Traders-Trust kommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Traders-Trust (även kallat traders-trust.com), är en Forex-, Cryptocurrency- och CFD-mäklare. Rekommenderas verkligen att Traders-Trust gör en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Traders-Trust ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är det Traders-Trust? ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: TTCM Traders Trust Capital Markets Ltd och TTCM Capital Markets Limited. Uppdatering mars 2021: TTCM Traders Capital Limited.

 

✅ När det gäller din läge, mäklare nämner att de är baserade i: Cypern. Uppdatering från mars 2021: de nämner att de är baserade i Bermuda.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: Traders-Trust är en mäklare som regleras av CySEC (med förordning nummer 107/09, även om det är en reglerad mäklare, vi litar inte helt på en reglering av Cypern, vi anser det inte som en mycket bra inte heller den allvarligaste.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklareDet är väldigt riskabelt, ta inte den risken. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton erbjuds av Traders-Trust, vi noterar att det erbjuder Fyra kontotyper: Classic-kontot, PRO-kontot, VIP-kontot och DEMO-kontot.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 50, inga provisioner, hävstång upp till 1:30, genomförande av marknaden, maximal volym per position på 50 partier.

PRO-konto- Minsta initiala insättning på $ 200, inga provisioner, hävstång upp till 1:30, genomförande av marknaden, maximal volym per position på 50 partier.

VIP-konto: Minsta initiala insättning på $ 20.000 1, inga provisioner, hävstång upp till 30:50, marknadsekonomi, maximal volym per position på XNUMX partier.

Du kan se ännu fler funktioner om kontotyperna för Traders-Trust-mäklaren (Klicka här för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Traders-Trust-kontotyper
Traders-Trust-kontotyper

den plattformar att fungera som Traders-Trust erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Traders-Trust tillhandahåller på sin webbplats.

Traders-Trust webbplats
Traders-Trust webbplats

Traders-Trust tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live-diagram, grundläggande förklaring av de instrument som erbjuds av Traders-Trust, ekonomisk kalender, handelsräknare, uppenbarligen ger de också webinarier och seminarier.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

🟢 Annan information om Traders-Trust 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: traders-trust.com

📞 Telefonnummer: 0044 203 1295899

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi granskar Traders-Trust. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår översiktssida hjälper investerare, med viktig information om företaget, vi avslöjar information som alla investerare borde veta innan de lutar eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

>>> Värdering på Traders-Trust <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Traders-Trust är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Med tanke på allt detta rekommenderar vi att vi är försiktiga, för: det är en oreglerad mäklare, tusentals och tusentals människor luras dagligen av oreglerade mäklare; Det har sitt huvudkontor i länder med ett mycket dåligt rykte (Cypern och Bermuda). När vi letade efter recensioner på Traders-Trust hittade vi flera negativa recensioner varnade för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Denna mäklare är relaterad till följande handel: Smart Business Corp.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Traders-Trust? Vad har varit din erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Traders-Trust: Betyg och kommentarer»

 1. Paola Avila svar

  Como todo tramposo que quiere jugar con los fondos de sus clientes hay REGLAS DE RETIRO NO claras. Por lo que te ponen un sin fin de restricciones para retirar los fondos A COMO QUIERA RETIRARLOS EL CLIENTE. Quieren decirte cómo debes retirar según los medios de pago que utiices LO CUAL NO DEBERÍA DE AFECTARLES A ELLOS, Y NO ESTARÍA TAN MAL SI ESTUVIERAN POR ESCRITO, EN ESPAÑOL Y CLARAS LAS REGLAS pero se basan en “que está en las políticas en inglés, que uno las aceptó, etc. etc.” y aunque no es mi idioma natal me mandan a leer las 154 páginas de sus políticas, lo cual ya revisé y no indican nada si utilizo varios medios de pago “léase tarjetas de crédito”. Total es una gran trampa y te ponen cualquier tipo de inconveniente para quererte cobrar adicionales “según ellos por no haber movimiento comercial” lo cual tampoco está claro y cuando pides que te indiquen en donde está por escrito te mandan nuevamente a las 154 hojas en inglés.

  Se dicen tener ya varios años en el mercado, pero se quedaron en el siglo pasado. El comercio electrónico ha dado grandes pasos y ellos no se han actualizado como lo han hecho BUENOS BROKERS CONFIABLES. Y lo hacen para agarrerse de eso y poner trampas a tus retiros.

  • Rekommenderade mäklare Postförfattaresvar

   Hej Paola, tack för att du lämnat dina kommentarer om Traders-Trust och förhindrar framtida bedrägerier eller bedrägerier. erfarenhet, dess reglering kommer från CySEC, som inte är ett av de mest pålitliga eller seriösa tillsynsorganen.

   Som du kan se på vår webbplats ger vi dig möjligheten att kunna återbetala hela eller delar av pengarna med ett företag som är specialiserat på det och som har visat sig vara mycket effektivt:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *