Tradesrun Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Tradesrun (även kallad tradesrun.com), är en CFD och Forex mäklare. Rekommenderas verkligen Tradesrun för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi recenserar Tradesrun. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: Evergo Ltd.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad på: Marshallöarna. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Tradesrun, märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: det klassiska kontot, guldkontot, platinakontot och VIP-kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje typ av konto.

Klassiskt konto- Minsta initiala insättning på $ 1.000, videohandledning, sammanfattning och daglig marknadsundersökning.

Guldkonto: Minsta initiala insättning på $ 10.000 XNUMX, videohandledning, sammanfattning och daglig marknadsundersökning, webinarier och seminarier.

Platinakonto- Minsta initiala insättning på $ 25.000 XNUMX, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webinarier och seminarier, kontohanterare, signaler och SMS -nyheter.

VIP-konto- Minsta insättning på $ 100.000 XNUMX, videohandledning, daglig marknadsundersökning och sammanfattning, webinarier och seminarier, kontohanterare, SMS -nyheter och signaler, premiumanalyser, premiumkundsupport.

Kontotyper för Tradesrun
Kontotyper för Tradesrun

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Tradesrun erbjuder är: MT4.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Tradesrun tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Tradesrun webbplats
Tradesrun webbplats

Tradesrun tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, ekonomisk kalender, förklaring av de finansiella produkter som Tradesrun erbjuder, inte mycket annat egentligen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Tradesrun |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: tradesrun.com

Telefonnummer: + 34 932206603 och +44 2038 143 531

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Tradesrun <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Tradesrun -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den är baserad i osäkra länder (t.ex. Marshallöarna), när vi letade efter recensioner om Tradesrun kunde vi inte hitta några recensioner, som får oss att tro att det är Det är ett "nytt" företag. Vi föreslår att du är försiktig. CNMV, Spaniens finansregulator, har varnat för Tradesrun. 

 

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : i november 2020 CONSOB tillagd Tradersrun till din lista över bedrägliga finansiella företag för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM VARNING ⛔
➡️ Länk till CONSOBs varning för annonsering i november 2020

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Tradesrun? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *