Kommentarer om Trading4All

I denna avdelning vi kommer att analysera mäklaren Trading4All, är en Forex- och CFD -mäklare. Rekommenderas Trading4All verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi gjorde en recension på Trading4All ... Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, och ger viktig information om företaget, vi avslöjar information som varje investerare bör veta innan de beslutar eller inte, att investera hos ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi gör den här granskningen och bedömningen, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: nämner inte det.

 

När det gäller hans läge, Mäklaren nämner att han är baserad i: Palmas de Gran Canaria, Spanien (även om det är sant, bör det regleras av den spanska finansregulatorn, CNMV, vilket inte är fallet, vilket gör att vi tvivlar på den verkliga grunden för Trading4All).

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: eftersom Trading4All verkligen inte nämner något om att vara ett reglerat företag, tror vi att det är en oreglerad mäklare.

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trading4All märkte vi att de erbjuder olika planer, till exempel utbildningspaket, handelsrobotar eller signaler. Vi lämnar en bild med lite information om varje "paket".

Trading4Alla kontotyper
Trading4Alla kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera att Trading4All erbjudanden är: de anger det inte.

Vi kommer nu att analysera de olika resurserna och hjälpmedlen för handlare som Trading4All tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Trading4All webbplats
Trading4All webbplats

 

Trading4All ger följande hjälp eller resurser till handlare eller intresserade parter: lite allmän information om de olika produkter som det är möjligt att investera med Trading4All, några informativa artiklar om allmänna investeringsämnen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Annan information om Trading4All

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: www.trading4all.it

Telefonnummer: Omnämnt

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Betyg på Trading4All <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tror vi att Trading4All -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det nämner att ha en bas i Spanien men eftersom den inte regleras av CNMV får den oss att tvivla på om basen är verklig, det är en oreglerad mäklare när man tittar för andra recensioner om Trading4All, nej, vi hittade ingenting, vilket får oss att tro att det är ett "nytt" företag.

 

Av dessa skäl anser vi att Trading4All inte är en rekommenderad mäklare. Med andra ord rekommenderar vi alltid att bara arbeta med vederbörligen reglerade företag, är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt att ta risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera i?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trading4All? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *