TradEAsy kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Tradeasy (kallas även tradeasy.tech), är en online finansiell utbildningskurs. Rekommenderas TradEAsy verkligen för kurser? Eller är det bättre att hålla sig borta från detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TradEAsy ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det TradEAsy ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Den kursen nämner att vara en del av: AUTOTRADING FACTORY, SL

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att vara baserat i: Spanien.
 
📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företageftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerat företag det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper som erbjuds av TradEAsyI det här fallet ser vi att du har tre olika typer av konton. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Gratis konto: gratis, begränsade artiklar, obegränsade backtest, e -post support, Tradeasy workshops.

Demokonto: 9.9 € per månad, alla artiklar, obegränsat backtest, e -postsupport, Tradeasy -workshops, strategidelning, strategivarningar, systemnedladdning, anpassade block.

Handelskonto: 29.9 € per månad, alla artiklar, obegränsat backtest, e -postsupport, Tradeasy -workshops, strategidelning, strategivarningar, nedladdning av system, anpassade block, 2 GB RAM -VPS, videosamtalsstöd.

TradEAsy kontotyper
TradEAsy kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TradEAsy erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som TradEAsy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TradEAsy webbplats
TradEAsy webbplats

TradEAsy tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, några informativa texter, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Tradeasy 🟢

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradeasy.tech

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar TradEAsy. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på Tradeasy <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Tradeasy är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 
Efter en analys har vi inte riktigt upptäckt något som oroar oss, men kom ihåg att det finns många kurser relaterade till investeringar som vanligtvis ägs av bedrägliga mäklare och använder dem för att locka kunder, även om detta inte verkar vara fallet.
 
Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?
 
Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 
Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om TradEAsy? Vad har du haft för erfarenhet?

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TradEAsy: Betyg och kommentarer»

 1. Mati svar

  Tack för att du tog dig tid, jag höll på att bråka med dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Mati, tack för din kommentar om TradEAsy.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *