✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

Tradergi kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Tradergi (kallas även tradergy.io), är en Forex-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas Tradergy verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Tradergy. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Interactive Solution Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradergy, märkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Diamantkonto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, plattformsintroduktion, finansmarknadsintroduktion, negativt kapitalskydd, 24/6 support, fri tillgång till Trading Academy, daglig marknadssammanfattning, prisvarning, dedikerad kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insättning på $5.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en handledning (teknisk, grundläggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, fri tillgång till Trading Academy, daglig sammanfattning av marknaden, prisvarning, dedikerad kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insättning på $50.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en-handledning (teknisk, grundläggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, seminarier och webinarier, existenspaket, tillgång gratis till Trading Academy, Daily Market Summary, Price Alert, Senior Account Manager.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $100.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en-handledning (teknisk, grundläggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, seminarier och webinarier, existenspaket, tillgång gratis till Trading Academy, Daily Market Summary, Price Alert, Senior Account Manager, Exklusiva uppdateringar.

Platinakonto: minsta initiala insättning på $500.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en-handledning (teknisk, grundläggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, seminarier och webinarier, existenspaket, tillgång gratis till Trading Academy, Daglig marknadssammanfattning, Prisvarning, Senior Account Manager, Exklusiva uppdateringar, Dagliga rekommendationer, Freebies.

Tradergy -kontotyper
Tradergy -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Tradergy erbjuder är: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Tradergy tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Tradergys webbplats
Tradergys webbplats

Tradergy tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster som den erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, ordlista, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

| Annan information om Tradergi |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: tradergy.io

📞 Telefonnummer: +43720022016 | +442037693785

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Tradergi <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Tradergi är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och också ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, å andra sidan, när vi letar efter recensioner om Tradergy hittar vi många som är negativa och ha kul på denna mäklare. Vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom FMA Tradergi till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FMA-varningen February️ från februari 2021

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Tradergi till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CNMV juni 2021 varning

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FSMA (Belgien) Tradergi till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till FSMA juli 2021 Varning ⚠️

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i augusti 2021 läggs BaFin till Tradergi till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till BaFins varning i augusti 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

[demokrati id=”1032″]

 

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Tradergi: Betyg och kommentarer»

 1. HANDELSTJÄLV svar

  Dömda råttor jag vill se dem alla ruttna i fängelse, de har stulit pengar som har kostat mig så mycket att få

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Tradergy. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *