Bux mäklare

Tradermia Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera handlare (kallas även tradermia.com), är en finansiell utbildningskurs, som erbjuder kopihandelstjänster och en investeringsplattform. Rekommenderas Tradermia verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Tradermia ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det tradermia ⚠️ försäkring? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Företaget nämner att vara en del av: Kapitalmarknadshandel.

 

✅ När det gäller din läge, företaget nämner att baseras på: Grekland.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av företaget: de nämner ingenting om att vara ett reglerat företag, vilket får oss att tro att det är ett oreglerat företag.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradermia noterar vi att det erbjuder 3 olika typer av konton / planer: Grundkonto, Pro -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Grundläggande konto: minsta initiala insättning på $250, tillgång till akademin, kontoansvarig (30 minuter om dagen), kopiahandlare, 24/5 support.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $1.000, tillgång till akademin, kontoansvarig (1 timme om dagen), kopiahandlare, 24/5 support.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $5.000, tillgång till akademin, kontoansvarig (3 timmar om dagen), kopiahandlare, 24/5 support.

 

Tradermia kontotyper
Tradermia kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som Tradermia erbjuder är: egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Tradermia tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Tradermias webbplats
Tradermias webbplats

handlare ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: information om de tjänster du erbjuder, förklaring av några viktiga begrepp, egentligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om handlare 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradermia.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: kontakta direkt från webbplatsen.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Tradermia. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på handlare <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget handlare är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är ett företag som inte är reglerat och som ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa när vi letar efter recensioner om Tradermia. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tradermia? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Tradermia: Betyg och kommentarer»

 1. Susana svar

  Det fungerar inte, jag har förlorat pengar, de har fått mig att förlora det eller snarare, jag skulle vilja veta om det finns något sätt att göra anspråk på det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Susana, du kan få tillbaka dina pengar, tack för att du förklarade din erfarenhet, vi vet redan att problemet alltid kommer när du försöker ta ut eller när de ser att du inte vill öka kontot med mer pengar. Tack för din information om Tradermia. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se några alternativ när du markerar den här länken: https://brokersrecomendados.com/brokers-recomendados-2021/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.