Kommentarer om Trader Online

I denna avdelning vi kommer att analysera Trader Online -mäklaren, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Trader Online verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med företaget? Det bör noteras att webbplatsen är på engelska, men på grund av några mottagna meddelanden tror vi att företaget också har spansktalande kunder.

Mäklaren nämner att vara en del av ZOLA LTD.

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att hon är baserad i Bulgarien.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren, mäklaren är en OREGULERAD mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton att Trader Online erbjuder, noterar vi att Trader Online inte ger information om dina konton eller kontotyper.

den plattformar att fungera som Trader Online erbjuder är: Trader Onlines egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trader Online tillhandahåller på sin webbplats.

Trader Online -webbplats
Trader Online -webbplats

Trader Online tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: eftersom sanningen är att de praktiskt taget inte har några verktyg eller utbildningsresurser för handlare.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Trader Online

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.trader.online

Telefonnummer: + 442034554606

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Trader Online -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi inte har hittat många kommentarer eller åsikter om denna mäklare på internet (vilket får oss att tro att det är en relativt ny mäklare) och det är en OREGULERAD mäklare baserad i Bulgarien, så vår åsikt är ännu inte särskilt tydlig, men vi föreslår försiktighet.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trader Online? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Onlinehandlare»

 1. Anonym svar

  De stal mina pengar, jag var en rosa person som investerade med dem men de gjorde stora besvär för uttag och de debiterade mig för att inte operera vid en viss tid, vilket är något absurt för om jag vill ta en månad semester skulle berätta för mig Det inaktiva kontot och förutom att de debiterade mig 5% men för att aktivera mitt konto var jag tvungen att utföra 5 operationer ja eller ja och att de måste överstiga ett belopp om det översteg det, handeln var inte giltig och kontot var fortfarande inaktiv, jag hade ingen uppmärksamhet för en del av dem och de lämnade det upp till dig med rena lögner, den här TraderOnline -mäklaren är en total bluff

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Anonym, tack för att du delar din erfarenhet med Trader Online. Trader Online -mäklaren är en SCAM, de behåller dina pengar och lämnar inte tillbaka dem. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Timing är viktigt, ju mindre du väntar desto bättre.

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *