Kommentarer om enkel handel

I denna avdelning vi analyserar mäklaren Enkel handel (kallas även tradingsencillo.es), är en ekonomisk utbildning. Rekommenderas enkel handel verkligen att gå kurser? Eller är det bättre att hålla sig borta från detta företag? ⛔ Det är säkert? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Simple Trading. Det beror på att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

✅ Kursen nämner att vara en del av: Jorge Bull.

✅ När det gäller din läge, kursen nämner att vara baserat i: Spanien.

📌 minns: det bästa alternativet (och det säkraste) är reglerade företageftersom de måste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en företag inte reglerad det är mycket riskabelt. 📌

Nu fortsätter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Simple Trading, i det här fallet hittade vi inte information som tyder på att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera att Simple Trading erbjuder är: inte nämnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för näringsidkaren som Simple Trading tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en bra punkt till förmån för företaget.

Enkel handelswebbplats
Enkel handelswebbplats

Simple Trading ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara en kort översikt av företaget, egentligen inte mycket mer än detta.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Enkel handel |

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

🌏 Webbplats: tradingsencillo.es

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

>>> Bedömning på Enkel handel <<

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att företaget Enkel handel är pålitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom dessa onlinekurser vanligtvis ägs av bedrägliga mäklare och används för att locka kunder, och från vad vi har kunnat se verkar detta vara ett av dessa fall. Vi föreslår att du är försiktig.

⛔ Uppmärksamhet ⛔ : Enkel handel fungerar tillsammans med George Bull Academy, ett onlinekursföretag som har anklagats för att ha hänvisat klienter till olagliga och bedrägliga mäklare.

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

Vad tycker du om Simple Trading? Vad har du haft för erfarenhet?


LegacyFX mäklare

Annonsera med oss

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.

Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.

Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

2 kommentarer om «Enkel handel: Betyg och kommentarer»

 1. Francisco svar

  De är tjuvar som arbetar för andra tjuvar, jag vill veta hur jag ska rapportera dem

  • Rekommenderade mäklare svar

   Hej Francisco, tack för att du frågade om enkel handel. Denna mäklare är en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar det bara och i slutändan berättar de att du har förlorat och de behåll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.