Kommentarer om Traderia

I denna avdelning vi kommer att analysera Traderia -mÀklaren, Àr en Forex- och CFD -mÀklare. Rekommenderas verkligen Traderia att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag?

Det Àr vÀrt att nÀmna att företaget inte har en webbplats pÄ spanska, men pÄ grund av meddelanden frÄn spansktalande kunder har vi ocksÄ beslutat att granska mÀklaren TRADERIA.FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi gör den hÀr granskningen och bedömningen, eftersom vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MĂ€klaren nĂ€mner att vara en del av: Pro Star Griffith Corporate och Pro Star Griffith Corporate Center .

 

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklaren nÀmner att han Àr baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom Traderia inte nĂ€mner absolut nĂ„gonting om att vara en reglerad mĂ€klare, tyder allt pĂ„ att det Ă€r en icke-REGLERAD mĂ€klare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Traderia erbjuder, mĂ€rkte vi att de faktiskt erbjuder 4 olika typer av konton: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP -kontot.

Klassiskt konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 1.000, marknadsundersökningar och sammanfattning, videohandledning.

Guldkonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 10.000 XNUMX, forskning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier och marknadsöversikt, videohandledning.

Platinakonto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 25.000 XNUMX, forskning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier och marknadsöversikt, videohandledning, kontohanterare, signaler och nyheter via textmeddelanden.

VIP-konto- Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 XNUMX, forskning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier och marknadssammanfattning, videohandledning, kontohanterare, signaler och nyheter via textmeddelanden, premium daglig analys och förstklassig kundservice.

Kontotyper för Traderia
Kontotyper för Traderia

I följande bild kan du fÄ mer information om kontotyperna. Klicka hÀr för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som Traderia erbjuder Àr: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Traderia tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en poÀng till förmÄn för mÀklaren.

Traderias webbplats
Traderias webbplats

 

Traderia tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, valutakalkylator, realtidsdiagram, förklaring av de finansiella produkter som erbjuds av Traderia, förklaring av grundlÀggande begrepp i investeringsvÀrlden, en serie videohandledning ...

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Traderia

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: traderia.com y traderia.co

Telefonnummer: Tel: +44 2033 187 716 och +44 1223 976 337

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg pÄ Traderia <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att Traderia -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det har en bas i inte sÀrskilt seriösa lÀnder (Saint Vincent och Grenadinerna), det Àr en OREGULERAD mÀklare, nÀr vi letar efter andra utvÀrderingar eller recensioner om Traderia kan vi inte hitta en, vilket indikerar brist pÄ historik eller historia av företaget.

 

Av dessa skĂ€l anser vi att Traderia inte Ă€r en rekommenderad mĂ€klare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, Ă€r det inte bĂ€ttre att ha skydd av en bra regulator? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Oktober 2019 uppdatering: CONSOB, italiensk tillsynsmyndighet, har varnat för Traderia

 

November 2019 uppdatering: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för Traderia

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Traderia? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

14 kommentarer om «Traderia: Betyg och kommentarer»

 1. Manuel svar

  Jag investerade en viss summa pengar och tjÀnade mycket pÄ MT4 men nÀr jag ville ta ut det sa de till mig att jag skulle göra en insÀttning pÄ 30% av det jag fick. Det erhÄllna beloppet var US $ 180,000.00. Denna insÀttning uppgÄr till US $ 54,000, dÄ sa de till mig att sÀtta in hÀlften som Àr $ 27,000. Vilken rÀnta kan jag sedan sÀtta in. Det hÀr Àr inte OK

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med Traderia. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför ska du göra denna insÀttning? TÀnk pÄ att det Àr en oreglerad mÀklare, mÀrkt som en strandbar av olika europeiska tillsynsmyndigheter, det vill sÀga ingenting garanterar att de genom insÀttning lÄter dig ta ut, tyvÀrr.

   hÀlsningar

 2. Valeri svar

  GOD eftermiddag, jag investerade en liten summa nÀr jag försökte ta ut beloppet som jag har stött pÄ problem för att se om de kommer att lösa det för mig under hela veckan och jag kommer att berÀtta om det Àr pÄlitligt eller inte. Jag vet INTE om det Àr fler som investerat i företaget och har kunnat dra ut senare?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Valeria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Traderia, kommer du ihÄg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra som investerar med detta företag.

   Vi beklagar mycket den situation du befinner dig i. Vad hÀnder exakt nÀr du försöker dra dig tillbaka?

   hÀlsningar

  • Chela svar

   VALERI god eftermiddag,
   Kan du snÀlla hjÀlpa mig med strategin eller pÄ vilket sÀtt jag lyckas ta ut 1.700 XNUMX euro. och om de redan har returnerat balansen.
   Tja, mitt fall Àr att en fru Catalina ringde mig mÄnga gÄnger i januari 2019 och med allt hon erbjöd för vinst och enligt beloppet som jag investerade lade de till tvÄ gÄnger. Jag föll i fÀllan
   Sedan nĂ€mner jag en viss Fernanda förmodligen som var mĂ€klaren som skulle fĂ„ mig att handla. Jag investerade 10.000 26 euro med villkoret att de varje mĂ„nad skulle skicka mig vinsten eftersom detta inte uppfyllts och att Fernanda nĂ€r investeringen begĂ€rs sĂ€ger mycket ursĂ€kter, att hon den 2020 december gjorde överföringen skickade jag all dokumentation till henne och hon lĂ€mnade med Att de Ă„kte pĂ„ semester som spelades i januari 1000, oroa dig inte, i januari ringde jag och sa att de var tvungna att betala skatt och att de omedelbart gjorde överföringen eftersom jag skickade dem 1000eur och dagarna gick och i andra ringde samma mĂ„nad sa de olika motiveringar för vilka han inte hade skickat pengarna, sedan blev han sjuk och nĂ€sta mĂ„nad fick han prata med banken, efter att de kommit ur karantĂ€n pĂ„ grund av covi och sĂ„ vidare mycket lögner och motiveringar i juni bad han mig 31 euro om skatten frĂ„n banken, och jag fortsĂ€tter med ursĂ€kter och manipulationer och hittar pĂ„ olika ursĂ€kter, efter att ha lurat mina pengar i augusti skrev han till mig och sa att den 2: e vi pratade, dĂ„ han sa till mig att han Överföringen berodde inte pĂ„ henne ... men för att lura mig 5 XNUMX euro för förmodade skatter om hon senare berĂ€ttade att hon hade blockerat kapitalet för att hon var tvungen att betala skatt och i augusti ringde en annan bedragare till mig, sara som redan Fernanda fungerade inte dĂ€r och att hon inte kunde svara för vad hon hade gjort och Ă„terigen be mig att ge mig XNUMX tusen euro i skatt för eftersom jag inte skickade dem blockerade de mig och de svarade inte pĂ„ mig igen. Hittills har det inte varit möjligt att fĂ„ tillbaka mina pengar. Jag vet inte hur jag ska gĂ„ tillvĂ€ga för att fĂ„ tillbaka mina pengar.

   • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

    Hej Chela, faktiskt har CONSOB (italiensk regulator) och CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) varnat för Traderia -mĂ€klaren. Denna mĂ€klare lurar och bedrĂ€gerier investerare och uppfinner historier om att betala skatt och fiktiva lĂ„s, ALLT ÄR EN LÖGN !!!, allt de vill Ă€r att du skickar sĂ„ mycket pengar som möjligt för att behĂ„lla det. DE KOMMER INTE TILLBAKA NÅGOT TILL DIG, du mĂ„ste rĂ€dda det pĂ„ andra sĂ€tt, tyvĂ€rr beklagar vi att sĂ„ Ă€r fallet men det kommer inte att uppnĂ„s pĂ„ nĂ„got annat sĂ€tt.

    För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:

    https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

    HĂ€lsningar.

 3. Valeri svar

  Hej, rekommenderar du handlare eller inte, nÄgon har investerat nÄgot hos den mÀklaren, hur lÄng tid Àr det med honom?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Valeri, har du en webbplats för det hÀr företaget?

   HĂ€lsningar.

   • VALERI svar

    Hej, Traderia.co Àr sidan, jag hittade dem online eller de ringde mig, mÄnga kontaktnummer nÀr de ringer dÄ kan du inte ringa tillbaka, det finns nummer frÄn Storbritannien och Italien, den enda kontakten jag har Àr med en viss Fernanda tel: + 39 351 191 2609 med whats app, jag investerade ett litet belopp pÄ 2000eur, med mÄnga bedrÀgerier och lyckades ta ut 1700eur, det krÀvdes mycket för att göra överföringen, jag har 300eur kvar som jag inte kommer att förlora heller. pÄ nÄgot sÀtt vill jag fÄ tillbaka allt.

    Jag ville veta om du Àr skyldig att betala en avgift nÀr du gör uttag, eftersom de sÀger till mig att för att stÀnga kontot mÄste jag göra en insÀttning pÄ 250 euro, jag frÄgar om det Àr sant och varför jag mÄste betala och vÀnta sedan om de gör överföringen eller Inte den handlaren rabblar, vilka för mig Àr bedragare?

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej igen Valeri, tack först för all information du ger oss angÄende din erfarenhet av Traderia.

     NÀr det gÀller att betala för att ta ut, med tanke pÄ att vi talar om en oreglerad mÀklare, skulle vi under inga omstÀndigheter skicka mer pengar. Hur har du lyckats ta ut dina pengar? Detta kommer att hjÀlpa andra mÀnniskor med problem att ta ut pengar med Traderia.

     hÀlsningar

 4. Carles torrens svar

  Det har verkligen varit CNMV som har utfÀrdat varningen.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carles, faktiskt CONSOB (italiensk regulator) och CNMV, bÄda tillsynsmyndigheterna har varnat för Traderia.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej dÄ och sÄ, tack sÄ mycket för att du delade denna information om Traderia, nÀmn det CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har utfÀrdat en varning mot Traderia.

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *