Tradefxzone kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Tradefxzone (även kallad tradefxzone.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Tradefxzone verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Tradefxzone. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: SolutionsCM LTD.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i: Bulgarien och Storbritannien. Även om det inte har UK -regler som det borde, vilket får oss att tro att det inte har någon bas i det landet. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradefxzone, märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: Mikrokonto, Standardkonto, Premiumkonto och VIP-konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Micro-konto- Minsta initial insättning på $ 100, upp till 1: 500 hävstångseffekt, inga provisioner.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på 500 dollar, upp till 1: 300 hävstångseffekt, inga provisioner, telefonhandel, fondförvaltning.

Premiumkonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 1, hävstångseffekt upp till 100: XNUMX, telefonhandel, fondförvaltning.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 1, hävstångseffekt upp till 100: XNUMX, telefonhandel, fondförvaltning.

V-kontotyper
Tradefxzone -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Tradefxzone erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Tradefxzone tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Tradefxzone webbplats
Tradefxzone webbplats

Tradefxzone tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, information om grundläggande begrepp om investeringsvärlden, ekonomisk kalender, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om tradefxzone |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tradefxzone.com

Telefonnummer: +447459777777 och +359893784190

E-post: [e-postskyddad], [e-postskyddad][e-postskyddad] y [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på tradefxzone <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Tradefxzone -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder när man letar efter recensioner om tradefxzone vi hittade verkligen inga andra recensioner, vilket får oss att tro att det är en mäklare utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. Han nämner en annan mäklare som heter tradezone24.com vid flera tillfällen. Den italienska finansregulatorn CONSOB har utfärdat en varning mot Tradefxzone.

 

Uppmärksamhet: April 2020 Tradefxzone verkar vara relaterat till mäklare med fruktansvärt negativt rykte som CarterFS.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tradefxzone? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *