✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta om vi anser att företaget Tradex4u är ett säkert företag eller ett opålitligt företag. Läs hela vår analys för att ta reda på allt!

Vi analyserar webbplatsen, observerar varje detalj och undersöker de viktigaste egenskaperna som tas i beaktande när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Tradex4u och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradex4u.com
???? företaget* Den nämner inte vilket företag den tillhör.
⚖️ reglering Nämner inte att vara reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 AdressDen nämner att vara belägen på MOOR HOUSE FIRST FLOOR, 120 LONDON WALL, LONDON, EC2Y 5ET. Storbritannien
🕑 Webbplatsens ålderWebbplatsen registrerad den: 2023-09-25
FöretagstypForex, råvaror, metaller, energi, index, aktier, ETF:er och kryptovalutamäklare

Företag: ⚠️ Tradex4u nämner inte vilket företag det tillhör. Var mycket försiktig, vi märkte en tydlig brist på transparens.

Plats: ⚠️ Tradex4u avslöjar inte sin plats, vilket är oroande. Att lita på ett företag som inte nämner dess plats är mycket farligt. Var försiktig.

Vi har kommit fram till att det finns flera egenskaper hos detta företag som orsakar oss oro.

Vad är Tradex4u?

Efter att ha gjort en analys av företagets hemsida kan vi säga det Tradex4u är en mäklare: valuta, råvaror, metaller, energi, index, aktier, ETF:er och kryptovalutor .

Kontotyper

typer av kontonMINIMAL UNDERVISNING
tillträde $5000
Bronze $20,000
Silver$50,000

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av Tradex4us webbplats, som är tradex4u.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Efter att ha gjort en analys av webbplatsen:

– Vi har hittat följande telefonnummer:  +447308303455 och på TELEGRAM +44 7389 659812

– Vi har hittat följande mejl: [e-postskyddad]

Tradex4u förordning

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats:

Situationen som mäklaren tar upp är ytterst oroande; Den nämner inget om dess reglering. Vad säger detta oss? Vi står inför en mäklare som verkar utan reglering. Vad innebär denna brist på reglering? Det innebär att mäklarens kunder och deras fonder är helt oskyddade. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kanske du inte kan få tillbaka dina pengar. Vi ber dig att vara mycket försiktig när du har att göra med dessa typer av företag. Tänk efter noga innan du skickar pengar, du sätter ditt förtroende till ett företag utan någon reglering eller skydd!

???? Tradex4u slutbetyg ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos Tradex4u och vi har kommit fram till följande slutsatser om detta företag:

Plats: Den nämner att vara belägen på en plats som anses säker som Storbritannien, men vi tror att detta är falsk information som de försöker lura kunder med.

reglering: Avsaknaden av information om dess reglering tyder på att vi har att göra med ett oreglerat företag, vilket anger en uppenbar brist på transparens och professionalism.

Kom ihåg att företaget har rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter (i detta fall FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority). Var EXTREMT FÖRSIKTIGT.

Detta företag nämner inte vilket företag det ingår i, var försiktig, det finns en tydlig brist på seriositet och transparens.

Tradex4u är en mäklare som erbjuder tjänster inom ett brett utbud av finansiella tillgångar, inklusive valuta, råvaror, metaller, energi, index, aktier, ETF:er och kryptovalutor. Den påstår sig vara belägen i Storbritannien, anses vara en säker plats, men vi anser att detta påstående är falskt och försöker lura kunder.

Avsaknaden av information om dess reglering tyder på att Tradex4u verkar utan någon typ av övervakning, vilket anger en uppenbar brist på transparens och professionalism. Dessutom har företaget rapporterats av olika finansiella tillsynsmyndigheter, såsom FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority. Det är avgörande att vara extremt försiktig när man överväger interaktion med denna enhet, eftersom den inte nämner vilket företag den är en del av, vilket visar en tydlig brist på seriositet och transparens.

🚨🚨 Sammanfattning: Som diskuterats är vår slutsats att detta företag inte är särskilt seriöst eller säkert. Det rekommenderas att vidta försiktiga åtgärder inför de olika oroande tecken som vi har observerat. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om Tradex4u:

datum Uppdatering – nyheter
Juni 2024Klagomål mot Tradex4u finansiell tillsynsmyndighet FSMA, Belgian Financial Services and Markets Authority

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Tradex4u.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur du återställer ditt kapital efter att ha blivit lurad av Tradex4u

Om du har blivit utsatt för bedrägeri och behöver veta hur du gör anspråk på dina pengar, kan du hitta våra råd i avsnittet med vanliga frågor nedan.

Hur man rapporterar Tradex4u

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det (rekommenderade) alternativ till Tradex4u?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Hur kan jag rapportera Tradex4u?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Tradex4u pålitlig?

Nej. Tradex4u är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: det påstår sig vara lokaliserat i Storbritannien, en plats som anses säker, men vi anser att denna information är falsk för att vilseleda kunder. Bristen på information om dess reglering tyder på att det är ett oreglerat företag, vilket visar på en uppenbar brist på transparens och professionalism. Dessutom har det rapporterats av flera finansiella tillsynsmyndigheter, inklusive Belgiens FSMA. Var extremt försiktig. Företaget nämner inte vilken enhet det tillhör, vilket visar en tydlig brist på seriositet och transparens.

Hur får man tillbaka pengar från Tradex4u?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Tradex4u: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. daniela svar

  Jag har en bekant som investerar, men jag vill inte att de ska stjäla mina pengar eller lura mig. Kan du hjälpa mig? Välsignelser.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniela, tack för att du skriver om Tradex4u. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *