TradersTrust-kommentarer

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera TradersTrust (kallas även med namnet: traders-trust.eu), Det handlar om en mäklare av Forex och CFD. Rekommenderas TradersTrust verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om TradersTrust ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är TradersTrust ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

TradersTrust nämner att vara en del av: TTCM Traders Trust Capital Markets Limited.

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Cypern.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, noterar vi att TradersTrust regleras av CySEC.

UPPMÄRKSAMHET: TradersTrust har en reglering av LÅG KVALITET. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder TradersTrust, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 3 olika kontotyper:

Klassiskt konto: minsta initiala insättning $50, sprider från 1.5 punkter, hävstång upp till 1:50, minsta lot 0.01.

Pro-konto: minsta initiala insättning $2.000, sprider från 0 punkter, hävstång upp till 1:30, minsta lot 0.01.

VIP-konto: minsta initiala insättning $20.000, sprider från 0 punkter, hävstång upp till 1:30, minsta lot 0.01.

La plattform att fungera som TradersTrust erbjuder är: plattform Meta 4.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TradersTrust tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

TradersTrust webbplats
TradersTrust webbplats

TradersTrust ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster den erbjuder, ekonomisk kalender, miniräknare, demokonto, avsnitt med vanliga frågor, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information TradersTrust

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: traders-trust.eu

📞 Telefonnummer: 00357 25 207000

📧 E-post: [e-postskyddad] | [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskade TradersTrust. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på TradersTrust

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tror vi att TradersTrust-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, dess huvudkontor ligger i en erkänt skatteparadis, därför är dess förordning praktiskt taget noll. ❌


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om TradersTrust? Vad har du varit med om?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Traders-Trust: Betyg och kommentarer»

 1. Paula Avila svar

  Liksom alla fuskare som vill spela med sina kunders medel finns det INTE tydliga återkallningsregler. Så de sätter oändliga begränsningar för dig att ta ut pengarna HUR KLANTEN VILL TILLTRÄDA DEM. De vill berätta för dig hur du ska ta ut enligt de betalningsmedel du använder SOM INTE SKA PÅFÖRA DEM, OCH DET SKA INTE VARA SÅ FEL OM REGLERNA SKRIFTADE, PÅ SPANSKA OCH KLARA, men de är baserade på ”vad är i policyn på engelska, att man accepterade dem, etc. etc." Och även om det inte är mitt modersmål skickar de mig för att läsa de 154 sidorna i deras policyer, som jag redan har granskat och de inte anger något om jag använder olika betalningsmedel "läs kreditkort". Totalt är en stor fälla och de lägger någon form av olägenhet för dig att vilja debitera dig extra "enligt dem för att de inte har kommersiell rörelse" vilket inte är klart och när du ber dem att ange var det är skriftligt skickar de dig igen till de 154 arken på engelska.

  De säger att de har funnits på marknaden i flera år, men de stannade kvar under förra seklet. E-handel har gjort stora framsteg och de har inte uppdaterats som BRA PÅLITLIGA MÄKLARE har gjort. Och de gör det för att ta tag i det och lura dina uttag.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paola, tack för att du lämnat dina kommentarer om Traders-Trust och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier. erfarenhet, dess reglering kommer från CySEC, som inte är ett av de mest pålitliga eller seriösa tillsynsorganen.

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *