Annonsera med oss

Trader Platinum Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mĂ€klaren Trader Platinum, Ă€r en Forex-, CFD- och kryptovalutamĂ€klare. Rekommenderas verkligen Trader Platinum att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension pĂ„ Trader Platinum ... Det Ă€r för att vi har fĂ„tt nĂ„gra meddelanden frĂ„n kunder som frĂ„gar om företaget, och vi tycker att vĂ„r recensionssida hjĂ€lper investerare att tillhandahĂ„lla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte. Även om webbplatsen inte har en spansk version har vi ocksĂ„ fĂ„tt meddelanden frĂ„n kunder eller personer som frĂ„gar om Trader Platinums tillförlitlighet, sĂ„ vi kommer ocksĂ„ att granska detta företag.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: de nÀmner bara att det hanterar MasterPay LTD -betalningar, men nÀmner inte vilket företag som hanterar Traders Platinum -webbplatsen .

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner att de Àr baserade i: Azerbajdzjan.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Trader Platinum egentligen inte nĂ€mner nĂ„got om att vara ett reglerat företag, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Trader Platinum erbjuder, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton; grundkontot, standardkontot, premiumkontot, VIP -kontot, det anpassade kontot och robotkontot.

GrundlÀggande konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 250, delvis Ätkomst till videohandledning, upp till 1: 100 hÀvstÄngseffekt, tillgÄng till alla finansiella produkter.

Standardkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 2.500, delvis Ätkomst till videohandledning, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 150, tillgÄng till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreads.

Premiumkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 20.000 1, full tillgÄng till videohandledning, hÀvstÄngseffekt upp till 200: 100, tillgÄng till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreads, premiumkontrakt, bonus pÄ upp till XNUMX% av insÀttningen.

VIP-konto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 50.000 1, full tillgÄng till videohandledning, hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 400: 200, tillgÄng till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreadar, premiumkontrakt, bonus pÄ upp till XNUMX% av insÀttningen, extra snabba uttag, remissprogram.

Anpassat konto: minsta initiala insÀttning pÄ: kontakta kontoansvarig, full tillgÄng till videohandledning, hÀvstÄngseffekt upp till 1: 400, tillgÄng till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreadar, premiumkontrakt, bonus pÄ upp till 200% av insÀttningen, extra snabba uttag, remissprogram, alla VIP -fördelar, social handel, robot, möten med andra handlare.

Robotkonto- Minsta initial insÀttning pÄ $ 5.000, algotrading och handel med robotar, bÀsta robotar med 50% rabatt och hÀvstÄngseffekt pÄ upp till 1: 100.

Trader Platinum -kontotyper
Trader Platinum -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Trader Platinum erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Trader Platinum tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Trader Platinum -webbplats
Trader Platinum -webbplats

 

Trader Platinum tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: allmÀn information om investeringsvÀrlden, vissa e -böcker, traders ordlista, uppdaterade nyheter, signaler och nÄgra live -diagram, ekonomisk kalender, handlarens rÀknare, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Trader Platinum

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: www.traderplatinum.com

Telefonnummer: + 447465981122

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> VÀrdering pÄ Trader Platinum <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Trader Platinum -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: allt tyder pÄ att det Àr ett oreglerat företag, det Àr inte sÀrskilt klart vilket företag som hanterar webbplatsen, nÀr vi letar efter andra utvÀrderingar om företaget hittar vi mestadels negativa recensioner .

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Trader Platinum inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

UppmÀrksamhet: mÀklaren Novi FX Det verkar ocksÄ vara relaterat till Trader Platinum -mÀklaren, detta pÄ grund av meddelanden frÄn Novi FX -klienter som varnar oss för detta.

 

UppmÀrksamhet: CNMV har utfÀrdat en varning mot Trader Platinum

 

UppmÀrksamhet: i november 2019 har CONSOB utfÀrdat en varning mot Trader Platinum

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trader Platinum? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

28 kommentarer om «Trader Platinum: Betyg och kommentarer»

 1. ANTONIO FERNÁNDEZ AGUILERA svar

  Jag har ocksÄ blivit lurad av Trader Platinum, Alicia Perez och José Hernåndez. Jag har betalat nÄgra kostnader för att ÄterstÀlla de förmodade vinsterna, Àven om min investering har varit liten, men kostnaderna uppgÄr till 1400 euro.
  Nu har jag plattformen blockerad och jag vet inte hur citaten gÄr.
  Om nÄgon vet hur jag ska agera för att ÄterstÀlla de förlorade pengarna (inte de pÄstÄdda "fördelarna"), pengarna som jag betalat ut, skulle jag uppskatta det. Och behÄll kontakten. Föreningen mellan de drabbade Àr viktig. Med vÀnliga hÀlsningar.
  Antonio.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade Platinum. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats frÄn?

   hÀlsningar

 2. Kio svar

  Och varför kommer inte herr José Hernåndez hit för att ge förklaringar ???

  José, det Àr din möjlighet att förklara för alla kunder som har fört sina pengar i dina hÀnder att du kan ge dem en förklaring till varför de inte har kunnat anvÀnda överföringen av det genererade beloppet plus de investerade pengarna skickas via banköverföring

  Alla klienter hÀr har direkta referenser och indirekt erfarenhet av den hÀr mannen vid namn José Hernåndez dÀr jag har observerat att föreningen av vissa anvÀndare genom att lÀgga nÄgra kommentarer frÄn de klienterna att vi möjligen har blivit lurade av dessa framstÄende bekanta som för nÀrvarande gör referenser dÀr mÄnga av dina kunder som investerar tusentals euro nÀr de lÀser de fall som avslöjas som möjliga bedrÀgerier och bedrÀgerier i deras erbjudanden ber om segment jag antar att garantera att de inte har blivit lurade av samma som beskrivs hÀr

  Du har verifierat att José Hernåndez Àr en bedragare ???

  Jag investerade ocksÄ mina besparingar med den hÀr mannen som, för att söka information och försöka verifiera lagligheten, har börjat behandla dÄlig kundbehandling med ful utbildning som har lagt pengarna i hÀnderna pÄ dessa avgörande kÀnda och erkÀnda av anvÀndare eller kunder som inte gynnas av dessa framstÄende bekanta som inte seriösa eller lagliga i sina roller i erkÀnda intressen

  och dessa tvÄ personer som har lurat andra mÀnniskor, ger de straffrihet ?? Tills nÀr kommer de att fÄ förbli aktiva och fortsÀtta att lura mÀnniskor? Vilken anledning finns det för att fortsÀtta lÄta de mÀnniskor som redan Àr kÀnda sÀkert att de Àr bedrÀgerier och bedrÀgerier av denna typ av modalitet fortsÀtta att bedriva och lura de oskyldiga som har fallit för sina erbjudanden?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej KIO, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trader Platinum, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, e-post?

   hÀlsningar

 3. Raul svar

  Samma karaktĂ€rer, spanska namn, östra accenter, i alla fall ... Jag blev lurad € 550 (300 i en första inkomst och 250 för den första mĂ„nadens hantering) Som i alla tidigare fall höjdes siffran direkt till 3700 €. För att verifiera att det inte var en bluff försökte jag ta ut 300 €, och dĂ€r upplevde jag samma sak som alla mĂ€nniskor som har skrivit hĂ€r: de ber om mer pengar. Jag bestĂ€mde mig för att förlora det och inte mer.
  KontaktformulĂ€ret var per telefon. Och de var sĂ„ insisterande (ringde dagligen) att jag bestĂ€mde mig för att lĂ€gga de 300 € sĂ„ att de skulle sluta stör mig. De kontaktade ocksĂ„ via WhatsApp. Jag har telefonerna frĂ„n var de skrev dem. Jag har skickat ett meddelande till e-postmeddelandet som Borja sĂ€ger ovan, men det returneras avvisat pĂ„ grund av en obefintlig adress. Kan nĂ„got göras? Finns det advokater som bĂ€r detta? Tack för din tid.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej RaĂșl, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum, vi beklagar mycket för allt som har hĂ€nt dig ... Kan du berĂ€tta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   Om att göra nÄgot, vara ett företag utan reglering kan lite göras. Har du försökt kontakta regulatorn i ditt land? FrÄn vilket land kommer du?

   HĂ€lsningar.

   • Raul svar

    Jag Àr spansk. Jag har kontaktat mitt kommunfullmÀktiges konsumenttjÀnst. De sa till mig att jag skulle lÀmna in ett krav, men att efter att ha gjort överföringarna frivilligt kan ingenting göras. Jag lÀmnade in ett krav hos banken (en av överföringarna var till ett Santander -bankkonto, samma dÀr jag har mitt konto, i Polen); De gav mig ett kravnummer, och fram till idag ...
    Jag blev kontaktad av en viss "José Hernåndez" (vem vet vad han egentligen hette, eftersom han talade vÀldigt dÄligt spanska) frÄn numret: 44 7340 179971
    Den andra var en viss "Alicia Pérez" (med en Ànnu mer uttalad östlig accent), och hon gjorde det frÄn den hÀr telefonen: 33 7 54 52 24 77
    Jag har ocksĂ„ detaljer om kontona som de bad oss ​​att överföra pengar till.
    Hur som helst ... de Àr kriminella. Jag ser Ätminstone att din webbplats har blockerats. PÄ sÄ sÀtt kommer de inte att kunna lura fler mÀnniskor.
    Kan du agera mot dessa kriminella?

    • mari v svar

     Det mÄste blockeras i ditt land, jag kan perfekt komma in pÄ webbplatsen frÄn Mexiko

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej RaĂșl, tack för all denna ytterligare information om Trader Platinum. Det skulle i alla fall ocksĂ„ vara en bra idĂ© kontakta den spanska finansiella tillsynsmyndigheten, CNMV.

     Vad kan göras? Eftersom det Àr ett oreglerat företag Àr det viktigt att arbeta med reglerade mÀklare, det Àr mycket mer sÀkerhet, sÀrskilt om du inte Àr nöjd med mÀklarens prestanda. Det Àr synd din situation.

     HĂ€lsningar.

 4. Laura svar

  Hur kontaktar Trader Platinum dig? De ringde mig per telefon, direkt till min personliga telefon.
  dÄ Àr kontakten genom wasap, frÄn olika nummer.
  Jag slutade prata med denna Alicia idag via wasap pÄ en telefon i Lettland.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, har du namn pÄ konsulter, telefonnummer eller mejl? Hur fick du reda pÄ dem?

   HĂ€lsningar.

 5. Laura svar

  Hej, jag kom ocksÄ in pÄ Trader Platinum med 250 dollar = 223 eu
  sedan lÀgger jag 250 till för en agent att ta mina affÀrer pÄ Meta Trader -plattformen. pÄ en mÄnad plötsligt pÄ plattformen hade jag 1 eu som spelade pÄ börsen
  nÀr jag vill stÀnga mÄnaden och ta ut pengar sÀger de till mig att jag mÄste lÀgga 900 för att göra stÀngningsförfarandena.
  nÀr jag vÀl gjort den inkomsten sÀger de till mig att jag mÄste ange 511 eu och att mina intÀkter plötsligt Àr 4.700
  Jag gÄr in i 511 och sedan sÀger de till mig att jag mÄste lÀgga 786 och att mina intÀkter plötsligt Àr 7000 nÄgot ...

  Och sÄ har jag skickat totalt 2197 euro och de sÀger hela tiden till mig att för att ta ut mina pengar nu mÄste jag skicka 1.116 euro ...

  nu Àr jag medveten om att allt detta Àr falskt, och att jag har förlorat alla dessa pengar

  kommentarerna hÀr har hjÀlpt mig att se det ocksÄ.

  SÄ om det finns en pressgrupp för att formalisera klagomÄl eller nÄgon process som pÄgÄr, som jag lÀste i BORJA -inlÀgget,
  snÀlla kontakta mig:
  [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Laura, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum, vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   FrÄn vilket land kommer du? Du kan försöka kontakta regulatorn i ditt land för att se om de rekommenderar eller ger dig en lösning.

   HĂ€lsningar.

 6. Elsa cano gomez svar

  Hej, jag tog det till slutet med Alicia Pérez ocksÄ och tyvÀrr kommer du inte att fÄ nÄgot tillbaka. Kontot gick mega snabbt pÄ en mÄnad (23,700 4) Jag bestÀmde mig för att ta ut 10 tusen. Först fÄr de dig att betala 260% av det du vill ÄterstÀlla, sedan ringer en finansman dig och ber om 180 för bankkostnader och slutligen nÀr pengarna förmodligen kommer till Spanien sÀger de att du ska betala 9 för tullkostnader. Jag bad om kvitton och nÀr den andra kom fram Àr det klart att det Àr manipulerat. Jag fortsÀtter vÀnta sedan den XNUMX: e. Om nÄgon behöver mer information har jag allt sparat. Du kan skriva till mig pÄ Facebook Elsa Cano.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Elsa, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Det Àr verkligen synd allt du nÀmner.

   HĂ€lsningar.

 7. manu svar

  Hej,

  Jag har lagt 230 euro i platinahandlare, jag bryr mig inte om jag förlorar dem, men jag skulle vilja veta, om det Àr en bluff, att de kan göra nÄgot med banken, frÄn deras sida skrev jag in 250 dollar om 230 euro. De ber mig fÄ i mig mer pengar, men jag vÀgrar, jag vill gÄ av den sidan, avsluta prenumerationen, om det Àr möjligt att fÄ tillbaka mina pengar och om inte, hÀnder ingenting, men försvinner.

  Kan du ge mig rÄd, jag Àr lite orolig

  tack sÄ mycket

  Manuel

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Om att avsluta prenumerationen, hos en seriös mÀklare, bara genom att begÀra att kontot stÀngs kan du göra det, det Àr vÀldigt enkelt. Om att fÄ tillbaka pengarna, försök ta ut och nÀmna oss.

   HĂ€lsningar.

 8. Jesus Garcia svar

  Hej god dag
  Att Alicia Pérez har lurat mig ocksÄ. Jag har sett den initiala investeringen pÄ 4250 euro som jag hade tappat i 2Dots med en viss Sergio och som Alicia försÀkrade mig att ÄterhÀmta mig men varje gÄng jag vill tygla ...

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Menar du att de överförde pengar frÄn 2 punkter till Trader Platinum? Förklara detta för oss.

   HĂ€lsningar.

 9. BORJA svar

  HEJ VI SÖKAR FÖR MÄNNISKOR PÅ TRADER-PLATINUM OCH MIDAS GLOBE FÖR ATT DE ÄR FRÅN SAMMAN GRUPP, VI HAR ALLTID LAGMÄNNA SKICKA MIG EN E-POST TILL [e-postskyddad]
  KONTAKTA

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Borja, hur vet du att Trader Platinum och Midas Globe Àr de frÄn samma grupp?

   HĂ€lsningar.

 10. Manuel Rodriguez Armijo svar

  Denna Alicia Pérez ringde precis till mig. Det stÄr att du kan fÄ tillbaka pengarna jag investerade i CCTMARKET gratis och Äterinvestera dem i platinahandlare. Efter att ha lÀst Carlos tror jag att jag kommer att klara OS. Jag kommer att fortsÀtta med specialistadvokaten som de rekommenderade mig, som redan har fÄtt tillbaka pengar frÄn mÄnga mÀnniskor.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Var mycket försiktig med detta sÄ att de förmodligen fÄr tillbaka pengarna frÄn en annan plattform, och hur fÄr de tillbaka dem? Och hur visste de att du arbetade med CCTM-marknaden?

   HĂ€lsningar.

  • manu svar

   Hej Carlos, jag har satt in 230 euro, jag har inget emot att förlora dem, men jag vill inte att de ska be mig om mer, kan du ge mig din advokats telefonnummer?

  • Mari martinez svar

   God morgon. Jag förlorade ocksÄ pengar med Cctmarket och en viss Jose Hernandez har ringt mig och sagt att han kan fÄ tillbaka dem. Min advokat ger mig ingen lösning och han har ingen aning om vad han ska göra, jag Àr frÄn Palma de Mallorca och min förtvivlan Àr sÄdan att jag höll pÄ att acceptera detta frÄn dessa platinahandelfolk. Efter det jag har lÀst har jag insett att de fortfarande Àr andra bedragare. Jag ville frÄga dig, kan du ge mig din advokats telefonnummer. Tack

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Mari, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum och CCTM-marknaden (Vi rekommenderar att du ocksÄ kommenterar avsnitt om CCTMarket för större synlighet), vi beklagar verkligen vad du har varit med om ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

    Betyder detta att efter att ha förlorat pengar med CCTMarket ringde de dig frÄn Trader Platinum för att fÄ tillbaka pengarna frÄn det företaget? BekrÀfta detta för oss, var i sÄ fall mycket försiktig.

    HĂ€lsningar.

 11. Carlos svar

  Det Àr en enorm bluff! MÀklaren "Alicia" fuskade mig och ett tiotal andra personer. Du fÄr aldrig tillbaka dina pengar och de slutar hÄlla kontakten med dig. Jag vet inte hur jag ska agera eller hur jag ska göra ansprÄk.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trader Platinum ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *