Annonsera med oss

Kommentarer om Trading 360

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Trading 360 (kallas även trading-360.com), är en Forex-, kryptovaluta-, ETF- och CFD -mäklare. Rekommenderas verkligen Trading 360 för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om Trading 360 ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Handlar 360 ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsföretag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Mäklaren nämner att vara en del av: Nämner inte.

 

✅ När det gäller din läge, Mäklaren nämner att den är baserad i: Storbritannien men har ingen registrering eller reglering i detta land, så vi tror att det är falskt. 

 

✅ Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare.

 

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade mäklareeftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en oreglerad mäklare det är mycket riskabelt. 📌

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trading 360 noterar vi det erbjuder inte olika typer av konton / planer.

La plattform att fungera att Trading 360 -erbjudanden är: nämns inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Trading 360 tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en stor poäng till förmån för mäklaren.

Webbplats för handel 360
Webbplats för handel 360

Trading 360 tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: information om de produkter som den erbjuder, live -diagram, verkligen inte mycket mer än detta.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

🟢 Annan information om Trading 360 🟢

 

⬇️ Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv. ⬇️

🌏 Webbplats: trading-360.com

📞 Telefonnummer: Storbritannien +44 1972561155 | Kanada +1 5878038570 | Sydafrika +27 211004960 | Australien +61 383999190

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trading 360. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare att tillhandahålla viktig information om företaget. information som alla investerare bör veta innan de beslutar om de ska investera i ett investeringsbolag eller inte.

>>> Bedömning på Trading 360 <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Trading 360 är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget? ⭐ Analys 2021

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktig, för: det är en oreglerad mäklare, misstänkt plats, när man letar efter recensioner om Trading 360 Vi hittade inga andra recensioner, vi tror att det är en ny mäklare utan meriter. Slutsats: det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trading 360? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Trading 360: Betyg och kommentarer»

 1. Roberto svar

  De är tjuvar, bedragare. De tog $ 1000 från mig och nu vet jag inte hur jag ska få tillbaka det

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Roberto, tack för att du kommenterar Trading 360. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *