✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i Trading Stock BTC. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om Trading Stock BTC och vi kommer att berätta varför vi nådde en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradingstockbtc.com
???? företagetOkänd
⚖️ regleringInte reglerad
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformAktiehandel
📌 Adress1200 Brickell Ave, Miami FL 33139, USA (falskt)

⚠️ Trading Stock BTC nämner inte det juridiska namnet på företaget som driver det och den publicerade adressen motsvarar inte något investeringsbolag. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Trading Stock BTC erbjuder inte olika konton för handel.

Information på webben

Aktie BTC-handelswebbplats

Trading Stock BTC ger en grundläggande förklaring om de finansiella produkterna den erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

För tillfället har vi inte hittat telefonnummer.

???? Slutlig BTC-värdering av handelsaktier ????

Slutligen, och med några få ord, Vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED BTC-handelsaktier.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om Trading Stock BTC:

datum Uppdatering – nyheter
Oktober 2023Trading Stock BTC är nära kopplat till neotradefx, ett företag med många klagomål mot det.

Användarrecensioner

[demokrati id=”8787″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som lurats genom att handla med BTC

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar handelsaktier BTC

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera Trading Stock BTC?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är Trading Stock BTC en bluff – är det en bluff?

Ja, vi tror att BTC-handelsaktier är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är handelsaktier BTC pålitligt?

Nej. Trading Stock BTC är inte tillförlitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från Trading Stock BTC?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det alternativ (rekommenderas) till Trading Stock BTC?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

12 kommentarer om «Är handelsaktier BTC en bluff? Åsikter»

 1. lilia svar

  yo envie mi numero de cuenta me insistieron que les de y ahora que veo que es una estafa creo q hice mal por favor una respuesta

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hola lilia, di a tu banco que no acepten ningun cargo y pide que te cambien el numero de cuenta actual a uno nuevo y que acepten los pagos externos que tenías autorizados hasta el mes de mayo o hasta el día de hoy, que no acepten otro tipo de cargos.

   Hälsningar.

 2. Lecto svar

  Hej, ja, nyligen ringde de mig och berättade att de hade fått tillbaka en del av mitt kapital som jag hade investerat tidigare och ja, de berättade för mig att det hade ett mycket högt belopp och att jag måste bidra med 400 dollar för att ta ut det. mig ett dokument.De skickade mig också ett konto.med ett lösenord för att skicka in min uttagsbegäran men det konstiga är att de inte slutar ringa hela tiden, trycker på att jag måste följa processen för att kunna ta ut pengarna ja eller ja och det låter suspekt för mig

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lecto, Trading Stock BTC är en del av Neotradefx Broker som är en bluff och de försöker lura dig igen, tro dem ingenting. Du kan få tillbaka pengarna via vår CHAT, be dem ringa dig. Neotradefx manipulerar och lurar alla sina kunder. Tack för din kommentar om Neotradefx. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de håller det så .

   Du kan läsa en recension och kommentarer om dem här: neotradefx

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig!Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare, även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

  • Marco Antonio Ramirez svar

   Till var och en av oss som har blivit kontaktade av dessa bedragare, föreslår jag att vi rapporterar det till FBI eller Finra så att de kan vidta åtgärder mot dem. Många av oss har ett e-postmeddelande eller information som kan hjälpa oss att länka till dessa bedragare.

   Men vi måste vidta åtgärder mot dem.

   • Rekommenderademaklare.com

    Hej Marco Antonio, Trading Stock BTC är en bluff och är en del av Neotradefx Broker, som också är en bluff, tro dem inte alls. Du kan få tillbaka pengarna via vår CHAT, be dem ringa dig. Neotradefx manipulerar och lurar alla sina kunder. Tack för din kommentar om Trading Stock BTC. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de håller det så .

    Du kan läsa en recension och kommentarer om dem här: neotradefx

    Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig!Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare, även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

    All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

    För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

    Hälsningar.

 3. Alberto Saucedo svar

  Hallå. De ringde mig också och sa att de hade fått tillbaka pengar från ett bluffföretag som jag investerade med för några år sedan (endast-affärer), men de låtsades vara FINRA och skickade mejl till mig som avsändaren säger [e-postskyddad] men när du distribuerar e-postmeddelandet är det det [e-postskyddad] och förmodligen skapade de ett tradingstockbtc-konto åt mig där medlen finns och att jag måste skicka dem ID och bankdokument för att kunna ta ut de återvunna medlen. Jag har inte skickat något och de fortsätter att ringa mig från ett nummer i Miami 7865676132. Jag antar att det också är en bluff

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alberto, Trading Stock BTC är en del av Neotradefx Broker, det är en bluff och de försöker lura dig igen, tro dem ingenting. Du kan få tillbaka pengarna via vår CHAT, be dem ringa dig. Neotradefx manipulerar och lurar alla sina kunder. Tack för din kommentar om Neotradefx. Denna mäklare anses vara en BLEDRIGER. Vi föreslår att du INTE skickar pengar, de ljuger för att stjäla från dig, verksamheten är fiktiv, pengarna korsas aldrig med marknaden, de simulerar dem och till slut markerar de dig och säger att du har förlorat allt och de håller det så .

   Du kan läsa en recension och kommentarer om dem här: neotradefx

   Om när du begär ett uttag ber de dig om mer för att betala provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar, etc. Gör det aldrig!Det är en tydlig varning att du är kund hos en bedrägerimäklare, även om du betalar kommer de aldrig att returnera dina pengar.

   All information du lämnar om företaget kommer att hjälpa de som berörs av denna mäklare, förklara i detalj hur allt hände, vilken reklam du såg, namnen på din rådgivare, nummer, e-postmeddelanden från vilka de har kontaktat dig, etc.

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår CHAT eller i FORM av denna länk: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG.

   Hälsningar.

 4. Lenina svar

  De kontaktade mig förmodligen från FINRA och sa att "de kommer att returnera de investerade pengarna" med mäklaren "NeoTradeFX", de ringde mig och sa att jag måste starta processen på BTC Aktiehandelsplattformen och de skickade mig ett användarnamn och ett lösenord, jag redan inloggad. plattformen och jag gjorde begäran om pengarna, jag hoppas att det när som helst faller dem in att be mig om pengar; pengar som jag såklart inte tänker ge. Vad jag inte förstår är varför om det redan är känt att de är bedrägliga plattformar så fortsätter de att fungera och det finns även finansiella operatörer, banker och servertjänster som deltar i processen som mellanhänder för att de lurade personerna ska sätta in pengarna . Finns det inget sätt att blockera dem och inte tillåta deras åtkomst till Internet?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Lenine, vi måste anmäla alla, det är ett komplicerat jobb men vi måste anmäla mäklaren och alla företag som erbjuder bank- och betalningshanteringstjänster till dessa enheter, med klagomål från flera drabbade personer kommer de att börja uppmärksamma och sluta ge Jag tjänar dessa bedrägliga mäklare.

   Pengarna du förlorat kan återvinnas. Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 5. Daniel svar

  Vad sägs om en fråga, de ringer mig från Trading Stock BTC och säger att "de kommer att returnera de investerade pengarna" med mäklaren "NeoTradeFX", de ringer mig och säger att jag måste starta processen, jag gick redan in på plattformen och de gav mig ett lösenord och det för att få tillbaka pengarna behöver de 400 dlls. De skickade till och med ett kontrakt till mig för att skriva under, men kontraktet i signaturdelen innehåller inte namn och bara stämplar bifogade, vilket är för att juridiskt representera mig. Baserat på detta är det återigen ett bedrägeri, eller hur? Kan du hjälpa mig att veta om det är sant? Hälsningar och förlåt om tillvägagångssättet är omfattande.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Daniel, ja, jag kan försäkra dig om att det är ett bedrägeri, det kommer inte att hända, de kommer att be dig om mer och mer pengar med olika ursäkter och i slutändan kommer du aldrig att se dina pengar och du kommer att ha förlorat till och med Mer. Gå inte i fällan.

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *