✔️ Information granskad och uppdaterad i april 2024 av Pedro Martínez González

I det här avsnittet kommer vi att berätta varför Du bör INTE investera i TradoCenter. Vi analyserar webbplatsen, vi observerar varje detalj och vi undersöker de viktigaste egenskaperna som tas med i beräkningen när vi väljer en bra mäklare som platsen, företaget som den tillhör, dess reglering, dess rykte...

Kort sagt VI REKOMMENDERAR DET INTE. Nedan kommer vi att visa dig viktig information om TradoCenter och berätta varför vi kom till en sådan slutsats:

Grundläggande information

🌐 webbplatstradocenter.com
???? företagetSmart Trades Investment Services Ltd
⚖️ regleringCySEC (Cypern)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformVinst
📌 AdressCypern

⚠️ TradoCenter ägs av Smart Trades Investment Services Ltd, företaget ligger på Cypern, ett potentiellt farligt skatteparadis för sina kunder på grund av dess brist på reglering och brist på allvar. Klienter är oskyddade. ⚠️

Kontotyper

Nu går vi vidare för att analysera de typer av konton som TradoCenter erbjuder, i det här fallet observerar vi att det erbjuder 9 olika typer av konton:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare$200
Nybörjare$2.000
Mellanliggande$5.000
Advanced Open water$10.000
Expert$15.000
Mästare$30.000
Genius$50.000
Prodigy $75.000
Virtuos$100.000

Information på webben

Trado Centers webbplats
binär kommentar

TradoCenter ger en grundläggande förklaring av de finansiella produkterna det erbjuder, marknadsnyheter och analyser, ekonomisk kalender, tillgångskalkylator, personliga erfarenheter, egentligen inte mycket mer än så här.

Lista över telefonnummer

 • +34722885957

???? Slututvärdering av TradoCenter ????

Slutligen, och med några få ord, vår rekommendation är: INVESTERA INTE MED TradoCenter.

Som vi nämnt tidigare är det ett finansiellt företag beläget på en plats där du inte kommer att ha skydd från lagen i händelse av att du skadas, det vill säga du kommer inte att kunna kräva någon om en olycklig händelse inträffar såsom den plötsliga förlusten av dina medel eller nedläggningen av företaget.

I händelse av problem är det mest troligt att myndigheterna i ditt land inte kommer att kunna göra någonting. Som kund till detta företag är du oskyddad!

Att investera med oreglerade mäklare eller mäklare baserade i sådana länder är mycket riskabelt. Det är bäst att investera hos en reglerad mäklare, baserad i ett seriöst land.

uppdateringar

Nyheter om TradoCenter:

datum Uppdatering – nyheter
-Inga nyheter för tillfället

Användarrecensioner

[demokrati id=”2261″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av TradoCenter

Om det du vill är att veta hur du gör anspråk på ditt kapital, om du har blivit lurad, längre ner i FAQ-sektionen kan du hitta våra råd.

Hur man rapporterar TradoCenter

Om du känner dig missnöjd med den tjänst som företaget tillhandahåller, och av någon anledning vill rapportera det, nedan, i FAQ-sektionen, kan du hitta det bästa sättet att rapportera detta företag.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera TradoCenter?

Detta beror på var du är, du bör gå till finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Skriv oss en kommentar om denna recension så hjälper vi dig.

Är TradoCenter en bluff – är det bluff?

Ja, vi tror att TradoCenter är bluff. Vi har fått meddelanden från kunder som nämner att de inte kan ta ut sitt kapital, vilket bidrog till andra mycket negativa egenskaper hos företaget.

Är TradoCenter pålitligt?

Nej. TradoCenter är inte pålitligt, det är ett mycket osäkert företag: 1) är baserat i osäkra länder, 2) har ett väldigt dåligt rykte 3) har många klagomål 4) Det är en relativt ny mäklare utan senioritet. Dessa egenskaper gör företaget mycket opålitligt.

Hur får man tillbaka pengar från TradoCenter?

Om du vill veta hur du får tillbaka ditt kapital kan du se det här. Vi förklarar i detalj processen för att få tillbaka pengar från ett bluffföretag, steg för steg.

Finns det (rekommenderade) alternativ till TradoCenter?

Ja, självklart finns det bättre och säkrare alternativ! Här kan du se de mäklare vi rekommenderar: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «TradoCenter: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Alberto svar

  Purtroppo min erfarenhet av Tradocenter är katastrofal. En sak som jag inte har förlåtit Tradocenter-konsulterna är att jag har sett ett överdrivet tryck eftersom jag alltid har blivit såld. Sådde den enda möjligheten till "defendere" il mio capitale. È kom se avesero aprofittato della mia inesperienza, en quanto era chiaro e da me dichiarato di essere un nybörjare. Gli investimenti consigliati, anche poi teoretiskt è l'investitore che ne anta la paternità della scelta, sono stati semper eccessivi e privi della nödvändig försiktighet, nonché de una valutazione profondita della situazione economica e geopolitica. I den post-pandemiska situationen och poi med omfattningen av kriget och konsulenti, för hur mycket sympati och tillgänglighet, om jag är helt oförberedd, för hur mycket min säkerhet, för att hantera denna nödsituation. Consiglio vivamente Tradocenter ai prinicpianti!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alberto, tack för att du skrev om TradoCenter. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Alis svar

  Jag har blockerat alla telefonnummer som kommer från Tradocenter. Mäklsre som pratade med mig sa att han heter Anton, men jag tror inte han är Anton.Vi har växlat lite msil. Han sa att jah måste investera 50000 kronor för att få riktig vinst. Till slut har blockerat honom och kval lite pengar i kontot, kan inte överföra tillbaka.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alis, tack för din kommentar om TradoCenter. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Mattias svar

  Hej jag är kund hos tradocenter tidigare hette dom fxgm dom kontaktade mig gör några ar sedan sen tappade jag intresset hade inte tid men pengar låg kvar med lite pengar var kvar då tog tradocenter över. än så länge har det bara varit år inte givit nån vinst ännu nu i veckan fick jag för lite marginal på mitt konto så jag kan inte kostnad stänga mina positioner har en köp ock sälj på samma position som jobbar mot varandra dom kräver 23000 att begära 22 ligger back in hel del där nu funderar ta min förlust och avsluta kan inte avsluta heller med dom låsta positionerna den positionen lägger ner XNUMX mars vet inte hur jag ska göra

  mvh mattias

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mattias, tack för din kommentar om TradoCenter. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. ivan svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ivan, tack för att du skrev om TradoCenter. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *