Bux mäklare

Tradersmarketfx Kommentarer
I denna avdelning vi analyserar mäklaren tradermarketfx (kallas även av namnet: tradersmarketfx.com), är en Forex-, kryptovaluta- och CFD -mäklare. Rekommenderas Tradersmarketfx verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du följande: åsikter om Tradersmarketfx ✅, påståenden, klagomål 😡, ochxupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är det Tradersmarketfx ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

❌ Tradersmarketfx nämner att vara en del av: Trading Services LLC och Prime Technology Ltd (inga exakta uppgifter från deras registrering).

 

❌ När det gäller din läge, mäklaren nämner baserat i: Saint Vincent och Grenadinerna och Seychellerna.

 

❌ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare eller dess reglering.

 

UPPMÄRKSAMHET: Tradersmarketfx är en mäklare INTE REGLERAD. ⛔

 

📌 minnsReglerade mäklare är det bästa (och säkraste) alternativet, eftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera kontotyper ger tradermarketfx, I detta fall, vi hittade inte information som visar att det finns olika kontotyper.

 

La plattform att fungera som Tradersmarketfx erbjuder är: egen plattform.

 

Resurser | Hemsida

 

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Tradersmarketfx tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Tradersmarketfx webbplats
Tradersmarketfx webbplats

tradermarketfx ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: live -diagram, en förklaring av alla produkter du erbjuder, nyheter, demo -konto, verkligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🌐 Annan information om tradermarketfx 🌐

 

🔻 Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. 🔻

🌏 Webbplats: tradersmarketfx.com

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-posthar inte.

Du kanske undrar varför vi recenserar Tradersmarketfx. Vi utför denna granskning och bedömning på grund av det faktum att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. Vi tycker om att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte investerar hos ett investeringsbolag.

Är du en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

➡️ Betyg på Tradersmarketfx ⬅️

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget tradermarketfx är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐Analys 2022

 

❌ Efter att ha analyserat det rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom det är en mäklare som inte är reglerad och är belägen i mycket farliga länder för denna typ av åtgärder, dessutom hittar vi många som är negativa och varnar när vi letar efter recensioner om Tradersmarketfx om denna mäklare. ❌

 

📛 Kort sagt: verkar inte vara en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Vi har fått meddelanden från kunder som försäkrar det tradermarketfx upprätthåller en nära relation med Kryptisk Prime, en mäklare med ett uselt rykte och med flera klagomål mot den, anklagad för att ha lurat sina användare. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔

 
Våra råd: Vi rekommenderar alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skyddet av en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera med en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare när du kan investera med en mäklare som regleras av en seriös tillsynsmyndighet? 

 

Forget Glöm inte: En av få åtgärder som försäkrar kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste kännetecknet för någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga i händelse av missförstånd eller problem. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, lämna också en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻

 

Vad tycker du om Tradersmarketfx? Vad har du haft för erfarenhet?

 


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

5 kommentarer om «Tradersmarketfx: Betyg och kommentarer»

 1. KARINA svar

  SAMMA HÄNDE MIG, INNAN DET VAR CRYPTICPRIME OCH NU TRADERSMARKETFX BYTTER PLATTFORM, BLIRDE DE MIG PÅ DEN ANDRA PLATTFORMEN, SOM JAG FÖLJDE DEM PÅ TELEGRAMMET, I EN AV DERAS PUBLIKATIONER SÄGER DE ATT DEN ÄR DET ÄR ATT DET ÄR DET ÄR ÅTER ATT DE LUCKNADE MIG, SÅ HÄVDE JAG HONOM EHH MIN FÖRVÄRKNING ATT DE INTE FÖRNEKADE MINA FÖRMÅNER MEN OM DET FÖREGÅENDE KOMMERSIELLA KONTOT, NÅGOT ILOGICO, OCH ATT JAG KOMMER ATT REGISTRERA DIG IGEN FÖR ATT FÅ MIG FÖRMÅNAR FÖR ATT FÅ MIG FÖRMÅN. AV WUMASSAP + NERO KONTAKTADE 1-510-6034575. HERREN INSISTERAR MEN JAG KOMMER INTE FALLA IGEN, DESSA GRUPPER SOM SKROTAR FOLK MÅSTE TA BORT

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej KARINA, tack för din kommentar om Tradersmarketfx. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. roberto svar

  Det här bluffföretaget vill inte ge mig pengarna, jag behöver hjälp

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du kommenterar Tradersmarketfx. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i detta företag, till exempel adressen från vilken dess bedrägeri säljer.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.