Bux mäklare

HandlareHemkommentarer

I denna avdelning vi analyserar mäklaren HandlareHem (kallas även TradersHome.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas TradersHome verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TradersHome ✅, hävdar 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det TradersHome ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: HandlareHem Ltd.

 

✅ När det gäller din läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Saint Vincent och Grenadinerna.

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TradersHome, märkte vi att det erbjuder 6 olika typer av konton / planer: Studentkonto, Startkonto, Premiumkonto, Avancerat konto, Pro -konto och VIP -konto. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Studentkonto: minsta initiala insättning på $250, lägsta parti 0.01, mobilhandel, 24-timmarshandel.

Startkonto: minsta initiala insättning på $2.500, lägsta parti 0.01, mobilhandel, 24-timmarshandel, islamiskt konto.

Premiumkonto: minsta initiala insättning på $10.000, lägsta parti 0.01, mobilhandel, 24 -timmarshandel, islamiskt konto, kontoansvarig.

Avancerat konto: minsta initiala insättning på $25.000, lägsta parti 0.01, mobilhandel, 24 -timmarshandel, islamiskt konto, kontoansvarig, daglig analys.

Pro-konto: minsta initiala insättning på $50.000, lägsta parti 0.01, mobilhandel, 24 -timmarshandel, islamiskt konto, kontohanterare, daglig analys, fasta spridningar.

VIP-konto: minsta initiala insättning på $100.000, kontakta kontoansvarig för mer information.

TradersHome -kontotyper
TradersHome -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

La plattform att fungera som TradersHome erbjuder är: TH Trader -plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som TradersHome tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

TradersHome -webbplats
TradersHome -webbplats

HandlareHem ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de tjänster den erbjuder, förklaring av några viktiga koncept, ekonomisk kalender, FAQ -sektion, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om HandlareHem 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: tradershome.com

📞 Telefonnummer: + 18774031459

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserar TradersHome. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på HandlareHem <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget HandlareHem är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2022

 

 Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktig, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och ligger i ett mycket osäkert land för denna typ av åtgärder (Saint Vincent och Grenadinerna), dessutom när vi letar efter recensioner om Traders hitta många som är negativa och varnar för denna mäklare. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i april 2021 CONSOB tillagd HandlareHem till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2021 ⚠️

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TradersHome? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

2 kommentarer om «TradersHome: Betyg och kommentarer»

 1. Roberto svar

  Jag blev lurad, har jag fortfarande en chans att få tillbaka mina pengar?

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du kommenterar TradersHome. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det INTE! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.