyrå, jag vet inte vad de kan göra det mot mig och jag är rädd, jag kan inte tillåta dem att komma och kräva pengar som jag inte har och betala för något Jag vill inte. Kan du göra något mot mig?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Fabiola, Tradeando är en bluff och ingen kan hota att stämma dig för och inte heller kan de hota att sätta dig på listor över försumligare, alla hot görs för att få pengar från dig, men de kommer inte att sätta dig i något av det, don inte lida och blockera dem. De är bedragare och använder vilken taktik som helst för att rensa sitt namn trots att de vet att de lurar tusentals kunder. De kommer inte att göra någonting, lyssna inte på deras hot.

   Hälsningar.

 6. isa svar

  God morgon,
  När de pratade med dem sa de inte till mig att jag var fast besluten att betala för hela kursen, det verkade som om det var ett test upp till en fas. Jag har börjat men jag gillar det inte och det är inte vad jag förväntade mig.
  Jag har sagt upp kortet så att de inte fortsätter att debitera mig varje månad och de har redan skickat ett mejl till mig som säger att det kan leda till allvarliga konsekvenser, såsom inkludering i ASNEF och ingripande av deras juridiska avdelning för att verkställa skulden.
  Kan du rekommendera vad man ska göra?
  Kommer jag att få återverkningar?
  hälsningar

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Isa, Tradeando är en bluff och ingen kan hota att stämma dig för att du uttrycker din åsikt om din upplevelse med dem, det kallas yttrandefrihet och de kan inte heller hota att göra dig försumlig, alla hot görs för att få pengar från dig, men de. De kommer inte att få dig in i något av det, lida inte och blockera dem. De är bedragare och använder vilken taktik som helst för att rensa sitt namn trots att de vet att de lurar tusentals kunder. De kommer inte att göra någonting, lyssna inte på deras hot.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *