Annonsera med oss

TOLTECHFX Kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren TRADING & MINER (även kallad trading-miner.com), är en kryptovaluta -mäklare. Rekommenderas TRADING & MINER verkligen att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

➡️ I det här avsnittet hittar du: åsikter om TRADING & MINER ✅, hävdar 😡, exupplevelser 📝, tillanalys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2021), och det viktigaste: Är TRADING & MINER ⚠️ en säker mäklare? Kan vi lita på det här företaget? Kan vi ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: de nämner det inte.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: USA, men vi tror att detta är falskt eftersom mäklaren inte är reglerad där av något organ. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: de nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, vilket får oss att tro att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av TRADING & MINER, noterar vi att det inte ger någon information om att äga olika typer av planer eller konton.

Las plattformar att fungera som TRADING & MINER erbjuder är: TRADING & MINER: s egen plattform.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som TRADING & MINER tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

TOLTECHFX webbplats
TRADING & MINER webbplats

TRADING & MINER tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade: några live -diagram, videor med lite information, egentligen inte mycket mer än så här.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om TRADING & MINER |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: trading-miner.com

Telefonnummer: har inte.

E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension om TRADING & MINER. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

>>> Bedömning på TRADING & MINER <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att TRADING & MINER -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi rekommenderar att vara försiktiga, eftersom: det är en oreglerad mäklare, vi vet inte var den är baserad, när vi letar efter recensioner om TRADING & MINER hittade vi ingen annan recension, vi tror att det är en ny mäklare, utan meritlista. Vi föreslår att du är försiktig. 

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om TRADING & MINER? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

12 kommentarer om «TRADING & MINER: Betyg och kommentarer»

 1. alex svar

  År 2020 under maj månad började jag investera, i juli hade det några olägenheter och i augusti förlorade jag en investering på 500 USD vilket var två planer på 250. Sedan rapporterade de att de hade blivit hackade och en rad saker. Det är en bedrägeri eller de ser det för att investera

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alex, tack för att du utökade informationen och tack för att du delar din erfarenhet med TRADING & MINER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den du startade, eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR

   hälsningar

 2. Maria svar

  Det är vad de skrev till mig igen: Hej Aminta, observera att du inte kommer att kunna ta emot din betalning från uttagskranen.
  Med vänlig hälsning "namn på dem som ber oss betala"
  Trading Miner Team
  DET ÄR EN ANNAN som påstår sig vara ett stöd som tilldelats av företaget Paul Sniders. De har 2 telegramkanaler där de lurar människor.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, betal inte dem något, de kommer inte att returnera pengarna ändå, tack för att du utökade informationen och tack för att du delar din erfarenhet med TRADING & MINER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller från början, eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök att göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 3. Maria svar

  Hälsningar
  Jag skriver för att berätta att jag har investerat i Tradin Miner i flera månader, min glädje var stor, eftersom jag inte missade att betala den dagliga kängan. Men det är så att de rapporterade schemat för uttag första gången och för att ge tid till dem som inte hade autentiserat "" kontona före uttagningen, skjöt de upp datumet. Det visar sig att de säger åt mig att betala $ 70.00 att med avgiften gjorde de mig runt $ 100, ok, jag skickade dem och allt är bra, nu när de planerar ett uttag säger de till mig att de går efter region och väntar på namnet på mitt land som ska visas El Salvador och de säger till mig att för att fortsätta med uttag måste jag skicka en provision på $ 50.00 som med fötter är $ 80, det verkar konstigt för mig eftersom de inte bad om det tidigare, men med mycket av ansträngning skickar jag den angivna kursen på $ 50.00 och nu visar det sig att de säger att min försändelse inte visas i deras register, det vill säga att jag inte betalade. Jag skickar uttagstesterna och skickar till plånboken de gav mig, men de insisterar på att jag inte gör det
  visas och jag måste skicka den igen. Från kommentarer från andra offer kanske jag är en till.

  Lägg märke till att många skickades i samma post. Jag vill veta om de har samma erfarenhet som din server eller om du fick rätt betalt eller att denna smärtsamma situation beror på, det kommer att vara att Trading Miner är falsk och lurar de människor som litar på dem. ??
  De använder det här e -postmeddelandet: [e-postskyddad]
  och 2 telegramkanaler med samma namn och ikon.

  Vänta på din kommentar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Maria, ett seriöst företag använder inte gmail med sina kunder men tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADING & MINER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den du startade, eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 4. Diego Martinez svar

  Kära vänner.

  Företaget kallade: "Trading & Miner", är en fullständig bluff.

  Jag investerade 100 dollar år 2020 i detta företag i syfte att generera en extra inkomst, men dessa pengar kunde aldrig återvinnas, de lät mig aldrig ta ut vinster, mycket mindre återställa det som investerades, vilket skulle vara det minsta som de skulle lämna tillbaka.

  I detta ögonblick går pengarna förlorade, det skrivs till posten [e-postskyddad] Vad sidan anger och svaret är att för att ta ut måste jag investera mer pengar, vilket jag inte är villig att göra och fortsätta att bli lurad av detta företag, enligt mejlet svaret ges av Paul Sniders
  Operations Manager

  Vänliga hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Diego, tack för att du delar med dig av din erfarenhet av TRADING & MINER. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det. De kommer inte att returnera dina pengar, inte heller den du startade, eller om du skickar dem nu kommer du inte att se dem längre, försök göra anspråk genom vår chatt.
   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

 5. Alix svar

  handel gruvarbetare är en bluff, jag förlorade mina pengar där

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Alix, försök att få tillbaka det från vår CHAT.

   Hälsningar.

 6. Gonzalo Cortés Valenzuéla svar

  Kära vänner.

  Jag har blivit lurad av företaget som heter: "Trading & Miner".

  Jag ber dig att snälla hjälpa mig att återfå pengarna som investerats i den plattformen, plus räntan som genereras mellan datumen: (03-augusti-2020 och 17-augusti-2020), förutom de ekonomiska avkastningar som inte tjänats för dagarna i att den förvärvade BOT, var inaktiv.

  När jag försöker komma åt den här plattformen får jag bara svaret "fel i sökningen", vilket tyder på att sökningen misslyckades.

  Tack så mycket för din uppmärksamhet.

  Vänliga hälsningar.

  Gonzalo Cortés Valenzuéla
  CC # 8424285
  Mobiltelefon: +57 (301) 358-5397
  e-post: [e-postskyddad]

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Gonzalo, tack för att du delar din erfarenhet med TRADING & MINER. Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela den med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra som investerar med detta företag.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår länk:

   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   hälsningar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *