✔️ Information granskad och uppdaterad i februari 2024 av Pedro Martínez González

Trader Platinum Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Trader Platinum, är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Trader Platinum att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gör en recension på Trader Platinum ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte. Även om webbplatsen inte har en spansk version har vi också fått meddelanden från kunder eller personer som frågar om Trader Platinums tillförlitlighet, så vi kommer också att granska detta företag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner bara att det hanterar MasterPay LTD -betalningar, men nämner inte vilket företag som hanterar Traders Platinum -webbplatsen .

När det gäller hans läge, mäklare nämner att de är baserade i: Azerbajdzjan.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Trader Platinum egentligen inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tyder allt på att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Trader Platinum erbjuder, noterar vi att det erbjuder 6 olika typer av konton; grundkontot, standardkontot, premiumkontot, VIP -kontot, det anpassade kontot och robotkontot.

Grundläggande konto- Minsta initiala insättning på $ 250, delvis åtkomst till videohandledning, upp till 1: 100 hävstångseffekt, tillgång till alla finansiella produkter.

Standardkonto- Minsta initiala insättning på $ 2.500, delvis åtkomst till videohandledning, hävstångseffekt upp till 1: 150, tillgång till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreads.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $ 20.000 1, full tillgång till videohandledning, hävstångseffekt upp till 200: 100, tillgång till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreads, premiumkontrakt, bonus på upp till XNUMX% av insättningen.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $ 50.000 1, full tillgång till videohandledning, hävstångseffekt på upp till 400: 200, tillgång till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreadar, premiumkontrakt, bonus på upp till XNUMX% av insättningen, extra snabba uttag, remissprogram.

Anpassat konto: minsta initiala insättning på: kontakta kontoansvarig, full tillgång till videohandledning, hävstångseffekt upp till 1: 400, tillgång till alla finansiella produkter, kontohanterare, fasta eller flytande spreadar, premiumkontrakt, bonus på upp till 200% av insättningen, extra snabba uttag, remissprogram, alla VIP -fördelar, social handel, robot, möten med andra handlare.

Robotkonto- Minsta initial insättning på $ 5.000, algotrading och handel med robotar, bästa robotar med 50% rabatt och hävstångseffekt på upp till 1: 100.

Trader Platinum -kontotyper
Trader Platinum -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Trader Platinum erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Trader Platinum tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Trader Platinum -webbplats
Trader Platinum -webbplats

Trader Platinum tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: allmän information om investeringsvärlden, vissa e -böcker, traders ordlista, uppdaterade nyheter, signaler och några live -diagram, ekonomisk kalender, handlarens räknare, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Trader Platinum

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.traderplatinum.com

Telefonnummer: + 447465981122

E-post: [e-postskyddad]

>>> Värdering på Trader Platinum <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Trader Platinum -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: allt tyder på att det är ett oreglerat företag, det är inte särskilt klart vilket företag som hanterar webbplatsen, när vi letar efter andra utvärderingar om företaget hittar vi mestadels negativa recensioner .

Av dessa skäl anser vi att Trader Platinum inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Uppmärksamhet: Novi FX-mäklare verkar vara relaterad till Trader Platinum-mäklare också, detta beror på meddelanden från Novi FX-klienter som varnar oss om detta.

Uppmärksamhet: CNMV har utfärdat en varning mot Trader Platinum

Uppmärksamhet: i november 2019 har CONSOB utfärdat en varning mot Trader Platinum

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Trader Platinum? Vad har du haft för erfarenhet?
Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

29 kommentarer om «Trader Platinum: Betyg och kommentarer»

 1. Santiago svar

  God eftermiddag, jag är ny på att investera och jag har till och med blivit lurad. De har erbjudit mig att investera i den här plattformen (Platinum finance limited). Jag skulle vilja veta om den är reglerad för att inte bli lurad igen... Jag hoppas att du hjälper mig tack….

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Santiago, det finns flera plattformar eller mäklare med liknande namn, kan du skriva hemsidan?

   Hälsningar.

 2. ANTONIO FERNANDEZ AGUILERA svar

  Jag har också blivit lurad av Trader Platinum, Alicia Perez och José Hernández. Jag har betalat några kostnader för att återställa de förmodade vinsterna, även om min investering har varit liten, men kostnaderna uppgår till 1400 euro.
  Nu har jag plattformen blockerad och jag vet inte hur citaten går.
  Om någon vet hur jag ska agera för att återställa de förlorade pengarna (inte de påstådda "fördelarna"), pengarna som jag betalat ut, skulle jag uppskatta det. Och behåll kontakten. Föreningen mellan de drabbade är viktig. Med vänliga hälsningar.
  Antony.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Antonio, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Trade Platinum. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, e-postmeddelanden som du har kontaktats från?

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *