Kommentarer pÄ Trades.com

I denna avdelning vi kommer att analysera mÀklaren Trades.com, Àr en Forex- och CFD -mÀklare. Rekommenderas Trades.com verkligen för att göra en investering? Eller Àr det bÀttre att inte investera med detta företag? Det bör noteras att Trades.com -webbplatsen inte har en spansk / spansk version, men vi har ocksÄ beslutat att granska detta företag pÄ grund av olika meddelanden frÄn personer som frÄgar om dess rykte.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

MÀklaren nÀmner att vara en del av: ej angivet.

NÀr det gÀller hans lÀge, mÀklare nÀmner baserat pÄ: ospecificerat.

Om vi ​​analyserar regleringen av mĂ€klaren: eftersom de i avsnittet "Varför Trades.com" nĂ€mner att de Ă€r en 100% reglerad mĂ€klare, men de nĂ€mner aldrig vem de Ă€r reglerade med eller regleringsnumret.. Allt tyder pĂ„ att de ljuger om detta och att de Ă€r en OREGULERAD mĂ€klare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trades.com, noterar vi att det erbjuder Fyra typer av konton: Bronskontot, Silverkontot, Guldkontot och Platinumkontot.

Bronskonto-Minsta insÀttning pÄ $ 5.000, marknadsnyheter och recensioner, live handelssessioner, 24-timmars kundservice, videohandledning och e-böcker, personlig kontohanterare.

Silverkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ 25.000 24 dollar, marknadsnyheter och recensioner, livehandelsessioner, XNUMX-timmars kundservice, videohandledning och e-böcker, personlig kontohanterare, handelssignaler, daglig analys av premiummarknader.

Guldkonto: Minsta initiala insÀttning pÄ $ 100.000 24, marknadsnyheter och recensioner, live handelssessioner, XNUMX-timmars kundtjÀnst, videohandledning och e-böcker, personlig kontohanterare, handelssignaler, daglig analys av premiummarknader, premiumförmögenhetshantering, algoritmisk handel, privata konsultationer.

Den sista typen av konto Àr Platinakonto: minsta initiala insÀttning pÄ $ 200.000 24, marknadsnyheter och recensioner, livehandelsessioner, XNUMX-timmars kundservice, videohandledning och e-böcker, personlig kontohanterare, handelssignaler, daglig analys av premiummarknader, premiumförmögenhetshantering, algoritmisk handel, privata konsultationer, exklusiva kampanjer, premiumhandelsvillkor.

Du kan se Ànnu fler funktioner om mÀklarkontotyperna pÄ Trades.com (Klicka hÀr för att se bilden i full storlek) i följande bild:

Kontotyper pÄ Trades.com
Kontotyper pÄ Trades.com

den plattformar att fungera som Trades.com erbjuder Àr: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjÀlpmedel för handlare som Trades.com tillhandahÄller pÄ sin webbplats.

Trades.com webbplats
Trades.com webbplats

Trades.com tillhandahÄller följande hjÀlp eller resurser till handlare eller intresserade parter: förklaring av de olika instrument som Àr möjliga att handla med detta företag, förklaring av andra tjÀnster som Trades.com erbjuder (t.ex. social handel), sedan har de en utbildning avsnitt men det fungerar inte, ett marknadsnyhetsavsnitt som inte heller fungerar, en ekonomisk kalender som inte fungerar, och, ja, egentligen inte mycket mer Àn sÄ hÀr.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Annan information om Trades.com

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

webbplats: trades.com

Telefonnummer: + 44 203 455 4875

E-post: [e-postskyddad]

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tycker vi att Trades.com -företaget Àr pÄlitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen Àr att vi tror att det Àr bÀttre att vara försiktig eftersom: det Àr en oreglerad mÀklare som ljuger om sin reglering, inte nÀmner var den har en bas, inte nÀmner en del av vilket företag det Àr, det finns redan klagomÄl pÄ internet mot Trades.com.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trades.com? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

53 kommentarer om «Trades.com: Betyg och kommentarer»

 1. Maribel svar

  Jag hade turen att lita pÄ detta företag, sÄ kallade marknadsgenier och rÄdgivare, och jag vet inte vilka andra lögner. Jag tappade alla mina besparingar pÄ grund av det. NÀr jag sökte pÄ internet hittade jag dig och i chatten skickade de mig till mychargeback. Jag hade verkligen ingen tro pÄ dem. Men jag bestÀmde mig för att försöka ÀndÄ, bara för att se om det fungerade eller om nÄgot kunde uppnÄs och dÀrmed kunde jag ÄterstÀlla cirka 80% av det jag förlorade. Det Àr sant att det fungerar, jag rekommenderar det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Maribel, bra !!!, Tack sÄ mycket för varningen, vi Àr mycket glada att du har uppnÄtt det, var försiktig nu om du investerar igen, kolla mÀklarna innan du litar pÄ en, hÀr har vi nÀstan alla.

   För andra som vill fÄ tillbaka pengarna bör de försöka prata med vÄr chatt eller klicka pÄ den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Om du vill se vĂ„r ranking av rekommenderade mĂ€klare 2021 klicka HÄR

   HĂ€lsningar och lycka till.

 2. Roy svar

  Jag började sÄ hÀr, de pratade med mig i telefon ganska insisterande pÄ att de sötade dina öron och nÀr jag investerade den första 2k usd tilldelade de dig en mÀklare i mitt fall var det Erick Renteria ger dig dagliga rÄd och varje mÄnad Àr insatsen att du investerar ett martyrskap vÀgrade jag döda och ibland övertygade han mig, alla dessa historier om NIO, Brent OIL, kakao, etc. om du ser pÄ plattformen att du vinner en dag sa jag till honom att jag inte lÀngre litade pÄ och att jag behövde ta ut 5000 pesos och de gav mig dem snabbt med att de lurade mig mer sedan jag fick förtroende och fortsatte att investera efter ett Är hade jag ekonomiska problem jag hade pÄ mitt konto mer Àn 10000 50 usd och jag ville ta ut XNUMX% för min semester som var nÀr saker började bli konstiga de bytte mÀklare och jag började förlora DÄ berÀttar de om risker och de berÀttar att ditt konto Àr i fara att du mÄste investera mer om du inte vill förlora allt, och om Jag tÀnkte lÀgga in mer pengar, om inte kunde jag inte fÄ det, det var redan tvÄ dagar efter att jag kollade mitt konto. eros, ingen gav mig svar pÄ mina mejl, meddelanden, samtal, och jag vet inte hur jag ska rapportera dem. Om du kan ge mig rÄd skulle jag uppskatta det.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Roy, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trades.com ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Betyder det att ditt konto var noll en dag och ingen förklarade nÄgot för dig? Det hÀr lÄter vÀldigt dÄligt. Om du rapporterar dem, om du tycker att de inte har varit rÀttvisa mot dig, bör du leta efter en advokat, eller sÄ kan du ocksÄ kontakta finansinspektionen i ditt land, var kommer du ifrÄn?

   HĂ€lsningar.

 3. Viviana Hernandez svar

  Hej, jag investerade mer Àn 6 mÄnader sedan. I början hade jag en rÄdgivare som nÀstan fick mig att förlora all min investering, jag bytte honom och de gav mig en till som skulle gÄ samma vÀg. Till slut slutade jag ha kontakt med "rÄdgivarna" och började pÄ egen hand. Just nu vill jag ta ut en del av mina pengar men jag kan inte. Jag har varit inne i över 1 mÄnad och har inte hittat nÄgot RIKTIGT sÀtt att kontakta dem. Jag lÀste nÄgon nÀmna ett kontor under renovering. Har nÄgon kunnat ta ut dina pengar? Om sÄ Àr fallet, hur gjorde de det?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Viviana, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trades.com ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl?

   Sanningen Àr att i nÄgon seriös mÀklare kan du dra dig tillbaka utan att behöva frÄga nÄgon. 1 mÄnad utan att kunna kontakta dem? Det lÄter vÀldigt, vÀldigt illa. Försök att kontakta dem frÄn ett annat nummer eller e -post och berÀtta för oss.

   HĂ€lsningar.

 4. Tony svar

  De ringde mig sedan december, flera samtal senare i januari gjorde jag insÀttningen. Handel i en mÄnad, jag fick ett dagligt samtal frÄn en rÄdgivare aka Marcelo Daran. Egentligen mycket bra med hög risk Jag anvÀnde inte SL 95% av effektiviteten i positionerna EURUSD, JPY CHZ. 10% avkastning pÄ en mÄnad.

  Problemet Àr uttag, de försvinner, de svarar inte pÄ samtal. Totalt bedrÀgeri. Samma sak frÄn de tidigare kommentarerna moderbolaget Àr Presiplo Limited, Àven Àgare till FGS Markets (bÀst dokumenterat som bedrÀgeri). Meti fördömer CNBV, condusef och Banco Used (Visa svarade).

  De fick mig att gÄ in via TyconX genom samtalsstrukturen och telefonlÀnken, jag tror att de Àr samma företag och samma kontor. RÄdgivaren kommenterar att han Àr en reglerad mÀklare och att han granskas av KPMG ... Jag kunde inte hitta ett sÀtt att validera denna information. Det Àr en oreglerad mÀklare.

  Totalt bedrÀgeri, de hade inget sÀtt att kontrollera med Visa. De lÀmnar inte tillbaka pengarna. Rapportera och anvÀnd mekanismerna i ditt land och din bank för att eskalera ditt Àrende. I slutÀndan gick det bra för mig, jag förlorade bara 50% av vad jag deponerade.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Tony, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trades.com ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Det Àr verkligen vÀldigt oseriöst vad du nÀmner om Trades.com.

   HĂ€lsningar.

 5. Alejandro gutierrez svar

  Jag arbetade med trades.com i cirka 6 mÄnader, jag tjÀnade cirka 10,000 85 dollar och de Àr verkligen nybörjare (eller de Àr ett bedrÀgeri), de fick mig att förlora XNUMX% av mina pengar och ville nu ta ut resten av mina pengar, de svara inte pÄ mig. samtal, de svarar inte pÄ mejlen jag skickar till [e-postskyddad] krÀver mina pengar.

  UppmÀrksamheten nÀr du har pengar Àr mycket bra, men nÀr du inte lÀngre ska ge dem mer pengar ignorerar de dig totalt och för att ta ut dina pengar Àr det vÀrre Àn en bank.

  Fall inte för denna bluff.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Alejandro, tack sÄ mycket för att du delar din erfarenhet med Trades.com ... Kan du berÀtta mer om din erfarenhet av detta företag? Kommer du ihÄg hur du hittade dem? Har du namn pÄ rÄdgivare, mejl? Hur lÀnge har du inte kunnat dra dig tillbaka? Allt du sÀger om Trades.com lÄter vÀldigt dÄligt

   HĂ€lsningar.

 6. Daniel svar

  HÀr i Mexiko Àr de vÀrda en hatt om du investerar och om du förlorar för att det Àr bedrÀgeri lyfter de inte ett finger. Nu för företag som Àr dedikerade till investeringar som banker och mÀklarhus och som Àr "REGLERADE" av CNBV, gör de ocksÄ sina egna saker och Àr inte ansvariga för bedrÀgeri eller förlust av allt ditt kapital eller mycket av det pÄ grund av misskötsel eller platt för att ha stulit frÄn dig. TÀnk dig nu för ett utlÀndskt företag som inte regleras av CNBV, tÀnk dig. DÀr lÀmnar jag dem efter eget gottfinnande. Tvivla eller spring frÄn företag som lovar dig en vinst pÄ mer Àn 30% pÄ mindre Àn en mÄnad. Ingen ger sÄ mycket rÀntevinst om det inte Àr ett bedrÀgeri. De sÀger att investera $ 100,000 10,000 pesos och om en mÄnad kommer du att ha $ XNUMX XNUMX som inte Àr sant om det inte Àr rörlig inkomst vid köp och försÀljning av aktier och din rÄdgivare mÄste vara mycket, mycket bra. Se upp

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Daniel, tack för dina kommentarer om Trades.com, sa de till dig att investera $ 100.000 och fÄ $ 10.000 vinst pÄ en mÄnad? Det lÄter vÀldigt, vÀldigt illa. NÀr det gÀller reglering Àr det precis som du sÀger, inte ens med en reglerad mÀklare med en bra regulator kan du vara 100% sÀker, det Àr dÀrför vi inte ens tÀnker pÄ att investera i oreglerade företag, eller reglerade med icke-seriösa tillsynsmyndigheter. Om du har mer information om företaget, vÀnligen meddela oss.

   HĂ€lsningar.

 7. Carlos Miguel Quiroz svar

  Det Àr en fars, det skulle vara bra om de kunde informera fler mÀnniskor om denna typ av företag, det verkar i Mexiko genom ett JP Trading -företag, nÄgot liknande, Capital Finance Group, de ligger i Paseo de la Reforma, framför av den mexikanska börsen av vÀrderingar, i torn B, men de handlare som ansvarar för att hantera ditt konto har inte den erforderliga erfarenheten, jag har till och med bett dem om deras rekord men de gav mig aldrig den informationen nÀr din kontot har redan lite pengar till förmÄn, De kommer att prata med dig om riskavdelningen, med hÀnvisning till det faktum att om du inte anger mer pengar kan ditt konto förlora pengar, och inte bara gör de det en gÄng, de gör det upprepade gÄnger , vad de vill Àr att du anger mer pengar för att kunna fÄ inkomst för dem, nÀr ditt konto Àr praktiskt taget stÀngt och de inte svarar pÄ siffrorna, har jag kommunicerat med mÀnniskor som har hÀnt liknande saker och tillÀmpar samma modus operandi, sÄ det Àr inte en rekommenderad mÀklare, eftersom som din sida nÀmner det, De Àr inte reglerade och de verkar som nybörjare i det de gör, de stör sig pÄ att sÀga att det Àr dina pengar och inte deras sÄ att du kan lÀgga in mer pengar och i slutÀndan Àr de inte ansvariga för nÄgonting. Rekommenderas inte alls.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Carlos, tack för dina kommentarer, det Àr verkligen synd vad du nÀmner. Kommer du ihÄg hur du kom över Trades.com i första hand? Har du dessa företags webbplatser (jp trading, capital finance group) som du nÀmner?

   HĂ€lsningar.

 8. Jose svar

  BEDRAGAREEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE !!!!!
  De ber dig att ange pengarna via tyconx .com /
  men e

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej José, tack för dina kommentarer, Àr det att de ber dig att sÀtta in dina pengar via denna webbplats som du nÀmner? Kommer du ihÄg hur du kom över Trades.com i första hand?

   HĂ€lsningar.

 9. Carlos Luna svar

  trades.com Àr en produkt designad av den internationella gruppen, en mÀklare med nitton Ärs erfarenhet. Nu har detta företag mer Àn fyra och en halv miljon kunder över hela vÀrlden, dess mÄnatliga driftvolym Àr 54 miljarder dollar nÀrvarande i Europa, Asien och Latinamerika. Och det fortsÀtter att expandera.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   19 Ärs erfarenhet? 4 och en halv miljon kunder? Vi tror inte att det Àr sant, och Àven om det var sÄ fortsÀtter vi att prata om en oreglerad mÀklare, vi rekommenderar alltid att arbeta med reglerade företag Carlos.

   Var försiktig.

   HĂ€lsningar.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, vi rekommenderar alltid att du arbetar med reglerade företag med meritlista, sÄ Àr det inte med Trades.com, dÀrför rekommenderar vi det inte.

   HĂ€lsningar.

 10. Martin Cabrera svar

  Om vi ​​mĂ„ste vĂ€lja de viktigaste mĂ€klarna för 2018 Ă€r trades.com utan tvekan bland de viktigaste pĂ„ marknaden i Spanien, Mexiko, Colombia, Argentina, Chile och resten av de spansktalande lĂ€nderna, min uppfattning Ă€r klart, Ă€ven om ingenting Ă€r 100% sĂ€kert, Ă€r detta en av de mest pĂ„litliga mĂ€klarna pĂ„ marknaden. Det finns dock andra mycket kĂ€nda mĂ€klare pĂ„ spanska för att göra onlinehandel, som trades.com som regleras av en enhet i Europeiska unionen, har ett gratis demokonto och tillĂ„ter handel utan provision.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Martin, du har fel, oreglerad mÀklare, du nÀmner inte var du Àr baserad, vad mer Àr, din webbplats Àr inte ens tillgÀnglig lÀngre, verkar detta vara en sÀker och vanlig mÀklare för dig?

   • Mike svar

    Det regleras av MIFID och FSA rekommenderade mÀklare, kom ihÄg att det Àr ett företag baserat i London; Om de visste det eller bara kastar skit att slÀnga, och om sidan inte tillÄter att komma in Àr det för att den Àr mÀttad ... de vet om teknik och de vet att en sida som inte Àr sÀker inte har sÀkerheten hÀnglÄs i HTTP -fÀltet

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Reglerna för MIFID och FSA, vi tar inte riktigt hÀnsyn till dem eftersom vi anser att de inte garanterar nÄgon sÀkerhet för kunderna, vi rekommenderar alltid att arbeta med reglerade företag med mer seriösa tillsynsorgan, Ä andra sidan Àr det löjligt vad du nÀmner om hÀnglÄset i HTTP -fÀltet, det Àr ett enkelt sÀkerhetscertifikat som inte garanterar nÄgot med en mÀklare.

     Om du arbetar för Trades.com Àr det ocksÄ bÀttre att identifiera dig som sÄdan och inte ge dig sjÀlv som en klient som försvarar företaget till döds.

 11. Luis Narvaez svar

  Jag har redan arbetat med flera onlinemÀklare och jÀmfört med företag som xm, avatrade och plus500 ... de erbjuder dig en bÀttre och mer attraktiv rÄdgivning och om de har fysiska kontor och detta ger mÄnga av oss lugnet och förtroendet att delta De och inte bara Àr hÀr i Mexiko och det Àr inte det enda kontoret dÀr jag har presenterat mig för dem och i all behandling Àr densamma, sÀrskilt i Colombias

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Luis, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Trades.com med oss.

   HĂ€lsningar.

 12. Josue svar

  Hej, hur mÄr du? Banker som stöder företaget Àr Morgan Stanley, Goldman sachs, ING, UBS, Credit Suize. De lÀr oss ocksÄ att det finns i 58 lÀnder och att huvudkontoret ligger i London, kontoren i Mexiko Àr i företagsreformen om avenida paseo av reformen framför rondellen i handflatan alla andra frÄgor jag ska försöka svara pÄ dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Josue, om det du sÀger Àr riktigt, ja, det Àr en riktig skam att Trades.com behandlar sina kunder pÄ detta sÀtt, och framför allt att det ligger om dess reglering, eftersom vi vet att det inte ger nÄgon information pÄ sin sida webbplats om sin förmodade reglering, liksom alla verkligt reglerade mÀklare.

 13. John svar

  De pratade med mig mÄnga gÄnger, sÄ jag bestÀmde mig för att undersöka deras webbplats pÄ egen hand. Jag insÄg att de Àr ett potentiellt bedrÀgeri pÄ grund av tvÄ frÄgor: 1) De tillhör Preseplio Limited som Àr samma Àgare till FGS MARKETS. 2) Den del dÀr de nÀmner detta finns pÄ hemsidan ovanför "Ansvarsfriskrivning om trafik i USA och Japan" och de har det som en bild, inte som text sÄ att om du söker efter Preseplio i google hittar du aldrig deras sida (teknik anvÀnds av bedragare). 3) Jag kontrollerade dina Chrome -svar med Chrome -elementen nÀr du försökte logga in och jag blev förvÄnad över att de verkligen Àr desamma som FGS MARKNADER !!.
  Dessa företag markerar dig först, de gör resurser, sedan nÀr de brÀnns hÄrt öppnar de nya och dÀrmed stjÀl de.
  Om du vill veta vad Preseplio gör: preseplioltd .com / ¥DAN SERVICIOS DE MARKETING!

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Juan, tack sĂ„ mycket för att du delade denna information med oss ​​... Vi kommer att uppdatera recensionen. Faktum Ă€r att din webbplats verkar ha slutat fungera, men Ă€ndĂ„ ...

 14. Edward Hurtado svar

  De kontaktade mig per telefon. Jag har ingen aning om var de fick min telefon, förmodligen frÄn nÄgon bank. RÄdgivaren var snÀll i allmÀnhet, jag förstÄr att deras jobb Àr att fÄ investerare för tillfÀllet, men de respekterar inte det utrymme som klienten krÀver nÀr de inte kÀnner till företaget. I synnerhet berÀttade de för mig att minsta investering var 1000 USD. Jag inser att jag Àr vÀldigt riskfientlig och att jag kan vara en pÄlitlig plattform, men nÀr jag ser kommentarerna pÄ detta forum och rÄdgivarens instÀllning tror jag inte att jag arbetar med dem. Har du nÄgra förslag pÄ ett företag?

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Eduardo, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Trades.com med oss ​​... Om du har mer information om företaget som du tycker Ă€r viktigt, inbjuder vi dig att dela det med oss. Vi rekommenderar att du lĂ€ser resten av kommentarerna i det hĂ€r avsnittet. HĂ€r har du information om hur man vĂ€ljer en rekommenderad mĂ€klare.

   En hÀlsning.

 15. Ulises svar

  Hej forum, jag rekommenderar att du kontaktar din handlare och ber om möjligheter som en börsintroduktion, eftersom en Àr nÀsta, och dÀrmed genererar större prestanda.
  Och de kÀnner sig mer bekvÀma nÀr det gÀller att investera.

  • Alan svar

   Kanske var det NIO. Jag har vÀntat pÄ vinsten med dem i mer Àn tvÄ mÄnader.

  • David svar

   kanske investerade du i NIO med dem. Jag har vÀntat pÄ intÀkterna i nÄgra mÄnader nu och de sÀger Ät mig att vÀnta.

 16. Jesus Lopez svar

  Hej vÀnner Jag hoppas att du har en bra dag, jag tipsar Trades.com om du vill investera ger jag dig 100% gratis rÄd 365 dagar om Äret 24 timmar om dygnet, jag arbetar hÀr och om det Àr nÄgot jag Àr sÀker pÄ av, det Àr att vi Àr reglerade mycket bra bÄde i Mexiko och i andra lÀnder, vÄrt arbete Àr 100% effektivt och att hjÀlpa dem knyter dem inte till nÄgot hos oss, det Àr bara en frÄga om förtroende, allvar och att vara i stÀndiga investeringar att fÄ bra vinster frÄn fluktuationer. Jag skulle lÀmna mitt nummer till dig men det Àr nÄgot farligt, jag föredrar att du svarar mig sÄ kontaktar jag dig.

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jesus, dÄ utnyttjar vi det faktum att du arbetar för Trades.com för att stÀlla nÄgra frÄgor till dig, till exempel varför webbplatsen inte Àr online.

   En hÀlsning.

 17. Elia Rojas svar

  NÄgon som kan hjÀlpa mig eller nÄgot liknande kommer att hÀnda honom? Idag rekommenderade jag fortfarande en vÀn att investera med trades.com och pÄ mitt konto sa de till mig en bonus pÄ 5% proportionell mot min vÀns initiala investering, detta hÀnder varje gÄng en rekommendation görs ??

 18. Rogelio svar

  Du vet hur bra denna mÀklare Àr, de berÀttade bara för mig om trades.com och kommenterade att minsta investering var 2k per vdd, det verkar inte sÄ mycket för mig, men jag vill veta hur sÀkra mina pengar kommer att vara?
  Tack
  HÀlsningar frÄn Veracruz

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Rogelio, som recensionen sÀger, det Àr en reglerad mÀklare med ett nÄgot dÄligt rykte, vi föreslÄr försiktighet.

   En hÀlsning.

 19. Juli hor svar

  Hej till mig, de kontaktade mig genom samtal, de skickade mig ett mail och redo, jag pratade med en rÄdgivare, jag gick pÄ ett möte pÄ deras kontor, förresten, vÀldigt vackert och vi började jobba och jag hade söta jobb och andra . Bitter men vdd m gÄr vÀldigt bra jag rekommenderar dem

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack sÄ mycket för att du delar din upplevelse med Trades.com med oss.

   En hÀlsning.

 20. juli svar

  Jag rekommenderar verkligen den hÀr. MÀklare har mycket bra kundservice och bortsett frÄn det ger de det ett onlineseminarium, och det jag gillar mest Àr att du kan ta ut nÀr du vill
  Trades.com rekommenderas 100%

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Julio, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med Trades.com med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade det hĂ€r företaget?

   En hÀlsning.

   • David svar

    Jag har försökt ta ut mina pengar i mer Àn en mÄnad och jag har inte kunnat.

    • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

     Hej David, det Àr verkligen synd vad du nÀmner, hur kom du pÄ Trades.com i första hand?

     HĂ€lsningar.

     • David

      De kontaktade telefon mycket vÀnligt. Jag försökte gÄ till hans kontor under renovering men rÄdgivaren berÀttade för mig att han var en av de bÀsta han var i London.

 21. Ulises svar

  Jag har investerat i en halv mÄnad, jag skrev in $ 1000 och de gav mig en 10% bonus detta för att kunna ha mer styrka inom mitt konto och just nu har jag mer Àn 38%
  Den hÀr veckan ska jag ta ut mina intÀkter och jag lovar att berÀtta att jag ocksÄ gjorde det; hur lÄng tid tar det för pengarna att nÄ mig effektiviteten pÄ trade.com Jag gillar det

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Ulises, tack sĂ„ mycket för att du delar din erfarenhet med Trades.com med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade detta investeringsbolag?

   En hÀlsning.

  • Adrian lopez svar

   hur gjorde du nÀr du tog ut dina vinster?

  • Viridiana svar

   Ulises, berÀtta mer snÀlla. Jag gick precis in och jag tvivlar.

 22. Jorge Barrientos svar

  Jag arbetar för nÀrvarande med företaget trades.com och vdd gÄr mycket bra för mig i nÀstan ett Är och jag har gÄtt i pension minst Ätta gÄnger, nu arbetar jag med valutor och jag Àr mycket bra. Jag rekommenderar dem starkt. HÀlsningar frÄn Morelia

  • Rekommenderade mĂ€klare Postförfattaresvar

   Hej Jorge, tack sĂ„ mycket för att du delade din erfarenhet med mĂ€klaren Trades.com med oss ​​... Kommer du ihĂ„g hur du hittade dem?

   En hÀlsning.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *