Kommentarer om Traderia

I denna avdelning vi kommer att analysera Traderia -mäklaren, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Traderia att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag?

Det är värt att nämna att företaget inte har en webbplats på spanska, men på grund av meddelanden från spansktalande kunder har vi också beslutat att granska mäklaren TRADERIA.Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Pro Star Griffith Corporate och Pro Star Griffith Corporate Center .

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Traderia inte nämner absolut någonting om att vara en reglerad mäklare, tyder allt på att det är en icke-REGLERAD mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som Traderia erbjuder, märkte vi att de faktiskt erbjuder 4 olika typer av konton: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP -kontot.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, marknadsundersökningar och sammanfattning, videohandledning.

Guldkonto- Minsta initiala insättning på $ 10.000 XNUMX, forskning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier och marknadsöversikt, videohandledning.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 XNUMX, forskning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier och marknadsöversikt, videohandledning, kontohanterare, signaler och nyheter via textmeddelanden.

VIP-konto- Minsta initiala insättning på $ 100.000 XNUMX, forskning, konkurrenskraftiga uppslag, webinarier och seminarier och marknadssammanfattning, videohandledning, kontohanterare, signaler och nyheter via textmeddelanden, premium daglig analys och förstklassig kundservice.

Kontotyper för Traderia
Kontotyper för Traderia

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

den plattformar att fungera som Traderia erbjuder är: MT4 -plattformen.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Traderia tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Traderias webbplats
Traderias webbplats

Traderia tillhandahåller följande hjälp eller resurser till handlare eller intressenter: ekonomisk kalender, valutakalkylator, realtidsdiagram, förklaring av de finansiella produkter som erbjuds av Traderia, förklaring av grundläggande begrepp i investeringsvärlden, en serie videohandledning ...

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Traderia

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: traderia.com och traderia.co

Telefonnummer: Tel: +44 2033 187 716 och +44 1223 976 337

E-post: [e-postskyddad]

>>> Betyg på Traderia <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Traderia -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det har en bas i inte särskilt seriösa länder (Saint Vincent och Grenadinerna), det är en OREGULERAD mäklare, när vi letar efter andra utvärderingar eller recensioner om Traderia kan vi inte hitta en, vilket indikerar brist på historik eller historia av företaget.

Av dessa skäl anser vi att Traderia inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Oktober 2019 uppdatering: CONSOB, italiensk tillsynsmyndighet, har varnat för Traderia

November 2019 uppdatering: CNMV, spansk tillsynsmyndighet, har varnat för Traderia

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Traderia? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

14 kommentarer om «Traderia: Betyg och kommentarer»

 1. Manuel svar

  Jag investerade en viss summa pengar och tjänade mycket på MT4 men när jag ville ta ut det sa de till mig att jag skulle göra en insättning på 30% av det jag fick. Det erhållna beloppet var US $ 180,000.00. Denna insättning uppgår till US $ 54,000, då sa de till mig att sätta in hälften som är $ 27,000. Vilken ränta kan jag sedan sätta in. Det här är inte OK

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Manuel, tack för att du delar din erfarenhet med Traderia. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du nummer, kontaktnamn, mejl? Varför ska du göra denna insättning? Tänk på att det är en oreglerad mäklare, märkt som en strandbar av olika europeiska tillsynsmyndigheter, det vill säga ingenting garanterar att de genom insättning låter dig ta ut, tyvärr.

   hälsningar

 2. Valeri svar

  GOD eftermiddag, jag investerade en liten summa när jag försökte ta ut beloppet som jag har stött på problem för att se om de kommer att lösa det för mig under hela veckan och jag kommer att berätta om det är pålitligt eller inte. Jag vet INTE om det är fler som investerat i företaget och har kunnat dra ut senare?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Valeria, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av Traderia, kommer du ihåg hur du hittade dem i första hand? Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Vi beklagar mycket den situation du befinner dig i. Vad händer exakt när du försöker dra dig tillbaka?

   hälsningar

  • Chela svar

   VALERI god eftermiddag,
   Kan du snälla hjälpa mig med strategin eller på vilket sätt jag lyckas ta ut 1.700 XNUMX euro. och om de redan har returnerat balansen.
   Tja, mitt fall är att en fru Catalina ringde mig många gånger i januari 2019 och med allt hon erbjöd för vinst och enligt beloppet som jag investerade lade de till två gånger. Jag föll i fällan
   Sedan nämner jag en viss Fernanda förmodligen som var mäklaren som skulle få mig att handla. Jag investerade 10.000 26 euro med villkoret att de varje månad skulle skicka mig vinsten eftersom detta inte var uppfyllt och att Fernanda när investeringen begärs säger mycket ursäkter, att hon den 2020 december gjorde överföringen skickade jag all dokumentation till henne och hon lämnade med Att de åkte på semester som spelades i januari 1000, oroa dig inte, i januari ringde jag och sa att de var tvungna att betala skatt och att de omedelbart gjorde överföringen eftersom jag skickade dem 1000eur och dagarna gick och i andra ringde samma månad sa de olika motiveringar för vilka han inte hade skickat pengarna, sedan blev han sjuk och nästa månad fick han prata med banken, efter att de kommit ur karantän på grund av covi och så vidare lögner och motiveringar i juni bad han mig 31 euro om skatten från banken, och jag fortsätter med ursäkter och manipulationer och hittar på olika ursäkter, efter att ha lurat mina pengar i augusti skrev han till mig och sa att den 2: e vi pratade, då han sa till mig att han Överföringen berodde inte på henne ... men för att lura mig 5 XNUMX euro för förmodade skatter om hon senare berättade att hon hade blockerat kapitalet för att hon var tvungen att betala skatt och i augusti ringde en annan bedragare till mig, sara som redan Fernanda fungerade inte där och att hon inte kunde svara för vad hon hade gjort och återigen be mig att ge mig XNUMX tusen euro i skatt för eftersom jag inte skickade dem blockerade de mig och de svarade inte på mig igen. och hittills har det inte varit möjligt att få tillbaka mina pengar. Jag vet inte hur jag ska gå tillväga för att få tillbaka mina pengar.

   • Rekommenderade mäklare

    Hej Chela, faktiskt har CONSOB (italiensk regulator) och CNMV (spanska tillsynsmyndigheten) varnat för Traderia -mäklaren. Denna mäklare lurar och bedrägerier investerare och uppfinner historier om att betala skatt och fiktiva lås, ALLT ÄR EN LÖGN !!!, allt de vill är att du skickar så mycket pengar som möjligt för att behålla det. DE KOMMER INTE TILLBAKA NÅGOT TILL DIG, du måste rädda det på andra sätt, tyvärr beklagar vi att så är fallet men det kommer inte att uppnås på något annat sätt.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

    Hälsningar.

 3. Valeri svar

  Hej, rekommenderar du handlare eller inte, någon har investerat något hos den mäklaren, hur lång tid är det med honom?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Valeri, har du en webbplats för det här företaget?

   Hälsningar.

   • VALERI

    Hej, Traderia.co är sidan, jag hittade dem online eller de ringde mig, många kontaktnummer när de ringer då kan du inte ringa tillbaka, det finns nummer från Storbritannien och Italien, den enda kontakten jag har är med en viss Fernanda tel: + 39 351 191 2609 med whats app, jag investerade ett litet belopp på 2000eur, med många bedrägerier och lyckades ta ut 1700eur, det krävdes mycket för att göra överföringen, jag har 300eur kvar som jag inte kommer att förlora heller. på något sätt vill jag få tillbaka allt.

    Jag ville veta om du är skyldig att betala en avgift när du gör uttag, eftersom de säger till mig att för att stänga kontot måste jag göra en insättning på 250 euro, jag frågar om det är sant och varför jag måste betala och vänta sedan om de gör överföringen eller Inte den handlaren rabblar, vilka för mig är bedragare?

   • Rekommenderade mäklare

    Hej igen Valeri, tack först för all information du ger oss angående din erfarenhet av Traderia.

    När det gäller att betala för att ta ut, med tanke på att vi talar om en oreglerad mäklare, skulle vi under inga omständigheter skicka mer pengar. Hur har du lyckats ta ut dina pengar? Detta kommer att hjälpa andra människor med problem att ta ut pengar med Traderia.

    hälsningar

 4. Carles torrens svar

  Det har verkligen varit CNMV som har utfärdat varningen.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Carles, faktiskt CONSOB (italiensk regulator) och CNMV, båda tillsynsmyndigheterna har varnat för Traderia.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej då och så, tack så mycket för att du delade denna information om Traderia, nämn det CONSOB (italiensk finansiell tillsynsmyndighet) har utfärdat en varning mot Traderia.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.