Trendex kommentarer

I denna avdelning vi kommer att analysera Trendex -mäklaren (även kallad trendex.co), är en Forex-, CFD- och kryptovalutamäklare. Rekommenderas verkligen Trendex att göra en investering? Eller är det bättre att inte investera med detta företag? Är det en säker mäklare? Är en gotcha? Vi hjälper dig att bestämma det.

Du kanske undrar varför vi granskar Trendex. Det är för att vi har fått några meddelanden från kunder som frågar om företaget, och vi tycker att vår recensionssida hjälper investerare, genom att lämna viktig information om företaget, avslöjar vi information som varje investerare bör veta innan han lutar sig eller inte, för Invest med ett investeringsbolag.

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

Vi utför denna granskning och bedömning på grund av att vi får olika meddelanden och kommentarer som frågar om tillförlitligheten hos företaget i fråga. ¿Du är en representant för detta företag? Lämna en kommentar som svarar på kundfrågor.

Nödvändig information: Vem tillhör det? Var är du? Är du en reglerad mäklare?

Mäklaren nämner att vara en del av: TRND HLDS Limited.

 

När det gäller hans läge, mäklaren nämner att han är baserad i: Hong Kong. 

 

Om vi ​​analyserar regleringen av mäklaren: den nämner ingenting om att vara en reglerad mäklare, så vi tror att det är en oreglerad mäklare. 

Om vi ​​nu analyserar typerna av konton som erbjuds av Trendex märkte vi att de erbjuder 4 olika typer av konton / planer: bronskontot, silverkontot, guldkontot och det svarta kontot. Vi lämnar en bild med lite information om varje kontotyp.

Bronskonto- Minsta insättning på $ 250, seminarier, upp till 1: 200 hävstångseffekt, 24-timmars kundsupport.

Silverkonto-Minsta initial insättning på $ 10.000 1, seminarier, upp till 200: 24 hävstångseffekt, XNUMX-timmars kundsupport, personlig kontohanterare, halvhanterat konto, SMS-nyheter och signaler.

Guldkonto- Minsta initial insättning på $ 25.000 1, seminarier, upp till 400: 24 hävstång, XNUMX -timmars kundsupport, personlig kontohanterare, halvhanterat konto, SMS -nyheter och signaler, hanterat konto.

Svart konto- Minsta insättning på $ 250, seminarier, upp till 1: 200 hävstångseffekt, 24-timmars kundsupport.

Trendex -kontotyper
Trendex -kontotyper

I följande bild kan du få mer information om kontotyperna. Klicka här för att se bilden i full storlek.

Las plattformar att fungera som Trendex erbjuder är: Activ8.

Vi kommer nu att analysera de olika resurser och hjälpmedel för handlare som Trendex tillhandahåller på sin webbplats. Vi tror att resurserna och hjälpen på webbplatsen kan vara en poäng till förmån för mäklaren.

Trendex webbplats
Trendex webbplats

Trendex tillhandahåller följande hjälpmedel eller resurser till handlare eller intresserade parter: några live -diagram, ekonomisk kalender, förklaring av grundläggande begrepp för investeringsvärlden, inte mycket annat egentligen.

 

Få tillbaka dina pengar - vi hjälper dig

| Annan information om Trendex |

 

Vi lämnar lite mer information om du vill kontakta företaget eller se dess webbplats själv.

webbplats: trendex.co

Telefonnummer: + 441216237843

E-post: [e-postskyddad]

 

>>> Bedömning på Trendex <<

 

Avslutar med detta avsnitt, enligt vår åsikt Tycker vi att Trendex -företaget är pålitligt? Ska du investera dina pengar hos företaget?

 

Sanningen är att vi tror att det är bättre att vara försiktig eftersom: det är en oreglerad mäklare, den nämner att den är baserad i Hongkong men nämner inte den förordning den borde ha, så det är inte klart var den verkligen har en bas När vi sökte recensioner om Trendex hittade vi mest negativa recensioner, CNMV, den spanska finansregulatorn, har markerat Trendex som en finansiell chiringuito. Vi föreslår att du är försiktig.

 

Vi rekommenderar alltid att du bara arbetar med ordentligt reglerade företag. Är det inte bättre att skydda en bra tillsynsmyndighet? Är det värt risken om det finns mycket säkrare alternativ att investera?

 

Du måste förstå att en av de få åtgärder som verkligen säkerställer kundernas pengar är regleringen av mäklaren, det vill säga det är förmodligen det viktigaste i någon mäklare; ATT DET HAR EN GOD FÖRESKRIFT, INTE LURAS. God reglering innebär att det finns en myndighet till vilken kunder kan klaga vid missförstånd eller problem.

 

Vad är din åsikt? Har du handlat med den här mäklaren? Är du kund? Tror du att vår åsikt inte är korrekt? Vi inbjuder dig att samarbeta med oss ​​och rösta, du kan också lämna en kommentar på vår webbplats med din erfarenhet om du är kund hos mäklaren.

 

Vi lämnar en omröstning öppen så att handlare, kunder och användare av mäklaren kan rösta.

 

Vad tycker du om Trendex? Vad har du haft för erfarenhet?

 

 

 

Annonsera med oss

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte att publiceras. Obligatoriska fält är markerade med *