✔️ Information granskad och uppdaterad i juni 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i TradesUniversal. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om TradesUniversal och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradesuniversal.com – tradesuniversal.com
???? företagetUniversal Scale Investment Ltd
⚖️ regleringinte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 Plattformegen plattform
📌 AdressDesconocida

⚠️ TradesUniversal ägs av Universal Scale Investment Ltd, företaget nämner inte var den ligger, farligt för sina kunder på grund av dess bristande reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. Företaget ligger på en okänd plats, var försiktig. ⚠️

Kontotyper

Vi går nu vidare till att diskutera kontotyperna som TradesUniversal erbjuder, i det här fallet noterar vi att det inte erbjuder några kontotyper.

Information på webben

TradesUniversal webbplats

TradesUniversal ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, ett utbildningsavsnitt, livediagram, marknadsnyheter men på engelska, ekonomisk kalender även på engelska, varningar, några finansiella miniräknare, inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

  • +44 7445145115
  • +34 919 014403
  • +51 17097386
  • +52 2229126876
  • +56 422565629

???? TradesUniversal Final Rating ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED TradesUniversal.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om TradesUniversal:

datum Uppdatering – nyheter
Augusti 2022Vi får ett stort antal meddelanden från TradesUniversals kunder som hävdar att de inte kan ta ut sitt kapital.
November 2022Företaget TradesUniversal är kopplat till 44 HandlarEtt företag med dåligt rykte.
kan 2023Klagomål mot TradesUniversal på uppdrag av CNMV.

Användarrecensioner

[demokrati id=”5468″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med TradesUniversal.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar lurade av TradesUniversal

Hur man rapporterar TradesUniversal

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera TradesUniversal?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är TradesUniversal en bluff – är det bluff?

Ja. Vi tror att TradesUniversal är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är TradesUniversal pålitligt?

Nej. TradesUniversal är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från TradesUniversal?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till TradesUniversal?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

31 kommentarer om «Är TradesUniversal en bluff? 2023 recensioner»

  1. Rafael Riveiro Dominguez svar

    Hej, jag heter Rafael Riveiro och jag blev lurad för €40000 XNUMX av Acainvescorp och Universal Afternoons. Kan du informera mig om vilket reglerat företag jag kan välja att investera i igen och få tillbaka mina stulna pengar?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *