Bux mäklare

Kommentarer om TradingBloom

 

➡️ I det här avsnittet vi kommer att analysera TradingBloom (kallas även med namnet: tradingbloom.com), är mäklare av Kryptovalutor, Forex och CFD:er. Rekommenderas TradingBloom verkligen för att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? ⛔ Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det. ✅

sedan hittar du följande: åsikter om TradingBloom ✅, påståenden, klagomål 😡, erfarenheter 📝, analys 📊 av de viktigaste egenskaperna hos detta företag (uppdaterad 2022), och det viktigaste: Är TradingBloom ⚠️ en säker sida? ⛔ Kan vi lita på detta företag? ✅ Kommer vi att kunna ta ut våra pengar? Allt detta och mer i denna recension om detta investeringsbolag.


Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 


ℹ️ Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

TradingBloom nämner att vara en del av: Bloomb trading facility BV

❌ När det gäller din läge, företaget är baserat i Nederländerna enligt hemsidan, men det finns ingen giltig information som bekräftar detta, vi tror att det är falsk information.

❌ Om vi ​​analyserar din säkerhet, observerar vi att TradingBloom har ingen typ av reglering.

UPPMÄRKSAMHET: TradingBloom är en mäklare INTE REGLERAD. ⚠

📌 kom ihåg: det bästa (och säkraste) alternativet är reglerade mäklare, eftersom de måste uppfyller mycket strikta krav. Att arbeta med en oreglerad mäklare är mycket riskabelt. 📌

 

 

Kontotyper | Investeringsplattform

 

Nu fortsätter vi med att analysera de typer av konton det erbjuder TradingBloom, I detta fall, vi observerar att det erbjuder 6 olika typer av planer.

Startkonto: minsta initiala insättning € 250.

Premiumkonto: minsta initiala insättning € 2.500.

Premium Plus-konto: minsta initiala insättning € 25.000.

Företagskonto: minsta initiala insättning € 50.000.

Lyxkonto: minsta initiala insättning € 75.000.

Black Pearl-konto: minsta initiala insättning € 100.000.

La plattform att fungera som TradingBloom erbjuder är: Webbhandlare.

 

Resurser | Hemsida

 

Här kommer vi att undersöka de olika resurser och hjälpmedel för näringsidkaren som TradingBloom tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara a stor poäng till förmån för mäklaren.

TradingBloom hemsida
TradingBloom hemsida

TradingBloom ger följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: en kort förklaring om de tjänster du erbjuder, marknadsnyheter och analyser, livediagram, inte mycket mer.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

 

En annan Information TradingBloom

 

🔻 Vi kommer att lämna dig något mer än Information om du vill kontakta företaget eller själv se dess webbplats. 🔻

🌏 Webbplats: tradingbloom.com

📞 Telefonnummer: har inte

📧 E-post: [e-postskyddad]

Du kanske undrar varför vi recenserade TradingBloom. Vi gjorde denna granskning och bedömning, eftersom vi får olika meddelanden och kommentarer som ber om företagets tillförlitlighet. Vi tycker om att vår recensioner sida hjälpa investerare, tillhandahållande nyckelinformation om företaget, avslöjar vi information som varje investerare borde veta innan du är benägen eller inte, genom att investera med ett företag i investering.

Du är en representant för detta företag? Vi rekommenderar att du lämnar en kommentar som svarar på kundfrågor.

 

Värdering på TradingBloom

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt: Tycker vi att TradingBloom-företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget? Är de ett rekommenderat företag? ⭐ Analys av 2022 ⭐

Efter att du har undersökt det rekommenderar vi var försiktig, eftersom det är en olagligt företag, klart anges för ta pengar från människor genom bedrägeri och fusk. Det är väldigt lite transparent, väl det erbjuder inte juridisk information, visa inte uppgifter om din registrering plus saknar reglering (oreglerat företag). ❌

UPPMÄRKSAMHET!: i februari 2022 AFM (Nederländerna) har lagts till i TradingBloom till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till ⚠️ AFM-varningen för februari 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 CNMV lagt till TradingBloom till din lista bedrägliga finansiella företag, för att ha agerat utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till M️ CNMV-varningen för mars 2022

UPPMÄRKSAMHET!: i mars 2022 BAFIN lagt till TradingBloom till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till BAFINs ⚠️ Mars 2022 Varning

UPPMÄRKSAMHET!: i april 2022 CONSOB lagt till TradingBloom till din lista bedrägliga finansiella företag, för att agera utan tillstånd. VI FÖRESLÅR EXTREM FÖRSIKTIGHET

➡️ Länk till CONSOBs varning för april 2022 ⚠️


📛 Kort sagt: Det verkar inte som en bra idé, vi föreslår att du är försiktig. 📛


Våra råd: vi rekommenderar alltid att arbeta endast med vederbörligen reglerade företag, Är det inte bättre att ha skydd av en bra regulator? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera? Varför investera hos en oreglerad eller dåligt reglerad mäklare, när du kan investera hos en mäklare som regleras av en seriös regulator?

 

 

Forget Glöm inte: en av få åtgärder som säkerställer kundernas pengar är mäklarregleringMed andra ord är det förmodligen den viktigaste egenskapen hos någon mäklare; HAR BRA REGLERING. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilka kunderna kan få missförstånd eller problem lämna in ett klagomål. 📌

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tycker du att vår åsikt inte stämmer? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta också Lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet av denna mäklare.

 

🔻🔻 Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och mäklare kan rösta. 🔻🔻 

 

Vad tycker du om TradingBloom? Vad har du varit med om?

 


Bux mäklare

Annonsera med oss

18 kommentarer om «TradingBloom: betyg och feedback»

 1. joelma svar

  TradingBloom ES UNA ESTAFA. CUIDADO!!!

  Aqui os dejo los nombres y números de teléfono y emails de los que me contactaban:
  Marina Fernandez Sanches +44 7404341275 [e-postskyddad]
  Camila Brown +44 7404341275 [e-postskyddad]
  Jimena Raee +44 7455580722 [e-postskyddad]

  Tax department TradingBloom +44 7956597996 / +39 3423530813. Desde ese numero me llamaban Victor y otro compañero suyo para decirme que si yo no pagaba el impuesto, me bloquearían mi dinero y mi acceso a la plataforma. Nos han quitado todo nuestros ahorros y me he quedado con deudas en el banco por esa estarfa. Esa situación nos ha afectado mucho en todos los aspectos.
  Que se debe uno hacer en esas circunstancias? A quien debo acudir para solucionar eso?

  Recientemente me vuelven a llamar desde el +39 3423530813, una persona llamada Jimena (se identificaba como una funcionaria de Blockchain), diciéndome que me llamaba para ayudarme a recuperar mi dinero y que yo había sido estafada por TradingBloom, pero que mi dinero estaba congelado en una cuenta de Blockhain, y que para que yo recupere mi dinero debería abrir una cuenta en Blochain de 6.000€. (Inmediatamente reconocí la voz de esa persona, porque tengo todas las llamadas grabadas. La que se dice Jimena es Camila de TradingBloom). Ese numero lo tenia en mis contactos como tax department TradingBloom, y ahora dicen que es Blockchain.

  Como puedo hacer para recuperar mi dinero?

  hälsningar

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hola Joelma, gracias por comentar sobre TradingBloom. Este broker es una ESTAFA. La Bafin (Regulador Financiero de Alemania) ya ha advertido sobre ellos, por fraude y no estar regulados (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 2. Kerstin Bach svar

  Die Seite von tradingbloom läßt sich nicht öffnen. Es kann kein Kontakt hergestellt werden. Brooker anwortet nicht.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Kerstin, tack för din kommentar om TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Modiga Abraham svar

  Bafin har redan fördömt dem, jag är rädd för att investera med dem.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Abraham Valiente, tack för att du kommenterar TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Bafin (tyska finanstillsynsmyndigheten) har redan varnat för dem, för bedrägeri och att de inte är reglerade (Se länk BAFIN). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Maria Conesa, tack för din kommentar om TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. AFM (Netherlands Financial Regulator) har redan varnat för dem, för bedrägeri och oreglerade (Se AFN-länk). Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, operationerna är inte riktiga, de släpper inte ut pengarna på marknaden, de visar det bara och till slut säger de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. jose svar

  Hej, jag skulle vilja veta om det är helt verifierat att det är en bluff, för några månader sedan lade jag pengar på den här plattformen och den förmodade personen som är ansvarig för att göra handeln har lärt mig under dessa månader hur det fungerar och hur man gör investeringarna, jag ser tydligt att pengarna ökar, men nu ser jag dina kommentarer och jag är inte längre säker på om detta är på riktigt, de har alltid sagt till mig att jag kan ta ut pengarna när som helst. Med vänliga hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Jose, du bör begära ett totalt uttag av alla dessa förmåner och du kommer att se vad som händer, de kommer att be dig att betala en skatt och de kommer att lura dig att skicka mer pengar och de kommer aldrig att returnera dina pengar.

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Cedrik, tack för din kommentar om TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.

   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Ciccio, tack för din kommentar om TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 5. Antonia Faldietti svar

  questi truffatori non vogliono restituire i miei soldi, non crederci, sono bugiardi

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Antonia, tack för att du kommenterar TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte ut pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

  • Rekommenderade mäklare. Com svar

   Hej Angeles Morillas, tack för att du kommenterar TradingBloom. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, pengarna släpps inte ut på marknaden, de visar bara det och till slut berättar de att du har förlorat och de behåll det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.