Annonsera med oss

TradedWell Kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren TradedTja (kallas även tradwell.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas TradedWell verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TradedWell ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det TradedWell ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: iTrade Global (CY) Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att den bygger på: Cypern.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren ser vi att den regleras av CySEC.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TradedWell, vi noterar att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Silverkonto, Guldkonto och Platinakonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Silverkonto: säkring, valutahävstång för detaljhandelskontot 1:30, valutahävstång för professionellt konto 1: 200, specialiserad kontoansvarig, anpassade investeringsnyheter

Guldkonto- Säkring, valutakurv för 1:30 detaljhandelskonto, valutakurv för professionellt konto 1: 400/1: 500, specialiserad kontoansvarig, anpassade investeringsnyheter, gratis VPS, femte decimal, swapprabatt 25%.

Platinakonto- Säkring, valutakurv för 1:30 detaljhandelskonto, valutakurv för professionellt konto 1: 400, specialiserad kontoansvarig, anpassade investeringsnyheter, gratis VPS, femte decimal, 50% swaprabatt.

 

TradedWell -kontotyper
TradedWell -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TradedWell erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som TradedWell tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TradedWell webbplats
TradedWell webbplats

TradedTja ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om TradedTja 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradwell.com

📞 Telefonnummer: + 34900933205

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på TradedWell. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TradedTja <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget TradedTja är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att du är försiktig, eftersom det är en mäklare som, trots att den är reglerad, ligger i ett av de mest osäkra länderna för dessa aktiviteter (Cypern), och när vi letar efter recensioner om TradedWell hittar vi många att de är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TradedWell? Vad har du haft för erfarenhet?
 • Lägg till ditt svar

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TradedWell: Betyg och kommentarer»

 1. juli svar

  God eftermiddag, i mitt fall har jag haft en dålig erfarenhet av tradwell, de har behållit mina pengar och de vägrar ge dem till mig, jag letar efter hjälp överallt, jag hoppas att de kan hjälpa mig

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Julio, tack för att du delar din erfarenhet med TradedWell. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *