Kommentarer om TradeApp

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TradeApp (kallas även tradeapp.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen TradeApp att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TradeApp ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det TradeApp ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Depaho Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar mäklarens regler: de nämner att de regleras av CySEC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TradeApp märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Startkonto, Silverkonto, Guldkonto, Gold Plus -konto och Ninja -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Startkonto: värdenivå 250-1000, differentialrabatt och 10% återinvestering.

Silverkonto: värdenivå 1000-2000, differentialrabatt och 15% återinvestering.

Guldkonto: värdenivå 2000-5000, differentialrabatt och 25% återinvestering.

Gold Plus -konto: värdenivå 5000-10000, differentialrabatt och 35% återinvestering.

Ninja -konto: värdenivå 10000+, differential- och återinvesteringsrabatt 45%.

TradeApp -kontotyper
TradeApp -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TradeApp erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TradeApp tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TradeApps webbplats
TradeApps webbplats

TradeApp ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring om några grundläggande begrepp i handelsvärlden, information om de produkter de erbjuder, utbildningsresurser, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om TradeApp 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradeapp.com

📞 Telefonnummer: + 357 22008310

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar TradeApp. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TradeApp <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TradeApp är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Efter en analys rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är ett oregistrerat och oreglerat företag, det visar inte någon form av juridisk information på sin webbplats, dessutom letade vi efter mer information om TradeApp och vi hittade ett stort antal negativa recensioner. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TradeApp? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TradeApp: Betyg och kommentarer»

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej lurad, tack för att du kommenterar TradeApp. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *