✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

Grundläggande information

🌐 webbplatstradexerts.com
???? företaget*Nämner det inte
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformEgen plattform
📌 Adress191 Integer Rd, 2nd Street, LA 08219 USA
🕑 Webbplatsens ålderWebbplats registrerad på:
2023-09-06
FöretagstypKryptovaluta och cfds mäklare

Vad är handelsexperter?

Efter en fullständig analys av Trade Experts webbplats kan vi bekräfta att det är en mäklare som erbjuder tjänster inom kryptovalutor och CFD:er.

Kontotyper

Företaget har nyckelinformation om sina konton:

kontonInvesteringar
GRUNDPLAN Robot$500
KAMPANJPLAN Robot$5.000
Robot VIP-PLAN$10.000
Robot PREMIUM PLAN$1.000.00
DÍ TRADING Robot$2.000.000

Information på webben

webbsida

Här visar vi dig en skärmdump av webbplatsen Tradexerts, som är tradexerts.com. Fångsten gjordes i juni 2024.

Kontakt: telefonnummer och e-post

Bristen på kontaktuppgifter utöver en e-postadress från detta företag är extremt oroande. Effektiv kommunikation är avgörande i alla affärsrelationer, och frånvaron av alternativ som telefonnummer eller fysiska adresser tyder på bristande transparens och engagemang för kunderna.

* Reglering av handelsexperter

Vi har analyserat på djupet den nuvarande ⚖️ regulatoriska situationen ⚖️ som detta företag befinner sig i och vi har kommit till följande slutsats.

Efter en grundlig analys av detta företags aktuella regulatoriska situation har vi kommit till en oroande slutsats. Mäklaren i fråga lämnar ingen information om sin reglering, vilket väcker allvarliga farhågor. Denna brist på transparens tyder på att det är en oreglerad mäklare, vilket innebär att kunder och deras fonder saknar någon typ av skydd. Med andra ord, om mäklaren agerar bedrägligt kommer kunderna sannolikt inte att ha någon rättslig möjlighet att få tillbaka sina pengar.

???? Final Trade Experts Rating ????

Som du kan se har vi genomfört en detaljerad och fullständig analys av de viktigaste egenskaperna hos handelsexperter och vi har kommit till följande slutsatser om detta företag:

🚨🚨Av de nämnda skälen är vår slutsats att det är ett väldigt oseriöst och väldigt osäkert företag. Tänk noga efter om du vill skicka pengar till ett företag med dessa egenskaper. 🚨🚨

uppdateringar

Nyheter om handelsexperter:

datum Uppdatering – nyheter
juni 2024Klagomål mot handelsexperter från den tyska finanstillsynsmyndigheten
Juli 2024 Klagomål mot handelsexperter från finansiell tillsynsmyndighet CNMV, National Securities Market Commission
Juli 2024Klagomål mot handelsexperter från finansiell tillsynsmyndighet CONSOB, italienska nationella värdepappersmarknadskommissionen

Vi noterar att företaget redan har klagomål från finansiella tillsynsmyndigheter. Var mycket försiktig!

Användarrecensioner

[demokrati id=”8921″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse med Trade Experts.

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats av handelsexperter

Om du har blivit utsatt för ett bedrägeri och letar efter vägledning om hur du kan kräva ditt kapital, är du på rätt plats. I vår FAQ-sektion hittar du användbara och detaljerade råd om hur du går tillväga om du har blivit lurad.

Hur man rapporterar handelsexperter

Om du är missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller och vill anmäla det av någon anledning, är du på rätt plats. I vår FAQ-sektion hittar du detaljerad information om det bästa sättet att lämna in ett klagomål mot detta företag.

Preguntas Frecuentes

Finns det alternativ (rekommenderas) till handelsexperter?

Naturligtvis finns det starkare och säkrare alternativ än handelsexperter. Du kan konsultera vår ranking av de bästa mäklarna att hitta tillförlitliga och värdefulla alternativ.

Hur kan jag rapportera handelsexperter?

Rapporteringsprocessen kan variera beroende på var du befinner dig. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lands finanstillsynsmyndighet för specifik vägledning om hur du ska gå tillväga. Om du behöver hjälp, lämna oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig gärna i processen.

Är handelsexperter pålitliga?

Trade Experts uppfyller tyvärr inte de tillförlitlighetsstandarder som investerare förväntar sig av ett företag av dess natur. Bristen på sanningshalt i de uppgifter som den tillhandahåller, utöver den anmärkningsvärda avsaknaden av information om dess reglering, är en anledning till oro och väcker allvarliga tvivel om dess tillförlitlighet och transparens som finansiell enhet.

Hur får man tillbaka pengar från handelsexperter?

Om du behöver få tillbaka ditt kapital erbjuder vi dig en detaljerad guide om processen för att återvinna pengar från ett bluffföretag. Genom att utforska stegen att följa kan du vara på väg att återfå dina pengar effektivt. här.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Handelsexperter: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Lautaro svar

  Det här företaget kommer inte att låta dig dra dig ur. Jag får inte betalt än, gör det inte, du kommer att tacka mig senare. Hälsningar.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lautaro, tack för att du skriver om handelsexperter. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, investera inte mer pengar, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt och behåller pengarna från det ögonblick de når deras konton, de kommer aldrig in på marknaden, allt är förberett så att de gör du förlorar dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de ber dig om en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det!, det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och även om du betalar kommer de aldrig att returnera det till dig.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar, gå till vår chatt eller fyll i formuläret på denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *