Annonsera med oss

Tradergi kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Tradergi (kallas Ă€ven tradergy.io), Ă€r en Forex-, ETF- och CFD -mĂ€klare. Rekommenderas Tradergy verkligen för att göra en investering? Eller Ă€r det bĂ€ttre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en sĂ€ker mĂ€klare? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi recenserar Tradergy. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Interactive Solution Ltd.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, mĂ€klaren nĂ€mner att han Ă€r baserad i: Dominica.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: de nĂ€mner ingenting om att vara en reglerad mĂ€klare, vilket fĂ„r oss att tro att det Ă€r en oreglerad mĂ€klare.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade mĂ€klareeftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mĂ€klare det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradergy, mĂ€rkte vi att det erbjuder 5 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Silverkonto, Guldkonto, Platinumkonto och Diamantkonto. Vi lĂ€mnar en bild med lite information om varje typ av konto.

GrundlÀggande konto: minsta initiala insÀttning pÄ $250, plattformsintroduktion, finansmarknadsintroduktion, negativt kapitalskydd, 24/6 support, fri tillgÄng till Trading Academy, daglig marknadssammanfattning, prisvarning, dedikerad kontoansvarig.

Silverkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $5.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en handledning (teknisk, grundlÀggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, fri tillgÄng till Trading Academy, daglig sammanfattning av marknaden, prisvarning, dedikerad kontoansvarig.

Guldkonto: minsta initiala insÀttning pÄ $50.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en-handledning (teknisk, grundlÀggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, seminarier och webinarier, existenspaket, tillgÄng gratis till Trading Academy, Daily Market Summary, Price Alert, Senior Account Manager.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $100.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en-handledning (teknisk, grundlÀggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, seminarier och webinarier, existenspaket, tillgÄng gratis till Trading Academy, Daily Market Summary, Price Alert, Senior Account Manager, Exklusiva uppdateringar.

Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $500.000, introduktion till plattformen, introduktion till finansmarknaden, negativt kapitalskydd, 24/6 support, en-till-en-handledning (teknisk, grundlÀggande och sentimental analys), förklaring av riskhantering, seminarier och webinarier, existenspaket, tillgÄng gratis till Trading Academy, Daglig marknadssammanfattning, Prisvarning, Senior Account Manager, Exklusiva uppdateringar, Dagliga rekommendationer, Freebies.

Tradergy -kontotyper
Tradergy -kontotyper

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.


La plattform att fungera som Tradergy erbjuder Àr: plattform MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Tradergy tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en stor poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Tradergys webbplats
Tradergys webbplats

Tradergy tillhandahÄller följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjÀnster som den erbjuder, förklaring av nÄgra viktiga begrepp, ordlista, FAQ -avsnitt, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Tradergi |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: tradergy.io

📞 Telefonnummer: +43720022016 | +442037693785

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Tradergi <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Tradergi Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi försiktighet, eftersom det Àr en mÀklare som inte Àr reglerad och ocksÄ ligger i ett mycket osÀkert land för denna typ av ÄtgÀrder, Ä andra sidan, nÀr vi letar efter recensioner om Tradergy hittar vi mÄnga som Àr negativa och ha kul pÄ denna mÀklare. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i februari 2021 tillkom FMA Tradergi till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till FMA-varningen February frĂ„n februari 2021

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juni 2021 tillkom CNMV Tradergi till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till CNMV juni 2021 varning

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i juli 2021 tillade FSMA (Belgien) Tradergi till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till FSMA juli 2021 Varning ⚠

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : i augusti 2021 lĂ€ggs BaFin till Tradergi till din lista över bedrĂ€gliga finansiella företag för att agera utan tillstĂ„nd. ⛔ VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

âžĄïž LĂ€nk till BaFins varning i augusti 2021 ⚠

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tradergy? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Tradergi: Betyg och kommentarer»

 1. HANDELSTJÄLV svar

  Dömda rÄttor jag vill se dem alla ruttna i fÀngelse, de har stulit pengar som har kostat mig sÄ mycket att fÄ

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Tradergy. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, de slÀpper inte ut pengarna pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄller det.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hÀlsningar

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *