Kommentarer om enkel handel

I denna avdelning vi analyserar mĂ€klaren Enkel handel (kallas Ă€ven tradingsencillo.es), Ă€r en ekonomisk utbildning. Rekommenderas enkel handel verkligen att gĂ„ kurser? Eller Ă€r det bĂ€ttre att hĂ„lla sig borta frĂ„n detta företag? ⛔ Det Ă€r sĂ€kert? Är en gotcha? Vi hjĂ€lper dig att bestĂ€mma det. ✅

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension pÄ Simple Trading. Det beror pÄ att vi har fÄtt nÄgra meddelanden frÄn kunder som frÄgar om företaget, och vi tycker att vÄr recensionssida hjÀlper investerare, ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för att investera med ett investeringsbolag.

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

Vi utför denna granskning och bedömning pÄ grund av att vi fÄr olika meddelanden och kommentarer som frÄgar om tillförlitligheten hos företaget i frÄga. ¿Du Àr en representant för detta företag? LÀmna en kommentar som svarar pÄ kundfrÄgor.

NödvĂ€ndig information: Vem tillhör det? Var Ă€r du? Är du en reglerad mĂ€klare?

✅ Kursen nĂ€mner att vara en del av: Jorge Bull.

 

✅ NĂ€r det gĂ€ller din lĂ€ge, kursen nĂ€mner att vara baserat i: Spanien.

 

📌 minns: det bĂ€sta alternativet (och det sĂ€kraste) Ă€r reglerade företageftersom de mĂ„ste uppfylla mycket strikta krav. Arbeta med en företag inte reglerad det Ă€r mycket riskabelt. 📌

Nu fortsÀtter vi med att analysera typerna av konton som erbjuds av Simple Trading, i det hÀr fallet hittade vi inte information som tyder pÄ att det finns olika typer av konton.

La plattform att fungera att Simple Trading erbjuder Àr: inte nÀmnt.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjÀlpmedlen för nÀringsidkaren som Simple Trading tillhandahÄller pÄ sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjÀlpen pÄ webbplatsen kan vara en bra punkt till förmÄn för företaget.

Enkel handelswebbplats
Enkel handelswebbplats

Simple Trading ger följande hjÀlpmedel eller resurser till handlare eller intressenter: bara en kort översikt av företaget, egentligen inte mycket mer Àn detta.

 

FÄ tillbaka dina pengar - vi hjÀlper dig

 

| Annan information om Enkel handel |

 

Vi lÀmnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats sjÀlv.

🌏 Webbplats: tradingsencillo.es

📞 Telefonnummer: har inte.

📧 E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning pÄ Enkel handel <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vÄr Äsikt Tror vi att företaget Enkel handel Àr pÄlitlig? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Efter en analys rekommenderar vi att vara försiktiga, eftersom dessa onlinekurser vanligtvis Àgs av bedrÀgliga mÀklare och anvÀnds för att locka kunder, och frÄn vad vi har kunnat se verkar detta vara ett av dessa fall. Vi föreslÄr att du Àr försiktig.

 

⛔ UppmĂ€rksamhet ⛔ : Enkel handel fungerar tillsammans med George Bull Academy, ett onlinekursföretag som har anklagats för att ha hĂ€nvisat klienter till olagliga och bedrĂ€gliga mĂ€klare.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bĂ€ttre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det vĂ€rt risken om det finns mycket sĂ€krare alternativ att investera?

 

Du mĂ„ste förstĂ„ att en av de fĂ„ Ă„tgĂ€rder som verkligen sĂ€kerstĂ€ller kundernas pengar Ă€r regleringen av mĂ€klaren, det vill sĂ€ga det Ă€r förmodligen det viktigaste i nĂ„gon mĂ€klare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebĂ€r att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstĂ„nd eller problem.

 

Vad Ă€r din Ă„sikt? Har du handlat med den hĂ€r mĂ€klaren? Är du kund? Tror du att vĂ„r Ă„sikt inte Ă€r korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan ocksĂ„ lĂ€mna en kommentar pĂ„ vĂ„r webbplats med din erfarenhet om du Ă€r kund hos mĂ€klaren.

 

Vi lÀmnar en omröstning öppen sÄ att handlare, kunder och anvÀndare av mÀklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Simple Trading? Vad har du haft för erfarenhet?

 

Annonsera med oss

2 kommentarer om «Enkel handel: Betyg och kommentarer»

 1. Francisco svar

  De Àr tjuvar som arbetar för andra tjuvar, jag vill veta hur jag ska rapportera dem

  • Rekommenderade mĂ€klare svar

   Hej Francisco, tack för att du frÄgade om enkel handel. Denna mÀklare Àr en SCAM. Skicka inte pengar till dem, de vill fÄ sÄ mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna Àr inte riktiga, pengarna slÀpps inte ut pÄ marknaden, de visar det bara och i slutÀndan berÀttar de att du har förlorat och de behÄll det.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, sÀrskilt om det Àr information som du tror kan hjÀlpa andra mÀnniskor att investera i det hÀr företaget.

   Har du namn pÄ rÄdgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig frÄn? Kommer du ihÄg hur du hittade den hÀr mÀklaren i första hand?

   För att fÄ tillbaka dina pengar, prova vÄr chatt eller den hÀr lÀnken:
   https://brokersrecomendados.com/reclama-tu-dinero-te-ayudamos/

   HĂ€lsningar.

LĂ€mna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fÀlt Àr markerade med *