✔️ Information granskad och uppdaterad i juli 2024 av Pedro Martínez González

I det här fallet kommer vi att genomföra en fullständig granskning av mäklaren som heter TradoCenter. Vi kommer att analysera mycket viktiga säkerhetsfunktioner såsom: Plats, reglering, företag som mäklaren tillhör, klagomål eller kundkommentarer.

Är TradoCenter-mäklaren verkligen pålitlig? Är det ännu en bluff i världen av onlineinvesteringar eller kan vi lita på dem? I denna recension gör vi det väldigt tydligt. Vi kommer att analysera detta företag i detalj för att fastställa dess tillförlitlighet eller säkerhet.

Grundläggande information

🌐 webbplatstradocenter.com
???? företagetSmart Trades Investment Services Ltd
⚖️ regleringCySEC (Cypern)
📧 E-postadress [e-postskyddad]
📈 PlattformVinst
📌 AdressCypern

Företaget ligger på Cypern, vilket gör oss något oroliga. Vi är också oroade över att dess reglering, även på Cypern, anses vara osäker. Var försiktig tack!

Kontotyper

Efter att ha analyserat TRADOCENTER-webbplatsen i jakt på olika planer eller kontotyper har vi lyckats hitta följande:

KontotypMinsta initiala insättning
Nybörjare$200
Nybörjare$2.000
Mellanliggande$5.000
Advanced Open water$10.000
Expert$15.000
Mästare$30.000
Genius$50.000
Prodigy $75.000
Virtuos$100.000

Information på webben

Trado Centers webbplats
Trado Centers webbplats

Här kan du se en skärmdump av TradoCenters webbplats, med webbadressen "tradocenter.com". Det registrerades på datumet: september 2020.

Lista över telefonnummer

 • Efter att ha analyserat TradoCenters webbplats i sökandet efter kontakt har vi kunnat hitta följande: +34722885957 och [e-postskyddad] .

TradoCenter förordning

På regulatorisk nivå är vi mycket angelägna om TradoCenter eftersom det är en mäklare som nämner att vara reglerad på Cypern. Även om det inte är det värsta av reglerna är vi mycket oroade över den cypriotiska tillsynsmyndighetens allvar.

???? Slututvärdering av TradoCenter ????

För att avsluta med denna utvärdering av TradoCenter kan vi nämna följande:

Plats: TradoCenter ligger på en plats som anses osäker; Cypern.

Reglering: Reglering, såväl som plats, oroar oss, eftersom det är en Cypern-förordning.

Säkerhet: det är ett företag som verkar osäkert för oss, det har läges- och regleringsegenskaper som får oss att tro att det inte är ett 100% säkert företag.

Företagets rykte på internet: som vi har kunnat hitta på internet har mäklaren en koppling till mäklare med mycket dåligt rykte.

Denna mäklare oroar oss verkligen för mycket när de ger ett betyg om dem. För det första, dess läge i vad som allmänt kallas ett "skatteparadis" sätter oss i hög beredskap.

Tyvärr tillhör TradoCenter kategorin mäklare som vi inte kan rekommendera. Mäklaren finns på en plats som Cypern som vi verkligen inte rekommenderar. Dessutom verkar dess reglering vara svag och saknar den strikta tillsyn som krävs för att säkerställa kundskyddet.

Alla dessa faktorer som nämns i kombination med att TradoCenter tydligen är kopplat till väldigt osäkra företag gör att vi tycker att TradoCenter inte är det bästa alternativet att investera i. Skulle du inte föredra att investera i ett företag med solid reglering och som ligger i ett säkert land? Tänk på det.

uppdateringar

Nyheter om TradoCenter:

datum Uppdatering – nyheter
kan 2024Enligt mottagen information skulle nya länkade varumärken vara: zenstox.com, prostoxfx.com y finansero.com (VAR MYCKET FÖRSIKTIG MED DEM!)
kan 2024Enligt erhållna uppgifter skulle mäklaren vara knuten till andra företag som t.ex ontega, Fortissius, XLNTrade, 70 Handlar, Financika, Warren Bowie och Smith, mytradit.com, iCapitalTrader.
2024Enligt information som erhållits från en före detta arbetare: "...De verkar i Mexiko genom callcenter i huvudstaden som heter "CONTRACTECH” (kolonin Rom och Neapel) det andra callcentrets ”EXTREMT TEKNIK” finns i Querétaro. Den andra "UNIK” i staden Pachuca Hgo. "
2023 - 2022Enligt erhållen information: ”Ontega-arbetare och andra mäklare som tillhör gruppen tjuvar anlitas genom ”marknadsföra det".
2023 - 2022Information från en tidigare anställd i företaget: ”Ontega arbetar tillsammans med många andra mäklare. Jag tror att det är självklart att dessa är bedragare. Arbetsmiljön är hemsk, de får dig att byta namn, de pressar kunderna att investera, sätter alltid press på dem och de betalar lite – jag jobbade i det här företaget i ett halvår och till att börja med kan ingen slå marknaden. Jobbet för en "analytiker" av dessa mäklare är att underhålla kunden, eller som de säger "få dem beroende" förlorar folk sina pengar för att de blir giriga, denna typ av investering är detsamma som ett kasino. Analytikern kan inte få dig att förlora, eftersom ingen vet hur marknaden kommer att bete sig, han kan avslöja dig och tala om för dig att öppna högvolymoperationer.

Analytikern är en kommissionär, provisioner tas emot på 6% av allt jag tjänar, en genomsnittlig analytiker tjänar från 2000 till 4000 dollar i månaden, men det är inte ett lätt jobb. Dagarna är väldigt långa, behandlingen är omänsklig. Pressen och stressen, de sätter ett insättningsmål beroende på vilken erfarenhet du har, som sträcker sig från 10 tusen USD för den nyaste och de med mer erfarenhet ber dem att lägga in 60 tusen USD. 90% av analytikerna kommer till detta företag av en slump eller rekommendation och ingen vet något om marknaden eller finansiella instrument. Dessutom avslutade få ens grundutbildningen.

De ändrar ditt namn och ger dig grundläggande utbildning om hur plattformen fungerar, och lär dig hur du pressar och manipulerar människor att sätta in sina pengar. Om du inte når ditt mål förödmjukar de dig och sparkar dig. "
2023 - 2022Information som erhållits från en tidigare anställd i företaget: "företagets namn är"Aggravia konsulter", dess kontor ligger i CDMX Saltillo 19 under namnet "marketit".
2023 - 2022Enligt tidigare anställda i företaget: "Ägaren kallar sig Ricardo Coronel, innan hette det FINANCIKA, nu heter det ONTEGA. De har flera arbetsplatser, bland annat i La Condesa, Saltillo #19, våning 1, 2, 8, 10 och Saltillo #3, vilket är ett hus dit de tar "agenter" till jobbet när de har problem med covid eller med regeringen , i Roma, Tehuantepec #118 där Ricardo Coronel är ägare till byggnaden, och just nu är de i Pachuca framför delstaten Hidalgo i ett annat företag som heter "UNIQUE" som "Pamela" är ansvarig för. .”
2023 - 2022De låter COVID-positiv personal arbeta och har sina "agenter" (som oftast är pojkar mellan 18 och 25 år utan kunskap om finansmarknaden som i bästa fall slutade gymnasiet) alla arbetar på ett "kontor" Mindre än 20 cm från varandra där det finns 300 personer och det är en smitta av kovid.

Pojkarna utnyttjas, många gånger när de lämnar jobbet efter 9 och går in mellan 7 och 8, för att åka till Pachuca de kallas dagligen kl. 6.10 i sporttunnelbanan där lastbilar väntar på att de ska anlända till Pachuca före 8 och börja arbeta. De får dem till och med att jobba på vissa söndagar, särskilt när det är slutet av månaden eller när de har dåliga siffror.

De ber killarna om ett "mål" som är ett personligt och teammål för klientinsättningar och de tar provision på dessa insättningar.

2023 - 2022Hierarkierna är dessa: Shief Manager: De är de huvudsakliga cheferna för teamen och det är de som tjänar mest "Alan", "Sebastian Belmont", en venezuelansk "Monsalve", Bonifacio alias "Rodrigo Valverde" och "Jorge" , varje skiftchef Den har 4 små team och varje litet team har en "lagledare" som är agenternas direkta chefer. Det finns också de från Human Resources som inte tjänar något syfte där den huvudsakliga är Mayte Paulin, och en grupp "mästare" som är de som "beroende på om de känner till marknaden" och berättar för agenterna vad de ska sälja, bland dem Waldo Silva, Claudia Roman, Jorge Madrid.
2023 - 2022För närvarande finns kontoren på Av Tehuantepec 119 Col. Roma och de har redan öppnat ett i Hidalgo och Iztapalapa.
2023 - 2022Enligt tidigare anställda i företaget: "Jag letade efter arbete kom till Ontega genom "kontrateknik”Efter intervjun som vi hade kommit överens om lyckades jag bli anställd.

Efter en veckas träning tilldelar företaget dig ett smeknamn eller pseudonym, så att ingen vet ditt riktiga namn, och du inte vet namnen på andra, något här luktar redan konstigt, de förklarade för mig att det är för vårt eget säkerhet, så att vi inte Vi finns på sociala nätverk av kunder i händelse av att de förlorar sina pengar.

Min lön bestod av 6.000 200 mexikanska pesos, men det som lockade oss mycket mer var de provisioner vi kunde tjäna, ju större summa pengar kunden satte in, desto större provision, vilket är anledningen till att vi tränades för att övertyga folk att sätta in lika mycket som möjligt (från 5 dollar lämnar du en provision på XNUMX%).

Jag arbetade i ett område som bestod av en byggnad med 4 våningar, med mer än 200 personer per våning, så jag uppskattar att det var mer än 800 personer som ringde intresserade varje dag som lämnade sin information på sidan.

Nu arbetar vi inte längre från den byggnaden, på Saltillo nummer 19 i Mexico City (MARKETIT) (de gav oss en visselpipa om att det skulle bli en polisinsats) på grund av en polisinsats och de skickade oss till hemmakontor och kanske också på grund av pandemin. Arbetet sker hemifrån.

Anställda blir illa behandlade och nedvärderade och de klämmer oss, arbetsledarna är skit, de klämmer varenda droppe ur oss. Jag bestämde mig för att lämna för att jag helt enkelt inte kunde bära den bördan på min kropp, i grund och botten tränar de dig att ljuga och lura oskyldiga människor som inte har någon aning om detta, det är en stor psykologisk börda.”
kan 2024
pablo soria av flickan

Enligt en tidigare arbetare skulle Pablo Soria De Lachica vara en av ägarna till dessa mäklare.
kan 2024ricardo överste Castro

Enligt en tidigare arbetare skulle Ricardo Coronel Castro vara en av ägarna till dessa mäklare.
kan 2024Utbildningsplattformen EDUTRADERING, skulle kopplas till alla dessa mäklare.

Användarrecensioner

[demokrati id=”2261″]

Vad är din åsikt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta. Du kan också lämna en kommentar om din upplevelse av .

I slutet av recensionen hittar du kundkommentarer.


Hur man gör anspråk på pengar som blivit lurade av TradoCenter

Nedan förklarar vi hur du kan göra anspråk på dina pengar från TradoCenter.

Hur man rapporterar TradoCenter

Om det du vill är att anmäla företaget, nedan förklarar vi också hur du kan göra detta.

Preguntas Frecuentes

Hur kan jag rapportera TradoCenter?

För detta måste du kontakta finanstillsynsmyndigheten i ditt land. Du kan också lämna en kommentar till oss så hjälper vi dig.

Är TradoCenter en bluff?

Jo, sanningen är att vi anser att det är ett väldigt osäkert företag och vi rekommenderar det inte.

Är TradoCenter pålitligt?

Enligt vår mening är TradoCenter en mycket opålitlig mäklare. Det verkar verkligen vara ett väldigt osäkert alternativ för oss.

Hur får man tillbaka pengar från TradoCenter?

För detta rekommenderar vi kapitalåtervinningstjänsten. Du kan också lämna ett meddelande till oss som förklarar vad som hände dig.

Finns det (rekommenderade) alternativ till TradoCenter?

Här kan du se mycket säkrare alternativ: ranking av de bästa mäklarna.

Om författaren: Pedro Martinez Gonzalez

Jag ska berätta lite om mig själv! Jag är finansanalytiker och ekonom med en masterexamen i finans.
Om mina studier: Jag studerade vid universitetet i Salamanca för en examen i ekonomi och gjorde sedan en masterexamen i finans i Madrid.
Vill du ha mer information? Du kan läsa mer om mig här i min biografi.

8 kommentarer om «TradoCenter: åsikter och kommentarer – Är det en bluff?»

 1. Alberto svar

  Purtroppo min erfarenhet av Tradocenter är katastrofal. En sak som jag inte har förlåtit Tradocenter-konsulterna är att jag har sett ett överdrivet tryck eftersom jag alltid har blivit såld. Sådde den enda möjligheten till "defendere" il mio capitale. È kom se avesero aprofittato della mia inesperienza, en quanto era chiaro e da me dichiarato di essere un nybörjare. Gli investimenti consigliati, anche poi teoretiskt è l'investitore che ne anta la paternità della scelta, sono stati semper eccessivi e privi della nödvändig försiktighet, nonché de una valutazione profondita della situazione economica e geopolitica. I den post-pandemiska situationen och poi med omfattningen av kriget och konsulenti, för hur mycket sympati och tillgänglighet, om jag är helt oförberedd, för hur mycket min säkerhet, för att hantera denna nödsituation. Consiglio vivamente Tradocenter ai prinicpianti!

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alberto, tack för att du skrev om TradoCenter. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

 2. Alis svar

  Jag har blockerat alla telefonnummer som kommer från Tradocenter. Mäklsre som pratade med mig sa att han heter Anton, men jag tror inte han är Anton.Vi har växlat lite msil. Han sa att jah måste investera 50000 kronor för att få riktig vinst. Till slut har blockerat honom och kval lite pengar i kontot, kan inte överföra tillbaka.

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Alis, tack för din kommentar om TradoCenter. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 3. Mattias svar

  Hej jag är kund hos tradocenter tidigare hette dom fxgm dom kontaktade mig gör några ar sedan sen tappade jag intresset hade inte tid men pengar låg kvar med lite pengar var kvar då tog tradocenter över. än så länge har det bara varit år inte givit nån vinst ännu nu i veckan fick jag för lite marginal på mitt konto så jag kan inte kostnad stänga mina positioner har en köp ock sälj på samma position som jobbar mot varandra dom kräver 23000 att begära 22 ligger back in hel del där nu funderar ta min förlust och avsluta kan inte avsluta heller med dom låsta positionerna den positionen lägger ner XNUMX mars vet inte hur jag ska göra

  mvh mattias

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Mattias, tack för din kommentar om TradoCenter. Den här mäklaren är en BLUFFÄR. Skicka inte pengar till dem, de vill få så mycket pengar som möjligt med lögner, verksamheten är inte verklig, de lägger inte pengarna på marknaden, de får det bara att se ut och till slut berättar de att du har förlorat och de behåller det.
   Om du tar ut dina pengar ber de dig om mer för att betala skatt, avgifter, legaliseringar etc. Gör det inte! Det är ett tydligt tecken på att de vill stjäla dina pengar och de kommer inte att returnera någonting även om du betalar.

   Om du har mer information om företaget ber vi dig att dela det med oss, särskilt om det är information som du tror kan hjälpa andra människor att investera i det här företaget.

   Har du namn på rådgivare, nummer, e-postmeddelanden som de har kontaktat dig från? Kommer du ihåg hur du hittade den här mäklaren i första hand?

   För att få tillbaka dina pengar, prova vår chatt eller den här länken: FRÅGA DINA PENGAR, VI HJÄLPER DIG

   Hälsningar.

 4. ivan svar

  De vill inte returnera mina pengar, kan jag göra något?

  • Rekommenderademaklare.com svar

   Hej Ivan, tack för att du skrev om TradoCenter. För närvarande anses denna mäklare vara en BLEDRIGER.

   Om du är en kund, ge inte fler bidrag, deras enda mål är att stjäla från dig, de manipulerar operationer manuellt, de behåller pengarna från när de når deras konton, de kommer inte in på marknaden, allt är förberett för dig att förlora eller få dig att förlora dina pengar för att ha ursäkten att behålla dem.

   Om du bestämmer dig för att dra dig tillbaka och de begär en lösensumma i form av provisioner, skatter, avgifter, legaliseringar osv. Betala aldrig det! Det är varningen, från det ögonblicket måste du veta att du är kund hos en bluffmäklare och oavsett hur mycket du betalar kommer du aldrig att se dina pengar.

   För att hjälpa andra användare eller kunder, ge så mycket information som möjligt, förklara hur allt hände, var du såg annonseringen, vem som ringde dig, nummer som du ringdes ifrån, mejl och allt som du tänker på.

   Om du vill få tillbaka dina pengar gå till vår chatt eller kolla formuläret i denna länk: FRÅGA DINA PENGAR

   Hälsningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *